כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד2, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תאירו את עיניי. 1. בכרטיס יש חיבורים של 6+8 pins, בספק יש לי רק 6+6, חיברתי אותם למרות זאת ועדין עובד, יש סיבה לדאגה? להמשיך להיות עם זה ובהזדמנות (כנראה מחר) לקנות מתאם ל 8? 2. חיבורי ה HDMI רגישים מאוד (אני חושב שזה היה לי גם בכרטיס הקודם), כל תזוזה קטנה של הכבל והתמונה נעלמת. זה בעיה בחיבור של הכרטיס או בכבל HDMI? (קניתי מאייבורי לפני שנתיים בערך ב 30 ש"ח אחד - יש לי 2, אחד מחשב אחד טלוויזיה ושניהם רגישים) 3. כיצד אני בודק אם הכרטיס תקין? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בבית של 25 אינץ' של סוני שאני מתכוון לחבר לTV-OUT. מישהו יודע מה הרזולוציה שלה? תודה. :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין ה 8800GTS של Twintech לשל GIGABYTE ? בביצועים, באיכות, באחריות בבנדלים ?
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישו פתח אותו כבר ל 6970??? מחר אני רוצה לקנות אותו מ קיי אס פי עולה 1450 אגב יש לי אנרמקס 525 פרו 82+ וכבר אמרו לי שהכרטיס הזה עדיף על 5850/70 והספק שלי יכול להחזיק אותו... אגב יש לי 720 טריפל קור 4 גיגה דידיאר3 1333 וכרגע רץ על 4850 תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אחרי הרבה זמן החלטתי שעכשיו באמת הגיע הזמן לקנות את המחשב החדש שלי. המחשב ישמש למישחקים בעיקר, המפרט דיי סגור ואח"כ אני אעלה אותו בפורום המתאים. כרגע חייב להחליט בין 2 כרטיסיי מסך ששמתי עליהם עין ולא ברור מה שווה יותר. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1264 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=945 סמי סמי על סמי: "אני סמי דפקתי הקופה" "לבד?" "לא, עם חבר שלי הרצל" ---מתחת לאף---
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1299ש"ח OEM תוצאות ראשונות: ATI Radeon 9800SE 128MB 256Bit --> 9800 PRO P4 2.66@3.0 הכרטיס ללא OC וללא שיפורים נוספים. Core : 380MHz MEM: 340MHz 3DMark2001SE ללא Omega 13400~ עם Omega 15300~ 3Dmark2003 ללא Omega לא נבדק עם Omega 5300~ CORE:400 MEM:357 5700~
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט דגם הלוח : GA-H67M-D2-B3 המעבד : i5 2300 כרטיס מסך נוכחי : gt 610 ספק כוח : Antec 520W 80+ Bronze HCG-520M השאלה היא האם כרטיס המסך שאני רוצה לשדרג יעלה לי ללוח הכרטיס הוא : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גיימינג בשאיפה לביצועים מקסימאליים ברזולוציה 1920X1200 מסך 24''. או שאולי בכלל 1500 זה לא מספיק?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מוכר את הכרטיס ,האם הוא איכותי ? ברמה של 980 ? יריץ לי ללא בעיה 1440P גודל מסך 27 אינצ' ? החברה הזאת איכותית ? מה אתם אומרים,כדאי ללכת עליו ? http://www.amazon.com/EVGA-Superclocked-Signature-Dual-Link-06G-P4-3793-KR/dp/B00IKQOPZW אין לי סבלנות לחכות ל 1070,תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כל כרטיס שנשלח דרך השילוח של איביי בטוח 100% משלמים מע"מ? יש את השורה Customs services and international tracking provided לפי מה שאני מבין זה לא כולל את המע"מ שם אלא רק את השחרור עצמו. לא מזמן הזמנתי קלאץ לרכב המוכר רשם 30 אירו על חלק שעולה 700 והכל עבר חלק. פעם שתפסו אותי נתנו לי אזהרה שילמתי את המע"מ וזה השאלה אם יש דרך לקמבן משלוח בלי מע"מ ובכל זאת שיהייה איזשהוא ביטוח הבנתי שאם באמת המוכר מסכים לזה ויהייה נזק אז החבילה לא תהייה מבוטחת בסכום האמיתי כי החברים שם זורקים את הקרטונים טוב טוב. מישהו פה הזמין מאיביי עם חוויות טובות של הדור האחרון 3080 3080ti?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני מסתפק בין ה gtx 650 ל 7770 HD. איזה כרטיס לדעתכם עדיף? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מסך SANSUNG 913N - התאכזבתי!, כל התקלות היו בו כמו אחידות צבעים תמונות לא ראו טוב וגם סרטים!, לכן היום החזרתי את המסך וביטלתי את העיסקה, לכן עכשיו אני שוב מחפש מסך 19" תנו לי המלצות. התקציב שלי הוא כ- 2600-2700 מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37686 -וFP937SוBenqו 12MS זה בסדר למשחקים וסרטים.. שמעו אני מחפש מסך טוב שלא יהיה עם בעיות
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מומהר ומגיע עם קירור של Accelero וזה נראה לי הכרטיס הכי זול שראיתי של 9800GTX+ יש סיבה לא לקנות אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-