כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://www.guru3d.com/news-story/geforce-gtx-1160-spotted-in-presentation-tu116-with-gddr5-and-gddr6-inbound.html אז נראה לי שנראה בקרוב את ה 1660Ti שאמור לתת ביצועים של 1070 סטנדרטי. ללא RT. באיזור של 275 דולר הייתי אומר, ו 6GB, הם מפלחים מחדש גם את שוק הביניים. האח הקטן שלו הדגם שהוא לא Ti נראה שיעלה באיזור ה 240.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע לילד בן 12 כרטיס מסך GTX 1060 6GB ( WINDOWS HOME - מעבד I7-9700 - 16GB RAM) הילד מתלונן שיש לו FPS נמוך ( או פינגים? לא מבין בזה.... 🙂 ) והמשחק מקרטע. האם כרטיס מסך יותר חזק יעזור? האם יש דרך לשפר בלי לקנות כרטיס מסך? אם השיפור דורש החלפת כרטיס מסך, איזה כרטיס מסך יד 2 עד 500-600 ש"ח הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה 🙂
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני גם בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 86GT אבל בכל זאת כולם מדברים על ה DX10 ששווה להשקיע עוד קצת כסף או לחכות חודש ולקנות כרטיס שתומך אז איזה כבר הבדל יכול להיות הרי משחקים של DX10 יתמכו גם ב DX9 הבנתי שההבדל הוא במנוע גרפי חדש או משו נכון ? אז מישו יכול להסביר לי בידיוק מה ההבדל? ואם יש לכם סרטונים שעושים השוואה או משו זה יהיה יותר טוב תודה לעוזרים :]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי כרגע כרטיס מסך 970 ואני רוצה לשדרג או לעשות SLI 2 כרטיסים של 970 סהייכ או לקנות 980 מה עדיף??
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי Sapphire אבל לאחר שקראתי הרבה מאוד תגובות של אנשים בפורום ראיתי שכתבו שSapphire עושה הרבה בעיות במשחקים המחשב קורס נתקע וכו.... מה אתם ממליצים לי ליקנות אני ממש ממש לא יודע כבר מה לקנות תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800Pro 128MB 256Bit עם ליבה R350 התוצאות של ה-3DMark03 שקיבלתי היו 5756. לא עשיתי שום OC כלשהו. ד"א המערכת שלי היא: A64 +3000 MSI K8N Platinum DDR400 512MB רציתי לדעת אם התוצאות טובות או שהן נמוכות מדי? אם המערכת טובה זה מהשפיע על הכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישו פתח אותו כבר ל 6970??? מחר אני רוצה לקנות אותו מ קיי אס פי עולה 1450 אגב יש לי אנרמקס 525 פרו 82+ וכבר אמרו לי שהכרטיס הזה עדיף על 5850/70 והספק שלי יכול להחזיק אותו... אגב יש לי 720 טריפל קור 4 גיגה דידיאר3 1333 וכרגע רץ על 4850 תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה סתכלו ותדהמו! -------------------------------------------------------------------------------- http://hardware.gamespot.com/Story-ST-17118-1925-x-x-x http://apps.ati.com/ir/PressRelease...eleaseID=705309 http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406 http://computers.walla.co.il/?w=/4/711532 http://pc.ign.com/articles/610/610112p1.html
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חוקר קצת לקראת בניית מחשב לעריכת וידאו ותמונות (לא לגיימינג) ואשמח לעצתכם. 70% מהזמן אני עורך תמונות (עריכות קלות וכבדות) ו-30% מהזמן וידאו (בד"כ עריכות קלות). משתמש בפוטושופ, לייטרום (תמונות), Davinci resolve ואפטר אפקטס (וידאו). למחשב יהיה כונן SSD, זיכרון פנימי של 32GB, ומעבד Ryzen 2700x או i8700K (על כך שאלתי בפורום השני ). משתמש כרגע בשני מסכים (וכנראה אוסיף מסך שלישי השנה), אחד 27'' 2560*1440 עם תצוגת 10-ביט, השני 24'' 1920*1080. למיטב הבנתי, התרומה של כרטיס מסך אמנם קיימת וחשובה לצורך התוכנות הנ"ל, אך היא הרבה פחות משמעותית מהמעבד ואין צורך להשתגע עם כרטיס מסך יקר במיוחד (אם אני טועה אשמח אם תתקנו). …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-