כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעביר את המחשב שמפורט למטה לבן אחותי לרגל קניית מחשב חדש. רציתי לשדרג לו כרטיס מסך, נגיד עד 400 שקל גג. עדיף בפחות, רק כדי שהמחשב יריץ לו FIFA וכדומה, לא קרייסיס. מה מתאים למערכת זאת-שימו לב שהספק הוא 300W. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה שמעתי את זה, אבל כרטיסים של NVIDIA מריצים פיזיקה ברמה יותר גבוהה מה-ATI. האם זה נכון? האם הכרטיס שברשותי (6950) גם יכול להריץ פיזיקה ברמה גבוהה? אשמח קצת לפירוט בנושא הזה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון היום לקנות את המסך: LG L1780Q בג'ירו שבבצרה, הבעיה היא שבאתר של LG כתוב שלמסך זה גודל נקודה של 0.264 ולעומת זאת באתר של ג'רו כתוב שזה 0.294, מין הסתם זה הבדל עצום, אבל זה כתוב תכלס על אותו הדגם אז אני משאר זאת שגיאת הקלדה, השאלה שלי היא האם יש רק דגם אחד של ה1780Q אשר 0.264 הוא הגודל נקודה שלו? או שהם הוציאו גם גרסה חלשה של המסך שבה גודל הנקודה הוא 0.294? תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! בגלל הכרטיס מסך שאני קונה אני זקוק לעזרה מבקש עזרה דחוף יש לי ספק כוח מותג של HP 300W ורציתי לשאול מי יודע על ספק מתאים שגם יכנס למארז הגודל של הספק העכשוי הוא 14 ס"מ אורך ו10 ס"מ רוחב וכ-16 ס"מ גובה סליחה אם זה אולי לא שיך לפרום
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
נראה שבסופו של דבר אני מחכה לכרטיס הזה R680 HD 2950X2X נותן 3DMARK06 - 20000 http://www.vr-zone.com/articles/R680_To_Score_20K_In_3DMark06/5325.html
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד תקציב של 2500 שקל המלצות... ספק כח 800 של טרמלטק היה לפני 7950 הקנייה אמורה להתבצע כמה שיותר מהר כי אני בלא כרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט כזה: i5 4570 16GB RAM עקרונית, היה במחשב GTX780 שנהרס... וגם הספק כנראה יחד איתו... השאלה היא מהי הכרטיס המקסימלי שהמחשב הזה יכול להחזיק בצורה טובה בלי צ.ב. או שעדיף כבר לרכוש פלטפורמה חדשה, בערך רייזן 2600 + RX580
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם amd phenom, הגיע זמן להחליף מחשב. יש כרגע מסך 23 אינצ' עם 1080P שאני לא מתכנן להחליף אותו בקרוב. כשהתחלתי לבדוק מפרטים של חומרה עכשווית, הופתעתי לראות ש7870XT לפי מבחני השוואות עדיין נותן תמורה לא רעה (קרוב ל1050GTX). האם הדבר נכון וכרטיס שהוא די עתיק עדיין רלוונטי וכדאי להעביר אותו למחשב החדש? כרטיס כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ברזולוזיה 1920X1080? תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי ירדו קצת המחירים של בכרטיס מסך ? כי יש לי GF6600 ויש לי ביחד עם זה ציפט של SIS וזה עושה לי בעיות (אורטפקטים) אז אם אפשר לסדר את זה איך שהו אז תגידו אם אפשר אז תגידו לי מתי ירדו המחירים. תודה מראש....
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס הישן שלי: gigabyte gtx 670 windforce 2x 2gb הכרטיס אצלי 3 שנים ו8 חודשים, ללא אחריות, ללא OC (חוץ מהOC שהוא יצא איתו מהמפעל). רציתי לדעת בכמה אוכל למכור אותו בערך. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח. כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה. חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אורך הכרטיס 23CM . קירור Dual Fly Cooling System תהנו Sparkle Score - ספארקל מוכיחה את הביצועים הטובים של גירסאת הקאליבר לעומת ה- 9600 הרגיל : http://img54.imageshack.us/img54/8385/dsc00343dp7.jpg אריזה http://img393.imageshack.us/img393/3787/dsc00344cy0.jpg הקירור מהצד. http://img504.imageshack.us/img504/8903/dsc00349kn2.jpg לוח ה- PCB של הכרטיס מסך . http://img504.imageshack.us/img504/6978/dsc00350vf5.jpg הכרטיס מהצד, תראו כמה שהוא דקיק ! http://img393.imageshack.us/img393/8364/dsc00351fm1.jpg DVI שחור, DVI לבן + TV OUT . http://img504.imageshack.us/img504/1774/dsc00352hg7.jpg אחד הכנפיים במצב "פריסת כנף " , הוא ממריא, הוא מתרסק http://img393.imag…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T22P אני משתמש בוינדוס ברזולוציה של 1920X1200 יש לי כרטיס ממש דפוק כרגע.אני משחק ברזולוציה של 800X600 בNEED FOR SPEED החדש באיכות מגעילה. אני מחפש כרטיס מסך שישחק חלק בלי תקיעותת באיכות הכי גבוהה. כמובן שבתקציב שביקשתי אי אפשר לקחת משהו הכי טוב. אני משחק במשחקים מסוג RA3,NFS,FIFAGTA IV ועוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-