עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by qpalzm,

כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם בזמן הקרוב אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך אבל לפני כן ברצוני לדעת את המשמעות של נתון זה או אחר. תודה מראש ולהלן הרשימה: OpenGL RAMDACs Stream Processors Memory Size Memory Speed Memory Interface Core Clock(Mhz) Memory Clock(Mhz) Shader Clock (Mhz) Memory Brandwidth (GB/Sec) Texture Fill Rate (Billion/Sec) Bus Type Connectors : Display Port, HDMI, DVI-I, HDTV Out ולסיכום שלא תבינו אותי לא נכון את רוב הנתונים אני כן מבין אבל מרוב שיש כל כך הרבה אז יש לי כבר סלט בראש. אגב אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לדעת מה באמת חשוב ואיזה נתונים הם טריק מסחרי כגון 512MB כאשר הכרטיס הוא 128 BIT.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

http://www.theinquirer.net/?article=18962 200-300 נראה כמו עיסקה מצויינת עכשיו יהיה עוד יותר קשה ומסובך מה לבחור 6600GT או 6700? ומה תיהיה התשובה של ATI? מסבכים לנו את החיים!!! אני כבר מת לקנות איזה כרטיס מסך נורמלי!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by GunBlade,

שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

5. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי למחשב החדש שלי(עדיין לא קניתי,עוד שבוע בערך) את הכרטיס Gigabyte 8800GT 512MB, והוא עולה בערך 210-230$ בחו"ל(אני קונה בחו"ל), אבל היום ראיתי שיש עוד כרטיס(שלא שמתי אליו לב) Palit 8800GT 1GB ושניהם עולים בערך אותו הדבר,עם הבדל מינימלי של מקסימום 20$, אז הGIGABYTE נותנים ברוב הדברים ביצועים יותר טובים,אבל לPALIT יש פי 2 יותר זיכרון, אז איזה מהם כדאי לי יותר?(עם התחשבות לטווח הארוך של כמה שנים,ואני קונה מסך Dell 2007WFP עם רזולוציה 1680x1050) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by A.S.A.P,

ברשותי כרטיס המסך ?(ASUS V8200 T5 (geforce3 ti500 כאשר הווינדוס עולה טמפ' הכרטיס על 50 וקצת וכשהמחשב ממשיך לעבוד גם בסביבת ווינדוס הכרטיס מגיע לטמפ' של 60 וקצת. לפעמים אפילו במשחקים כבדים המחשב דופק ריסט בגלל התחממות יתר של הכרטיס וזה מאוד מעצבן! כאשר הסמארט דוקטור של אזוס דולק בסביבת ווינדוס ומופעלת האפשרות של האוברקלוק הדינמי (כמובן כלפי מטה) הכרטיס פועל על 55 מעלות. האם טמפרטורה כזאת היא הגיונית לכרטיס הנ"ל או שהיא יכולה לפגוע בו? אם לא אז מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכולם, חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלתי. עשיתי טסט עם שני מחשבים בעלי מפרט שונה: 1. i7-3770 GeForce GTX 670 מול 2. i7 2600K Quadro 2000 המחשב עם הQuadro רינדר הרבה יותר מהר. בערך פי 5. שני המחשבים רינדרו תוך כדי שימוש בCuda, ואני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה חיית ביצועים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by THE-BIG,

מכיוון שאני מעביר את המחשב הישן להורים ובלוח אם אין כרטיס מסך מובנה מחפש לקנות כרטיס מסך הכי משתלם במחיר 100-200 שימושים כללים ביותר לא משחקים ולא בטיח אינטרנט סרטונים משחק זומה במקרה הגרוע מעבד E8400 לוח P35-DS3L 2G זיכרון תודה עדיפות מפלונטר אבל לא קריטי

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by eranir,

לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eladsh,

יש לי שאלה איך יריץ הGTS8800 את CRYSIS יעני על איזה הגדרות

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כרטיסי המסך אללו : http://skypc.co.il/pl_products~8~0~101-758.htm חוץ מהחברה, האם יש הבדל ביניהם? בביצוע וכו'... אני קונה מחשב עוד כמה ימים , ואני החלטתי על 4850, אבל איזה מהם הכי שווה לי לקחת???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הי בעבר הינו משתמשים בתוכנה בשם fraps הבעיה שתמיד זה היה מוריד מהביצועים! הבנתי שבכרטיסים האחרונים קיים ציפ שמסדר את העניין בלי לפגוע כלל! אך לא מצאתי שם מידע או תוכנה שאפשר לעשות זאות! אשמח לקבל הסבר בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ariebel,

אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by 1,

הרזולציה שאני אשתמש בה היא 1024 על 768 ואולי רזולציה אחת יותר. אני לא צריך מסך שתומך לי ברזולוציות יותר מאלה כי זה מיותר ואני לא אשתמש בזה. התקציב שלי הוא עד 1200 אז תתנו רעיונות כי אין לי צורך במסך יקר שתומך במלא רזלוציות שלא יהיה לי שימוש בהם לעולם, או שכן? טוב תנו תדעה שלכם.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by iveco,

מוכרים בעלי / אלי אקספרס כרטיס מסך MSI RTX 4090 ב 996 שקל זה הגיוני ? זה חדש NEW https://he.aliexpress.com/item/1005006931657878.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005006931657878&ds_e_product_merchant_id=5339030598&…

19. Started by assafiles,

ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro, ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ... היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים . כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום. אני כרגע עם 8800 ULTRA, ושוקל לשדרג. מצאתי דיל מאוד טוב על GTS 450. הסיבה לשדרוג היא שלצערי הכרטיס מסך שלי לא ממש מסתדר עם NEED FOR SPEED HOT PERSUIT החדש האם שווה בכלל את השדרוג???

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. תמהרו להוריד בקרוב מאוד יהיה גם לויסטה. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, מיקדו אותי על הכרטיס הזה: ATI Radeon HD4850 512MB איזה חברה עדיף לי Gigabyte או Sapphire ? (שניהם באותו מחיר בערך) זה כרטיס מספיק טוב בשביל להריץ באיכות טובה משחק כמו GTA החדש? זה שאר המפרט: לוח אם ‏MA770-UD3 405 ש"ח מעבד פנום 2 920 1062 ש"ח זיכרון A-DATA 4GB 800MHz HEATSINK 254 ש"ח דיסק קשיח ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ wd 520 ש"ח כרטיס מסך Ati 4850 512 hdmi או Gigabyte או Sapphire 750ש"ח מארז Mustiff M603 208 ש"ח ספק כוח Thermaltake 500Watt 346 ש"ח

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Quickly,

אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by fryhxnxl,

http://www.guru3d.com/news_story/amd_pirate_islands_radeon_r9_300_series.html

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by benyben,

שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים