כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיראה לי כמה FPS המשחק עובד.. בקטן למטה משהו בסגנון.. הבנתם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
O0 אמממממ... אוקי לגבי כרטיסי מסך הזיכרון שלהם זה חשוב? ומה אם מצאתי כרטיס מסך בעל 32 MB (זה המון לא????) במחייר של איזה 700 זה זול ? צגידו שווה לקנות?? 1 מאלו ... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68784=165048 ------------- עוד שאלות.. יש לי כרטיס מסך כזה: משהו כזה בערך .. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 256MB Gigabyte או כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 128MB Gigabyte אני רוצה לקנות חדש יש לי PCI EXPREES וזה קשור איזה לוח יש לי יש לי של GIGAVYTE אז צריך יצרן של הכרטיס מסך אותו הדבר? טווח מחירים: 500 - 900.. לא יודע לא משהו חדש.
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת לא הודעת מכירה אני רק רוצה לדעת מה הערך וכמה לבקש עבורו. יש לי את הכרטיס 6 חודשים יש לציין שהכרטיס זה כרטיס שהוחלף במסגרת אחריות הכרטיס עצמו חדש ועם האריזה המקורית. תודה לעוזרים. אם האשכול לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעביר את המחשב שמפורט למטה לבן אחותי לרגל קניית מחשב חדש. רציתי לשדרג לו כרטיס מסך, נגיד עד 400 שקל גג. עדיף בפחות, רק כדי שהמחשב יריץ לו FIFA וכדומה, לא קרייסיס. מה מתאים למערכת זאת-שימו לב שהספק הוא 300W. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי צוות האתר, יש מצב לקבל מבחן ביצועים של 4060/ti מול 3060/ti על מערכת Pcie 3.0. אם למישהו יש מבחני ביצועים כאלה אשמח לראות, מה שמצאתי זה כל מני ערוצים ללא שם ביוטיוב עם תוצאות לא החלטיות. תודה מראש :)
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה בידיוק ההבדלים בין השניים בביצועים? מה שראיתי זה שהמחיר שונה ב400ש"ח (1620 לעומת 2020) אז זה בכלל משתלם? וגם רציתי לדעת אם ל- Sapphire ATI X1800XT 256 mb יש את אותם דרישות מערכת כמו Connected3D ATI x1800GTO 256mb, תודה רבה .
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצ/ות על כרטיס מסך בין 650-700 ש"ח לגיימרים/סרטים מפרט המחשב שלי: http://img844.imageshack.us/i/21384283.jpg/ כרטיסי זיכרון חדשים שאני הולך לקנות שלא מופיעים ברשימה: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש הבדל בין גירסאות הHD של גיגבייט לבין הGeForce ??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מותג דל 755, איזה pci e יתאים ללוח אם שברשותי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מ-http://www.gibornet.co.il יש לי כרגע X300 של ABIT ATI. לוח אם- ABIT AA8 DURAMAX - PCIE האם כדאי לקחת 2400 ATI? הכרטיס בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע מסך חדש... SYNC MASTER 913N 8MS 1:800 300CD\M2 יש לו רק יציאה אנלוגית. אפשר להשיג אותו ב 2750 שח ב ZAP. מה אתם אומרים? אגב זה 19 אינץ LCD! יניב
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה שצרבתי ביוס לא טוב לכרטיס (7850 של אסוס) דרך ATIWINFLASE אחרי הפעלה מחדש של המערכת לא נדלק המסך , איך אפשר לתקן למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/NVIDIA-Allegedly-Launching-Quadro-K6000-GK110-GPU-Professionals לפי החומרה טיטן איכותי יותר אז למה עולה פי 3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף מה יהיה יותר מהיר??? וטוב יותר למשחקים של היום ובעתיד? INNOVISION G-FORCE 4 TI 4200 128MB או זה? SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 MB לא SE! כמובן שאני לוקח בחשבון אוברקלוק לשניהם! אז מה יהיה יותר מהיר בלי ועם אוברקלוק?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בעוד שבועיים מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני כרטיסים: R9 270X לבין R9 280X. אני יודע ש 280 יותר חזק, אבל מה שרציתי לדעת האם הוא שווה השקעה של 500-600 שקל . המטרה שלי מכרטיס מסך שהוא יריץ בשלוש השנים הקרובות את כל המשחקים, גם אם זה על מדיום. רציתי לדעת גם כן איזה ספק מומלץ לכרטיסים אלה. תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-