עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה. הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by oded6188,

שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. O0 אמממממ... אוקי לגבי כרטיסי מסך הזיכרון שלהם זה חשוב? ומה אם מצאתי כרטיס מסך בעל 32 MB (זה המון לא????) במחייר של איזה 700 זה זול ? צגידו שווה לקנות?? 1 מאלו ... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68784=165048 ------------- עוד שאלות.. יש לי כרטיס מסך כזה: משהו כזה בערך .. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 256MB Gigabyte או כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200LE 128MB Gigabyte אני רוצה לקנות חדש יש לי PCI EXPREES וזה קשור איזה לוח יש לי יש לי של GIGAVYTE אז צריך יצרן של הכרטיס מסך אותו הדבר? טווח מחירים: 500 - 900.. לא יודע לא משהו חדש.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שברשותי HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (ניתן לראות במפרט שבפרופיל שלי), ואשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, הייתי שמח להחזיק עם המחשב הזה עוד איזו שנה - שנתיים אם זה אפשרי. האמת שזה בעיקר בגלל שאני מעוניין לקנות את הגרסה החדשה של Dark souls 2 ולפי הכתבה הזו http://www.pcgamer.com/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin-gets-confusing-multi-tier-upgrade-pricing/ הכרטיס מסך שלי מאוד גבולי ונראה לי שהוא יגמגם.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי מעבד ישן יחסית core 2 duo q6600 נכון להיום עומדים עצלי שני כרטיסים מסוג radeon hd 3870 שפועלים ב - crossfire אני רוצה לקנות שני כרטיסים מסוג saphhire/gigabite ita radeon hd 6950 2gb pci - e השאלה היא העם המעבד יסתדר או שאני צריך לשדרג גם אוטו ועם אפשר המלצה לאיזה????!!!! תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. HD 4870, GTX 970, באיזה מחיר הוגן אפשר למכור אותם ביד 2? אין לי מושג איך לכמת מה המחיר כיום לכרטיסים האלה, כמה הם באמת שווים. חיפשתי אתרים לא מצאתי. מה יהיה מחיר הוגן למכור את שניהם (כל אחד בנפרד, בתקווה ויקנו אותם) ביד 2? תודה.

7. רציתי לדעת כמה שאלות בקשר לפתיחה של 6950 ל 6970... אני קונה מחשב חדש והכל חדש כאילו ווינדוס אני מתקין והכל ממש מ "א" עכשיו רציתי לדעת אני פותח תכרטיס לפני שאני מתקין תדייבר או לא ? ובמידה ואני מתקין ואחרי זה את פותח אותו, איזה דרייבר אני צריך להוריד של 6950 או של 6970 ? קצת פרטים על הדבר הזה מאוד יעזור לי... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by maor676,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4870 ורציתי לדעת אם בגלל שיצאו כרטיסים חדשים יהיה ירידת מחירים ומתי. שוה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

תמליצו לי על החברה הטובה ביותר לדעתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SoapSeller,

אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Spirox,

אהלן, ברשותי כ.מסך מדגם Readon 6950, ועקב שדרוג מחשב ברצוני לרכוש Gigabyte GTX970 4GB. מעבד: i5 4690. => שאני צריך לוח-אם בעל תושבת 1150. שאלתי היא, האם יש לוח-אם בו אוכל להשתמש ולנצל את שתי כרטיסי מסך אלו במקביל?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by masteryoda91,

האם כיבוי VERTICAL SYNC בהגדרות מתקדמות שבכרטיס מסך עלולות להרוס אותו. יש לי 285GTX OC2 ואני חייב FPS 100 בשביל CS 1.6 כאשר ההגדרות של VERTICAL SYNC עומדות רגיל על use the 3D applications setting האם לכבות או לא?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by vers,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ את call of duty 4 לדגומא באופן סביר על הגדרות רגילות. אין לי כרטיס מסך כרגע, רק הסטוק שהוא חלק מלוח האם. המפרט שלי כרגע הוא: dual pentuim 3.00ghz .. 3.5 ג'יגה זיכרון Field Value Hewlett-Packard 0A58h לוח אם... אז טווח מחירים אין, אבל כל כרטיס מסך שבעצם יוכל עם המערכת הזאת להריץ את המשחק בסבבה, כי אני יודע שהמחשב יכול, יתקבל בברכה וכמובן שיתאים ללוח אם כי אני יודע שלא כל כרטיס מסך יכול ללכת איתו תודה חברה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by guybbc,

לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. האם שווה לי לקנות Abit ti 4200 64MB ב350 שקל? אני רק רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי היום את המשחקים בצורה סבירה, אני לא מתכוון לשים על ההגדרות הכי גבוהות ולהשתמש בפילטרים. האם הכרטים הזה יכול להפעיל משחקים של dx9 ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Eyal-Style,

המחירים זהים = 600 ש"ח . במה לבחור ? ה- GIGABYTE נראה מרשים הוא קריר יותר ובעל ביצועים טובים יותר (סטוק ) . במה הייתם בוחרים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, אני משחק על 1080P. חשבתי על כרטיס ברמה של ה1060, רוצה לקנות יד שנייה\דיל באמזון, אבל למען האמת נהיה לי קצת סלט בראש. אם אפשר לעשות לי סדר עם הכרטיסים של AMD, מה חלש יותר ממנו מה חזק יותר ממנו. מבחינת המעבד, יש לי שני מחשבים, אחד עם I5 3470 במחשב מותג של HP. מחשב שני עם I5 2500K עם לוח של ASROCK עם קירור אוויר Thermalright Ultra 120, כלומר יש לי אפשרות לעשות לו OC. השאלה שלי פה היא אם מעבד כמו ה3470 יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכטיס ברמה של ה1060?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by taltola,

שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 מארז+ספק: NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W זכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כ.מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מסך: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS עכשיו יש לי 2 שאלות: 1.האם כרטיס המסך שלי בכלל יכול להריץ משחקים על 4K? 2.המסך שלי לא תומך ב-4K אז האם בכלל אני אראה איזה שהוא הבדל בין FULL HD ל-4K ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כן, חברים יקרים, ניתן להשיג בארץ את ה2005FPW (שהינו 20 אינץ', widescreen, זמן תגובה 16msec) ואת ה2405FPW (כנ"ל, רק 24"). המסכים נמכרים בחו"ל ב500$ ו1000$ (בהתאמה), בארץ הצלחתי להניח את ידי על ה20 אינץ' ב750 דולר. זה נמוך, נמוך מאוד. יש עוד שניים כאלו במקום ממנו קניתי. במחיר של מסך 19", אתם מקבלים מסך פנומנלי באמת. לגבי ה24", הם מוכנים לייבא אבל צריך חמישה אנשים. לא מסרו לי מחיר. אם, במקרה, יש כאן עוד ארבעה אנשים שרוצים את ה24... מדובר ב"Team" מחשבים, שימו לב שהם מוכרים רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים. הזמנתי את ה20 היום. אני פשוט הוצאתי חשבונית על שם חברה, אבל שילמתי בכרטיס אשראי פרטי (עד שלושה תשלומים). יתכן שניתן למצוא את המסך יותר בזול, לא הצלחתי.. מה שכן, באו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לא בטוח שהיקף הזמינות המצומצם של כרטיסי ה-Radeon Vega באמת יוכל לסכן את ההובלה היוקרתית שלה, אך נראה כי מפתחת הליבות הירוקה בכל זאת מכינה עבורם תשובה הולמת לכתבה

23. Started by qpalzm,

כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by NIR-T,

היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים