כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש למישהוא את זה על המחשב ויכול לעלות את הקובץ? הקובץ דיי נמחק מהרשת ואני לא מתליח למצוא הורדה ;/
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בלוח MSI-Z77A-G43 ולהפעיל אותם בו זמנית? : תודה מראש. יובל
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין אותו על לוח אם Asus p5n-mx האם זה יתאים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים! לאחרונה אני נתקל בבעיה בתפקוד כרטיסי המסך שלי בזמן הרצת משחק בין אם זה max payne 3 או ספיישל אופס החדש, בזמן המשחק המסך קופא ומתמזער לאחר כמה שניות וכתוב שמנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה. יש פעמים שהוא קופא ורק ע"י לחיצה על כפתור ריסט אפשר להפעיל מחדש. המערכת שלי: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme9 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג קשיחים F3 1TB. SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W אני מניח שהבעיה נובעת מחום של אחד הכרטיסים או שני הראשיים לפחות. …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי כמה היום שווה כרטיס מסך הנל בגירסה OC של גיגהבייט מיד שניה כמובן? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT. וכשאני משחק ב Diablo III המחשב מתחמם אחרי כמה זמן, ואני צריך להוריד את ההגדרות כדי לשחק כמו שצריך. את רוב המשחקים שבדקתי אני יכול להריץ עדיין טוב איכשהו, (למרות שהמחשב יחסית ישן) חוץ מהכרטיס מסך שהוא לא עובר את ה Recommended. בעיקרון המשחקים שאני רוצה להריץ הם: Skyrim, Diablo III, Anno 2070, Call Of Duty MW 3, Battlefield 3 וכל המשחקים בסגנונות האלה שיצאו בזמן האחרון. אשמח לדעת איזה כרטיסי מסך יכולים להריץ את המשחקים האלה וכמה הם צריכים לעלות. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ב Everest הוא רושם לי Unknown ספק כוח: 450W RAM זיכרון: 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ושלא מתחמם מהר ועובד בצורה פסיבית שמעתי NIVDIA מבחינת ביצועים הכי טוב אבל הוא מתחמם וצריך גוף קירור או וגם מאורר וזה באלגן ובמחשב אחד טוב אפשר רק 2 כרטיסים ואני רוצה להכניס 4 כרטיסם שלא מתחממים מהר המלצות בקשה מהיקר לסביר תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שהוזכר בכותרת. אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו (אני לא מצפה להרבה, נראה לי פחות מ-20 ש"ח, זה נראה לי יותר אספנות). על הכרטיס עצמו יש מדבקה ועליה כתוב: MX (200) TV 64MB AGP. כתוב בגדול Inno3D, שזאת היצרנית (יש לי כרטיס שלהם היום, מפרט בצד). האם אתם חושבים שיש לו ערך היום? הכרטיס נבדק ועובד. נראה דומה מאוד לזה: http://www.ebay.co.uk/itm/GAINWARD-GEFORCE-2-MX200-64MB-AGP-VGA-TV-OUT-COMP-OUT-/260691688231#ht_846wt_1396 שלי כולל קירור אקטיבי, ונראה במצב מצוין (עם מעגל מודפס שחור).
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך, חיבור PCIe X16 ומעלה. למחשב די חלש (פשוט נשרף לי הנוכחי). תקציב 250 ש"ח +-10. אם זה משנה אז מפרט המחשב: dual core 3.4 Ghz 4G ddr2 המשחב באמת רק לאינטרנט וסרטים אז אין צורך במשהו מפוצץ. חשבתי על זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-6450-2gb-ddr3-low-profile-p-12805?cPath=67 מה המלצתכם? תודה
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איך BF3 רץ על GTX580? אני חושב על קניית gtx580 מיד שנייה. שווה שידרוג מ5850? איך יכולות הOC שלו?(מדובר על גירסאת הGOOD EDITIONׂׂ) מדובר על הגדרות מקסימליות כמובן.
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך שלי להיום : Nvidia GEFORCE 570 GTX gainword good
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1) יש לי מחשב עם לוח אם משנת 2006 שנבנה במקור עבור PCI-X 1.0 (אין כרטיס מסך ONBOARD). לאחרונה הלך לי כרטיס המסך, ואני רוצה לקנות חדש. למישהו יש מושג האם ניתן לשים על לוח האם כרטיס מסך עם חיבור PCI-X 2.0, ללא עדכון של ה-BIOS. הדגם של לוח האם: GA-81945P-G של GIGABYTE. 2) לגבי כרטיס מסך שניתן לחבר אליו שני מסכים: כמה שאלות: א) האם זו תכונה שקיימת בכל כרטיס מסך מודרני? ב) הבנתי שהכרטיס הבא תומך בזה (ראיתי כאן בפורום): http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=315&psn&lid=1&leg=0 מה ב-SPECS בעצם מצביע על זה? העובדה שכתוב DUAL-LINK DVI? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים הלך לי הכרטיס מסך (ניצלתי את ההזדמנות להתרחק מהמחשב בכדאי ללמוד קצת ) אז עכשיו בתחילת הקיץ אני מועניין לקנות כרטיס מסך חדש וטוב ( מוכן להשקיע בערך 200-400 ש"ח) אני רוצה להריץ עליו משחקים גדולים כמו כמו Arma II. לוח אם Intel DG33FG ספק כח 300W (אגב אני אשמח לחנויות זולות ואמינות בירושלים, חשבתי ללכת ל Ivory.. או לשמ.מ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-