כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הצעצוע הצנוע די הפתיע אותי ביחס למחשבה הראשונית שסוברת, שזה מוצר בלתי שמיש או לא ממש רלוונטי. מחירו (הנמוך) של מוצר, כמו גם היותו מוצר דרגת כניסה, עשויה לעשות הטיה תפיסתית אודותיו, כזו שלמעשה גורמת (גם למנוסים) להתבלבל לעיתים ולהימנע בשל כך בשגגה, מלבחון את המוצר ברצינות הראויה. כרטיס GT1030 הוא למעשה "חצי כרטיס" GTX1050Ti, וזהו כח חישובי בסיסי (סביר). יש לו 384 ליבות במקום 768 שיש ל- GTX1050Ti, ובהתאם 64 ביט רוחב פס זכרון במקום 128, 2GB זיכרון במקום 4GB, או בקצרה: בדיוק חצי בכל פרמטר מדיד... כך גם מראה בנץ סינטטי - מחצית הציון תחת 3Dmark. אך בכדי להתרשם איך "חצי מ- GTX1050ti" מתפקדים, הפעם לא נסתפק בכותרי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 ובעבר הצלחתי להוציא קול דרך הHDMI, כעת אני לא מצליח כי ההתקן נעלם לי מרשימת "התקני ההשמעה" בווינדוס 7. מישהו יודע איך להחזיר אותו? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר הבסיסי של ATI. אני משתמש בATT במקום CCC אם זה משנה. הינה תמונה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שתיפול בידי ההזדמנות להחליף את ה 9800XT שלי בכרטיס מסוג 6600GT כנראה ללא תמורה. האם שווה לי בכלל לעשות את ההחלפה הזאת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה לא כל כך גדולים. מה דעתכם, הכרטיס 6600GT הוא מתוצרת גיגהבייט עם קירור פסיבי.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי פעם בכמה זמן , המחשב ניתקע באופן אקראי ואז מתקבל לי לאחר כמה דקות במצב של תקיעה מסך כחול עם ההודעת על הקובץ nv4_disp.dll. אחרי שזה קורה פעם אחת בא רצף של תקיעות לאחר הדלקה מחדש ואפילו לאחר שאני מחכה שעתיים שאולי המחשב יתקרר (מסכים שחורים שבאים והולכים ואז המחשב ניתקע לגמרי) , לודגמא עכשיו כבר פעם רביעים שאני עושה ריסטרט ואחרי 10 דקות הוא פשוט מתחיל לעשות לי מסכים שחורים וחוזר ושוב מסך שחור ואז ניתקע. כמובן שהרצתי חיפוש ועשיתי מה שאמרו - התקנתי דרייברים חדשים מהאתר של NVIDIA (למרות שהורדתי את ההכי חדשים מהאתר כאשר באתי להתקין אותם הוא הודיע לי שמותקן לי דרייבר יותר חדש כבר , אבל בכל זאת ניסתי) - לא עזר. (יכול להיות בגלל שלא הסרתי את הוקדמים לגמרי ורק אז התקנתי?) ראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע גיפורס 4 אבל שאני מחבר אותו לטלויזיה הביתית רואים את הטקסט מגעיל
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ספפק 420W מספיק ל ATI 4850 ?? יש לי את הספק הזה THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כרטיס המסך On-Board בלוחות הבאים תומכים ב- ב-FIFA ו- SIMS ? Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset ASROCK H67M-GE B3 H67 Chipset אם לא מה הכרטיס עלות תועלת הכי טוב שעלי לקחת בלי להתפרע ? אמור להתאים לילדים בגילאים 7-10 ל 3-4 השנים הקרובות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בעוד חודש. הפרט היחיד שנשאר לסגור הוא עניין הכרטיס מסך. התקציב הוא בין 1000 ל-1400, את הכרטיס אני קונה באילת הכרטיס ישמש לגיימינג על הגדרות מקסימליות של משחקים מהשנים האחרונות (פחות מהשנה הנוכחית ויותר מ-2012 ודרומה) המסך כרגע הוא Benq 19 1400x900 ואולי בעתיד ישודרג למסך עם רזולוציה של 1680X1050. דוגמאות למשחקים שאני משחק (תלוי מאוד במבצעים של Steam): The Witcher 1&2, Oblivion, Total War Series, Metro. שאר המיפרט יהיה: I5 3470 8GB DDR 3 H77/B75 M-Board ההתלבטות כרגע היא בין שני הכרטיסים בכותרת, אבל תרגישו חופשי לציין אופציות שלא חשבתי עליהם. לא מצאתי הרבה חומר על שני הכרטיסים והשוואות ראש בראש שלהם חוץ מהאתר הזה ואי אפשר לדעת האם הפ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע.. המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים. CPU: PIII 1000 Motherboard: Lucky Star 6VA693A Memory : 256 SDRAM Generic Video Card: G-Force 2 MX 200 עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש.. תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדור החדש לא מגיע למחשב שולחני , גם אין שום מידע שמצאתי אני מעוניין לרכוש מסך איכותי ולא יכול כי אין כרטיס מסך hdmi 2.0 אני מעוניין במסך עם רזולוציה גבוה במיוחד . אין שום יצרן שכתב מתי יצא hdmi 2.0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים : מעבד גרפי GPU ATI Radeon HD 2400 . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3533&CatCode=532 עולה 313 ש"ח יש לי AGP ואני מחפש משהו בסביבות ה 300 ש"ח . יש גם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862 HD3650 512MB אבל זה עולה 378 ש"ח . חנות : אייבוריטק .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-