עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?

2. Started by spacedye,

קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://www.tomshardware.com/2006/03/09/ati_and_nvidias_same_day_mega_launch_mayhem/ תיהנו...

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הכוונה היא להשקיע בחלקים אחרים כגון כרטיס מסך טוב חשבתי לקנות מסך יד שניה השאלה היא האם אני יסבול מאיכות ירודה או מקרינה עקב העובדה שהמסך ישן :

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shaharZur,

מה עדיף Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M או Sapphire ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail ????????. מצאתי את שתיהם ב1500 בערך.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם איזה סוג של כרטיסי מסך מאפשר קבלת שתי תמונות שונות למסכים שונים - אם בכלל קיימת כזו אפשרות ? כלומר - מסך מחשב עם תוכנה א' ומסך טלביזיה עם תוכנה ב' (סרט). אם כן - איך עובד האודיו ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by koby058,

באג במעבדי 6800 של nvidia מה זה עושה? ןהאם אי אפשר לראות סרטי די וי די בכרטיסים אלה? ובכלל ??????????

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by joniar,

לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש עם הכרטיס מסך של NVIDIA GTX 970. הבעיה שנתקלתי בסוגים רבים עם ווריאציות שונות בכל מה שקשור לסוג הקירור \ מס' מאווררים ועוד פרטים טכנים שאני פחות מבין בהם. כל זה עשה אותי די מבובל, רק ל-Gigabyte עצמה יש מספר רב של סוגים שונים של אותו כרטיס! לדוגמא - http://www.gigabyte.com/products/main.aspx?s=43#1%3B52%2C53%4053%4053%2C54%7C1%2C8%401%402%2C269 ככה שלא רק שאני לא בטוח מאיזה יצרן לקנות את הרטיס (ASUS או GIGABYTE), גם ביצרן עצמו אני לא בטוח מה קורה...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Hatzi6,

אני מחפש כרטיס מסך חדש - צריך להתאים ללוח אם שלי, שהוא יחסית ישן: Gigabyte b75m-d3h - מחבר כרגע 2 מסכים (אחד בHDMI ואחד בDVI ישן) - אין לי בעיה להתארגן על ממיר DVI לHTMI אני מניח) - אני לא מגדיר את עצמי כגיימר, אבל כן אוהב לפעמים לשחק בעיקר ב-NEVERWINTER וCS GO ומעדיף ששם הכול יעבוד SMOOTH. נדיר שאשחק גם ב- battlefield ו-fortnite אז אני פחות עם סטנדרטים לגבי HIGH QUALITY שם. - מבחינת מחיר אני לא מוגבל, אבל לא משהו פאנסי/חדש מידיי - עדיף אם זה יהיה כרטיס שאמצא בשפע ביד2 ויתחזק את התנאים שמניתי וקצת יותר. מצרף מפרט.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by sheff2k2,

התקלקל לי כרטיס המסך(היה לי HD 7770 AMD), אז קניתי בחיפזון את הכרטיס הכי זול שהיה במלאי, Nvidia GT 730 של גי'גהבייט. להפתעתי הרבה, למרות שמדובר בכרטיס שחדש בשנים רבות מהכרטיס הקודם(שאמנם היה יקר יותר) - יש בעיה של "לאג" מסוים באנימציה בדפדפנים: כשגוררים למטה ולמעלה, זה פשוט לא חלק. הכרטיס בכל זאת עולה 335 ש"ח, וכמובן שאני מאד מאוכזב מזה. מה שאני רוצה לברר מכם, זה האם התנהגות כזו היא "נורמלית", או שאולי ייתכן פגם כלשהו? כמובן שהסרתי את הדרייברים הקודמים של AMD והתקנתי את האחרון של נבידיה. יש לי ווינדוס 7 ומחשב core i5 מלפני 7 שנים. למרות שהמחשב ישן, התופעה הזאת לא הייתה קיימת עם הכרטיס הקודם, חוץ מבאתרים כבדים מאד.

15. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 הג'יפורסים האלה עדיף ?? : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1092332797.htm או זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2076744387.htm

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nicirnTAL,

http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by r27n,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by khsur1,

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by gooz,

שלום קראתי בפורום פה על כמה מהחברות שעושות R9800pro ולפי מה שהבנתי MSI הם הכי מומלצים אבל מה עם החברה powercolor? איך הקירור שלהם ואיך ביצועי האובר קלוק והאם הם עושים בעיות? ועוד חברה שאני שוקל לקנות היא ספירה אטלנטיס קראתי עליה קצת פה בפורום אבל לא השגתי תשובה ברורה אם היא איכשהו משתווה לMSI. תודה רבה

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ומתלבט בין האם לקנות Geforce 7800 GTX מחברת XFX או מ-BFG. המהירות ליבה של הXFX היא 490 לעומת הBFG בו מהירות הליבה היא 460, וההפרש בינהם במחיר הוא 20$ לטובת הXFX. איזה כרטיס עדיף לי מבחינת איכות, מחיר, אמינות החברה, מהירות? תודה לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי

23. הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??

24. שלום, ברשותי לוח אם של אסוס: P4P800 רציתי לדעת/שתמליצו לי איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות (תקציב לא עולה על 650 ש"ח) קודם כל יש את שני הכרטיסים שנמכיר באתר: 1) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5264/cat/34 2) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5410/cpage/2#poststart רציתי לדעת גם אם הסידרה של ה-7XXX תתמוך בלוח אם שלי? או שאין טעם כי הלוח לא ינצל את היכולות שלהם בכל מקרה??? *הערה מאוד חשובה הכרטיס שברשותי כרגע הוא 6600 של PULIT ואני מעדיף אחד אחר במקומו שיהיה יותר טוב (מצידי אפילו בקצת) אין לי שום עיניין בלקנות כרטיס גרוע יותר ממה שיש לי כרגע, את שלי אני רוצה להחליף רק מסיבות חומרתיות. מפרט: http://img182.imageshack.us/img182/1856/a…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by game kILLer,

קראתי בכמה אתרים על "שיפוץ" ההופך את ה9500 ל 9700 יש דרך חומרתית(הלחמה ....) ושמעתי שיש תוכנה המבצעת את זה מה היא התוכנה והאים זה באמת משנה משהוא @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ עוד שאלה מה כדאי 9500 128MB או 128 9500PRO ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.