כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מחפש כ. מסך לחבר 2 מסכים למחשב לבצע עריכות גרפיות (וידואו ותמונה). מדובר בתקציב בין 200-500 שח. האם התקציב יספיק? איזה כ. מסך מומלץ? כרגע קיים כ. מסך ONBOARD, האם צריך להוסיף כרטיס חדש עם 2 יציאות? או כרטיס נוסף עם יציאה אחת? אשמח לקבל כמה אלטרנטיבות בבקשה.תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שאלה: הכרטיס מספיק טוב לעריכה עם אפטר אפקט? משום מה הוא מזהה אותו אבל לא משתמש ב POENGL... יש למישהו מידע?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בעוד חודש. הפרט היחיד שנשאר לסגור הוא עניין הכרטיס מסך. התקציב הוא בין 1000 ל-1400, את הכרטיס אני קונה באילת הכרטיס ישמש לגיימינג על הגדרות מקסימליות של משחקים מהשנים האחרונות (פחות מהשנה הנוכחית ויותר מ-2012 ודרומה) המסך כרגע הוא Benq 19 1400x900 ואולי בעתיד ישודרג למסך עם רזולוציה של 1680X1050. דוגמאות למשחקים שאני משחק (תלוי מאוד במבצעים של Steam): The Witcher 1&2, Oblivion, Total War Series, Metro. שאר המיפרט יהיה: I5 3470 8GB DDR 3 H77/B75 M-Board ההתלבטות כרגע היא בין שני הכרטיסים בכותרת, אבל תרגישו חופשי לציין אופציות שלא חשבתי עליהם. לא מצאתי הרבה חומר על שני הכרטיסים והשוואות ראש בראש שלהם חוץ מהאתר הזה ואי אפשר לדעת האם הפ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
האם מעבד q6600 היה צואר בקבוק ל470gtx?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש, תכננתי להוציא כ 500-600 שקל. הדרישות שלי לא גבוהות, שפשוט יהיה אפשר לשחק משחקים חדשים ב 1080p על הגדרות בינוניות (הכרטיס הנוכחי לא תומך ב DX11 והרבה משחקים פשוט לא עובדים). קראתי הרבה דיונים בפורום והרוב המליצו על ה GTX650 Ti של EVGA ב KSP שעולה 660 שקל, עושה רושם שהוא לא נמצא במלאי באף סניף ואני מניח שהוא לא יחזור למלאי. יש כרטיס אחר מומלץ? יש טעם לחכות כמה שבועות-חודש לדגמים חדשים? המפרט הנוכחי הוא: מעבד Core i7 2700k כונן SSD Intel 520 series 180gb כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-450HT-APFC-F3מסך 23' של סאמסונג, 1080p.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חיבור של 7970ghz edition יחד עם 7950 רגיל במערך crossfirex איזה ביצועים יתן לי? כמו של שני 7950 בגלל שה7970 יוריד את התדרים שלו? או שהם יתנו משהו בין 7970 ו7950? העם זה שווה בכלל? התקציב שלי מספיק רק ל 7950
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
GTX660, או HD7870XT? אלו הדגמים: http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/11861 הרכישה היא לא ברכישת מחשב חדש, במידה ויש תקציב ל-GTX660, עדיף יהיה לרכוש את ה-7870XT? הבנתי שה-XT מתקרב ל-GTX660TI בביצועיו וזול ממנו במאות שקלים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי ל Nvidia לאחר שנים רבות של ATI, ואני מחפש בדרייבר ללא הצלחה, אחר אפשרות לשמור על פרופילים לסידור המסכים שלי. למשל לעבור מתצוגה של מסך אחד לשני מסכים כשהמסך השני נמצא במיקום מסויים, כל זה על ידי הוטקי (hotkey) כמו שקיים ב ATI. קיים דבר כזה? :s05: כעת אני צריך כל פעם להכנס לדרייבר, לבחור את ריבוי המסכים, ולהזיז את המסך השני למיקום שלו, כשכל פעם אני לא בטוח פוגע בול במקום , קצת זז (וזה משפיע על התצוגה אח"כ) ולשמור. ולחזור על זה כשאני רוצה לבטל ולחזור למסך יחיד או לעבור למיקום אחר של המסך השני, במקום לשמור על הגדרות (Preset).... שאלה נוספת - - האם יש מדריך למשתמש המתחיל ב Nvidia או ATI עם ריכוז של תוכנות עזר שימושיות יעודיות לכל חברה כמו למשל D3DOverider…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח האם הזה: http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE יש לו תושבת מגרסה 2.0. הכרטיס שאני מעוניין לקנות מותאם לתושבת מגרסה 3.0. הבנתי שהכרטיס יכנס ויעבוד, אבל האם זה יפגע בביצועים שלו? אני ממש לא רוצה להחליף לוח שתגרור החלפת מעבד, ובפועל קניית מחשב חדש, כי קניתי את המחשב הזה ב-2010 ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי hd 7970 sapphire oc boost vapor-x וחיברתי אותו למערכת הבאה: לוח gap 55u s3L i5 - 750 2.6 ספק 650W 4GB RAM ובמשחקים כמו bf3 / crysis3 המחשב פשוט עושה ריסט אחרי 10 דק' בערך... מציג לי "power shutting down" ועושה ריסט... הטמפ' במאמץ בסדר גמור (60c) ועדכנתי את כל הדרייברים האחרונים (כולל צ'יפסט).. מה זה לעזאזל יכול להיות? :'(
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: nvidiae GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זכרון 8G לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט Z77 יש לי את התוכנה easytune6 שעודכנה יחד עם הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני משחק יש לי בעיה שכאילו הכרטיס מסך מפסיק לעבוד לכמה שניות(2-4 בערך) וחוזר ואז יש לי מסך לבן. בדקתי בתוכנה ואני רואה שהגדרות HMZ של הכרטיס מסך הם: 549HMZ Core: Memory: HMZ 3004 לא נראה לי שהגדרות אלה מתאימות^^ האם בהגדרות אלה אני מנצל את היכולת של הכרטיס מסך?והאם זו הבעיה שהוא מתכבה... אשמח אם מישהו יכול להתאים לי את ההגדרות תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 שימושים העיקריים מהכרטיס: כרטיס לעבודה משרדית. צפייה בסרטים בעיקר. אולי קצת עריכת תמונות.. מפרט המחשב: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: גיגהבייט P43-ES3G כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) ספק כוח: huntkey 230w 50hz 6a תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-