עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 34N1A1N79,

היי, בבקשה המלצה על כרטיס גרפי לא יקר במיוחד, נגיד עד 1000 שח 1200 ש"ח שיהיה לו גם יכולות מבחינת וידאו אם אפשר, או לפחות יהיה מספיק עוצמתי עובדת עם תוכנות גרפיות (פוטושופ וכאלה) באופן מקצועי מפרט מחשב: windows 7 64 bit Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A Chipset : Intel Haswell Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM Video Card : Intel® HD Graphics 4600 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 DVD-Rom Drive : DiscSoft Virtual Monitor Type : Dell Computer DELL U2412M - 24 inches …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by koby058,

באג במעבדי 6800 של nvidia מה זה עושה? ןהאם אי אפשר לראות סרטי די וי די בכרטיסים אלה? ובכלל ??????????

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eranir,

לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by BarM,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות כרטיס חדש או יש שנייה. מדובר על ה7850 2GB. האופציות הן: חדש(לפי הצהרת המוכר) ב850 שקל של ASUS עם אחריות בKSP. היה בשימוש 3 חודשים של גיגהבייט-לא יודע אם בא עם אחריות-ב800 שקל. חדש-בערך 1000 שקל של sapphire. תודה לעוזרים. נ.ב.-אם אני קונה כרטיס מסך יד שנייה אני עדיין אוכל לממש את האחריות?החנויות מבקשות ת.ז. או משהו?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by clyde1,

השאלה שלי זה אם יש לי מעבד 2.26 של אינטל, מן הסתם. אז הוא יוכל לתמוך באופן מלא בRADEON 9700?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. התקנתי וויסטה לא מזמן, בערך שלושה ימים. התלהבתי מאוד מהמראה, מהחידושים מהMedia Center וכו' וכו' (אה, וחשוב לציין שמהירות ההורדה באינטרנט ובכלל, האינטרנט עצמו מהירים יותר מהXP, אפשר להגיד משמעותית). אבל לגיימרים הOS הזה הוא קטסטרופה, הFPS שלי במשחק CS 1.6! ברזולוציה של 1280x1024 סה"כ 65 ! לא האמנתי... איך Micro$oft מצפים שגיימרים יעברו לוויסטה אם היא פוגעת כל כך בקצב הפריימים?

8. Started by OR007,

2686 זה מה שקיבלתי עם המערכת שלי. לפי דעתכם הייתי צריך לקבל יותר ? או שזה סביר ? מערכת הפעלה: WIN98SE דרייברים: אין לי מושג רק קיבלתי את הכרטיס מסך ועוד אין לי מושג איך הולכים הדרייברים של ATI. את הדרייברים הבסיסיים הורדתי מהאתר של החברה (ספיר) או איך שלא רושמים את זה באנגלית ואת העדכון הורדתי מאתר הבית של ATI

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by fryhxnxl,

http://www.guru3d.com/news_story/amd_pirate_islands_radeon_r9_300_series.html

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by c636fr3w,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz לוח אם: MSI G31M3 (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:2048MB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB ספק: ATX 300 JSP - socket 775 real 300w אפשר הצעות לכרטיס מסך+ספק כוח שייתנו ביצועים טובים ברזולוציה סבירה בHIGH /MEDIUM במשחקים החדשים ואלו שיצאו בקרוב, כמו COJ2 ,PROTOTYPE ,ARMA2, assassins creed 2 וכדומה.... בתקציב של עד 800 ש"ח (חריגה של עד 150 ש"ח) תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shtrodel,

בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by jammblues,

חשבתי ללכת על ההמלצה שלכם ולקנות את ה NVIDIA GeForce 7600GS הבעיה היא שאני לא יודע אם הAGP שיש לי הוא *8 או לא. יש קובץ תמונה מצורף. אם הספק שלי הוא 230, אמורה להתעורר איזו בעיה? יש עוד בעיות של תאימות שאני צריך לבדוק? תודה, ניר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by lamborghini,

בגלל הדיון פה שראיתי שזה משפר את האיכות גם ל nvidia אז החלטתי להתקין .. בהתקנה בחרתי ב שיפור איכות התמונה ולא בשיפור ביצועים ... אז הרתי aquamark ותראו את התוצאות ליפני ואחרי.. ליפני AquaMark Score: 9212 (CPU: 5313, GFX: 1008) שזה נורמאלי למפרט שלי .. אחרי AquaMark Score: 8872 (CPU: 8956, GFX: 933) מה זה התוצאה הזאת ל cpu ???? ואיך זה שב cpu יוצא לי יותר גבוה מבכללי ????

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by PSdesign,

שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש טעם בלקנות ראדון 9700 עם מחשב ממוצא\?? נגיד מעבד XP1800+ לוח עם AGP X4 וזכרון 256 DDR 2700

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ofirterev,

חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. השוואה מעניינת שביצעו באתר Techpowerup מבהירה לנו כי יחלוף עוד לא מעט זמן עד שנוכל לפגוש בכרטיסים גראפיים המסוגלים לעשות ניצול מירבי של רוחב הפס המוגדל אותו מסך עורק התקשורת החדש והחדיש לכתבה

22. מהו הכרטיס מסך עם היחס ביצועים \ מחיר הכי טוב ? בין 300-700 שקל תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

היי צריך לדעת את הצריכה המקסימלית שלו - כרגע אני עם ספק של 40 אמפר ב-2 המסילות של 12 (Seasonic S12ii-520) תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. עד כמה הכרטיס הזה סוחב משחקים חדשים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים