כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
(ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי את חוות דעתכם עליו הכרטיס הוא: PNY Technologies GTX460 1GB OC GRAPHICS CARD מה אתם אומרים ? בשביל משחקים...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב אבל לא יקר מידי ואיפה כדי לקנות כרטיסי מסך טובים במחירים סבירים???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת שאוכל להריץ משחקים (Dishonored 2, Overwatch) בדרגות הגרפיקה הגבוהות ביותר. המפרט: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מסך DELL U2312HM הבנתי שעדיף לשדרג כרטיס מסך + מסך שמאפשר עד 144fps. בהנחה שמדובר בתקציב גמיש יחסית של כ-4,000 ש"ח (ואין חובה לנצל את כולו...) - מה כדאי לקנות? תודה, מדוקס.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
נפל לי קבל מהכרטיס מסך (למי שלא יודע מה זה קבל אשאיר תמונה), האם אפשר לתקן את זה או שבכרטיס מסך הלך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI TOXIC EDITION Sapphire או ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI SONIC Palit מסך 22 אינצ'
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס GTX280 של MANLI ואני רוצה להחליף אותו ב 8800 GTS 640. ב280 יש 2 חיבורי מתח. 1 של 6 פינים שהיה גם ב8800. 1 של 8 פינים. ה6 פינים נכנס רגיל וה8 פינים לא נכנס חלק. יש לי ספק של קורסאיר 520. מה אני בדיוק צריך לעשות ? מנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לארצות הברית בחודש הבא והוא יכול לקנות לי שם את הכרטיס במחיר של 1800 שקל. השאלה אם שווה לי להביא אותו במחיר הזה, או לקנות בארץ את ה GTX 970 בקצת פחות מזה. לגבי האחריות, הכרטיס הקודם שלי מחו"ל ועד היום לא נזקקתי לממש אחריות. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב: אני מתנצל אם זה לא המקום אבל אני מעוניין ברכישת כ.מסך מחו"ל ואינני יודע האם חל עליו מיסים או מע"מ וכו', אשמח מאוד לעזרה ממה שהצלחתי להבין קצת מלגגל באינטרנט זה שיש רק מע"מ האם המידע הזה שגוי משום שהוא ישן? אמשח לעזרה בנושא ובאימות הפרטים, בתודה מראש אביחי, נ.ב. כמה זה מע"מ היום?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך ?(ASUS V8200 T5 (geforce3 ti500 כאשר הווינדוס עולה טמפ' הכרטיס על 50 וקצת וכשהמחשב ממשיך לעבוד גם בסביבת ווינדוס הכרטיס מגיע לטמפ' של 60 וקצת. לפעמים אפילו במשחקים כבדים המחשב דופק ריסט בגלל התחממות יתר של הכרטיס וזה מאוד מעצבן! כאשר הסמארט דוקטור של אזוס דולק בסביבת ווינדוס ומופעלת האפשרות של האוברקלוק הדינמי (כמובן כלפי מטה) הכרטיס פועל על 55 מעלות. האם טמפרטורה כזאת היא הגיונית לכרטיס הנ"ל או שהיא יכולה לפגוע בו? אם לא אז מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הזמנתי דרך אתר אינטרנט את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=51 וקיבלתי את הכרטיס הזה וקיבלתי את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=67 האם יש הבדל בכרטיסים? מי מהם עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד Core I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4k המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4k צריך גם מסך ייעודי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי נדפק ואני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך... אני יודע המחשב עצמו די ישן.... המפרט שלי הוא: לוח אם:MSI MS-7267 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E4400 כרטיס מסך(הדפוק): nVIDIA GeForce 8500 GT ספק: 500W אני לא יודע איזה חברה מסך: ''16 LG עכשיו אני מתלבט בין: 1.sapphire ATI Redeon HD5570 1024MB אני יודע שאני לא צריך 1024 אבל זה אותו המחיר כמו 512 2.sapphire ATI Redeon HD4670 512MB 3.sapphire ATI Redeon HD4650 1GB שוב זה אותו המחיר כמו 512 באם הכרטיסים יריצו לי?: סרטי HD, משחקים כמו; אססין קריד, מדל אוף הונור, אחים לנשק קרייסיס, פיפא , פרו עכשיו לשאלות שלי: הכרטיסים האלה מתאימים למחשב שלי? מי הכי טוב(לדרג אותם בבקשה)? הם יענו על הציפיות שלי? תודה מראש…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה9800 ששירת אותי נאמנה קרוב ל3 שנים מראה סימני גסיסה מתקדמים. לכן זה נראה כמו זמן מתאים לקנות כ. מסך חדש. מפרט: nforce3 amd64 2800 512mb ddr 400mgh בעיקרון אני צריך כ. מסך בחיבור AGP שמתאים למפרט שלי, לא משהו מפוצץ שהמחשב לא ינצל. התקציב גמיש.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט האם לחכות לכרטיסי מסך שתומכים בDX10 , אבל בכל מקרה אני לא עובר לויסטה (כי אין לי שום סיבה לבזבז את משאבי המחשב על ויסטה) אז האם יש פה התלבטות בכלל האם לקנות מחשב עם כרטיס X1950 PRO או לחכות ???
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב : Dell Optiplex 745 עם המפרט הטכני: דגם המחשב: Optiplex GX745 מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות:Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t with Remote Wake…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס חדש כמו בכותרת עם לוח של אסוס 97-A יש לי ספק 750TX של קורסייר ולפי MSI AFTERBURNER מהירות הזיכרון שלי היא 3000-3500 בהתאם למשחקים שונים (מניח שהניצול לא מלא) רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך שכן ההצהרה היא שהזיכרון רץ על 7000MHZ לא?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-