עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nec_000,

הצעצוע הצנוע די הפתיע אותי ביחס למחשבה הראשונית שסוברת, שזה מוצר בלתי שמיש או לא ממש רלוונטי. מחירו (הנמוך) של מוצר, כמו גם היותו מוצר דרגת כניסה, עשויה לעשות הטיה תפיסתית אודותיו, כזו שלמעשה גורמת (גם למנוסים) להתבלבל לעיתים ולהימנע בשל כך בשגגה, מלבחון את המוצר ברצינות הראויה. כרטיס GT1030 הוא למעשה "חצי כרטיס" GTX1050Ti, וזהו כח חישובי בסיסי (סביר). יש לו 384 ליבות במקום 768 שיש ל- GTX1050Ti, ובהתאם 64 ביט רוחב פס זכרון במקום 128, 2GB זיכרון במקום 4GB, או בקצרה: בדיוק חצי בכל פרמטר מדיד... כך גם מראה בנץ סינטטי - מחצית הציון תחת 3Dmark. אך בכדי להתרשם איך "חצי מ- GTX1050ti" מתפקדים, הפעם לא נסתפק בכותרי…

3. תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by OzZzZz,

מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 1337Din,

טוב זאת הפעם השלישית שאני פותח כאן נושא לגבי הבעיה הזאת. בכל המשחקים שאני משחק יש מין קצוות מפוקסלים מוזרים שקצת קשה לראות אותם דרך תמונה, שזה כאילו המשחק רץ ללא AA. בCOD גם הצללים נראים מרובעים ולא חדים. המשחקים נראו יותר טוב בעבר לינק לנושא הקודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428501.msg3683634#msg3683634 שדרגתי לדרייבר 9.9 של קאטאליסט, פירמטתי את המשחק אפילו. אני באמת מתחיל לחשוב שזאת בעיה בכרטיס מצאתי לינק באינטרנט למישו שיש לו בעיה דומה כנראה http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=117282&enterthread=y&STARTPAGE=1 אולי תבינו יותר טוב את הבעיה דרך הנושא שלו. אני כבר מיואש :'( :'( מדובר בכרטיס HD4890***

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 7900GT 512MB הכרטיס מריץ משחקים לאט וברוזולציה נמוכה מאוד בנוסף ארטיפקטים רבים ומרובים... איני מעוניין שיהיה צוואר בקבוק לכרטיס ולכן מתייעץ איתכם ומבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך המחשב הוא Intel Core 2 E6300 1.80 2.5 gb ram ddr 2 667 תודה. טל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן ! יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire HD5850 2GB Vapor X Edition http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=336&psn=&lid=1&leg=0 הכרטיס בן 7 חודשים כולל את כל הערכה המקורית מגיע עם קבלה ואחריות מ KSP ראשון לציון אני מעוניין לדעת מה המחיר שלו פחות או יותר כי אני מעוניין למכור אותו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קישור- http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010380048+1069609639+4017&Submit=ENE&SubCategory=48 ומה זה OPEN BOX? חשבתי על הכ. מסך הזה- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102002 או זה - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121020

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lipa,

תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by David_Beckham,

מה עדיף התקציב הוא 2000 שקל פחות או יותר אבל אני מתלבט בין שני אלה .. אני גיימר כבד כמובן .. חשבתי גם על להביא את ה8800GTS אבל הוא ירד מהפרק בגלל ששיכנעו אותי שכמובן שאין לו תמיכה , ועכשיו אני מסכים אז אם תעזרו לי אם ההחלטה שלי לגבי שני אלה אני יודה לכם מאוד ...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yuvalg,

המליצו לי על גרסא מיוחדת של ה-7950: XFX PX7950GT PV-T71J-YHD9 XXX Extreme Silent Edition PCI-e 512MB DDR3 Retail Video Card במחיר 1,860 ש"ח. האם עדיף של ה-x1950xt שעולה בערך 1,600 ש"ח? שווה את ההשקעה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Boomer,

אני רואה שאתם לא מקשיבים...! : המאורר פועל מצויין כבר יומיים!!! בינתיים לא שמתי לב לשום נזק שנגרם לכרטיס...

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Roger,

what does it mean? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by pp12,

קיבלתי את המחשב החדש 1GB DD2 INTEL E6300 1.86GHZ ASUS 945 GEFORCE 8800GTS 640MB מה דעתכם על המפרט?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני בונה מפרט מחשב נייח עבור מישהו (אני מדריך שיקומי - עבור מתמודד שאני עובד עימו). יש תקציב רווחה לקנות עבורו מחשב - 2000 ש"ח סה"כ. רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים. יש לו משהו - מסך מקלדת ועכבר ישנים. אבל הבעיה היא המחשב שלא מתפקד כבר ואותו אני רוצה לשדרג. . במפרט שהציעו לנו יש כרטיס מסך שמכונה: VGA card - intel HD graphics 530 אני לא מבין כל כך מה זה - אם זה "כרטיס מסך" או פשוט הדבר שמובנה אוטומטית בלוח אם. בכל מקרה התרשמות שלי שהיום גם מי שסתם משתמש במחשב הכי פשוט - למשל יוטיוב או משחקים פשוטים יחסית (נניח farmville) יכול להרגיש האטה משמעותית של קצת המחשב כשאין כרטיס מסך אלא רק ברירת המחדל של מעבד ולוח אם. ואני רוצה בעצם לשאול האם אני צוד…

18. אני רואה הרבה התלבטויות על סוג כ. מסך ע"פ כמות הזיכרון שלו. מעניין אותי לדעת כי לא ראיתי התייחסות כמותית (תכלס ירידה ב FPS) לזה בסקירות. כמה באמת משפיע מחסור בזיכרון ובאילו תנאים? האם יכול להיות שכל העניין מנופח הרבה מעבר לחשיבות שלו ורלוונטי רק במקרים ספציפיים מאוד?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…

21. Started by Hatzi6,

היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע אני משתמש עם הכרטיס המובנה בלוח אם(Intel® HD Graphics 4000). אני לא גיימר הארדקור, אז אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל אני כן אוהב לשחק לפעמים. אין לי סכום מוגדר מראש ממש אבל אני מחפש כרטיס מסך בהגדרתו בינוני לבין טוב מאוד. (עד 800 שקל בערך לא כולל חריגה אני מניח?), המפרט: מעבד - Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GHz, 3901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3H זיכרון ראם - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - פעמיים, סהכ 8G ספק כוח - Silverstone Strider 400W כרטיס מסך - Intel® HD Graphics 4000 אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by warezon,

יש ברשותי כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם 4870 512mb אני מעוניין לרכוש עוד אחד לכרוספייר. השאלה היא האם זה חייב להיות בדיוק אותו דגם אחד לאחד עם אותו זיכרון ושל אותה יצרנית או שהדגש הוא רק על אותו צ'יפסט 4870? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ממי שמבין בעניין כי אסור לי לטעות בנושא מביאים לי את זה מחו"ל ככה שאם זה לא יעבוד לי אין לי למי להחזיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by euphoria,

בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי דילמה די קשה. האם כדאי לי לקחת 4890 עכשויו ולא לשדרג יותר את הכרטיס או לקחת לבנתיים ואז בעתיד להוסיף עוד כרטיס של 4870? יענו עוד שנה ככה למה יש למי מסך 24". 2 כרטיסי 4870 בcf יציגו תוצאות טובות יותר בבאנצים מאשר 4890 אחד לא?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.