עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RT-PRO,

1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by andrei21,

מתי לדעתכם מגיעים כרטיסי מסך חדשים כמו 8900gtx או משהו אחר חדש אוליי של ati?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מאוד נמוכה.. ואני לא מבין למה אני כבר נואש.. אני מקבל רק 7080 בהכי גבוה לכרטיס מסך מסוג גי פורס 3 200 של אסוס מעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 266 אני לא מבין עדכנתי ביוס וזה נהיה אפילו יותר איטי חברה פעם זה היה 7150 אז כמה שאלות לי אליכם 1- האם זה תוצאה לא טובה או שאני סתם חי בסרט 2-איזה הגדרות ניתן לשנות בביוס כדי לשפר תמהירות יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 3-האם ההרץ שעובד על המסך 60 או 100 אמור לשנות את ההבדל... בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eladsh,

אני רוצה לדעת שני דברים: 1.האם כדאי לחכות לנובמבר ליציאת הכרטיסים החדשים או שעדיף לקחת 8800GTS 2.האם 8800 יחזיק טוב את CRYSIS

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by liordavid,

שלום לכולם, מפרט המחשב שנקנה לפני כשנה-שנתיים (היה מיועד למטרות אינטרנט): core i3 MSI H61M 4GB AMD 6450 האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר על מנת שלא יווצר צוואר בקבוק עם המעבד ? (ללא OC) * לדוגמה AMD 7790 ריאלי? ** תקציב לשינויים = ש"ח תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מי שיכול להשיג חח המחיר זול במיוחד 333 דולר לפרו ו-416 דולר ל-XTPE!! מי שרוצה שיקנה ב-545 דולר!! לנעול!!! :

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MeTaL_SnAkE,

שלום .. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTX 670 של GIGABYTE בשביל גיימינג ויש ברשותי ספק כוח של קורסייר - GS500W - חדש נקנה לפני כחודש בערך.. לפי האתר של GIGABYTE צריך 550W לפחות. לפי דעתי אני אצליח להריץ גם על 500W השאלה אם זה יעשה לי בעיות... ? נ.ב: במקרה של עשיית OC אם גם צריכה להיות בעיה כלשהי.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מדריך overclocking למתחיל, איך בעצם עושים זאת יעיל - טיוטא א' רובכם וודאי שמעתם על השיטה המפורסמת לביצוע overclock, בכך שמתחילים מתדר ברירת המחדל בו הכרטיס נמצא, ועולים אט אט במדרגות תוך כדי משחק עם העלאת המתח, עד למציאת התדר המקסימלי והמתח שבהם הכרטיס מסוגל לרוץ. הבעיה בשיטה זו טמונה בכמות איטרציות בלתי סבירה שנדרשת עד למציאת תדר היעד. שיטה זו למעשה גוזלת הרבה מאד זמן, לעיתים עשויה להיערך משך מספר שעות רב עד כדי למעלה מיום בדיקות שלם (תלוי כמה זמן גוזל כל סבב בדיקות). אם נתבונן על סקלת תדרים אפשרית, נומר בין 800mhz לבין 1300mhz, ואם נבקש לבצע גרעון במדרגות של 20mhz בכל פעם (מה שמכונה איכות הגרעון) הרי שאנו עשויים לבצע עבודה בחסם זמן חיפוש של N אטרציות במקרה הקיצוני, כ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by erap129,

מישהו רוצה למכור לי את הכרטיס הזה בדיוק- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3289 יד שניה באיכות טובה לפי דבריו ב650 ש"ח והוא לא מוכן להתפשר על פחות. זה משתלם לי? כי אני לא בטוח שכדאי לי להוציא את כל הכסף עכשיו על 6800GS במקום לחסוך למערכת PCI-X.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. GTX560 NON TI או HD7790? להלן קישורים: http://www.tms.co.il/product/12437 http://www.tms.co.il/product/12445 אמרו לי שהם די זהים, האם שווה להוסיף את התוספת הזו ולקחת את HD7790? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by tenana,

בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by smtm,

התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס-מינוס. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (ורצוי מניסיון) למטרות של הרבה דו מימד ומעט תלת מימד ? חשבתי על הלידטק 4200 או ה-4400. מה אתם אומרים ? ואני אודה, אם תשלבו גם נימוק בבחירה שלכם. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מישהוא מכיר? תודה!!!!!.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. נראה לי שהוא שווה. מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא יסחוב משחקים כמו DOOM וFARCRY וכו' על מחשב INTEL CORE 2 6600??? אני שוקל להשתמש בשנה הראשונה שלי בכריס הזה ולחסוך כסף על כרטיס מסך יקר. ככה זה תוספת של 90 שקלים עם או בלי כרטיס מסך ONBOARD. אני קונה INTEL CORE 2 DUO 6600 עם 1 GB זיכרון 8000MHZ DDR2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אנשים! אני מעונין להתקדם לכרטיס מסך יותר טוב יותר מהleadtek gf2mx ששירת אותי נאמנה. מה שאני רוצה זה כרטיס טוב , וזול שיהיה מסוגל לספק כמות פריימים נורמלית כדי למנוע קירטועים - ברזולוציה של 800X600 ו1024X768 בנוסף , שיהיה חזק בAA (זה תכונה שאני חייב , כי מידרוג במשחקים מפריע לי : ) אני יודע שאם אעבוד ברזולוציות גבוהות יותר יהיה פחות מידרוג אומנם הבעיה שאני לא רוצה כרטיס יקר ! כי סה"כ אני לא מחפש 100 פריימים , אלא משהו שיוכל להראות טוב... חשבתי על ראדאון 9000 של ג'יג-בייט שזה אזור התקציב שאני רוצה להוציא , אולי להוסיף מעט כסף... מה אתם אומרים , התמורה טובה בעד האגרה?

20. Started by tal1987,

קודם כל אני מצטער שפתחתי נושא חדש, אבל הנושא הקודם כבר התחיל להיות לא קשור - אני מקווה שלא חרגתי מכללי הפורום אז ככה, בזאפ רשום על הכרטיס ככה: ATI Radeon X700 256MB Gigabyte יצרן: Gigabyte , (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, יציאות: D-Sub , DVI , TV Out , (Chipset )מעבדים: ATI Radeon X700 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=379396) דגש על ה AGP x8 אבל מסתבר אחרת, והחיבור הוא PCI יכול להיות שהחיבור בכל זאת הוא AGP או שזו טעות של זאפ? ואם זה באמת PCI, אשמח לקבל קישור לכרטיס גרפי בסגנון X700 - עדיף שיהיה ATI ולא יעבור את ה-750 שקלים תודה...

• 16 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

A7600 זול בכ160 שקל, כדאי ללכת אליו? הוא יהיה היורש של ג'פורס 4

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ברשותי מחשב בן 8 עם המפרט הבא: לוח אם == Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך == Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail ספק מתח == Corsair 450VX 33A @ 12V CPU == Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX זיכרון == 8GB אני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו יותר חדש ויותר חזק (בעיקר בגלל שהכרטיס הישן מתחיל לזייף). האם כדאי במחשב כזה ישן? ז"א האם החלפת כרטיס מסך בלבד תספיק להרצת משחקי תלת מימד חדשים (כדוגמת DOOM) בדרישות מינימום ? אם כן , אשמח להמלצה על כרטיס בסביבות 600 ש"ח עם דרישות חשמל צנועות שיתאים למשחקי תלת מימד חדשים.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by fers,

תישמעו אני קונה ת hd4890 עכשיו אני לא יודע מאיזה חברה ליקנות POWECOLOR או SAPPHIRE אז ראיתי בכמה מקומות ש POWECOLOR גם יותר מיתשתלם וגם יש לו מערכת קירור יותר טובה אבל מהחברה SAPPHIRE הוא ניראה יותר איכותי וגם רשום באתר שהוא בא אם מערכת קירור הינה לינקים: powercolor :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819 sapphire : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1557 אני שואל כי יש לי את אותו מאוורר כזה אם הכרטיס[יש בלינק תמונה של זה] כמו ב powercolor ב 9800gt אחד לאחד והוא עושה רעש בלתי ניסבל בדקתי והוא היחידי שאני מכבה ואין רעש. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים וזה דחוף אחרי תשובות אני קונה אותו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RazorJunior,

תמונה אחת שווה אלף מילים ;D תמונות נוספותלא היה לי כוח להשקיע בצילום בשעה כזאת ) לחץ כאן לחץ כאן לחץ כאן ולמי שמתעניין: המסך הוא IIYAMA PROLITE E431S-S. נקנה ב 2400 ש"ח במזומן עם אחריות יבואן לשלוש שנים האחריות היא מ 5 פיסקלים שרופים - מסך חדש. המסך נפתח לפני הקנייה ונבדק שאין בו פיקסלים שרופים. (מי שרוצה שאני אקשר אותו לבן אדם - שיפנה אלי בהודעה פרטית ) מפרט טכני: דגם ProLite E431S-W LCD 43cm (17''),TN Wide Angle , TFT colour LCD (active Display) זווית ראייה מירבית Horizontal: 140, Vertical: 120 צבעים וגוונים 16,2 million זמן תגובה 16 ms רזולוציה מירבית 1,3 MegaPixel (1280 x 1024) בהירות 250 cd/m ניגודיות …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.