עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alienboo,

Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by 243 56,

כפי שהכותרת מרמזת, ידוע לי ששילובים שכאלה יגרמו לבאטלנק בביצועים - השאלה שלי היא כמה הם משמעותיים. אני הדיוט מוחלט כאשר זה מגיע לגיימינג לכן ארצה לדעת כמה (באומדן) ביצועים "אפסיד" על ציוות של המעבד הנ"ל עם GTX 1080 ועם GTX 1080Ti על משחקים מודרניים. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by October,

i860 + HD4850 = צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by jungle-man,

מי מוכר בארץ כרטיסי ICHILL של INNO3D?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. Started by se7en,

מוזר מאד כל הסיפור הזה עם הדום 3 וכרטיסים של ATI. לפי מה שקרמבק אומר אם יש לי GF4 Ti4600 שעולה בימינו 2000 + ש"ח אני אריץ את המשחק פחות טוב מכרטיס שעולה 900ש"ח ה-Radeon8500le איך זה הגיוני? ואני לא קונה את הסיפור הזה של המעברים: ה-GF4 TI4600 הוא כרטיס הרבה יותר חזק אפילו אם לוקח לו שני סיבובי שעון למעבר טקסטורה.

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by yanivsk,

ניראה מדהים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by iib,

שלום חברים וחברות. בעקבות המהומות האחרונות בנוגע DOOM3 למנוע שלו ולמפתח שלו. הגעתי לשמסכנה שיש בפורם הזה תפיסה מוטעית ש DOOM3 הוא מנוע כ"כ כבד וחדשני שכרטיסים גראפיים של ימינו לא יכלו להתמודד איתו כמו שצריך. אני כמובן מתנגד לתפיסה הזאת ואומר שכולכם חולים. ;D ובכן אני מכריז בזאת שלדעתי DOOM3 יפעל כמו שצריך ברזולוציה 768*1024 ב High Details על כרטיסים שמבוססים על המעבדים הגראפיים R200 (ראדון 8500) ו NV25 (גיפורס 4). כשאני אומר כמו שצריך אני מתכון ל 30+ פרימים בשניה בממוצע. מי שרוצה לחלוק עלי מוזמן to Flame the thread. תודה.

• 138 תגובות
    • 13.8k צפיות
  9. Started by zvkel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=8213 כן כן אני יודע שזה פנדה אבל כדאי?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by rtr,

גם מחוייב ל 0 פיקסלים גם 8MS גם Contrast 1:700 ובהירות סבירה .. אז בלי נתונים כרגע .. איך הוא מול העיניים ? יש לו DVI ? איך הוא בהשוואה לסאמסונג 710T ? (בהתחלה חשבתי עליו אבל 20 פיקסלים עד להחלפה ?! ) כמובן ששכחתי את הלינק ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=5061

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by ariebel,

ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by mo_us,

היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asili,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ ואני נורא מתלבט בין 2 מסכים 1. סמסונג 959NF 2.IIYAMA PRO VISION 454 ההבדל הניכר לעין בין שניהם הוא החיר תוספת של כ 800 שקל למחיר הסמסונג אני יודע שמסך מחליפים רק אחת לכמה שנים טובות אבל אני עדיין לא יודע אם שווה להשקיע את ה 800 שקל האלה ולקנות את ה IIYAMA אז בבקשה תעזרו לי להחליט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The Ripper,

טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין! הנה המיפרט שלו: http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר. האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA. דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by NetSpider,

אבא שלי צריך מסך חדש , והוא מצא כמה הצעות של מסכים יד שניה במחיר טוב . עכשיו המחירים של המסכים האלו כמעט זהים , אך אני לא יודע בדיוק איזה כדאי יותר . אין לי שום ניסיון עם המסכים האלו , כך שאני צריך דעה . 1.iiyama LS902UT Vision Master 1451 Samsung SyncMaster 955DF. 2

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by Thorn-Of-Invention,

קניתי אותו אמש, להיות מאושר על הרכישה החכמה או לבכות שנדפקתי?

• 58 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by Danman,

בעקבות מסעי למציאת מסך CRT איכותי, מצאתי מישהו שמוכר את המסך הנ"ל. מישהו מכיר את הדגם? אגב - דגמים נוספים שנתקלתי בהם בחיפושי - Samsung 959NF / Viewsonic p225F תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by le cat,

אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא בארה"ב תכרטיס הזה ב1800 שקל!!! הוא קנה, והיום או מחר שולח אותו לארץ, יענו עוד 5-4 ימים הוא מגיע עכשיו איך אני יודע איך להסתדר עם זה? להתקין את זה רגיל כמו כל כרטיס אחר? או שצריך פה משהו מיוחד? אולי הספק שלי חלש מידי? ה3 מאוורים שעליו כבר מחזיקים יותר מידי? הלוח תואם ? יש לי לוח של ASUS P4S533-MX-UAZY תואם AGP 4X ירוץ ?

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by wiz,

אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by skalar,

שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. Started by Boomer,

אני זוכר שלפני יותר מחצי שנה כולם אמרו שיש להם פילטרים ממש גרועים (ראו ערך PowerColor) ;D אבל בחודשים האחרונים אני שמעתי עליהם דברים טובים... אז מישהו שיודע יכול להגיד מה הרמה שלהם כרגע?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by pontius,

האם מישהו הזמין את הכרטיס הזה מ-tmsfox וגם קיבל אותו? לי הם אומרים שבוע אחרי שבוע שהכרטיס צריך להגיע השבוע... מישהו קיבל תשובה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.