עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני פשוט לא מבין מהי ההגדרה הנכונה לפונקציה הזו (אינפינטי?) או שם אחר ואיך אני מגדיר אותם יש כרטיסים שרוצים ממיר מיוחד נוסף. בקיצור חברים אני חייב עזרה איך עושים שלושה כרטיסים בצורה נורמלית וקלה.

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  2. אפשרות לחיבור 3 מסכים לפחות ויכולת להתמודד איתם. מספיק חזק כדי לנגן סרטי HD1080. וזהו.. ושיהיה כמה שיותר זול כרגע יש לי GF7600GT שלא מצליח לנגן סרטים מקרטע בלי סוף..וקשה לו להתמודד עם המסכים מעבד AMD4400AM2 2GB DDR2

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  4. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by CrazyBoss,

שלום אני חושב על לקנות כרטיס מסך אבל אני לא כל כך בטוח אם שווה לי ואם הוא בכלל יצליח להריץ משחקים כמו GTA IV, CS-GO, APB וכו... פרטים על הכרטיס מסך שברצוני לקנות מותג: MSI מעבד גרפי: NVIDIA GeForce GT610 דגם: N610GT-MD1GD3/LP נפח זכרון: 1GB DDR3 מהירות ליבה: 810MHz מהירות זכרון: 1000MHz רוחב פס: 64Bit ממשק : PCI Express 2.0 יציאות: VGA , DVI , HDMI תמיכה: DirectX 11 אחריות: 3 שנים מכיר הכרטיס מסך 200 כולל משלוח

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום! ברשותי מחשב שחגג לא מזמן 5 שנים להיווסדו. כרטיס המסך - Geforce 8800GTS הלך לעולמו והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L זכרונות: 4GB DDR2 ספק כוח: FSP ATX-450PNR שימושים - אני לא גיימר כבד ובטח לא מצפה להריץ משחקים על הגדרות Ultra, אבל רוצה לנצל כמה שיותר את המסך 23 אינץ' הרחב במשחקים כמו Sim City, BF3, GTA5 וכד'. אני מקציב כ-1000 ש"ח לכל הסיפור הזה, בתנאי שתהיה תועלת להשקעה. אני מודע לכך שהמחשב כבר די ישן ויכול להתפתח צוואר בקבוק - אז אם אין צורך להשתמש בכל התקציב ואפשר להתפשר על כרטיס מסך ב-800 שקל - הצמצום יהיה מבורך (אני בכל זאת סטודנט). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shlomoreuven,

באתר הנ"ל http://www.techspot.com/products/graphics-cards/gigabyte-geforce-gtx-650-ti-2gb-128-bit-gddr5.86744/ אפשר למצוא הרבה מידע על ביצועים, הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-bit GDDR5 נראה מבטיח למדי, שמתי לב שאייבורי מוכרים אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10061 יש לי ספק חדש של זלמן 500W- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9585 קודם כל אשמח לשמוע את חוות דתעכם על הכרטיס, והאם צריכה להיות לי בעיה עם הספק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dan9,

שבוע טוב 1.יש לי אפשרות להביא אחד כזה במחיר של 400 שקל שווה? 2.יש לי כבר כרטיס אחד כזה. חשבתי לשדרג את המחשב בשילוש ואולי לעבור לsli? 3. הרזולוציה שאני רוצה לשחק בה היא 1920X1080. 4.האים זה היה מחייב מעבש משושה כי מרובע לא יספיק?

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. GTX560 NON TI או HD7790? להלן קישורים: http://www.tms.co.il/product/12437 http://www.tms.co.il/product/12445 אמרו לי שהם די זהים, האם שווה להוסיף את התוספת הזו ולקחת את HD7790? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לצערי אני עדיין בצבא והתקציב הוא באמת מגוחך וקשה למצוא כ. מסך מספיק טוב שיספק את צרכיי בתור גיימר (משחק BF3, ומשחקים חדשים אחרים שיוצאים מדי כמה זמן). תקציב: 500 ש"ח. יש אפשרות של עוד 50-100 ש"ח קדימה, אבל לא יותר מזה, לצערי. המרפט שלי, לקוח מ-Game Booster: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1. BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.6GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8176MB RAM Card Name: AMD Radeon HD 6770 Motherboard: Z68A-D3-B3, Gigabyte Technology Co., Ltd. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  12. חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. וכמה זה יוריד במחיר מכרטיס שהוא כבר יחסית זול אני רואה פה כרטיס ב 899 http://ksp.co.il/?uin=18808 אני זוכר לפני חודש או משהו קנייה קבוצתית הורידה מחיר של 660 OC ל אזור ה 900 במקום 1200 האם זה אומר ש BOOST אפשר להוריד ל 650-700 ? זה יצא חצי מחיר ב 660 והכרטיס הזה הוא 80-90 אחוז מהעוצמה של 660

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by saarxee,

זה הספק כוח: http://gyazo.com/764117abae4335692f6cb902d1a8ac1c?1366729199 כרגע המפרט הוא: INTEL E2180 לוח אם עם תמיכה ב-DDR2 2GB RAM 9500GT. כרטיס המסך יכול להיות עד 700 שקל, מהי דעתכם? השימושים הוא פיפא בלבד, שיעבוד בצורה טובה.

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום רב, היה לי עד לא מזמן GTX 260 שנשרף ואני מחפש כרטיס מסך חדש. אני צריך משהו לשוק הביניים שגם מסוגל להריץ משחקים, תקציב 300 ש"ח. לוח האם הוא Gigabyte EP43-UD3L

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yoni_a,

כל פעם שאני מחבר את מסך הטלויזיה כמסך נוסף הרזולוציה של המסך (של המחשב) משתנה וחותכת את הפנל התחתון כשאני ניכנס לדרייבר אפשר לשנות את זה דרך my VGA Displays - image adjustments אבל כל פעם התצוגה נחתכת שוב. עוד שאלה באותו נושא, אני רוצה לשנות את הסדר את התצוגה של המסכים, (במצב של חיבור בטלויזיה כמסך ממשיך) כלומר, שאוכל להעביר חלונות דרך הצד השמאלי של המסך מחשב ולא הימני. תודה למגיבים ולעוזרים יוני.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…

22. 7870 HAWK ביוס כפול.... הביוס הרגיל עם כל ההגנות לא מגיב. וכשאני מחליף לביוס השני הכל עולה כרגיל... אחרת הוא מראה לי מסך כחול בכניסה לווינדוס וריסטארט....האם האחריות מכסה את זה? האם סתם אכלתי אותה?

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. בוקר טוב לכולם, אחרי שנה וחצי שאני נאלץ לסבול את RADEON 5450 הארור, הגיע הכסף, והחלטתי שאני מעוניין לשדרג את חווית המשחק במחשב שלי (ספק מתח ישודרג בהתאם). הבעיות המרכזיות הן במחשב: מדובר במחשב עם מעבד I3-2100 (שיכול להיווצר לי איתו צוואר בקבוק ואני לא יודע עד כמה יהיו ההפסדים). ולוח אם של אינטל מסוג H61WW, התומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 בלבד. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אוכל להתקין עליו שיפעיל כל משחק בהגדרות גבוהות מאוד עם איבוד מינימלי של ביצועים?\ עשיתי בדיקה קטנה וגיליתי שלתקן PCI-EXPRESS 2.0 הכי טוב זה GTX 560 TI של GEFORCE, שעולה בערך בין 1200-1300 אולם הוא קצת ישן, מה גם שעכשיו יותר ויותר משחקים דורשים בסביבות 2GB זכרון על הכרטיס. עם בדיקה קצת יותר מעמיקה גיליתי את RADEO…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. כרגע אני עם 6870 עם חיבור של 6 פינים 2x. מבחינת צריכה, אני מבין שה7870 אמור לצרוך אפילו פחות מה6870 (תקנו אם אני טועה). תודה

• 7 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים