עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by huber,

יצרתי קשר עם חברה בחו"ל שעושה את המוד המדובר ומשנה את ה 9500 ל 9700 פרו. מכיוון שהם כן שולחים לישראל אני שוקל להזמין מהם את המוצרץ אחרי הכל לקבל 9700 פרו ב 200 דולר (בערך 1150 ש"ח) זו ממש מציא. אם נתעלם רגע מנושא האחריות (כן, אני מודע לחלוטין לכך שהיא לא קיימת), האם ישנן הסתייגויות נוספות? האם המפרט לאחר המוד זהה לחלוטין ל 9700 פרו? אין שום שינוי? ובכל מקרה, יש למשיהו הסגות/הארות נוספות בנידון? לפרטים בכל מקרה - הנה כמה תגובות שמצאתי ברשת לגבי המוצר: בבקשה כפי שאתם רואים - יש שם לינק להשוואה שמראה שהביצועים כמעט זהים. מצד שני ניתן לראות שהזכרונות בכרטיס שעבר שינוי איטיים יותר (3.3NS לעומת 2.86), 4 צינורות עיבוד לעומת 8.... השאלה המתבקשת היא איך אחרי כל השינויים הללו …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by kisin,

אני קונה מחשב חדש ואיתו גם כרטיס מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין gtx 1070 לבין gtx 1060. העניין הוא שכרגע יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1600x1200 ויש לי 2 אפשרויות: 1) לקנות gtx 1070 ואולי מתישהוא בעתיד לקנות מסך 1440p. 2) לקנות gtx 1060 ובהפרש ממנו לgtx 1070, פלוס כמה מאות שקלים, לקנות מסך 1440p נחמד. מה אתם מציעים? מה עדיף? ועוד משהו, במידה ואני אקנה gtx 1070, האם הוא מתאים למשחקים ב4k או שהוא לא מספיק חזק?

3. שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by erashel,

לא משנה הסתדרתי עם החיבור קניתי היום 280X משומש מTMS, עכשיו אני רואה שקיבלתי 7900, אני יודע שזה בערך אותו כרטיס אבל זאת חוצפה. הכרטיס יצא הרבה לפני ובטח היה יותר זמן בשימוש, אני צריך לקבל בדיוק מה ששילמתי ומכרו לי לא?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Tomersoni,

יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Schaap,

אני מתכנן מחשב שיוכל להתמודד יפה עם תוכנות BIM וCAD שונות, כמו גם עיבוד תמונה במטלב וENVI כמייצגים, אך גם לצפיית סרטים באיכות סבירה לעיתים רחוקות... אלו הSystem Recommendations לאחת התוכנות (Revit Structure) שאני עושה בה שימוש נפוץ: Intel Core 2 Duo 2.40 GHz or equivalent AMD Athlon processor Windows XP Professional SP2 or later, Windows XP Professional x64 Edition 4 GB RAM 5 GB free disk space Internet Explorer 6.0 or later 1,280 x 1,024 monitor and display adapter capable of 24-bit color Dedicated video card with hardware support for OpenGL spec 1.3 or later 5 GB free disk space Microsoft Mouse-compliant ( http://usa.autodesk.com/adsk/s…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by golla,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך שמתאים להריץ את -STARCRAFT 2 בתקציב של 300 עד 500 ש"ח אם יש למישהו המלצות אני אודה לו מאוד. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by haim85,

שזה ככה(מסומן לא בוי) אני ניכנס למישחק רואים ערפל כזה לא מובן לא ברור זה בכמה משחקים זה קורה לי למה זה? ככה רואים תמונת מישחק ושזה שאני מסמן בוי רואים טוב אבל לא יכול להנות מהאפשרות הזו בגרפיקה :-\ ככה רואים : http://www.fastup.c o.il/v.php?file=28556939.jpg להוריד רווח http://www.fastup.c o.il/images/16579827.jpg

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by GW,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש טעם בלקנות ראדון 9700 עם מחשב ממוצא\?? נגיד מעבד XP1800+ לוח עם AGP X4 וזכרון 256 DDR 2700

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אשמח אם מישהו יוכל להיפטר ממנו , כי תקוע עם כרטיס מסך 4870 ללא יכולת כרגע לחברו (הוא דורש 12 פינים - שניים של שש, על הכרטיס עצמו) מצאתי באי ביי אך לא יכול לחכות חודש עד שיגיע לצערי מישהו ? תודה ! (גר במודיעין) זה החיבור בכרטיס מסך שלי : http://sizmedia.com/my.php?i=ygmfz3nmj2yk.png זה הכבל שזקוק לו : תמונה 1: http://www.ebay.com/itm/4-pin-Molex-Male-to-6-pin-PCIe-Power-Adapter-Cable-Aprox-15cm-New-/251583456037?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3a938ae325 תמונה 2: (אני חושב שזה אותו כבל רק בצבע אחר) http://www.ebay.com/itm/DZ91-5PCS-diy-PCI-E-PCIe-ATI-nVidia-4-pin-Molex-to-6-pin-Power-Cable-free-ship-/271461943836?pt=US_Power_Cables_Connector…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by diablo4u,

אהלן, קצת הרבה לקרוא - אשמח שתשקיעו קצת זמן ותעזרו לי. לפני כמה ימים הזמנתי מIQPC את המפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027 מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1474 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪286 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428470 איך זה..?^ יש עוד הצעות למשהו במחיר הזה..? לא משנה מאיזו חנות..

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, חג שמח. יש לי את המחשב הנ"ל, כפול ליבות, כל אחת 3.0 GHZ. יש לו כרטיס מסך ONBOARD עם זיכרון של 1G. אני רציתי לדעת אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חזק כי אני רוצה להרית משחקים כמו MAFIA 2 וכו'... האם ניתן להרכיב על מחשב כזה כרטיס מסך רגיל? או שצריך משהו מיוחד?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. איזה דגמים בארץ ישנם עם חיבור DVI?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. UP

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by e.t,

היום יצאו דרייברים חדשים ורשמיים: NVIDIA Forceware 52.16 Official ! שם הקוד של הדרייברים הוחלף ומעתה הם נקראים Forceware (הקודמים נקראו Detonators). רשימה חלקית של שיפורים: Release Highlights: Enhanced image quality for both anisotropic filtering and anti-aliasing New nView 3.0 Multi-Display Setup Wizardto easily configure your multi-display settings nView Grid lines to section off the display to help organize your various Windows Customized user profilesto save display settings and image quality settings on a per application/game basis A new user friendly interface Microsoft® DirectX® and OpenGL® support Support for GeForce 5700, GeForce FX 5700 Ultra, and GeF…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by GunBlade,

שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

23. יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. איזה כרטיס מסך הכי יתאים למפרט שלי שיריץ לי את המשחקים על הכי גבוהה יש לי מסך 22 1680*1050 תודה רבה לעוזרים....

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.