כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
תראו מה קרה למחשב שלי הכרטיס מסך עומד למות... http://img15.exs.cx/img15/6899/sss1.jpg ובכל זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיעמוד בתקציב של 600 גג זתומרת הכי לחוץ זה 600, מישהו אמר לי שהכי כדאי לי זה את הכרטיס הזה: GF FX5700LE 128MB DVI,TV שעולה 580 שקל או pine xfx fx5700 שעולה 570 אבל אני לא מכיר תחברה.. איזה מהם עדיף לי? אולי בכלל לא כדאי לי את שניהם? אז מה הכי כדאי לא חייב להיות כרטיס שהזכרתי..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשניהם מחיר דומה ו DVI מי ייתן יותר(ללא חשיבות לצפייה בסרטים)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! היום החלטתי שברצוני לרכוש מאיץ גרפי מסוג Geforce4 Ti4400, אך לפני הרכישה עלו לי בעיות שאינני מצליח לפותרן, ולכן אבקש את עזרתכם. הבעיות הן כדקלמן: א. יש הרבה יצרנים לכרטיסי Geforce4 ואינני מוצא Benchmarks של סוגים שונים של Geforce 4, האם יש הבדל ביניהם? כי לפי המחיר אין הבדל. ב. לדאבוני, מחירו של הכרטיס בארץ גדול בעשרות מונים ממחירו בחו"ל. באיזה אתר מומלץ להזמין On-Line מחו"ל? לפי אמינות, ומחיר המשלוח לארצנו. ג. האם זה באמת נכון שאפשר לעשות Overclocking לכרטיס ובכך להעלות את מהירותו למהירותם של כרטיסי ה Geforce 4 Ti4600? ואם כן האם כרטיסי ה 4600 מקוררים באופן יותר טוב המאפשר להם לגיע למהירויות גבוהות יותר בלי לפגוע בכרטיס? בבקשה תענו על מה שאתם יכולים. בתודה מראש! Gu…
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא כל החנויות מופיעות בזאפ, אני לא רוצה לפספס משהו. תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום4 1400 מגה הרץ. 384 זכרון. וחשבתי על לקנות כרטיס מסך שיספיק למחשב להריץ קצת משחקים נורמליים כי המחשב הזה עומד לעבור לאחים שלי ואני קונה מחשב חדש. אני מוכן להשקיע עד 400 שקל וגם זה בלחץ על המחשב הזה, אז מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב GeForce 8600 gs או GeForce 8600 gt או GeForce 8600 gts תודה אם תוכלו לעזור לי בזה...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מערכת שלמה, כאשר ההתלבטות היחידה שנותרה לי היא בכרטיס המסך, בין ה ATI RADEON 8500 לבין ה GF3 TI 500. אני מודע לעובדה של GF3 יש יתרון כמעט בכל הבנצ'מארקים, אבל הוא גם עולה יותר מכפול מה RADEON. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע כ-1000 שקלים יותר תמורת ה GF3 TI 500 , כאשר ה Radeon 8500 נותן ביצועים קרובים מאוד לשלו. אנא כתבו לי את דעתכם, וכמו כן אני יודע שיש מספר דגמים גם ל RADEON 8500 , אבקש גם המלצה על הדגם והחברה שמייצרת אותו.
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? האם הוא כרטיס טוב? יש לי עכשיו הצעה לקנות אחד חדש ב1060 ש"ח, שווה? ?Model? ?EN7900GS/2DHT/256M? ? Graphics Engine? ?GeForce 7900 GS ? ? Video Memory? ?256MB DDR3 ? ? Engine Clock? ?450MHz ? ? Memory Clock? ?1.32GHz(660MHz DDR3) ? ? Memory Interface? ?256-bit ? ? Max Resolution? ?2048 X 1536 ? ? Bus Standard? ?PCI Express x16 ? ? HDTV Output? ?Yes, S-Video to HDTV Out ? ? VGA Output? ?Yes, With DVI-VGA adaptor ? ? TV Output? ?Yes, S-Video to Composite ? ? Dual DVI Output? ?Yes ? ? Adaptor/Cable Bundled? ?DVI to VGA adapter? ? HDTV-OUT adaptor? ? Power Cable ? ? ? Software Bundled? ?ASUS Utilities & …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני לא גיימר (אבא שלי יותר גיימר ממני),ויש לו MX 460 דיי עלוב,אני רוצה לקנות לו משהו יותר נורמלי אבל משהו שלא דורש חיבור מספק כח (אין לו PCI-E כמובן),מישהו יכול להמליץ לי על כמה כרטיסים,גם של ATI וגם של NVIDIA ואיזה כרטיס הכי משתלם ביחס לכח שלו למרות שהם דיי ישנים. והאם יש כאלו שבאים עם קירור פסיבי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-