עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yosizach,

על כמה אני צריך לשים את הגדרות בהpowerstrip בשביל שיהיו לי ביצועים כמו הראידון 9800 פרו ?! העם אפשר להופך את ראידון 9700 פרו ספייא לה 9800 ?! פרו כמאו אותו דבר?! ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rollita,

קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitor לאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום. א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ? ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה? ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי איזה כרטיס חזק יותר? ואולי ידוע לכם כרטיס שמישתלם היום למישחקים עד 600 ש"ח? רוני

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shlomi219,

שלום לכולם.. אני מנסה להבין איך הולך ריבוי הכרטיסים אז השאלות שלי הם: 1. האם סוג הריבוי שבחרתי (קרוס-פייר או ס.ל.י) , תלוי בסוג הצי'פסט של הלוח או בתמיכה שלו? 2. כרטיס בודד של nvidia פועל על לוח עם צי'פסט אינטל? 3. בשביל ריבוי כרטיסים צריך יציאות מיוחדות בספק? תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benamos1,

היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by B-E-A-utiful,

אוקיי, יש לי 1000 שקל ואני רוצה כרטיס מסך חדש, מפרט: AXP 2500+ ABIT NF7-S TWINMOS DDR400 CL2.5 1GB ספק כוח: 350W לא ג'נרי, משהו טוב... יש ב-KSP את ה-XFX 6800LE, ואת ה-GIGABYTE 6600GT, שניהם באותו מחיר, איזה מביניהם יותר טוב במהירות סטוק, לאיזה מהם אפשר בטוח לעשות OC יותר טוב? אם לא בטוח אפשר לעשות אז אני לא מהמר. יש כרטיס AGP אחר שאתם מכירים בעד 1000 שקל גג? (1100 למשל כבר לא בא בחשבון)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by PSdesign,

שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם.. אני קונה מסך 24 (1920X1200 או 1920X1080) לצורך העניין: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= כרגע יש לי GMA3100 מובנה בלוח והבנתי שצריך לקנות כרטיס נפרד.. הספק שלי זה EZ-Cool 450W (לא הייתי רוצה לשדרג כרגע).. חשבתי על ATi Radeon HD4350 Silent LP שהומלץ במאגר בפורום הזה (כרטיס של ASUS ב- 255 ש"ח).. מה אני מפסיד בכרטיס פשוט זה? מה זה ה- LOW PROFILE הזה ? צריך ללכת על משהו יותר חזק אולי? יש עוד כרטיסים עם קירור פסיסי שמומלצים? תודה לכם מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by thechecker,

שלום, האם כדאי לקנות כרטיס מסך HD RADEON 4850 ב-200 ש"ח? הכרטיס משומש אבל לא עבר OC האם המחיר משתלם ? האם הוא עדיין טוב יחסית היום? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מסך דיי ישן של LG. מארז גנרי : המרחק בין הכלובים לקצה של המארז הוא 20 ס"מ, ככה שכרטיס כמו GTX970 לא ייכנס לצערי... כיוון שקרוב משפחה ייבקר באמריקה בזמן הקרוב, אוכל לשלוח כרטיס מסך לאנשהו באמריקה והוא יאסוף אותו, ככה שזה ייצא יותר זול(?) בכל מקרה, התקציב הוא בערך 1000 ש"ח - אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על אולטרה ודברים כאלה, רק שיהיה מספיק למשחקים חדשים שייצאו גם באיכות טובה. אם צריך לשדרג ספק ו/או מסך אז אשמח להצעות גם כן. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by gania23,

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 .... יש למישהו פיתרון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rabbit,

ati x300hm 128 או gf nx6200tc מה המחיר שלהם בערך? והאם הם יריצו משחקים בצורה טובה ?

• 17 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by Koosi,

שלום אני מחפש כבר כמה זמן כרטיס מסך תומך PCI (לא EXPRESS) ולא מוצא אחד כמו שצריך. אני לא רוצה שיתחילו עכשיו להתווסף פה הודעות כמו "תקנה מחשב חדש וזהו" או "אל תקנה כרטיס מסך"... אני רק רוצה, מי שיכול כמובן, שימליצו לי על כרטיסי מסך לקנות בתנאים שתכף אציג. לא יותר. תודה. עלות: +-600 ש"ח (מקסימום 700) PCI, לא EXPERSS, לא AGP. זה הכל בעצם. עוד כמה דברים שאולי כדאי לדעת על המחשב שלי (כלליים בלבד. אני לא מבין בדברים כאלה) מעבד AMD Duron Mobile 1300MHz זכרון 512RAM Chipset SiS740 "כרטיס" מסך נוכחי: SiS650 (onboard) שוב תודה, ושוב אבקש לא לכתוב כאן דברים שלא עונים לי על השאלה: איזה כרטיס מסך לחיבור PCI כדאי לי לקנות שלא עובר את השש-מאות-וחמישים שקל.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by schwartsa,

מה דעתכם : במה אני אקבל תוצאות טובות יותר במשחקים 6600 רגיל (Innovision) או 9800PRO ? שניהם באותו מחיר. או שבכלל עדיף להשקיע עוד 100-200 ש"ח ואז החלופות הן : 6800 רגיל http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.as...475096&g_kind=0 או Radeon X1600 Pro אשמח לדעתכם המלומדת

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התוכניות של מפתחת השבבים לשנה הקרובה ומעבר לה כוללות תמיכה בזכרונות גראפיים מדור חדש, ליבות מובנות עוצמתיות אפילו יותר ממה שראינו עד כה ועוד לכתבה

23. Started by kipi25,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון.... אני הולך לקנות מסך LG L204WT, שככל הידוע לי לא מגיע עם כבל DVI, לכן אאלץ לקנות בנפרד. האם יש הבדלים ניכרים בין הכבלים השונים הנמכרים בחנויות? האם גם הכבל הכי זול (50~ ש"ח) יעשה את העבודה או שעדיף להשקיע קצת יותר? אפשר לקבל המלצות? תודה מראש 8)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה קורה חברים...... :xyxthumbs: אז כך נכון להיום יש לי 6800 אולטרה שעושה 493 עם קרור אוויר!!.... 6700 נקוודת ב 3dnark05 וכבר הוזמן לו קרור מיים של דנגר דן עם פלטייה של 170 וואט!.. בכול מקרה יש לי אפשרות להביא את ה7800gtx החדש לארץ מחו"ל.. השאלה שלי היא עם כדי לי למכור את ה6800 אולטרה שלי ולהביא את הכרטיס הזה או לא? יחיאל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.