עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, מחפש כרטיס מסך למחשב P4 3G AGP שיכול להריץ משחקים חדשים. הרדאון הישן כבר לא מריץ משחקים כמו 4 devil may cry ונתקע ב- unreal tournament 3. חובה שיתמוך ב- pixel shader 3.0. לא מעוניין להשקיע הקבה כסף. אשמח להמלצות, תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mugello,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DakloN,

שלום.. אפשר לקבל קישור ל6600GT טוב הכי זול שאפשר למצוא?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Kzer-Za,

הי, יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו. המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה. אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה. (מפרט מלא ניתן לראות מימין) עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע. מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים. אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lmlm,

כולם בטח זוכרים את X800GTO2 הכרטיס שעם OC ניהיה סוס ועוד במחיר זול. אכן אגיע היורש שלו X1800GTO2. הכרטיס הנ"ל יהיה PCIE 256 BIT ו MB512 מחירו יהיה בין 200-300$! ולדובדבן שבקצפת: מקור: http://www.ngohq.com/showthread.php?t=6487 עריכה: הצלחתי למצוא עוד פרטים עליו: הכרטיס יבוסס על הציפ R520 500MHZ בליבה 1000MHZ זיכרון GDDR2, 1.2NS 16 צינורות עיבוד לעוד מידע (אבל בסינית) ועוד תמונות שלו: http://news.sanhaostreet.com/NewsData/2006/6/20066171450505873.shtml (יכול להיות שטעיתי בנתונים בגלל שזה בסינית ,אם משהו מזהה טעות שיגיד לי ואני מתקן)

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by cooper,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by iluxa1,

help me choose! אני פשוט רוצה לדעת מה יותר טוב כי אני קונה מחשב חדש...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Farjeman,

שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by jambo7,

אני הולך על כרטיס 6600GT ןלא יודע באיזה יצרן לבחור ובאיזה דגם עד סכום של 1400 שח

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by AMD-GUY,

יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB ואני מתלבט אם לעשות לו OC. המטרה היא לשפר את הביצועים במשחקים (כמו GTA IV) עם איזו תוכנה עדיף לי לעשות את זה? והאם בכלל כדאי לעשות OC? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by uriby,

התלבטתי בין מספר כרטיסי מסך חדשים למחשב חדש שיתמוך במשחקים בצורה בסיסית והחלטתי על 7300GT. עוצמת הכרטיס לא כל כך חשובה לי ובדיעבד לא בחנתי את נושא צריכת ההספק וכמה קנס אשלם בחשמל לאורך זמן לעומת כרטיסים אחרים, למשל מול 6600 או 6600GT. חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון או קישור לבסיס נתונים על צריכת ההספק של כרטיסים שונים. האם משהו מכיר בסיס כזה? האם יש הבדלי צריכה משמעותיים בין כרטיסי ATI לכרטיסי nVidia בעוצמות מקבילות?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, כידוע לכם רכשתי לפני יומיים את הכ.מסך הנ"ל. כמי שרעש מפריע לו התחלתי לבדוק את כ.מסך עם מאוורר במהירות סיבוב נמוכה. הוא הפתיע אותי לטובה שלא הגיע לטמפ' קיצוניות במיוחד. 65 מעלות בעומס כאשר המאוורר היה קבוע על 35 אחוז. ברגע שהמאוורר לא עובר את 35 אחוז הוא כמעט חירשי, ב30 אני בכלל לא שומע אותו. הבעיה היא שהוא במנוחה עובד בסל"ד גבוה מידי, 45% שמתחילים להרגיש אותו, רציתי לשנות את כל פרופיל הבקרה של המהירות סיבוב. מקודם היה ניתן לעשות זאת בRIVA TUNER לכ.מסך של ATI\AMD. כרגע אני לא רואה אופצייה כזאת תחת WIN 7. אצל כ.מסך של אסוס בדרך כלל יש תוכנה משלהם שמאפשרת בקרה ושינוי הפרופיל. אצל גיגהבייט לא מצאתי תוכנה כזו, ומה שССС מאפשר זאת רק כיוון ידני לסל"ד קבוע. אני רוצה ל…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים DIRECTX8.1 ולא מצאתי לא באתר של מיקרוזויפט ולא בגוגל פשוט איןן הסיבה שאני רוצה DIRECTX8.1 זה כי מתי שבאתי לשחק בפעם הראשונה בMOHPA זה אמר לי שאין לי כרטיס מסך מספיק טוב אבל הוא כתוב בכרטיסי המסך שנבדקו באותה הודעה ג'יפה 4 440 MX אז אני משער שזה בטח כי אין לי DIRECTX8.1 יש למישו לינק?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by xcalibur,

אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yup821,

פרטים: מחפש לעדכן תכ.מסך לקראת המשחקים החדשים שיוצאים, מחפש משהו שיריץ לי על meduim-high את המשחקים שיוצאים cod:ghosts , gta V... מחפש את הדיל הכי משתלם ולאו דווקא הכי חזק מוכן לחרוג אם זה משתלם. כרגע חשבתי על הHD7770 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 7770 GV-R777OC-1GD - זאפ מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. המלצות ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by defoler,

לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Necessary_Evil,

מומלץ? לא מכירה את החברה ועל סף קנית מחשב.. אלטרנטיבות עדיפות באותה סקאלת מחירים גם כן יעזרו אם יש תודה ;D

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום , אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בשביל לצפות בסרטי 4K (באמצעות חיבור כבל HDMI 2.0 למסך 49 אינץ FULL UHD) אני לא מעוניין כלל במשחקים אבל רוצה שהסרטים יהיו באיכות הכי טובה שיש. מבקש המלצה לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד 1000 שח' אבל אם תגידו לי שאין כרטיס שעושה את מה שאני מבקש בתקציב הזה אני מוכן לעלות אותו. תודה ,ארז

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים