כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם החיבור הזה http://img329.imageshack.us/img329/2987/a15pindsubdviadapteravivs9.jpg ורואים שחור לבן אולי צריך לכוון משהו ב-NVIDIA display http://img223.imageshack.us/img223/489/7y8uzx8.jpg או ב-TVTOOL http://img223.imageshack.us/img223/140/tvtoolqt9.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש השבוע כרטיס מסך שתומך ב-FLEX חיבור של מספר מסכים ( ג'יגבייט 970X ) . 1. הכרטיס נמצא במאמץ כלשהו כאשר מחברים לו מספר מסכים ? 3-4 מסכים לכרטיס אחד .
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה צריך להיות שיקול בקנית כרטיס מסך או שזה לא משנה וזניח?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש אתר עם מידע טכני על כרטיסי מסך, כזה שאפשר למיין בו עפ"י תאימות/תמיכה בפרמטרים שונים. מישהו מכיר אתר בסגנון הנ"ל? נ.ב. חשוב לי מאוד שיהיה אפשר לראות האם הכרטיס תומך בHDCP או לא.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בקרוב את המפרט הבא: במחשב ייעשה שימוש סטנדרטי ביתי, גלישה, עריכת קבצים וכו'. בגלל שאני רוצה לחזור לגיימינג מדי פעם (כנראה לא כבד, כי אין יותר מדי זמן) - חשבתי לקנות כרטיס מסך ממוצע+. לפני כן המחשבה הייתה ללכת על RX580, ועכשיו כאשר יצא ה1660ti הכיוון אולי השתנה, אך לא בטוח. יש ברשותי את המסך הבא, 1440p כך שהבנתי שאצטרך כרטיס יותר חזק מRX בשביל להריץ על הגדרות מקסימליות משחקים. אני יכול לקנות מאמזון את ה1660ti ב1000 שח או את הRX580 ב600 ש"ח - האם ההבדל לטובת ה1660 שווה את זה? אני פתאום לא בטוח כי לא יודע עד כמה באמת אנצל את הכרטיס מסך ה"חזק" יותר וגם עד כמה קריטי יהיה לי שאם כבר אשחק במשחקים כבדים אז אצטרך לרדת מעט ב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי היום בשני דיווחים מעניינים. 1. ידוע שכרטיסי ה 5600XT שנשלחו לספקים לא מכילים את עדכון ה VBIOS האחרון (שכל הסוקרים קיבלו ושמגביר את הביצועים של הכרטיס בערך ב 15%) עכשיו מסתבר שלא כל הכרטיסים יקבלו את עידכון ה VBIOS וגם ישנם כמה גירסאות של ה VBIOS. בגדול כרטיסים שהם לא OC מהמפעל לא יקבלו את העידכון. כרטיסים שהם כן OC מהמפעל יקבלו את העידכון . ישנם כרטיסים שיקבלו את העידכון המלא אבל ישנם כרטיסים עם זיכרונות שלא עברו ולידציה לקצב העברה של 14GBPS אלא רק של 12GBPS ולכן ה VBIOS המעודכן שלהם לא יכיל עידכון של מהירות הזיכרונות אלא רק של מהירות ה GPU. 2. כרטיסי ה 2060 KO של EVGA עם המחיר המקוצץ של 300$ מכילים ליבה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, ידוע לי ששילובים שכאלה יגרמו לבאטלנק בביצועים - השאלה שלי היא כמה הם משמעותיים. אני הדיוט מוחלט כאשר זה מגיע לגיימינג לכן ארצה לדעת כמה (באומדן) ביצועים "אפסיד" על ציוות של המעבד הנ"ל עם GTX 1080 ועם GTX 1080Ti על משחקים מודרניים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי האם מישהוא יודע מה זה מהדורת AMPi (נכתב בשתי אופנים i או ! )? ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition היא זולה יותר בכמעט 100$.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דילמה די קשה. האם כדאי לי לקחת 4890 עכשויו ולא לשדרג יותר את הכרטיס או לקחת לבנתיים ואז בעתיד להוסיף עוד כרטיס של 4870? יענו עוד שנה ככה למה יש למי מסך 24". 2 כרטיסי 4870 בcf יציגו תוצאות טובות יותר בבאנצים מאשר 4890 אחד לא?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדיון המלא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145284 רציתי להאיר את עינכם בזה ,כאשר בקופסאות של HD2900XT רשום תמיכה ב UVD אבל בפועל אין לו, ופה זה הטייה שיווקית ואפשר לתבוע אותם ]: למשל: מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למפרט כמו שלי (בפרופיל) עדיף 6850 או 6770 בין כך המעבד לא כל כך חזק ? השאלה היא אם אני משדרג בעתיד נראה לי שעדיף 6850 הלא כן? כמובן המטרה לגיימינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כזה מתאם, כי אין לי חיבור כזה של 6 פינים לכרטיס, אז האם יש אפשרות שאני יחבר את זה דרך המולקס או שעדיף להליף ספק? הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=12-201-004-02.jpg%2c12-201-004-03.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16812201004&Depa=0&Description=APEVIA+4+Pin+PSU++to+PCI-E+Power+Supply+Converter+cable יש לי ספק 520W ג'נרי של סנשיין אז איזה כרטיס מסך בעל חיבור כח של 6 פינים הספק שלי יחזיק? תודה רבה מראש, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי HD6950 של שפיר, ולא צרבתי ביוס. יש משחק (קרייסיס 1), מתי שהיה המון פיצוצים לקראת סוף המשחק, המחשב פשוט לא זז.. קיבלתי 5-15FPS לשניה.. עשיתי ALT+TAB ובדקתי מעלות חום ואני קולט שזה הגיע ל-77 מעלות חום, וה-Activity הגיע ל-99% וה-FAN SPEED ל-37% (נתונים מה-CCC של הדרייבר). אני משתמש בדרייבר 11.3. מה הבעיה יכולה להיות? (או שזה לא בעיה?) תודה רבה. העלאתי את התמונה של EVEREST (אחרי חצי שעה שהמשחק מכובה) [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1)ההבדל בביצועים משמעותי בין שני הכרטיסים? משתלם לשדרג או להמתין עוד שנה? 2)כמה אפשר לקבל אם אני מוכר את ה770 שלי? (יש באנדל הוא במצב טוב) 3)לגבי טכנולוגיית DCR צריך להתעסק בהגדרות כדי שזה יעבוד על הכרטיס או שזה אוטומטי? צריך לשנות משהו בהגדרות של המשחקים עצמם? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב לפני 4 חודשים, עם כרטיס מסך 8800GT ZL . המחשב מיועד למשחקים והכרטיס עובד מצויין. שמעתי הרבה על הכרטיס 9600GT והייתי רוצה לדעת, אם אני צריך להחליף כרטיס, או שאשר עם אותו כרטיס. ובקיצור האם כדאי להחליף? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ה280X ומחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח בעיקר למשחקים בינוניים/כבדים להלן המפרט שלי I5-4590 3.30GHZ Gigabyte H97-hD3 8GB 800MHZ 128 SSD 1000HDD huntkey 600W Benq 24 אין עדיפות לNVIDIA או AMD תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה בכרטיס מסך 2070 - צריך להוריד מהירות זכרונות ב- 700MHZ שמחשב יעבוד - למה זה קורה ? איזה בעיה בכרטיס מסך ? מהירות זיכרות DDR4 - 4600MHZ הזכרונות והמחשב עובדים רק ב 3800MHZ עם כרטיס מסך 2070 שמורידים כרטיס מסך 2070 מהמחשב ועוברים לכרטיס מסך 770 במעבד הזכרונות חוזרים למצב תקין 4600MHZ איזה זה בעיה זה מצביע בכרטיס מסך ? מעבד 12900K
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם הדגל החדש של חברת Eurocom אולי מותח את המינוח 'נייד' עד לקצה, אבל הוא ידע לספק יכולות שגם רוב המחשבים הנייחים יוכלו רק לחלום עליהן לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש (פלוס-מינוס) רכשתי מסך מסוג סמסונג SyncMaster 710TM לאחר התלבטות לא קלה והמלצות רבות. התקנתי את התוכנה המצורפת (NaturalColor) ולהערכתי קינפגתי את המסך בצורה מירבית. משום מה, גם לאחר "זמן הסתגלות" למסך LCD, הכל עדיין בוהק יותר מדי, הצבעים דהויים והטקסט בדפי האינטרנט ממש לא ברור. לפני כשבועיים רכשתי מסך נוסף (למחשב השני) מסוג LG דגם 1730.. להפתעתי, גם ללא התקנת תוכנת כיוון כלשהי, רואים במסך מצויין! הצבעים חיים, הפונטים מודגשים בצורה נהדרת וברורים והמסך אינו "חלבי" ובוהק כמו הסמסונג. שאלתי היא - האם ייתכן כי באמת רואים טוב יותר ב LG לעומת הסמסונג? יכול להיות שנפלתי על מסך פגום או שהמסכים של סמסונג בעלי איכות גרועה? ??? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ל…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מריץ את המשחק מאפיה(הבעיה קיימת גם warcraft 3 ),כל כמה שניות ישנה קפיאה קצרה מאוד של המשחק שמלווה באור אדום המציין שהכונן הקשיח פועל(האור פועל רק במקביל לקפיאה) מאוד מרגיז. אני מפעיל את המשחק מאפיה על רזלוציה 1600X1200 עם פירוט מקסימלי(ללא AA וללא Anisotropic) אני מפיק עד 25-פריימים בשניה(לפחות על פי תוכנת fraps) הורדת הרזלוציה ל1024X768 משפרת את הפריימים לשניה לעד-30 בשניה אבל הבעיה לא נפתרת. מפרט המחשב שלי מצוין תחת מפרט מחשב(500@220 -athlon xp 1700+gf 3 ti 200, ציון:7460 3d mark 2001se), השתמשתי בכל 3 סדרות הדרייברים האחרונים של nvidia (כרגע 41.09) הבעיה לא נפתרה.גם החלפה לdirectx 9 לא הועילה. מה הפתרון לבעיה? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-