כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב , חשוב לי שהוא יהיה 19 אינג' .. כי אני רוצה ליראות בו סרטים וחשוב לי שיהיה 19 בגלל זה וגם משחקים... בהתלחה חשבתי על מאג ואמרו לי בפורום שהוא לא משהו..אז איך הויסוניק הזה? יותר טוב? יהיה סבבה בשבילי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך XFX GEFORCE 6600GT עכשיו יש שני חיבורי DVI ועוד חיבור שהוא כביכול אמור להיות S VIDEO כי ככה כתוב ליד החיבור אבל החיבור עצמו בכלל לא דומה ל S VIDEO החיבור הוא כמו מלמעלה למטה בשורות 2 פינים 4 פינים 3 פינים איזה כבל זה יכול להיות ? תודה תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעצם אז מה יותר טוב ? (משום מה לא מצאתי שום השוואה כזאתי בינהם) ה 7800GT או ה GTO2 כולל פתיחת צינורות כולל האצה ל X850 XT PROFESIONAL EDITION ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח(בשביל שלמשחקים היהי גרפיקה טובה עד כמה שאוכל בסכום הזה)
-
- 16 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו טוב יותר... אני קונה בארה"ב (יותר נכון יקנו לי...), ואני רוצה משהו שלו יעלה יותר מ1000 ש"ח (200$...) מה הכי יתאים למערכת שרומה לי בחתימה? אל תתנו לי הצעות מאתרים זולים במיוחד, כנראה יקנו לי את הכרטיס בחנות שכונתית או משהו כזה... תודה
-
- 16 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שלי מדגם LG774FT בן כ5 שנים, הוא התחיל לרעוד לפעמים, זה אומר משו? הוא עומד להשרף?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לידטק 6800 amd 2800 786 ram 80 giga וקיבלתי 10036 והטמפרטורה אחרי מאמץ של 3 לופים 48 הלידטק הזה מפתיע אותי מיום ליום ;D מישהו אם תוצאות דומות ?
-
- 16 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ממצב. יש לי כרטיס מסך R9800PRO בטח כבר רובכם יודעים זאת כי ציינתי זאת פעמים רבות. שמעתי על זה שהדרייבר הפעם איכותי מאוד ומפיק ביצועים גבוהים יותר אז החלטתי להוריד אותו ולהתקין אותו ולהריץ ת'תוכנת הבנצ' האהובה עליי AQ3 והתוצאה להפתעתי הייתה מעולה : 50200 מה דעתכם ? ליבה על : 390 זכרונות על :374.4 ומעבד על 3.45 GHZ והכל על סטוק יש עוד עתיד.... 8)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה כרטיס טוב יחסית, למרות שזה כרטיס Low End האם הביצועים שלו טובים.? אשמח לשמוע דגובות. תודה- THANKS
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לברר אינפורמציה זאת אך אני לא מוצא תשובה לכך. אני עומד לרכוש את המסך החדש של סוני HS-74P אשר יש לו שתי כניסות אחת DVI והשניה, VGA רגיל. יש לי בבית שני מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם לאותו מסך. האם כאשר יש שתי כניסות ניתן לחבר 2 משבים ? (כמו A\B סוויצ') היכן ניתן להשיג אינפומציה זאת? בישפאר אין להם אפשרות לומר לי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת! לא מצאתי את זה באתר הרשמי שלהם \=
-
- 16 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בחיפושי אחר כרטיס DVI , אני מגיע להרבה כרטיסים שבאינפורמציה שלהם מופיע הנתון DVI אבל בתמונה אין להם יציאה כזאת. אני מחפש כרטיס גרפי במחיר בזול ביותר שתומך ב DVI
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-