כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן לקנות לאחיין שלי את הכרטיס הנ"ל אולם דבר אחד מרתיע אותי- הספק 750W שהוא דורש. זה לא נראה לכם קצת מוגזם להפעלה בסיסית?! תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס חדש כמו בכותרת עם לוח של אסוס 97-A יש לי ספק 750TX של קורסייר ולפי MSI AFTERBURNER מהירות הזיכרון שלי היא 3000-3500 בהתאם למשחקים שונים (מניח שהניצול לא מלא) רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך שכן ההצהרה היא שהזיכרון רץ על 7000MHZ לא?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קצת הרבה לקרוא - אשמח שתשקיעו קצת זמן ותעזרו לי. לפני כמה ימים הזמנתי מIQPC את המפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027 מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1474 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪286 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי יש לי AMD 1.1GHZ 512MB שפועלים ב 100 מגההרץ וכרגע ASUS V7700 32MB DELUXE שזה משתמש ב GEFORCE2 GTS קניתי S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes האם יהיה לי שיפור משמעותי בביצועים? ולאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט האם לחכות לכרטיסי מסך שתומכים בDX10 , אבל בכל מקרה אני לא עובר לויסטה (כי אין לי שום סיבה לבזבז את משאבי המחשב על ויסטה) אז האם יש פה התלבטות בכלל האם לקנות מחשב עם כרטיס X1950 PRO או לחכות ???
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר כרטיס מסך PCIe 1x בסיסי שנמכר ברשתות בארץ ושהוא יכול להמליץ עליו ? אני מחפש משהו פשוט, שיאפשר לי לפנות את הסלוט של 16x עבור כרטיס אחר (לא כרטיס מסך). רצוי hdmi או dvi בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כיום יש לי 6800 שאני לא מרוצה ממנו בכלל (למרות שבגלל המלצות כאן קניתי) אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה800 ש"ח האם צפיוה ירידת מחירים בקרוב ששוה לחכות ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישור להורדה ולmirror פה http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm רק חשוב לדעת שזה עדין לא שוחרר על ידי ati (יוצא מחר) אז ההורדה באחריותכם בלבד!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי ספק טוב של 500 וואט - FSP500-60APN. ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ולהישאר עם אותו הספק. אשמח אם תוכלו להעריך את צריכת ההספק של המערכת שלי ללא כרטיס מסך ולהמליץ על כרטיס מסך לקניה. שאיפות מהכרטיס מסך: עדיפות לRADEON עדיפות עם לקופון ל-BF4 תקציב של כ-1000ש"ח הכיוון נכון להיום הוא למשהו כמו RADEON 270X מפרט המחשב: מעבד I7-2600K לוח אם DP67BG של אינטל 2 כוננים קשיחים - 1 SSD ואחד רגיל DVD 3 מאוררים - 1 על הקירור של המעבד ועוד 2 במארז DDR3 2X2G של GSKULL
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס GTX280 של MANLI ואני רוצה להחליף אותו ב 8800 GTS 640. ב280 יש 2 חיבורי מתח. 1 של 6 פינים שהיה גם ב8800. 1 של 8 פינים. ה6 פינים נכנס רגיל וה8 פינים לא נכנס חלק. יש לי ספק של קורסאיר 520. מה אני בדיוק צריך לעשות ? מנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני רוצה לקנות כרטיס מסך , עדיין לא החלטתי איזה , אני מתלבט בין 4850 או 4870 , 1GB/512MB. אני מחפש כרטיס שיהיה גם עם יציאתHDMI (ולא מעביר DVI ל-HDMI ,אלא אם כן זה בדיוק אותו דבר בחיבור לטלויזית LCD??? ???) וגם TV-OUT חיבור S-VIDEO או RCA. קיים כרטיס כזה ??? האם 4850 יוכל לסחוב GTA4 כמו שצריך על Pentium D 925 ? האם ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים משתלם וזאת השקעה כדאית ללכת לכיוון של 4870? האם תוספת המחיר כדאית בשביל 1GB במקום 512MB? המסך בעיקרון הוא Samsung 226BW . תודה רבה !!!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה שליבואנים אין שום נטייה להביא את ה-X700 ל-AGP ארצה. לכן, כנראה, מה שנותר לי זאת האופציה של 6600. יש את הדגם הבא של ג'יגה-בייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3483 שגם יתרון נוסף שאני שם לב אצלו, זה הקירור הפאסיבי - משמע - שקט נוסף. בנוסף לאנטק סונטה שרכשתי לא מזמן, זאת תהיה תוספת נהדרת לשקט הכללי של המערכת שלי. מה דעתכם? המחיר קצת מופרז.. כיוון שניתן להשיג 6600GT ב-200 ש"ח יותר. מצד שני, שלחתי אימייל לאתר הבא, ובתשובה נאמר לי שכל דגמי ה-X700 שמוצגים באתר קיימים גם בתצורת PCIE וגם ל-AGP. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 הכרטיס הזה נראה מאוד מושך, והמחיר שלו גם מאוד אטרקטיבי. מישהו רכש משם פעם משהו? הם אמינים? אני יודע …
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-