עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  5. Started by haim85,

תביאו לי בקשה טבלה דירוג כרטיסי מסך אמינה כולל הדגמים החדשים כיום כנל ישנים שפשוט מראה הכל.. כמו זו: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html כמובן עדכנית יותר כולל סדרות 650gtx כו'

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by feelz,

Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL מתכוון לעשות OC ולא יכפאת לי ההפרש בין המחירים רק רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים ובכמה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HD7990,

יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. GTX 560 TI כנל HD6950 רציתי לשאול אם הם יתאימו למחשב שלי עם הספק שברשותי?? מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v זכרון: a-data DDR2 800 6 gb cl5 כרטיס מסך: ati 4850 ארדיסק: ( WDC WD10EARS-00MVWB0 (931 GB)

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. היי בעיית הלאגים וקריאות התמונה במשחקים שונים עם כרטיס 7950 כבר עוברת כל גבול , זה לא יכול להיות שחברה גדולה AMD תשווק כרטיסים ושגם לאחר כמעט שנה מרגע שיווקם עדיין הבעיה לא תוקנה עם דרייבר מתאים, אני מאמין שהם לא רוצים להודות בפשלה שלהם לגביי כישלון הטופגרפיה החדשה שלהם , אני כבר שוקל להחזיר לחנות את הכרטיס שעדיין לא יצא לו דרייבר מתאים , שממש כבר מפריעה לי, זה לא מעניין אותי דרייברים וכל מיניי תירוצים שונים , ברגע שקונים כרטיס מסך בכמעת אלפיים ש"ח אני מצפה לאיכות משחקיות זורמת , לכן לפי דעתי קונים חדשים שיקראו את השירשור הזה שיחשבו פעמיים אם כדאי לקנות היום את סידרת ה7000 , עד שחברת AMD לא תוציא דרייבר שבאמת יתקן זאת לחלוטין .

• 78 תגובות
    • 7k צפיות
  12. Started by Ram23,

הכרטיס מסך שלי מזה שש שנים מת סופית ואני רוצה להחליפו ב670. הדגם המדובר הוא GV-N670OC-2GD של ג'יגה בייט. השאלה שלי היא האם ספק הקרוסאיר 550W שלי יחזיק אותו. אני עם Q9450 בלי אובר קלוק.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Mcx_Lite,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב400 שקל +- יש לי I5 3470 וספק כוח seasonic s12ii 430w כרגע אני עם HD4850 אבל הוא בעייתי מתחמם והגוף קירור הלך ואני לא רוצה להשקיע בו. ראיתי שיש 5870 יד שנייה הספק שלי יחזיק אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, הרכבתי לחבר שלי מחשב לפני שבועיים את המחשב הזה: i5 3570K @ 4.4GHz MSI Z77A-GD65 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 EVGA GTX 660 TI Superclocked Seasonic X-660 Gold Crucial M4 128GB WD 1TB Blue Caviar אתמול התקנו אצלו את Crysis 2 והורדתי לו את חבילת הטקסטורות ברזולוציות הגבוהות ועדכון האולטרה ל-DX11 המחשב שלו מחובר לטלוויזית פיליפס 32" והוא מריץ את המשחק ב 1920x1080, במשחק שינינו את כל ההגדרות ל Extreme וכמובן השתמשנו בטקסטורות המשופרות. ציפיתי שהכרטיס שלו יספק בין 30-40 FPS שיהיה די שחיק אבל נדהמתי לגלות שהוא מריץ את המשחק על 60 FPS באופן חלק לגמרי ללא נפילות FPS בכלל, אם אני מבטל את ה VSYNC הוא מגיע אפילו ל 70-80. האם זה הגיוני ש GTX 660 TI מריץ את המשחק הזה ב…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ori ZEE7,

איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by X7-007,

נלקח מ http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1760#post_19074978 גירסת DOT4 http://www.sendspace.com/file/x628y6 גירסה ללא התקנת DOT4 http://www8.zippyshare.com/v/87509382/file.html http://www.techpowerup.com/178939/AMD-Catalyst-13.1-WHQL-Drivers-Released.html קובץ הסרה לדרייברים של AMD מבית AMD http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by KingYes,

שלום לכם, אני כבר שעה מנסה להתקין דרייבר של ה-AMD שלי, זה גירסה של 13.1.. הוא פשוט תקוע באמצע התקנה המון זמן בחלק של Catalyst Control Center. מה עושים? :-\

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by guyby,

שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  21. מדובר על כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870בקצרה כרגע אני רואה עם התוכנה של AMD שהמהירות מאוורר של הכ.מ עומדת על 20 , יכול להגרם נזק אם הגביה את זה ? ניסיתי להגביה את המהירות ל50 והמשחקים התחילו לעבוד נורמאלי אבל עדיין יש פה ושם תקיעות , יכול להגרם נזק אם הגביה עוד? תודה!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by דקל,

שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קיבלתי את ה7970 השני שהזמנתי ואני רוצה להגדיר את שני הכרטיסים בקרוספייר ולא ממש מצליח. ניגשתי לקטליסט והפכתי את ההגדרה שם ל-enable amd crossfirex ניכנסתי ל-trixxx וראיתי ששניהם מזוהים וגם במנהל ההתקנים, הרצתי 3dmark בקטנה וקיבלתי תוצאה נחמדה של שני כרטיסים. ניסיתי לעשות OC והוא התריע לי על משהו של חסכון שנקרא ulps, ניטרלתי אותו בהגדרות. איתחלתי את המערכת ועשיתי OC, הרצתי 3dmark ואני מקבל פתאום 25 fps במקום 100 בערך כמו לפני. מה לא בסדר, מישהו יכול לעזור לי, מה אני צריך לבדוק/להגדיר?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. התקציב: 600-700 ש''ח לפני הכל, אני רוצה להגיד שהלכתי לחנות KSP ברמת גן לקנות כרטיס מסך - NVIDIA GIGABYTE GT640 2GB משהו כזה, והוא לא התאים למארז שלי, או ללוח אם, אני לא כל כך מבין בזה.. הוא יכול להתחבר אם עושים איזה קומבינה ומשחררים ברגים וכולי, אבל זה ממש לא התחום שלי, אני מחפש כרטיס שיתאים למחשב מבחינה פיזית. מפרט המחשב: מעבד: Field ValueCPU #0 Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2926 MHz לוח אם: Dell OptiPlex 380 כרטיס מסך נוכחי: Sapphire Radeon HD 5570 מארז: Dell OptiPlex 380 ספק כוח: http://www.newpowersupply.com/genuine_dell_x472m_255w_power_supply_model_b255pd_00_cde0255p5wa_rev_a00_cn_0x472m_75651_199_00rp_a00_dp_n_0x472m-pr-1555-c-1-p-1.html מסך: …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים