עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפטופ לעריכה גראפית.. הבנתי שהתוכנות האלה צריכות כרטיס מסך.. השאלה כמה חזק? על פחות מ1050 יעבוד חלש בצורה בלתי נסבלת? התוכנות הן מהגרסה החזקה ביותר, מנוי חודשי.. התקציב המקורי היה 3000 ש"ח ובחנות (ksp) אמרו לי שבתקציב הזה אין חומרב שתעמוד בעריכה גרפית

2. באתר HardOCP החליטו להתעלם באלגנטיות מאמברגו המידע שאוכפת NVIDIA - ומספקים לנו תמונת מצב מלאה אודות ביצועי דגם הביניים החדש והמסקרן לפני כולם לכתבה

3. Started by nec_000,

קישור ישיר לדמו עצמו של crytech - שימו לב כי זה רנדור ב- 4K (לא 1080P), וזה רץ על vega 56 המיושן:

4. AMD מעניקה לנו טיזר לכרטיסי המסך החדשים שהיא צפויה להשיק בהמשך הקיץ בתערוכת E3 עם ביצועים שיאיימו על ה-GeForce RTX 2070 לכתבה

5. יצאו סקירות לגרסאות צד שלישי של NV עבור 2060/2070 גרסת "סופר". הרבה מאוד דגמים. בחרתי אחד מייצג. בקיצור: במחיר דומה וישר מקופסה 2060S עובר בביצועים את 5700XT. אחרי OC לשניהם הפער הוא 10% לטובת NV. באותה צריכת חשמל הכרטיס רץ ב- 20 מעלות פחות וגם 10dB פחות רועש (משמע 5700XT פי 3 מרעיש). לשניהם אותה כמות זיכרון DDR6. כדי לזכור ש-2060S מיוצר ב-12NM בעוד 5700XT ב-7NM מה שנותן לאחרון יתרון תיאורטי ענקי ועמדת פתיחה חזקה מאוד שנראה שלא מנוצלת או פשוט לא מספיקה. ביחס ל-5700 ללא XT מדובר ב-13-20% יותר ביצועים (תלוי עם או בלי OC) תמורת 50$ יותר שהם כ-15% מהמחיר של 5700. יחס 1:1 בין תוספת מחיר לביצועים וזה בלי שאר הבונוסים שיש לכרטיסי NV להציע. כדרך אגב, 2070…

6. Started by FrozenStorm,

שלום לכולם! לא מזמן השתחררתי מהצבא ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. פעם הייתי מאוד בקיא בחומרה ועכשיו נהייתי קצת חלודה. זו המערכת שלי: intel core i5 2500 socket 1155 MSI H61M-E23 B3 Socket 1155 Transcend 8GB DDR3 1333 Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB SeaSonic S12-2 430W דבר ראשון האם השדרוג רלוונטי ולא יגרור שדרוגים אחרים? כי אם אצטרך לשדרג לוח אם אוותר על העיניין. דבר שני איזה כרטיס מסך מתאים לי בכלל למערכת מבחינת לוח אם וספק? סדרת GTX660-GTX760 קורצים לי בעיקר. זה הכרטיס הנכחי: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1152&lid=1 זה לוח האם: http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html זה הספק: http://www.seasonicusa.…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by saharbz,

שלום, ברשותי מחשב הכולל : מעבד I5-3470 3.2 לוח intel DH67CL זכרון 8gb 1333mhz DDR3 ספק SilverStone 500W st50f-230 כרגע אני עובד עם GT8800 512MB שהגיע הזמן להחליפו במשהו חדש. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (סטייה קלה למעלה לא תהרוג). המשחק הכי כבד שאני משחק זה Call Of Duty, ואם אני רוצה את GHOST החדש אני צריך גם כרטיס חדש. כמובן שהייתי רוצה לשחק ברמה הגרפית הכי גבוהה שאוכל בתקציב האמור, מה אתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת אם הוא יעשה לי מה שמכוונה (צוואר בקבוק) אני משתמש ברזולוציית מסך: 1920X1080 המעבד לא על overclock לא עשיתי לו אני מעוניין לקנות את הכרטיסי מסך האלו: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL או Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זו חומרת המחשב שיש לי כרגע: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Sl…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by orengreen,

אם יש לי שני כרטיסים זהים, אבל הראשון הוא 1GB, 192bit והשני הוא 2GB, 128bit - איזה יהיה טוב יותר?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by silverrfox,

קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Gal&Gal,

יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. לפני בערך חודש עשיתי טבלת של מוצרים והמחירים שלהם, וה-R9 280X היה במחיר של 1594 ש"ח. עכשיו הוא עולה 1953 ש"ח, שזה הפרש של 359. עושים עלינו כסף מעבר למה שאנחנו רגילים או שאני מפספס משהו? קישור לעמוד של הכרטיס ב-TMS: http://www.tms.co.il/product/12964 יש אפילו כתבה אצלכם שמאשרת את המחיר שכתבתי: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/Gigabyte_Radeon_R9_280X_Windforce/7 בכתבה כתוב שהמחיר הוא 1500 ש"ח. עדיף לנסות לקנות מ-newegg.

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Klayhamn,

האם יש למישהו מושג למה אני לא מצליח למצוא את כ. המסך 280X של ASUS בשום מקום בארץ (לכאורה)? יש 260X, יש 270X, יש 290, יש 290X... רק 280X אין ושל חברות אחרות (sapphire, gigabyte וכו') יש ויש... האם סתם אזל המלאי או שפשוט לא מייבאים אותו? הבנתי (מקריאה של השוואות וביקורות שונות ברשת) שהוא אמור להיות שקט במיוחד...

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by shon10030,

אי הבנה ודאגה על פארש. בכל מקרה לקחתי r9 290x בהוספת הפרש למבצע "בקניית מחשב חדש".

16. Started by gal_X66,

אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם. אני מתלבט בין שני כרטיסים למחשב החדש שאני בונה. האופציה שאני כמעט סגור עליה היא - tri-x r9 290 חדש מהחנות. והאופציה השנייה היא לקנות את הכרטיס gigabyte windforce gtx780 חדש באריזה אך משומש ללא אחריות, וזה במחיר הרבה יותר שפוי מלקנות אותו חדש בחנות. מספר שאלות: הבנתי מכל מיני פורמים שה tri-x לא ממש יציב ומקבל מסכים שחורים. מישהו שבעל הכרטיס הנ"ל יכול לאמת את התופעה? האם ה gigabyte gtx780 בגירסת הוינד פורס נחשב כרטיס טוב ומשתווה ל tri-x? אשמח לעזרה בדילמה מבחנית כדאיות. תודה רבה על העזרה!

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by דניאלאב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by gabriel6,

הי, אני רוצה קצת להשתדרג - אבל בגבולות השפוי אני רוצה כרטיס מסך חדש שקצת יתן בוסט במשחקים אבל לא יקרע לי את הכיס - חשוב לי מאוד שיהיה שקט ואולי אפילו עם קירור פאסיבי יש לי מארז סונטה 3 עם ספק 500 - מעבד I5-2500K ו-16 ג"ב זכרון עם SSD ככה שהמחשב שלי די סבבה וסוחב די טוב כל מה שאני זורק לעברו חוץ מתלת מימד תקציב - כמה מאוד שקלים מקסימום בסביבות 700 חשוב מאוד שיכנס פיזית במארז ולא יצריך שדרוג של הספק חשוב לי שיהיה של AMD אני מעולם לא הסתדרתי עם NVIDIA (הדרייברים שלהם די מרגיזים אותי) רכישה בארץ ממקום אמין (הכוונה היא לא אכפת לי לשלם קצת יותר אבל לקבל מקום עם שירות טוב) אז קדימה - נא ייעצו, גבריאל

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אני מתלבט אם לקנות: (משומש מ טי.אם.אס)sapphire radeon r9 280 dual-x oc 3g (שתי חיבורים של 6 פינים). sapphire radeon r9 280x vapor x oc 3g (שתי חיבורים של 8 פינים). הספק שיש ברשותי הוא : FSP EVEREST 700W 80PLUS-http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=120 אני לא מצליח להבין האם בספק ברשותי יש שני חיבורי 8 פינים הספק ברשותי כ 4-5 שנים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Yaniv Tzach,

שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי. כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים. מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים? מה אתם אומרים שעליי לעשות ? האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ? מספיק 4gb זכרון ? תודה רבה לעוזרים. יניב

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ימים ספורים אחרי שתמונה בלתי רשמית ראשונה שלו מצאה את דרכה אל המרשתת, כרטיס הביניים העתידי של NVIDIA הופך לשיחה החמה ביותר בסביבה עם מספר שקופיות מודלפות במראה רשמי עכשיו, נראה שסוף סוף ניתן להכריז באופן רשמי: התחרות בשוק כרטיסי המסך שוב לוהטת, כפי שלא הייתה במשך כמה וכמה שנים. אנחנו מקבלים פרטים על דגמים חדשים בקצב מפתיע, ונראה כי גם ב-AMD וגם ב-NVIDIA נחושים לתקוף את השוק הבולט של המתחרה במלוא העוצמה שקיימת אצלם. הדגם הבא שאמור להגיע אלינו בצורה רשמית הוא כנראה ה-GeForce GTX 1060, שמתיימרת להיות התשובה הישירה והמתקדמת יותר ל-Radeon RX 480 הטרי – זאת אם להתבסס על האותנטיות של שלוש שקופיות שהודלפו בשעות האחרונות, לכאורה מתוך מצגת רשמית של NVIDIA (מה שנשמע סביר, …

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by ithamar21,

שלום. אז אני תכף מתכנן לרכוש 1080 אבל מבחר הדגמים מטעה ומבלבל. אז ככה קודם כל ברגע שאקנה את הכרטיס אני מכניס אותו ללופ של קירור מים קונה לו בלוק ומבצע OC כמובן. אני חשבתי על דגם ה ASUS ROG Strix מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. רציתי בהתחלה את G1 אבל שמעתי שהוא מרעיש מה אתם ממליצים לי ?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by ithamar21,

מפרט: מעבד: i7 5820 OC 4.5 לוח: ASUS sabertooth x99 זיכרון: Corsair dominator platinum DDR 4 3000mhz 32gb כרטיסי מסך 2: Gigabyte GTX1080 8G G1 GAMING הארדיסקים: Samsung SSD evo 250 WD 2T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE ספק כוח: Corsair 1200W HX1200 מארז: nzxt switch 810 מסך: asus rog swift pg27aq קירור: קוסטום לופ כולל כרטיסי מסך הגעתי בינתיים ל OC יציב +150 לליבה +500 לזיכרון ללא מתח איך התוצאה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.