עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RF SOS,

זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך ‏Zotac‎ - ‏9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV‎ עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shlomi1980,

כרגע אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, יש לי 7800GT של לידטק, עם ספק 480W של TT , למערכת מחוברים: , שני הרדיסיקים של 200GB, צורב די וי די, צורב סידי רום, מעבד 3800 X2 , כרטיס טלויזיה וAUDIGY ו3 מאווררים של 80MM ו1 של 120MM . בכל הבנצ'ים אני לא מגיע לתוצאות שרואים באתרים רישמיים, כך למשל ב3DMARK05 אני מוציא 6600~6800, בFEAR 1280X960 X4AA X16AF 30 פריימים ממוצע. http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6800_gs_performance/page13.asp בבנצ'מארק הזה למשל הוא מוציא 38 פריימים על אותן הגדרות. המחשב עבר פירמוט, כרגע אני מריץ 81.85WHQL. יכול להיות שהכרטיס תקול? חסר מתח? אני לא חושב שזה חוסר בכוח עיבוד של המעבד כי הוא בכל זאת חמוד וההפרש במשחקים האלו בין הבנצ'ים של האתר לבין שלי לא גדולים. למישהוא יש רעי…

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

תמליצו לי על החברה הטובה ביותר לדעתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני רוצה לקנות כרטיס מסך , עדיין לא החלטתי איזה , אני מתלבט בין 4850 או 4870 , 1GB/512MB. אני מחפש כרטיס שיהיה גם עם יציאתHDMI (ולא מעביר DVI ל-HDMI ,אלא אם כן זה בדיוק אותו דבר בחיבור לטלויזית LCD??? ???) וגם TV-OUT חיבור S-VIDEO או RCA. קיים כרטיס כזה ??? האם 4850 יוכל לסחוב GTA4 כמו שצריך על Pentium D 925 ? האם ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים משתלם וזאת השקעה כדאית ללכת לכיוון של 4870? האם תוספת המחיר כדאית בשביל 1GB במקום 512MB? המסך בעיקרון הוא Samsung 226BW . תודה רבה !!!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by guybbc,

לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עוד לא סיימו לעבוד על DX10 וכבר עובדים על DX10.1 http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32524 עוד כתבה בנושא (4 ע"מ) http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=29

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ההפרש במחיר הוא בסביבות ה 150 ש"ח מי חזק יותר והאם יש באחד טכנולוגיה שאין בשני או הכל עניין של מהירויות שעון? האם ההפרש ביצועים מצדיק את ההפרש לדעתכם אם זה כבר נשאל בעבר מצטער מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by T-Flash,

האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כאשר מציגים סרט ב-MEDIA PLAYER או תמונה במציג התמונות של WINDOWS, המסך הופך שחור למספר שניות ואז מופיעה השגיאה (מצורפת תמונה). לאחר מכן המחשב עובד רגיל. התופעה החלה לאחר שעדכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך לגירסא 258.96. הכרטיס מסך הוא FUJITSU GT220 צ'יפ של NVIDIA כמובן. מערכת הפעלה 64BIT WINDOWS 7. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מהדיסק שמגיע עם המחשב והתופעה עדיין קיימת גם בדרייבר הישן. החום של ה-GPU נורמלי בסביבות 64 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by cha_had,

בוקר טוב, אני מתכנן לקנות לאחיין שלי את הכרטיס הנ"ל אולם דבר אחד מרתיע אותי- הספק 750W שהוא דורש. זה לא נראה לכם קצת מוגזם להפעלה בסיסית?! תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, אני משחק על 1080P. חשבתי על כרטיס ברמה של ה1060, רוצה לקנות יד שנייה\דיל באמזון, אבל למען האמת נהיה לי קצת סלט בראש. אם אפשר לעשות לי סדר עם הכרטיסים של AMD, מה חלש יותר ממנו מה חזק יותר ממנו. מבחינת המעבד, יש לי שני מחשבים, אחד עם I5 3470 במחשב מותג של HP. מחשב שני עם I5 2500K עם לוח של ASROCK עם קירור אוויר Thermalright Ultra 120, כלומר יש לי אפשרות לעשות לו OC. השאלה שלי פה היא אם מעבד כמו ה3470 יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכטיס ברמה של ה1060?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by SoftMaker,

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Tarkules,

אהלן לכולם, קראתי וקראתי ובסופו של דבר, עדיין קשה לבחור בין כל היצרנים שיש היום. אני משדרג את המחשב ומחליף כרטיס מסך, החלטתי ללכת על ATI 4870 אבל נראה שיש הבדלים במה שיצרנים שונים מציעים באותו מחיר: 1. HIS HD 4870 1GB (256bit) GDDR5 PCIe - מחיר: 1450 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 2. Gainward ATI Radeon 4870 512Mb DDR5 PCIe - מחיר: 1480 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 3. Palit Radeon HD 4870 1Gb DDR5 PCIe - מחיר: 1490 ש"ח. *אחריות לשנתיים 4. Sapphire Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail PCIe - מחיר: 1540 ש"ח. * אחריות ל-3 שנים. האם כולם אמורים לתמוך ב-HD 1080p, CrossFireX וכו' ? ושאלת השאלות - איזה כרטיס עדיף ? תודה !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. (ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by OR007,

2686 זה מה שקיבלתי עם המערכת שלי. לפי דעתכם הייתי צריך לקבל יותר ? או שזה סביר ? מערכת הפעלה: WIN98SE דרייברים: אין לי מושג רק קיבלתי את הכרטיס מסך ועוד אין לי מושג איך הולכים הדרייברים של ATI. את הדרייברים הבסיסיים הורדתי מהאתר של החברה (ספיר) או איך שלא רושמים את זה באנגלית ואת העדכון הורדתי מאתר הבית של ATI

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Ewingum,

מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

24. מהו הכרטיס מסך עם היחס ביצועים \ מחיר הכי טוב ? בין 300-700 שקל תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ככה....היה לי כרטיס מסך מסוג radeon hd 4850 , הוא עשה לי בעיות החלפתי למשהו די פשוט רק בשביל סרטים .. החלפתי לHD 5450 . המחשב שלי מחובר לטלויזיה(32 אינץ') וראיתי אז סרטים (עם ה4850) וזכרתי שהיה איכות מדהימה.. אחרי שהחלפתי לכרטיס החדש לא יחסתי לזה חשיבות ולא חשבתי בכלל שיש אפשרות שהכרטיס מוריד מהאיכות כי בסך הכל הם כמעט זהים....אבל מהזכרון שלי בין השוואה סרטים שראיתי עם הכרטיס הקודם לכרטיס החדש יש הבדל ענק באיכות(לטובת 4850 כמובן)! אגב , הכרטיס מחובר מיציאת DVI ישירות לHDMI של הטלויזיה. מה אתם אומרים .. אני מדמיין או שזה הגיוני ? אולי הכרטיס לא תומך בFHD או משהו ? אולי מבחינת היגיון זה לא הגיוני אבל מישהו התנסה בזה ? אני מניח שזה תקף על כרטיסים שהם פחות איכותיים ולא בר…

דיונים חדשים בפורומים