כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בהתלבטות יש לי עכשיו מחשב AMD 3000 939 לוח NF3 AGP וכרטיס מסך מגעיל אני רוצה להחליף את הכרטיס עכשיו יש לי 2 אופציות 1. לקנות את ה 7800GS לAGP ב300 דולר ונגמר הסיפור לעוד הרבה זמן עד השידרוג הבא 2. לקנות לוח עם ציפסט NF4 ו PCI-E ולקנות 7600GT (זה אחד מתחת ל78GT לא?) ב150-160 דולר מה שמשאיר לי עוד 150 דולר ללוח ובתקציב הזה אני יכול להכניס בקלות NF4 SLI אבל אני לא ישתמש בו אז אולי NF4U יש את הלוח הזה שהוא SLI אבל אני לא ממש צריך SLI ויש את זה שזה האולטרה אבל שמתי לב שגם לו יש 2 חריצי PCI-E אז חשבתי אם אני כבר הולך על לוח חדש לא שווה לי לקחת SLI ואז בעתיד לקנות עוד 76GT אחד כדי לשפר? אז מה אתם אומרים? מה כדאי לי? אני נראה לי יותר בכייון של לוח חדש וכרטיס 76GT אבל השאלה …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך 580GTX רציתי לשנות את ה PRM של המאוורר ניסתי עם התוכנה RivaTuner אך לא הצלחתי. יש תוכנה אחרת ? תודה רבה לעוזרים. שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב,כרטיס המסך האהוב שלי מת לכן אני צריך לקנות חדש.אני לא מציין תקציב פה כי אני לא גר בישראל וגם לא במדינה שהמחיר זול יותר לצערי, יקר בערך ב200 שקל מישראל.אני לא בבית כרגע אז המפרט של המחשב שלי מהזכרון.כרטיס מסך שמת לי:radeon hd 7850ספק: 400 וואט true 80. ספק של חברה טובה לא זוכר את השם שלה.מעבד: intel i5 3530, לא זוכר את המספר המדוייק אבל משהו דומה. נקנה בסביבות 2012 2013 בישראל.זכרון ראם: 8 ג׳יגהלוח אם: gigabyte ga-b75m-d3v ומסך של philips 24e1sb/97לפי קצת קריאה באינטרנט הבנתי שהכרטיס שמתאים לי זה ה1060 6 ג׳יגה שיהיה שדרוג לכרטיס שיש לי כרגע וגם לא יהרוג אותי בתקציב.השאלה שלי אם לא תיהיה לי בעיה עם הספק כוח כי באמת שאין לי כסף להחליף גם אותו.עד עכשיו הייתי מסופק מהכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרטים: מחפש לעדכן תכ.מסך לקראת המשחקים החדשים שיוצאים, מחפש משהו שיריץ לי על meduim-high את המשחקים שיוצאים cod:ghosts , gta V... מחפש את הדיל הכי משתלם ולאו דווקא הכי חזק מוכן לחרוג אם זה משתלם. כרגע חשבתי על הHD7770 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 7770 GV-R777OC-1GD - זאפ מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. המלצות ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אז אם לא תעבירו אותי יש לי את המפרט בצד אני רוצה להוסיף עוד GTX 260 אחד אבל יש לי בעיה קטנה (בעצם די גדולה) יש לי 2 כוננים קשיחים ובגלל שכרטיסי המסך האלה הם DUAL DECK אני לא יכול להכניס 2 כרטיסים עם 2 כוננים קשיחים גם אם אני שם את 2 הכוננים הכי למטה קייג' של הכוננים זה כאילו יש לי 5 מקומות למלא כל כרטיס מסך תופס 2 וכל כונן תופס 1 אז אני יכול להכניס כרטיס אחד ו3 כוננים או 2 כרטיסים וכונן אחד אבל הקטע זה שכבר יש לי 2 כוננים יש איזה דרך (או זרועות מיוחדות) כדי להכניס כונן אחד למפרץ 5.25? אבל שהוא עדיין יתחבר כמו כונן פנימי. אני לא רוצה להפוך אותו לחיצוני או אולי אפילו שיטה אחרת? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס הקומפקטי והסופר יעיל מבית AMD מוצג רשמית, עם תג מחיר גבוה מהצפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הושק-כרטיס-ה-radeon-r9-nano-של-amd/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היום שדרגתי לאחי את כ.המסך שלו, מ5850 ל280x http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2456&psn=&lid=1&leg=0 http://ksp.co.il/?uin=24955 אחרי החיבור, המחשב לא עולה הכרטיס נכנס לסלוט pciex3 הראשי, חיברתי לו את 2 הכבלים של ה8 פינים המחשב נדלק, הכרטיס דולק (כל התאורה שלו, והמאווררים) הקשיחים נדלקים, אין צפצופים המסך לא מראה כלום, ושום דבר לא קורה.. מדובר במערכת I5, עם ספק antec 620W היתכן שהספק חלש מדיי? מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שאם מחזירים את הכרטיס הקודם, המערכת עולה רגיל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לשדרג לGTX 970 ויש בערך מליון סוגים... לי תפסו את העין: https://www.tms.co.il/product/15008 או https://www.tms.co.il/product/14332 או גרסת הG1 GAMING ההתלבטות היא בגדול כי הTWIN TURBO זול יותר וקטן יותר אבל שמעתי שיש לו בעיות רעש חמורות, למישהו יש נסיון איתו? השני ברור שיותר עצמתי אך ארוך בטירוף ודורש ספק יותר חזק (יש לי FSP RAIDER 650W) לא מתכנן OC מעבר לזה שבא מהמפעל. אשמח לעזרה עם ההתלבטות, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ? HD 6870 http://tms.co.il/product/8827 או GTX 470 http://tms.co.il/product/8256 איזה מהם יציד ביצועים טובים יותר בהגדרות גבוהות ? קראתי של 470 יש תמיכה בפיזיקה , מזה ועד כמה זה יותר טוב למשחקים? אז איזה כרטיס מבניהם עדיף או שעדיף כרטיס אחר בתקציב (1000 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחריי ש- NVIDIA הציגו את ה- 1080 וה- 1070 החדשים שלהם, בארץ יש רק במספר חנויות מצומצם את ה- 1080 FE וגם שם במחיר מאוד גבוהה. האם מישהו יודע מתי יבוא לארץ ה- 1070 (לא FE)? האם מישהו שמע מתי NVIDIA מתכננים להכריז על ה- TITAN החדש או אך שיקראו לו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהו חבר'ה אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא זה רציתי להגיד לכם תודה רבה על התגובות והעזרה בסופו של דבר הלכתי על ה4850 של גיינווארד ואני ממש מרוצה הכרטיס מפעיל בצורה חלקה הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024*768 שלי בכל מקרה היא מספיקה ורואים בה מדהים גם ככה, הרבה מעבר למה שציפיתי אני חייב להגיד. וזהו כרטיס מומלץ לכל מי שמתכן לקנות. שנה טובה וחג שמח לכולם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-