כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לקבל הרחבה לגבי כרטיסי מסך QUADRO של Nvidia.... תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח, אין לי יותר מזה, כי אני מתכנן לקנות גם את הקונרו. אה, ואני רוצה שCRYSIS יעבוד לי כמובן , הנה הדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193043.0 יש משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף יש לי כסף לכרטיס מסך חדש (הנוכחי על הפנים). יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס( Radeon 9500) של חברת Sapphire שמחירו כ1200ש"ח. למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות? ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI? אני די בלחץ כי נשאר מלאי מוגבל... תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , הצלחת לשכנע אותי כנראה שאקנה 6600GT. על איזה אתם ממליצים (ל-AGP)?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה יותר משתלם מבין הכרטיסי מסך האלה: MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB או MSI 9800 PRO 128MB 256BIT
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה, המפרט הוא: מעבד Intel -7 6800K לוח אם ASUS - X99-A_II זיכרון (32)Crucial Balistics Elit 2666 4*8 Gg SSD samsung EVO 850 250 GB X2 in RAID 0 ספק seasonic 750X gold מארז NZXT H440 קירור מים Corsair H115i כרטיס מסך G1 Gaming 1070 דיסק קשיח WD blue 2TB את המערכת הפעלה ואת המשחק כמובן התקנתי על ה-SSD. על קונפיגורציה של 1920X1080 שזה מה שהמסך שלי תומך קצב הפריימים עומד על 60 לשניה. לפי מה שאני ראיתי בטסטים מהיוטיוב אצל אחרים זה מגיע ל 130. עם אותו כרטיס מסך. מה שגם מוזר שהכרטיס מסך לא מתאמץ מי יודע מה.. המאווררים שלו גם מפסיקים להסתובב מידי פעם במהלך המשחק שזה מעיד על זה ש…
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
CHAINTEC??? דחוך שנייהם באותו מחיר
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אממ אז ככה דיברתי אם טכנאי כאילו באתי כבר לקנות את ה1950XT אם ה256 מגה והוא אומר לי שכבר לא מוצאים את הכרטיס הזה לשוק כי הוא ישן רציתי לדעת אם זה נכון או שהוא סתם מבלבל לי במוח.. הוא אמר שהיום מוצאים את ה1950PRO וה1950GT ושעדיף לקחת אותם כי הם יותר טובים.. דבר אחרון שהוא אמר שהוא בכלל ממליץ על ה8600GTS הוא אמר שהוא הרבה יותר טוב מכל הכרטיסים האלה כולל ה1950XT.. קיצר אני צריך שתגידו לי מה נכון מה לא מה עדיף ואיזה כרטיס לקחת. (בתקציב 1000 שקל) תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
למה לקנות את ה8600 כאשר ה 2600XT עולה פחות הנה כאן ב- ש"ח 603 (http://www.skypc.co.il/pl_product~37455~8~0.htm) ומציג ביצועים גבוהים בצורה משמעותית מה8600 (לפכות במבחנים בTOMSHARDWARE), שלא לדבר על HDMI וVIVO למה במפרטים ה-2600 נעדר?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-