עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yot,

תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by NL_33,

שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Lumber_Jack Jim,

שלום עם אתם יודעים ונכונים לעזור אז תעזרו בבקשה. 1.במסך שלי יש את האפשרויות הבאות: CLOCK CLOCK FINE SMART SCALING כל אלה שרשומים פה הם הדברים שאין לי מושג בבוטן מה הם עושים ולא מצוין בחוברת של המסך מה הם. הסבר קצר יתקבל בשמחה. 2.המושגים הבאים: Pixel Size אצלי במסך מצוין שהם 0.3X0.3 זה טוב ומה הגודל הסטנדרטי שלהם במסכים של היום והאם יש לזה השפעה על איכות התמונה? המסך שלי תומך בVGA,SVGA וXGA,את השתיים הראשונים אני מכיר אבל את האחרון לא מהו ופירוט בבקשה. 3. המסך אצלי מחולק למודים על-פי הספר ואחד מהם הוא VESA MODES מה זה VESA? 4. ואחרון מה זה המושג Non-interlanced Modes? זה מופיע בVESA MODES מתחת לReMark ומתחת לReMark רשום Non-interlancedמה זה?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Boomer,

אני זוכר שלפני יותר מחצי שנה כולם אמרו שיש להם פילטרים ממש גרועים (ראו ערך PowerColor) ;D אבל בחודשים האחרונים אני שמעתי עליהם דברים טובים... אז מישהו שיודע יכול להגיד מה הרמה שלהם כרגע?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by dR-TraNce,

שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בכרטיס מסך טוב ב400-500 שקל קיים דבר כזה ;D

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by eladaviv,

יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by wares2002,

תסבירו בבקשה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ary1,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by InspectorGadget,

אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Crash5,

שמתי לב שלאחרונה, כמעט בכל הודעה מוזכרת המילה VIVO ורציתי להבין מה עומד מאחורי זה. אני יודע שזה ראשי תיבות של VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא מבין מה זה נותן בת'כלס. מה ההבדל בין יציאה כזאת לבין TV OUT? והאם יש ירידת איכות כאשר אני רואה את המחשב דרך הטלוויזיה? האם בכל הכרטיסים החדשים כיום יש יציאת VIVO?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. תנו לי השוואה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by davis5,

איזה כרטיס 8800GT מ3 אלה עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28604 או משהו אחר?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

שלום! קניתי היום את ה-PALIT 8800GT עכשיו קניתי איתו גם ספק 500W וכאשר אני מחבר הכל שום דבר לא מוצג במסך כאילו הכ.מסך לא משדר כלום למסך, המסך אפילו לא מגיב כאשר אני מפעיל את המחשב. מישהו יכול לעזור לי?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקי הגעתי למצב שיש לי שתי אופציות לכרטיסי מסך. מה שאני רוצה זה כרטיס חזק מאוד מקורר היטב לאוברקלוק נוסף ויש לי שתי בחירות. או: Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm או: Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT I-Chill OC 512MB http://skypc.co.il/pl_product~C8800GTX1-H5GTC~8~0.htm מה יותר כדאי לי אופציה 1 או אופציה 2 , הבדל מחירים 9 ש"ח. מה יותר כדאי מבחינת קירור וביצועים. ידוע לי שINNO3D יותר חזק בביצועים רק שהSHADER CLOCK שלו עומד על 1500.... ושהקירור שלו לא מסיבי כמו הקירור של הSPARKLE לעומת זאת הSPARKLE חלש בביצועים בקצת 25MHZ הבדל . והSHADER שלו על 1728. הקירור שלו נראה מסיבי לגמרי, שני מאווררים על קירור מטורף של רצועו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.