עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ovid,

שלום, הייתה לי מערכת עם e8400 ו 4870x2 שקניתי לפני כ 4-5 שנים. עכשיו הכרטיס התקלקל ואני צריך כרטיס שיריץ הכל בלי שום מצמוץ אבל לא כולל גיימינג. אני כבר שנים שלא משחק במשחקים, העיקר שמולטיטסקינג, כולל סרטים FHD, פוטושופ, אינטרנט עם מלא טאבים, ותוכנות לתכנות וסביבות כמו visual studio יעבדו חלק. האם ניתן למצוא משהו כזה במחיר שפוי יחסית? 500 יספיק? http://skypc.co.il/pl_product~R675SL1GI~8~0.htm איך הכרטיס הזה? תודב רבה.

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Herccory,

אני רוצה לקנות מחשב שהכרטיס מסך שלו זה AMD Radeon HD 6630M ואני לא בטוח אם זה כרטיס מסך טוב...(גימינג BF3 או League Of Legends) אם זה יעזור לכם זה המפרט... של המחשב [TABLE=class: cms_table, width: 884] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: cms_table_value]14.5 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: cms_table_value]2.4 GHz Core i5-2430M[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: cms_table_value]6 GB DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] [TD=class: cms_table_value]750 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by maor1704,

מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…

• 15 תגובות
    • 950 צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592

6. מפרט מחשב: q9550 asus p5q pro turbo Kingston HyperX DDR2 1066MHZ 4 GB MODU82+ II 625WATT Power Supply Ver 2.3 Sli Crossfire 80PLUS Bronze Dell UltraSharp U2312HM 23" IPS LED MSI nVidia GeForce GTX260 Twin Frozr OC 896 MB DDR3 2DVI PCI-Express Video Card N260GTX TWINFROZR OC המחשב בן 5 שנים וארבע חודשיים אני לא יודע עם כדאי לי לקנות כרטיס מסך אוו לחכות לסוף השנה ולקנות מחשב חדש בינתיים כל המשחקים עלו לי על מינימום גבוה חוץ crysis 3 שלא עלה בכלל בגלל dx11 המחשב לא שודרג אף פעם

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  8. ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? ​תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. כשקונים מחשב נייד עם מעבד מהדור החדש (שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, כמו intel graphics 4000), כמה חשוב שיהיה כרטיס מסך נוסף כמו nvidia, כדי לעבוד עם פוטושופ, after effects, וכדי לראות תכני hd בחיבור לטלביזיה ? בתודה מראש, גלעד

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. Started by bneli,

היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני) איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר) אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות) אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP) אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט.. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה מש…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  12. היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by saarxee,

זו שאלה כללית ללא קשר לדגם ספציפי כלשהו. האם הכרטיסים שלהם באמת טובים בגיימינג ויציבים? למרות הדרייברים העדיפים של NVIDIA? וכשאני גולש באינטרנט וצופה בסרטונים למשל, חברת כרטיס המסך לא תשפיע וביצועי הסרטונים והאיכות שבהם תהיה זהה לחלוטין? הבנתי שבמשחקים, בכרטיסים של AMD בד"כ תזוזת השחקנים פחות ריאליסטית מזו שב-NVIDIA, הייתכן? תודה.

• 80 תגובות
    • 7.3k צפיות
  14. מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מעבד Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray כנראה יעבור OC לא ידוע עדיין לכמה זיכרון Corsair DDR3-1600 2X4GB ספק Seasonic x-560 מסך dell 2209waf ללא חריגה בבקשה הכרטיס מסך מיועד לגיימינג כמה שיותר כבד שיתאפשר בתקציב חנויות לקניה: Ivory TMS KSP עדיפות לTMS הבקשה אומנם מוזרה אבל עדיפות לכרטיס מסך שלוקח שני סלוטים תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Hasamba,

החלטתי לשדרג את המדיה סנטר שלי בכרטיס מסך, שמתי 2 משחקים שרצו על הפנים עם הכרטיס OB מקריאה במפרטים החלטתי ללכת על HD7750, כבר רציתי לצאת לקנות אבל אז התחלתי לחשוב על הספק המארז שלי הוא ANTEC 2480 עם ספק 380W, האם אמורה להיות בעיה כלשהי? התחממות? או שהכל ירוץ בשקט ובשלווה? מצפה לתשובה מהירה שאוכל לרוץ לקנות את הכרטיס עוד היום תודה - - - נערך: - - - לא משנה, כבר מצאתי בפורומים אחרים שלא תהיה בעיה, תודה

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by orjerby2013,

הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ליינוס עושה קצת TROLOLOLO בהתחלה הייתי בטוח שזו בדיחה, אבל על הכרטיס רשום 780. או שממש בא לו לעצבן את נבידיה, או ש....אין לי מושג מה יהיה האינטרס שלו (פרסום?)

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוציא את המקסימום מהמחשב שלי תקציב: ללא הגבלה שיהיה כרטיס בעל יכולת ניצול מקסימלית של מחשב זה. לוח אם: asus p8p67 מעבד:i5 2500 cpu זכרון RAM: 12 gb רזולוצית מקס': 1360x768 ספק כוח chichieftec 550weftec 550w תודה מראש לכולם ! !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Barel1,

אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה - יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע. הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה. התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם יש לציין שבמשחקים זה לא קורה מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dan9,

יש לי כרגע ספק ציפטק של 550!

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…

דיונים חדשים בפורומים