כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום פתחתי נושא לפני כמה ימים, המלצתם על 1060 וקניתי, עכשיו אני מנסה להתקין אוריג'ין מראה לי שהחומרה לא תואמת, והרזולוציה (1920X1080) לא טובה, מטושטת יחסית והשוליים חורגים מהמסך. מה לעשות? בעיה במחשב עצמו או בכרטיס? אשמח לעזרה בנושא
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (יש מקום לכרטיס מסך בדקתי) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי...
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
ראיתי הרבה אנשים ממליצים על rx470 במקום gtx 1060 3gb(ועקב כך גם אני התחלתי), אבל שהתחלתי לראות ביקורות ה1060 יותר מהיר מהrx470 בכ10-15% בכמעט כל המשחקים לדוגמה
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה לדעתכתם שווה כ.מסך מסוג Gigabyte R9 270x 4GB עם קירור WF3 יש לציין שקיים אחריות לעוד שנה מ KSP והכרטיס לא עבר מעולם OC . http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4882#ov
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לחבר'ה מ-Unigine יש מבחן גרפי חדש. נקרא Unigine Superstition. אפשר להוריד אותו מכאן: https://unigine.com/en/products/benchmarks/superposition הנה סרטון שהוקלט מהמבחן: למי שבא להשוות תוצאות, נא לבחור ב-1080P Extreme הנה התוצאה שלי, עם 5820K באוברקלוק קליל ו-R9 290X אכן תמונות קשות
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת כמה שאלות בקשר לפתיחה של 6950 ל 6970... אני קונה מחשב חדש והכל חדש כאילו ווינדוס אני מתקין והכל ממש מ "א" עכשיו רציתי לדעת אני פותח תכרטיס לפני שאני מתקין תדייבר או לא ? ובמידה ואני מתקין ואחרי זה את פותח אותו, איזה דרייבר אני צריך להוריד של 6950 או של 6970 ? קצת פרטים על הדבר הזה מאוד יעזור לי... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב את כרטיס המסך NVIDIA GeForce 7600 GS(זיכרון של 512MB וליבה של 400MHz), התחלתי ליראות סרט HD במסך עם 1920X1080 ובמהלך הצפייה בסרט היו הרבה תקיעות במצב שמידי פעם הסרט היה בהילוך איטי אז השאלה שלי עם זה היה בגלל הכרטיס מסך(מה שניראה לי נכון) או סיבה שונה. אני בטוח שזה לא קשור למסך הוא מחובר לממיר HD ומריץ סרטים וסדרות בלי בעיה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
4500HD או 7100 (שמגיע עם צ'יספט 630i) תודה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי בעד זה ומי בעד זה ? איפה שאני נמצא זה עולה אותו דבר פלוס מינוס 100 שקל אני מתכוון לקנות בעיקרון את הכרטיס של אסוס מקסימום גיגבייט מישהו יכול להסביר על גרסת הטופ של אסוס מה מיוחד בה בקשר לקירור אבל השאלה הגדולה כמובן היא בקיצור מה אני מרוויח בכרטיס הזה ומה בזה ?????
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים מזדמנים, רצוי שיריץ משחקים בצורה סבירה בתיקווה גם עוד שנתיים\שלוש (לדוגמה ברמה ש 4850 מחזיק כיום). לא יהיה OC בהתחלה אם כי במידת הצורך בעתיד יהיה, לכן OC כן משחק תפקיד בשמירה על רלוונטיות הכרטיס. http://tms.co.il/product/8290 http://tms.co.il/product/9125 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 תודה. * אולי גם ישמש ב- HTPC בסוף חייו כך שאולי יש משמעות לתמיכה ב- 3D?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. כאחד שחדש בתחום, איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך עדיף מבין כמה אפשרויות? נדמה לי ש Windows Index Rating זה לא מדד לכלום. לעתים, מרוב שמות, מספרים, תגיות, ושאר ירקות אשר כרטיס מסך מציין, לא רועים את היער. אסתפק בלינק שמשווה ביצועים (נכון לרגע זה ממש, אני מנסה להשוות בין GeForce 8800 Ultra לבין GTX 460) תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלחתי כרטיס מסך 4870X2 לתיקון לKSP עזבו שבהתחלה הם אמרו לי שאני לא יכול לממש את האחריות בגלל שאני לא רשום בחשבונית שזה חוק מפגר שלהם אחרי צעקות הם הסכימו לקבל ועכשיו הכרטיס מסך שלי בתיקון 19 יום שזה מוגזם הם אומרים שזה יקח חודש חודשיים הם מתקשרים אלי ואומרים לי שהם יחזרו אלי וזה יקח זמן ושאני צריך להגיד תודה שהם מטפלים לי בזה אני לא יודע מה לעשות כבר אין לי עם מי לדבר
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קודם כל: קניית מחשב חדש היא לא אופצייה המטרה היא לסחוט מהמחשב הקיים כמה שיותר. כמו כן, OVERCLOCK לא אפשרי כי הלוח אם לא תומך. כרגע אני עם 7600GS שהפסיק לספק אותי ואני מתכנן לקנות חדש, במיוחד לאור העובדה שעברתי לרזולוציה 1920x1200. המפרט: C2D E6300@1.86 INTEL DG965WH 3GB DDR2 667MHz ספק 400W לא-ממש ג'נרי (מתחים יציבים, וחברה עם שם), עם 20A ב +12V, צירפתי תמונה עם נתונים. התקציב לא רלוונטי ממש כי המעבד והספק יגבילו כרטיסים יקרים, אבל אני מצפה למשהו כמו 700 ש"ח ללא חריגה, עם עדיפות לזול יותר. מ- SKYPC אם אפשר. הרזולוציה, כפי שאמרתי, היא 1920x1200 אני מריץ משחקים בינוניים-כבדים כמו FALLOUT3, AC2, TF2 אפשרויות שחשבתי עליהן: HD5750 GTS 250 HD5670, שנראה לי …
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שבזמן האחרון בזמן מישחקים כבדים בלבד, יש מין רעש מוזר מקבלים של כרטיס המסך שלי, אולי כי החלפתי ספק כח שיש לו אפשרות לחבר 6 פינים + 2 פינים שחורים נוספים, בספק הקודם שלי חיברתי ל2 מוליקסים נוספים בננוסף לכבל 6 פינים, יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מתח מספיק. הרצתי 3DMARK06 קיבלתי ניקוד כרגיל 12230 . רוני
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-