כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם רואים עדיין הXT יותר טוב באיכות תמונה אפילו שה6800 הוא כרטיס הדור הבא לדעתי זה עוד פשלה לNVIDIA
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, החלפתי מסך מחשב למסך full hd 1900x1200 האם כרטיס המסך הנוכחי יחזיק משחקים וסרטים ברזולוציה מרבית עם הגדרות גבוהות? במידה ולא יש המלצה לכרטיס חזק יותר? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חומרים טריים מהיום: http://videocardz.com/61064/amd-polaris-10-and-polaris-11-specifications http://videocardz.com/61005/new-amd-radeon-rx-480-3dmark-benchmarks תקציר מנהלים: 1. אנו למדים שהספסיפיקציות המדויקות של ליבת פולריס 11 -> היא לא 896 ליבות כפי שהודלף בעבר, אלא 1024 = 16CU (מדובר בנתונים רשמיים של AMD). זהו הכרטיס העונה לכינוי RX460. לכרטיס רוחב פס זכרון 128bit, והוא למעשה "כחצי כרטיס" מה- RX480. המחיר לצרכן נקבע לעמוד על 110$. המשמעות היא שבארץ יתומחר סביבות 550-600 ש"ח סדר גודל. ביצועיו של כרטיס RX460 אמור להיות בערך כשל R9-370. 2. ביצועי בנץ רשמיים סוף סוף הועלו, והם משנים במעט את מה שנחשפנו אליו…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך חדש CRT , להחליף את ה-PROVIEW המיושן שלי שכבר 5 שנים יש לי אותו סתם הורס לי את העניים ומאמץ אותם שאני שעות יושב מול המסך . צריך מסך טוב ואיכותי כמה שאפשר עד סכום 1000 שקל שיתן לי ביצועים טובים לכרטיס מסך שלי ולמחשב (ראו מפרט) ולמשחקים ! אממ..הבעיה שיש לי עם המסך כרגע זה שלא רק שהוא מיושן , הוא גם דופק לי FPS במשחקים אם זה באמת נכון ..אני לא מסוגל לשחק על רזולוציה גבוהה ולקבל FPS כמו שצריך אני פשוט מקבל דילאי איתו, אפילו בבנצ'ים מול כרטיס מסך דומה 76GT , או באותו כרטיס מסך 9550 של חבר , במחשב הקודם פנטיום 4 .. בקיצור אני רוצה לשמוע את הדעות ונסיון שלכם לגבי מסכים CRT תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקראו את הלינק הבא שהוא חלק מהפרומו של nvidia לכרטיס מסך החדש שלה ... http://www.nvidia.com/content/areyouready/twimtbp.html ועכשיו תגידו לי שמי שקורא את זה לא יהסס אם לקנות נגיד ... 9700 פרו ... או לעקב עוד קצת זמן את הקנייה הגדולה שלו של כרטיס מסך ולקנות משהו אולטימטיבי ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-review-benchmark,3659-19.html
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי לב שיש הבדלים בין מחיר של כרטיסים של ATI בין הדגמים עם התוספיות הללו בסוף, ורציתי לדעת מה ההבדל ובאיזה סדר עדיפויות הם?
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס הנ"ל רועש במיוחד.(זה חשוב לי כי אני משקיע במארז ובספק כח שקטים מאד וכן בקירור פאסיבי למעבד) האם כך??
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הייתי במאגר כרטיסי המסך המומלצים ועשיתם עבודה מעולה אבל למה 9800GX2 לא נמצא במאגר המומלצים, הוא הרי יותר חזק מ 260GTX !!! ולמרות שהוא מתחמם הוא עדיין מראה ביצועים יותר גבוהים. ונגיד שאפשר להשיג אותם באותו מחיר...
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב שלי מזדקן: 256 מגה בייט SDRAM 133 , pentium 4 1700 agp 4 והGEFORCE 2 MX 200 שלי התקלקל. אני זקוק לכרטיס חזק,ותעיתי על ההבדל בין הgeforce 4 mx 440 ולבין הGEFORCE 4 TI 4200 . ניסיתי לחפש את ההבדלים דרך גוגל,אבל אף אחד מהאתרים לא ממש הסביר מה ההבדל במספרים. כמו כן דובר על כך שב4200 יש טכנולוגיות חדשות שאין ב-MX440 . מה ההבדל במספרים בין שני הכרטיסים? מה ההבדל בטכנולוגיות? והאם יווצר צוואר בקבוק רציני במחשב שלי כך שאין הבדל בין ה4200 לMX 440 ?
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו SIMS COD וכ"ו בסגנון. אני לא מתכוון לעשות OC לא לכרטיס ולא למחשב שלי. אני גם לא מתכוון לקרוע את הכרטיס בהגדרות הכי גבוהות למשחק אלא בינוני +. המחשב שאני הולך לקנות הוא: מעבדי אינטל Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 610 1 610 זכרונות DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 235 1 235 מארזים Price Units Total…
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הכרטיס של חברת הבת של gigabyte באמת שווה משהו כי קשה למצוא בדיקות של הכרטיס. אתם חושבים שהכרטיס הזה יכול על ה-9500pro?!(אחרי oc)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לתקופה של חצי שנה. נמאס לי לחכות לכל הכרטיסים החדשים ואני רוצה כבר לשחק במשחקים החדשים (בעיקר VEGAS) הכרטיס שלי לא תומך Shader Model 3.0 במחיר שלו היום לא נראה לי שאפסיד משהו עד יציאת הכרטיסים (המחיר שלו עומד על 369 ש"ח) אני יוצא מנקודת הנחה ש DX10 יש לו עוד לפחות שנה להכנס למשחקים בצורה חלקה. בעוד חצי שנה התחרות כבר תהיה בשיאה ואוכל למצוא כרטיסי חזקים מאוד במחיר ממש זול. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה הלך לי הHD4870 עם לוח האם ואני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שלא יפול מהנוכחי, ניתן לקרוא עוד פרטים בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528698.new#new תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי R9500 PRO P4 2000 512 RAM DDR לוח אם - SIS 645 הרצתי בדיקה ב 3D MARK והתוצאה שלי הייתה מאוד נמוכה-2577 הרצתי את הבדיקה לפני כמה שבועות והתוצאה הייתה 3000 ומשהו, בבקשה אנשים אני חייב לתקן את זה, אני חייב את העזרה שלכם. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב של 800 ש"ח? חשבתי על gtx750 אבל רציתי לשאול המלצות על כרטיסים אחרים אולי טובים יותר בתקציב? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, אני עומד לקנות מסך LCD חדש (כנראה תוך שבוע-שבועיים). אני מתלבט בין כמה דגמים. ה-2 הנפוצים והמוכרים הם: LG L1730B ו- Samsung 710T שמעתי ששניהם מצויינים, ויש עליהם ביקורות טובות מאוד, והם אפילו עולים אותו הדבר (1900-1950 ש"ח). שמעתי שהאחריות של סמסונג על הפנים (מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים שרופים), אבל נראה שהצג שלהם פשוט טוב יותר (הוא יותר מהיר וזה חשוב למשחקים, ויש שאומרים שהתמונה שלו גם נראית יותר "חיה"). אני ממש ממש רוצה לשמוע ביקורות של אנשים שיש להם את אחד הצגים האלה. ה-LG מאוד דומה ל-L1730S, והסמסונג מאוד דומה ל-710N / 710TM, אז מי שיש לו את אחד הדגמים האלה - בבקשה שכן כן ישאיר תגובה. אני מחפש גם ביקורות טובות וגם רעות, אז בבקשה תגידו כל מה שיש לכם להגיד על…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-