עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dvich,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>הR600 של ATi שמתוכננת לתמוך תמיכה מלאה בSM4.0 שתכלול כמובן תמיכה בUnfied Shaders צפוייה להיות מהירה מאוד בישומי D3D10, אך מה בנוגע לישומי DX9 שאינם יודעים לנצל את ארכיטקטורת הUnfied Shaders? איך הכרטיס ידע אם המידע שמגיע אליו צריך להיות מעובד כגאומטריה או כפיקסל? לשם כך ATi יתכננו את הR600 עם יחידה מיוחדת שתדע לסנן ולהבדיל בין הסוגים השונים של המידע בDX9 ותדע לסווג אותם לגל צינור עיבוד, ביחד עם יחידות חלוקת העומס המאוד יעילות בליבות של ATi אנחנו צפויים לקבל ביצועי DX9 מרשימים לא פחות מביצועי הD3D10 המעולים שצפויים לליבה.</p><p><a href="<a …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אחד המאווררים של הכרטיס מסך הנוכחי הינו Radeon R9 Vapor-x 280X 3GB הפסיק לעבוד, חוזר אך מזייף במהירות. הוא עבד בביטקויין לפני, מפוצץ באבק, שרד בערך 2 וחצי שנים מאז הקנייה. מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, מ- KSP . תקציב עד 1500 ש"ח, שיהיה עם ביצועים טובים ושקט. אני לא מבין בהיתרונות\חיסרונות של Radeon ו- Invidia , מעדיף אחד של Radeon (אם מומלץ דרייברים כבר מותקנים). המפרט הנוכחי של המחשב: כרטיס מסך- Radeon R9 Vapor-x 280X 3GB מעבד- Intel Core i5 2400 3.1Ghz זיכרון- 2x8GB DDR3 1333Mhz G. Skill Ares ספק כוח- SeaSonic 600W PFC 80+ 12cm Fan מארז יחסית קטן, כרטיס עם 2 מאווררים יספיקו Sharkoon T…

3. היי יש לי מחשב נייד של לנובו בעל שני כרטיסי מסך אחד מובנה של אינטל ואחד נוסף של AMD. אני יודע שיש בעיה בדגמים האלו והמחשב לא מחליף באופן אוטומטי לפעמים בין שני הכרטיסים כשצריך. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם אכן המחשב משתמש בכרטיס המתקדם יותר ובמידה ולא איך אני מגדיר שישתמש רק בו. כששאני נכנס ל-device manager אני רואה את שניהם כשאני עושה disable לכרטיס של אינטל הרזולוציה של המחשב צונחת ואני לא יכול להגדיל אותה. למישהו יש מושג? תודה.

4. Started by hwforcer,

Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by vicdol,

חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???

6. Started by NIR-T,

דיברתי עם מנהל של חנות אחת (אסור לפרסם...) והוא אמר לי שהוא דיבר עם היבואן ושלא ייבאו את המסך הזה עקב חוסר ביקוש... איזה ביאוס כבר תכננתי עליו!!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by SunMen,

חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Refaelo,

אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by boom!,

שווה לי למכור 7800GT ב1100 שקל?? הכרטיס מסך הכי קרוב אליו מבחינת מחיר הוא 7900GS וההבדל ביניהם נראה לי ממש לא משמעותי שווה או לא?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ארכיטקטורת ה-Polaris הפופולרית של מפתחת השבבים האדומה אמורה לזכות לרענון שני שלה בתקופה הקרובה לכתבה

11. מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nec_000,

ברכישה מאמזון, מחיר 1660 ש"ח שכולל הכל: משלוח ומע"מ עד הבית אליכם. זמן אספקה טיפוסי בין 7-10 ימים (מנסיון אישי בהזמנות ממן זה מאמזון) :

13. שלום לכולם, אני רוצה המלצות על מסכי מחשב LCD , רחבים וקצת גדולים, משהו בין 24 ל- 29 אינטש, אמור לשמש בעיקר לסרטים ומשחקים. כל לינק למוצר כזה, יהיה טוב - בלי קשר למחיר ! כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by coch,

בוקר טוב לכולם אני מעדכן אתכם בכמה דברים מעניינים ~ 1. עדיין אין פאץ' שמתאים לכרטיסי RTX ל Tomb Raider האחרון. סיימתי אותו הסופ"ש - משחק מצוין, אהבתי. בקיצור - שום RTX עדיין. 2. באטלפילד החדש יצא ללא הטכנולוגיה המדוברת בהשקה שלו. כרגע אי אפשר לבדוק מספרים עד שיצא פאץ'.. שזה בדיחה אחת גדולה לכותר כזה, השקה כזו וכל השיווק בהשקת Turing למשחק. 3. משחק ה Final Fantasy הבא של המפתחת של משחקי Deus Ex \ Tomb Raider הבא, בוטל ל PC. וכך גם בין היתר ( ומן הסתם ) בוטל גם כל מה שהיה אמור להיות במשחק ששיך ל RTX. זה היה אחד הכותרים הבולטים שאמור היה להגיע עם RTX. כרגע זה מה שנראה באופק. 4. לידע כללי והמצב הנתון נכון לעכשיו - …

15. אני לא שואל על איכות כי המסך יהיה איכותי אבל מבחינת גודל אני יודע שבתכלס המסך LCD 15" קטן באינץ' אחד. אפשר להתרגל לעבודה כזאת, או שההבדל יהיה ממש מציק, בבקשה מאנשים בעלי ניסיון של עבודה עם מסך LCD 15".

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אז ככה... קניתי את המחשב לפני שבוע בערך.. התקנתי כמה משחקים עכשיו בכולם יש את אותה הבעיה בתצוגה כשאני נכנס ישנם פסים כאלה וכל מיני נקודות ירוקות וזה רועד והכל וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך עם עידכונים.. לא עזר לא כלום עשיתי פורמט עשיתי הכל לא עזר.. מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by haimvrt,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות בשביל המשחקים של היום והמשחקים של העתיד? יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואפשר קצת לחרוג מהסכום תודה מראש

• 15 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by dolby71,

בעעע... אוקיי, נתחיל. אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות כ. מסך חדש וטוב. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים הבאים: הרדאון 9700 פרו, 9800 פרו, ג'יפורס 5900. עזבו קטע של תקציב והכל. אני יודע את המחירים, אני פשוט רוצה לשאול אם שווה יותר להשקיע על 9700 פרו, או 9800 פרו/FX 5900. האם יש הבדל משמעותי בין ה-9700 ל-9800 (יחסית להבדל המחירים)? אם בכל זאת לא כדאי לי ללכת על ה-9700 פרו, אז על ה-FX או ה-9800 פרו? 10x advance, dolby71!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן, רציתי לקבל איזו שהיא השוואה: GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE + SLI Bulk GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128 mb SLI DDR III bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 256Mb bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 128 Mb CLOCK 1000 MHZ DDR3 LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL + VIVO LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL EXTREME ובכללי איזה חברה עדיפה: GIGABYTE VS LEADTEK ? כעקרון רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף וכמובן תתחשבו בהבדלי המחירים והאם הם מצדיקים את היתרונות. אשמח לשמוע על אופציות שמבוססות על ATI באיכות מקבילה עם עם יתרון במחיר, אבל חובה שיהיה PIXEL SHADER 3 תודה רבה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  21. מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by orengreen,

Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 3gh,

רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.