כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי מסך HD6870 XFX DUAL FAN דיי גדולים מחוברים ונוטים להתחמם דיי בקלות.. עכשיו בתחתית הלוח אם שלי יש חיבור PCI שאליו אני מתכוון לחבר כרטיס קול: ASUS XONAR D1 עכשיו אני רוצה לחבר אותו ובדיוק מעליו יש כרטיס מסך עם 2 מאווררים.. השאלה שלי אם זה יזיק לכניסת האוויר של הכרטיס מסך וזה מסוכן?... --------------------------------------… < ---- כרטיס מסך | | --------------------------------- <------- המאווררים של הכרטיס מסך ======================================… < --- חיבור PCI לכרטיס קול (הבדל של ס"מ בין המאוורר לכרטיס קול) http://imageshack.us/photo/my-images/402/dangerg.jpg/
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ראיתי שניתן לשלב כרטיסי מסך משתי החברות באותה מכונה (בהנחה ומריצים win7 ) . העניין הוא ראיתי את זה בהקשר של לנצל את הכרטיס הירוק לחישובי פיסיקה אבל אני יותר מתעניין לנצל אותו בשביל פיצ'רים באפטר אפקט שחייבים קודה , ושכל שאר העיבוד הגרפי יתבצע על הכרטיס האדום מישהו שמע על משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מזה כשנה עם כרטיס מסך 6950 של saphire האם שווה לקנות את ה- 7970 שבמכירה הקבוצתית ב- 1760 ש"ח ? את ה- 6950 אני אצליח למכור במקרה הטוב ב- 900 ש"ח במקרה רע ב- 800 מה שאומר שאני מוסיף פה כ- 900 ש"ח בשביל ה- 7970 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיתלבט בין שני כרטיסי מסך ופתוח להצעות נוספות באותו תקציב פחות או יותר הכרטיסים:Asus Radeon HD 7850 2GB MSI GTX660 OC 2GB למיפרט: e7500 enermax naxn 550 6gb ram ep45 ud3lr 3 hdd
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מארה"ב, מביאים לי אותו ככה שאין עלויות משלוח. הכרטיסים ששמתי עליהם עין: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-3677-KR - GTX 670 Signature 2 http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-3664-KR - GTX 660Ti Signature 2 או האופציה של הארץ - GTX 660 \ 600Ti של חברה מוכרת (Gigabyte \ Asus \ MSI וכו'...)? יש לי קצת סלידה מ-EVGA, אחרת הייתי קונה מהם בלי לחשוב פעמיים. לדעתי הם לא מוציאים את המוצרים הכי עמידים לאורך זמן (למשל לעומת Gigabyte ו-Asus).
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן חברים, התוכנית המקורית שלי הייתה לרכוש כעת LIGHTNING אחד ובעוד כחודש להוסיף את השני (אני בונה מחשב חדש). עכשיו כשיש את המבצע הזה של 7970 DUAL X ב-1800 שקל שזה 800 שקל פחות מהלייטנינג שאני מתכוון לקנות, אני תוהה לעצמי מה הכדאיות הכלכלית של דבר כזה. האם התוספת 800 שקל מצדיקה את עצמה כאן לדעתכם? אשמח לשמוע דעות, X
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX9800. הוא רומז לי (בעדינות בינתיים) שהוא עומד למות. איזה כרטיס מסך חדש אפשר לקנות (לא מחפש יד שנייה) ? בסביבות 300-350 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם משתלם לחבר 3GB 7970 עם 6950 1GB ? האם יהיה שיפור בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי האם יש ערך מוסף בחיבור כרטיס מסך 9800GTX ככרטיס לפיזיקה ? הכרטיס הראשי שלי 7970, מה התרומה של חיבור כרטיס עבור פיזיקה ? איך מגדירים את עבודתם במערכת ההפעלה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
המפרט שלי ... מעבד : I7 2600k זיכרונות : g.skill 16gb לוח אם : GA-P67A-D3-B3 gigabyte המטרה שהמשחקים יעופו על הגדרות מקסימליות ...יש לציין שאני מתכוון לשחק על מסך hdtv led על רזולוציה של 1080p יש את ה gtx 690 אני יכול להשיג ב 3700 ש"ח ואת ה gtx 680 ב 1850 ש"ח..השאלה אם ההפרש במחיר מצדיק ושווה את זה מבחינת ביצועים ? ..אני מעוניין בכרטיס שישמש אותי לטווח הארוך ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי קניית כרטיס מסך. הנתונים של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155 לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H זיכרון: 1X4GB Kingston DDR3 1333Mhz ספק: Antec VP-550P 550W הציפיות שלי זה לשחק במשחקים כמו COD, Battlefield וכו' בהגדרות בינוניות-גבוהות ושאני לא אצטרך כרטיס מסך חדש בשנתיים הקרובות עכשיו אני שמתי עין על הכרטיס מסך GTX 650 Ti ואם אני לא טועה זה עונה על הדרישות שלי, אך האם הספק כח שיש לי מספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? או בכלל עדיף לי כרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחפש כרטיסים המקבילים לאלו שנמצאים כיום בשוק: Nvidia 5200Fx Radeon 9800 תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס עם אפשרות חיבור של 2 מסכים, ניתן לעשות שאחד יציג את המחשב והשני יציג רק טלוויזיה בו זמנית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קראתי על התוכנה הנ"ל וחיפשתי אותה, הגעתי לקובץ של 7.1 מגה שכשניסיתי להפעיל אותו נתן לי שגיאה. מישהו יכול לעזור? השגיאה: integrated graphics device was not found יש פה דיון על זה שלא בדיוק הבנתי מה לעשות שם בביוס: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2257734 תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אני רוצה ליקנות מחשב עם הכנה לcrossfire . האם אפשר לישתמש בספר הכוח "antec HCG-620M" בישביל שתי כרטיסי מסך מסוג "SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5" אם לא כמה וואט אני יצטרך ? אם כן , איזה חסרונות יש ?(עומס,אריכות ימים וכו..) תודה לעוזרים![/glow]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-