עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GMTK,

שלום לכולם. ליפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי החליט שהוא לא מסתובב וניתקע ועשה לי הרבה בעיות אני עובד עם קרוס פייר. אז הכרטיס העליון הפסיק לפעול והיה עובד רק שאני שם אותו בתוכנה של הכרטיס על 100% במאוורר. זה קרה כמה שבועות ליפני פסח עבר פסח וליפני 3 ימים שמתי תכרטיס במעבדה כאילו שמתי אותו הלכתי כי כבר מכירים אותי ממש טוב שמה התקשר אליי יום אחרי ואמר לי מתי שיוצא לך תבוא תיקח. אז היום הלכתי לשמה הוא מביא לי כרטיס מסך ממש ממש גדול אני עושה לו מה זה? הוא עושה לי הכרטיס שלך. בגלל הערכה שיש לי לאנשים האלה אני אומר לו שמע זה לא הכרטיס שלי זה כרטיס יותר טוב עם OC ועולה יותר יקר משלי,אז הוא אמר לי אני שלחתי זה מה שקבלתי הרווחתה מה אכפת לך תהנה. בקיצור הביא לי כרטיס יותר טוב. זה הכרטיס…

• 40 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. קיבלתי עם הכרטיס את הביושוק אינפיניטי והטומב ריידר, הרצתי את הביושוק איזה שעה ללא תקלות, לאחר מכן את הטומב ריידר שנראה לי הרבה יותר כבד למשך חצי שעה\שעה ואז הוא קרס בצורת מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. חשבתי אולי מדובר בבעיה במשחק בלבד אז הרצתי את FURMARK ולאחר כ-5 דקות שוב, אותו מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. דבר מעצבן נוסף הוא שהמאוורר עובר את ה-40% יש רעש מעצבן של רטט מיחידת הקירור, המאווררים עצמם לא אלה שגורמים לרעש אלא רטט מהפלסטיק של הקירור שנגרם מהמהירות הגבוה של המאווררים. ברגע שאני לוחץ מעט איפה שהוא על הפלסטיק הרעש מפסיק. הדרייבר טרי ונקי לאחר שהקודם הוסר ולאחר מכן נוקה עם דרייבר סוויפר. אז כרטיס דפוק? לממש אחריות?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yarin153,

עד עכשיו הייתי עם AMD 4890 Top כרטיס מעולה ועד לאחרונה הריץ הכל ללא בעיה עד שהגענו לDX11 עכשיו CRYSIS לא רץ על DX10 והחלטתי שהגיע הזמן להיפרד ולהביא משהו חדש רק שהתקציב שלי ירד אבל אני עדיין מחפש את הכי טוב שבתקציב (כמובן חח) אני מעדיף NVIDIA שיהיה בתקציב של עד700 שקל ! מה אפשר להביא ? (ואולי לחכות לTI BOOST שיגיע?)

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום לכם ידידי אשמח לעזרתכם, אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלי כבר תקופה, כרגע יש לי ATI Radeon 4800 וברצוני לשדרג אותו, התקציב בין 300-350(אפשר לחרוג עד 400), המעבד שלי הוא כפול ליבה של אינטר E8500 3.17 תןדה מראש על עזרתכם, ושיהיה לכם שבוע טוב !

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Or8899,

היי,יש לי כרטיס מסך 9800GT מיוחד(מיוחד=שני מאווררים,שני DVI וHDMI), ואני רוצה להעביר קול דרך הכבל HDMI למסך HDTV... איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  7. שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי זה משגע אותי... יש לי 2 מסכים אחד טלוויזיה שמחוברת בHDMI ואחד מסך מחשב DELL 23" בטלוויזיה רואים מעולה בלי שום בעיה אבל במסך מחשב יש לי קו שאם יש תזוזה הוא כאילו חותך את המסך ניסיתי לשנות דרייברים מ12.11 עד 13.3 של ATI אבל לא עזר... מה שכן כשהמחשב בלי דרייבר אין את הקו הזה אני חייב עזרה דחוף

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  10. היי חברים.. החלטתי שאני חייב לדעת כמה המערכת שלי צורכת עם שני הכרטיסים הזוללים שלי ולכן הזמנתי מד צריכת חשמל מפה: http://www.gmall.co.il/store/Product.aspx?store=887&pr=70581 כיוון שכשחיפשתי ספק למערכת שלי, חלק מהאנשים אמרו שספק של 750W יעשה את העבודה גם תחת OC קיצוני עם שני הכרטיסים המועדים לפורענות הללו. היה מקרה אחד בו הייתי המום מהתוצאה שקיבלתי, אם כי לא הצלחתי לשחזר מצב זה, הטמפרטורות עכשיו גם בעייתיות ל-OC, במיוחד ששני הכרטיסים שלי שונים וקשה לייצב את שניהם ביחד(מתחים שונים). חשוב לציין ששני הכרטיסים שלי בסטוק על הערכים: 1070/1400/1.175, יש לי במארז 8 מאווררים של 120mm כולל 2 בקירור המים ואחד 200mm, חמישה מהם נשלטים באמצעות בקר של NZXT, המערכת רוב הזמן …

• 119 תגובות
    • 21.1k צפיות
  11. Started by free_me_0,

כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Demagh,

ראיתי שכבר התחילו למכור אותו באמזון, אבל ב-com ולא ב-co.uk שעושים משלוחים לארץ :-\ מישהו ראה חנות שכבר מוכרת אותו בארץ \ חנות בחו"ל שעושה משלוחים? ראיתי שהHD7790 כבר הגיע..

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by amirx19,

מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by saarxee,

GTX660, או HD7870XT? אלו הדגמים: http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/11861 הרכישה היא לא ברכישת מחשב חדש, במידה ויש תקציב ל-GTX660, עדיף יהיה לרכוש את ה-7870XT? הבנתי שה-XT מתקרב ל-GTX660TI בביצועיו וזול ממנו במאות שקלים.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by JUVEnivTUS,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by XCG120,

לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:

17. Started by mikyl,

אני שואל כאן כי הדיון ההוא ננעל. dj-electric כתב: האים אפשר לפרט, כי אני שוקל לקנות את הכרטיס.

• 121 תגובות
    • 15.8k צפיות
  18. Started by Gil80,

שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי GTS 250 במשהו יותר חזק לצורך משחקים. התקציב:800-1200 ש"ח מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L v1.0 זיכרון: 4GB DDR3 KINGSTON 1337 מעבד: Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz ספק : 600 וואט מסך : LG 23 FULL HD 1080P והאם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך לטווח הארוך.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  21. אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Guy950,

אני יודע, כותרת קצת מקוממת. אני רוצה לבחון את האפשרות לקנות שני כרטיסי GTX 660 וליצור מערך SLI. הקטע הוא שבTMS מוכרים רק sparkle GTX 660 או MSI GTX 660. אני לא מכיר בכלל את sparkle, וככל שאני מסתכל באינטרנט אני לא מוצא עליהם ביקורות או דברים חיובים, או דברים שליליים. אני פשוט לא מוצא הרבה עליהם. יש אנשים בפורום עם נסיון בכרטיסי sparkle? הם אמינים? או שאין הבדל? ד"א, שאלתי בפורום ספקי כוח, לא ענו לי אז אולי יש פה אנשים שמבינים שפשוט לא נכנסים לפורום הזה? הספק הזה אני מתאר לעצמי יחזיק בלי בעיה מערכת בOC ומערך SLI? http://www.tms.co.il/product/7275 או שזה כבר אוברקיל? תודה, גיא.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by d30DK,

שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים