עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofershap,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Aternus,

יש לי עכשיו GF4 MX 440 ומתחילים לצאת משחקים לשוק שלא עובדים אצלי (מן הסתם). אז השאלה ככה איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות עד ל600ש"ח עם 128MB DDR חובה תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רציתי לבדוק לפי הדגם אם הטלויזיה היא מולטיסיסטם . החברה היא MATH משהו כזה... איך אני ידוע אם היא מולטיסיסטם לא ררשום עליה דגם אלא כל מיני מספרים . ואם אני מוצא תא הדגם איפה אני יכול לבדוק על הטלויזיה? מצטער אם זה לא קשור לפה .א בל לא ראיתי מקום אחר.

• 16 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. Started by chenc,

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אוריפ,

האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C! זה לא הגיוני... או שכן?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

what's te best company built of a 6800 ultra and why? why this asus built one:http://usa.asus.com/products/vga/v9999ultra/overview.htm has all the features of a x800 one ,a side for the high clock speeds,i'm talking about OPEN GL 2.0 shader module 2.1,one slot solution... why would someone go for an ultra card without the support of shader module 3.0+has a lame clock speeds+lack of 3dc support,and won't go for a x800\x850 one? when you give an answer,please mention the specific reasons why you choosed this company. thanks a lot in advance. (sorry about the english part,i'll be even more thankful if somone translate it.)

8. יש לי את הכרטיס מסך לידטק 6600gt מאיפה הכי טוב להוריד דריברים מהאתר של nvidia או מהאתר של לידטק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הייתי באתר הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=148&d_link=Cat_%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%20%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 ראיתי שיש פה מוצרים לא רעים בכלל במחירים לא רעים בכלל! אני צריך עזרה לבחירת מסך של 19!! אינ'ץ בין 1000 ל 1500 ש"ח (עדיף כמה שפחות). לא LCD אלא מסך רגיל. אפשר להביא לי מסך טוב מכל מקום אחר.... רק לא לחרוג מהמחיר כי כבר חרגתי ממנו ..... הנה המפרט למחשב החדש (תציעו מסכים טובים למשחקים בשבילו שאני אהנה מהמשחקים): Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלום לכולם יש מה לשפר ללא OC את התוצאה ? מפרט המחשב רשום בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RayZ,

הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

תראו יש לי כרטיס מסך של LEADTEK 6800NU 128MB ושמתי את כל ההגדרות בCSS על הכי נמוך שיכול להיות !! והרזולוציה 1024X 768 ובעיקרון אני מקבל לפעמיים 60 והכי גבוה שלי זה 160 אפילו פחות!!! ואני לא יודע אם זה FPS DROP או שזה ככה אמור להיות ואם זה אמור להיות ככה מה הFPS המינימנים שאמור להיות לי? אני מריץ את הכרטיס על סטוק וגם יש לי עוד בעיה פתחתי פעם אחת צינורות והכל היה בסדר ועכשיו שאני פותח אני רואה ריבועים כאלה בצבע שקוף לבן וגם אני לא יכול לעשות OC אפילו על העלאת נקודה אחת הוא מודיע לי שהוא נכשל :s05:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הזמנתי את הGTO ULTIMATE ואם ההפרש לא רציני אז אני יכול לחסוך כ400 ש"ח אשמח אם תענו לי ולא תפנו אותי לחיפוש משום שזאת כבר ניסיתי תודה. עריכה: טוה אני מבין שאוטוטו עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI, אז אני אחכה עם הכרטיס יש כבר בנצ'ים ל1600XT או משו כזה? כי זה כרטיס שמור להחליף את 6600GT\X800GT נכון? יש עליו כבר ביקורות? מחירים משוערים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עד אתמול הכל היה טוב והיום שהדלקתי אותה ראיתי שהצבעים לא מתאימים ויש יותר מדי סגול. ראיתי את זה בעוד מקומות אבל אין לי מושג מה באמת הבעיה... משהו יודע איך לפתור את זה?או שהדרך היחידה היא לקנות טלוויזיה חדשה?

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא 2000 שקל ,מומלץ פחות (אם אפשר) אני מחפש כרטיס חזק שיריץ כל פילטר שקיים אני בקטע של פילטרים רזולוציות לא גבוהות יש לי lcd שתומך הכי הרבה ב 1024X1280 למשל אני רוצה להריץ את המשחק splinter cell 3 עם כל הפילטרים ברזולוציה של 1024X1280 שיעבוד בצורה החלקה ביותר שאפשר חשבתי על הכרטיס של gigabyte 6800 256mb 256bit ה 6800 הרגיל (לא מוחלש) איך הכרטיס הנ"ל? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ybe,

קניתי מחשב חדש(amd 3000 64,1G RAM,MSI K8N NEO 4) וכרטיס גרפי 256m radon x800gt תוצרת sapphre . כשהמחשב קיבל 4076 ב-3D MARK 2005 התחלתי לחשוד... הורדתי את התוכנה ATI TRY TOOL והתוצאות מהירות GPU:479(במקום 392) ,MEM:486(במקום 350). האם הכרטיס עלול להפגע מכך מכך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איך אני יכול לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? על הקופסה לא כתוב כלום.אולי יש איזושהי תוכנה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של ילד בן 8 (משפחה שלי). הצרכים שלו זה משחקים. אני עורך וידאו ואני מכיר כרטיסים טובים ויקרים, ועובד איתם, אך פה צריך כרטיס פשוט יותר, סביבות ה 300 שקלים,ואיני מכיר ומבין בזה. המחשב שלו לא חדש, הם רק החליפו מעבד ל 3.0. הזיכרון שם בדיחה- 244... (כמה יחד). כרטיס מסך ישן וחלש של SYS (מה זה?) כמובן חיבור AGP ישן. הוא קיבל כמה משחקים שדורשים קצת כוח, יחד עם הגה ודוושות, ולא מצליח להפעיל אותם. כאמור כרטיס מסך חלש, וגם זיכרון בעייתי. כרגע האמא רוצה לשדרג כרטיס מסך, סביבות ה 300 גג. איזה לקנות לה? רדאון או גי פורס? כמה זיכרון? אני מכיר דגמים חזקים, ומתמצא בהם, אך בדגמים ה"חלשים" האלה אני לא מכיר כלום ולא מבין. אשמח לקבל 2-3 דגמים של כרטיסים שיענו ע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.