עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם בזמן הקרוב אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך אבל לפני כן ברצוני לדעת את המשמעות של נתון זה או אחר. תודה מראש ולהלן הרשימה: OpenGL RAMDACs Stream Processors Memory Size Memory Speed Memory Interface Core Clock(Mhz) Memory Clock(Mhz) Shader Clock (Mhz) Memory Brandwidth (GB/Sec) Texture Fill Rate (Billion/Sec) Bus Type Connectors : Display Port, HDMI, DVI-I, HDTV Out ולסיכום שלא תבינו אותי לא נכון את רוב הנתונים אני כן מבין אבל מרוב שיש כל כך הרבה אז יש לי כבר סלט בראש. אגב אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לדעת מה באמת חשוב ואיזה נתונים הם טריק מסחרי כגון 512MB כאשר הכרטיס הוא 128 BIT.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Killer Storm,

יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by qpalzm,

כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by e.t,

היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by GunBlade,

שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

7. Started by אלון לטמן,

אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...

8. Started by ariebel,

אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eladsh,

יש לי שאלה איך יריץ הGTS8800 את CRYSIS יעני על איזה הגדרות

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש לי מסך HG 2801 Full HD לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2 [המחשב נקנה לפני שנה סה"כ] זיכרון פנימי 2GB מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 2000 MHz 3800+ אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לרזולוציה של המסך..שיהיה בעיקר למשחקים,ועל הדרך,יוכל להפעיל סרטי Full HD תקציב 1000-1200 גג. ספק כוח: hec 400 trtf תודה=]

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by 1,

הרזולציה שאני אשתמש בה היא 1024 על 768 ואולי רזולציה אחת יותר. אני לא צריך מסך שתומך לי ברזולוציות יותר מאלה כי זה מיותר ואני לא אשתמש בזה. התקציב שלי הוא עד 1200 אז תתנו רעיונות כי אין לי צורך במסך יקר שתומך במלא רזלוציות שלא יהיה לי שימוש בהם לעולם, או שכן? טוב תנו תדעה שלכם.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. HD 4870, GTX 970, באיזה מחיר הוגן אפשר למכור אותם ביד 2? אין לי מושג איך לכמת מה המחיר כיום לכרטיסים האלה, כמה הם באמת שווים. חיפשתי אתרים לא מצאתי. מה יהיה מחיר הוגן למכור את שניהם (כל אחד בנפרד, בתקווה ויקנו אותם) ביד 2? תודה.

16. Started by vers,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ את call of duty 4 לדגומא באופן סביר על הגדרות רגילות. אין לי כרטיס מסך כרגע, רק הסטוק שהוא חלק מלוח האם. המפרט שלי כרגע הוא: dual pentuim 3.00ghz .. 3.5 ג'יגה זיכרון Field Value Hewlett-Packard 0A58h לוח אם... אז טווח מחירים אין, אבל כל כרטיס מסך שבעצם יוכל עם המערכת הזאת להריץ את המשחק בסבבה, כי אני יודע שהמחשב יכול, יתקבל בברכה וכמובן שיתאים ללוח אם כי אני יודע שלא כל כרטיס מסך יכול ללכת איתו תודה חברה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מעבד intel quad Q6600, מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק למה כדאי להחליף (500- 700 ש"ח) שיתן את אותם ב…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Raz the king,

שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by 34N1A1N79,

היי, בבקשה המלצה על כרטיס גרפי לא יקר במיוחד, נגיד עד 1000 שח 1200 ש"ח שיהיה לו גם יכולות מבחינת וידאו אם אפשר, או לפחות יהיה מספיק עוצמתי עובדת עם תוכנות גרפיות (פוטושופ וכאלה) באופן מקצועי מפרט מחשב: windows 7 64 bit Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A Chipset : Intel Haswell Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM Video Card : Intel® HD Graphics 4600 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 DVD-Rom Drive : DiscSoft Virtual Monitor Type : Dell Computer DELL U2412M - 24 inches …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. טוב אז לפי מה שכולם אומרים לי פה וראיתי גם שהכל מסכימים שהרדאון 9500 פרו עולה באמת על כל הכרטיסים השאלה היא האם מפרט המחשב שלי (שמופיע בצד ימין) יכול לנצל את היכולת של הכרטיס הזה??? דרך אגב אני עובד עם וינדוס 98 וגם 2000 וגם XP האם יש דריברים מתאימים לכל מערכות ההפעלה האלו?? ההתלבטות שלי קשה כי המחיר שלו כרגע הוא גבוה מאוד אז בבקשה תגידו לי במאה אחוז שכדאי להשקיע עכשיו ושזה יהיה להרבה זמן כי זה באמת הרבה כסף תודה!!!!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

MSI PCI-Ex Radeon HD6950 Twin Frozr II/OC 2048MB GDDR5 (256bit) (810/5000) (2xDVI, HDMI, 2xDisplay Port) (R6950 Twin Frozr II/OC) הבדל של 25 דולר MSI PCI-Ex Radeon HD6950 2048MB GDDR5 (256bit) (800/5000) (2xDVI, HDMI, 2xDisplay Port) (R6950-2PM2D2GD5) או GTX 570 שעוד יותר יקר? את ה 6950 אני אפתח ל 6970 אם הדגם עם הקירור הלא רגיל יהיה יותר טוב? 6950 פתוח ל6970 +OC יהיה יותר טוב מ GTX570

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Haflo,

קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. UP

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים