כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים אשמח לכמה תשובות בנושא. ! יש לי לוח אם של אינטל dz77ga-70k עליו מחובר כרטיס מסך GTX560TI וקיים אצלי עוד כרטיס מסך שעדיין לא חברתי כאמור geforce 8600GT הבנתי שיש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך ובמקרה הזה אפשר להגדיר את הכרטיס בחלש יותר לעבוד רק על הפיזיקה האם זה יתרום לי ב- FPS בסימולטור של Microsoft , וכמובן בעוד משחקים, ובכלל ישפר ביצועים ? האם יש צורך לחבר אותם ב SLI ,או שרק להגדיר בתוכנה של NVIDIA תחת פיזיקה שהכרטיס החלש יעבוד על הפיזיקה ? אשמח לתגובות הצעות והערות . תודה ניר .
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הנ"ל (למשחקים כבדים ברזולוציות 1920x1080 ומעלה). אני קונה אותו מארה"ב ולפי מה שהבנתי יש אחריות בינלאומית על כל המוצרים של EVGA, תקנו אותי אם אני טועה... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2687-KR
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי בלוח אם שלי יש 2 חיבוריי PCI E , באיזה מהם החיבור של PCI E3?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, יש לי את המפרט הבא ואני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך שעולה בסביבות ה 500 ש"ח למטרות משחקים של שנת 2009-10. מסך: T220 מעבד: Intel Core 2 Due E7500 לוח אם: Intel Corporation DG41RQ זכרון : Kingston 2GB DDR2 ספק כוח: 500W ג'נרי אפשר המלצות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מחפש כרטיס מסך עד 800 שקל ונתקלתי בחברה הזאת ובכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11876 וראיתי בכמה אתרים שהוא גובר בביצועיו על 6850 7770 ואם אני לא טועה גם על 6870 .. האם הכרטיס הזה יותר חזק בבודאות ? והאם החברה sparkle ידועה כחברה טובה או שכרטיסי המסך שלהם לא איכותיים ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
GeForce GTX660Ti Power Edition 2GB GDDR5 192Bit DX11 2xDVI HDMI DP PCI או ATI Radeon 7950 3GB GDDR5 384bit ההבדל במחיר הוא שקלים בודדים, המחשב עצמו מבוסס i7 3820 3.6 GHZ | 4X4GB 1600 MHZ | 120 GB SSD | 2TB WD. כל מה שנשאר זה להחליט על כ.מסך, אם יש לכם הצעות טובות יותר, משתלמות ואיכותיות אשמח לשמוע. סביבות התקציב לכ.מסך הוא 1500-1800 ש"ח. *שכחתי לציין המסך הוא גם חלק מהקנייה DELL U2311HM
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם Z77 שיש לו 2 PCI E ,האם יש אפשרות לחבר בו את שתייי הכרטיסים האלו ?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מקווה שאני רושם את השאלה במקום הנכון.. אז ככה יש ברשותי שני מסכים ואני מעוניין להוסיף עוד אחד בכדי לשחק על 3 מסכים ושיתפקדו כאחד(נדלקתי על הרעיון). רגע לפני שאשתי זורקת אותי מהבית ושניה לפני שאני קונה עוד מסך, מספר שאלות: יש ברשותי כרגע שני מסכים, B2230 שהוא המסך הראשי בגלל הרזולוציה שלו, 2243BW משני שקניתי יד שניה ומצאתי עוד אחד מדגם 2233BW בזול ביד 2. האם אוכל לחבר בין השלושה מבחינת רזולוציות , המסך הראשי הוא 1920X1080 והשניים האחרים 1680X1050? האם הכרטיס מסך שלי יסחוב את זה על הגדרות האולטרה? מישהו יודע איזו רזולוציה יתנו לי שלושתם ביחד ? דרך אגב הכרטיס שלי זה דגם ה-OC תדר ליבה 1010. לזה אני רוצה להגיע ואני רואה שהמסכים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היה לי לוח אם של Gigabyte, דגם H55M-USB3, והלוח נשרף. קניתי לוח אם חדש, גם של Gigabyte, דגם B75M-D3H. שני הלוחות דומים, בכך ששניהם כוללים OnBoard Graphics, שעובד בשיתוף עם המעבד - core i3, ובשניהם לא היה לי כרטיס מסך, אלא השתמשי רק ב-onboard graphics. עכשיו יש בעיה אחת: גלילה של עמודי web, זזה לאט.. (אפילו כאן ב-hwzone.co.il..) בלוח הקודם זה היה זז ב-"real time", ועכשיו זה זז ב"קפיצות".. התקנתי כמובן את כל הדרייברים של הלוח, כולל הדרייבר של ה-onboard graphics. האם אפשר לפתור את זה? יהיה מאד מבעס להשאר ככה מקווה שמישהו יודע.. תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות כרטיס חדש או יש שנייה. מדובר על ה7850 2GB. האופציות הן: חדש(לפי הצהרת המוכר) ב850 שקל של ASUS עם אחריות בKSP. היה בשימוש 3 חודשים של גיגהבייט-לא יודע אם בא עם אחריות-ב800 שקל. חדש-בערך 1000 שקל של sapphire. תודה לעוזרים. נ.ב.-אם אני קונה כרטיס מסך יד שנייה אני עדיין אוכל לממש את האחריות?החנויות מבקשות ת.ז. או משהו?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהכרטיסים מהלינק הזה : http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8988,9437,8987,9284 מי מבין הכרטיסים האלה יריץ לי את Battlefield 3 ב-conquest על high עם 64 שחקנים ? האם amd מציעים כרטיסים טובים יותר בערך באותו סכום כסף ? (670~920 ש"ח) מפרט מחשב: מעבד : Intel core i5 2500 לוח אם : H61M-S2V-B3 זכרונות: Kingston 4gb ddr3 ספק כוח : 500w רזולוציה מסך: 1050*1680 תודה מראש והמשך שבוע נעים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
עריכה- אופס, התבלבלתי בפורום.תעבירו ל'מפרטי מחשב'. תודה רבה! שלום, אני מתלבט בין KSP לTMS. KSP נמצא קרוב לבית שלי, TMS לעומת זאת נמצאים בקצה השני של הארץ. אם מחר המחשב שלי שקניתי מהם יפסיק לעבוד ואני אצטרך לשלוח להם אותו, האם זה אומר שעל כל שליחה כזו אני אצטרך לשלם? מנסיוני גם מסירה אחת לא מספיקה. בד"כ אתה נותן לתיקון והרבה פעמים קורה שהתיקון לא יצא כמו שצריך/תקלה חדשה/פוספס משהו ואז אתה מוסר לתיקון שוב. אם כל פעם צריך לשלם זה יצא קצת יקר. לKSP אני יכול לבוא אם המחשב כמה פעמים שאני רוצה... תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם להרכיב את הכרטיס מסך 9800 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov על מחשב מבוסס Intel Ivy Bridge Core i5 3470המחשב משמש אותי לגלישה , סרטים ופוטושופ (בשביל משחקים יש לי את PS3) האם יהיה שינוי בביצועים ? או שעדיף לי בכלל למכור את הכרטיס מסך? תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הכרטיס המסך שברשותי די ישן וכבר לא מצילח לעלות משחקים חדשים ויש לי מסך 23 אינצ שעוד יותר מקשה עליו ורציתי לשדרג המעבד שלי גם די ישן ככה צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המעבד אלה הם הנתונים של המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333 Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) Monitor …
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... בעקבות התארגנות קבוצת רכישה לשני כרטיסים (אחד מהם HD7970 ) אני שואל באמת למה לי? הכרטיס שלי מפעיל היום כל משחק חלק על הגדרות אולטרה, הכרטיס שלי בגרסה מומהרת עם תדר מעבד 1010 MHz ו3 גיגה זכרון, אז מה אני ארגיש אם אשים עוד אחד במערך CROSSFIRE ? או שאולי בעתיד כשיצאו משחקים כבדים יותר זה יבא לידי ביטוי ו-CROSSFIRE זה סתם למי שמתלהב ויש לו כסף? דרך אגב זו המפלצת : http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5-OC.html
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הgtx 650ti יש את ה6850oc edition ואת ה7770 ..אני יודע שבתוספת של 150 שקל אני יכול להביא 7850 אבל זה כסף שאין לי מה אתם אומרים מה כדאי לגיימינג? תודה לעוזרים
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך 460GTX 1G ראיתי שיש לו גם כניסת מיני HDMI...השאלה שלי פשוטה...האם בעזרת מתאם מיני HDMI ל HDMI אני יקבל קול (תמונה בכל מקרה)? אני יודע שבמתאם DVI ל HDMI אני יקבל רק תמונה אלה אם כן אני יחבר את הכרטיס מסך דרך כבל נוסף spdif רק אז יהיה שמע גם.. הקטע שאין לי בכרטיס חיבור פנימי spdif ויש רק מיני HDMI מה שכעיקרון אמור גם לעבוד... יש למישהו ידע והוא ניסה כבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-