עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחשב שלי כבר נחשב קצת ישן עם AGP.. (המפרט בחתימה). חלק מסרטי ה- HD גורמים לי לעומס במחשב בינתיים למדתי איכשהו קצת להסתדר עם זה בעזרת מקודדים שונים אבל ניסיתי להריץ UNREAL 3 והוא פשוט נראה זוועה, כשאני מכוון אותו להגדרות גבוהות אז הגרפיקה טובה אבל אז הFRAME RATE איטי וקשה לי לראות במי אני פוגע... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך למחשב כיוון שאני משחק בעיקר בXBOX 360. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקי יריות און ליין כמו UNREAL, FAR CRY וכדומה.. משחקי און ליין של יריות גוף ראשון יותר קל לי לשחק במחשב מאשר בXBOX. אני מקווה שיש כרטיס מסך לא יקר שיתאים לדרישות שלי. לדעתכם אני יכול להישאר עם המחשב שלי כמו שהוא או שאפילו המעבד שלי נורת'ווד 2.8 מהירות בסטוק כבר לא נחשב טוב? האם…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by se7en,

שלום חברים פיתחתי (להנאתי) בנצ'מרק לבדיקת ביצועי הפיזיקה של המחשב. מדובר באפליקציה פשוטה שמייצרת כדורים שכל אחד מהם בודק בזמן אמת התנגשויות, גביטציה, ותאוצה. כמות הכדורים גדלה עד שקצב הפריימים יורד מתחת ל-10. כמות הכדורים מוכפלת בכמות הפריימים ומקבלים נקודות. המבחן מחולק לשני חלקים: 1 - Physics Test - כולל מקור אור אחד בלבד, שיידרים פשוטים וקלים, טקסטורות קטנות וללא פרטיקלים או אפקטים. רק פיזיקה. 2 - Combined Test - כולל כמה מקורות אור דינאמיים, שיידרים מתקדמים וכבדים יותר, טקסטורות גדולות, פרטיקלים ואפקט מים בנוסף לחישובי הפיזיקה. יהיה מעניין אם תשתפו תוצאות ומפרטים כדי להשוות ביצועים. תהנו. קישור להורדה: https://drive.google.com/file/d/0B-iGj1OnRxA4X01…

3. Started by sanchouz,

שלום זה המפרט שלי CPU: Intel® Core™ i5-760 2.80 GHz Motherboard: Gigabyte P55A-UD3 Memory: G.Skill 4x4GB DDR3 1333Mhz GPU: GTX570 GALAXY Hard Drive #1: Samsung 840 Evo 256GB Hard Drive #2: Hitachi 1TB Hard Drive #3: Seagate 320GB Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Asus DRW-1814BLT Case: CM 690 II plus PSU: Chieftec APS-650C Monitor: LG W2453V ברצוני להחליף את הכרטיס מסך שלי לכטיס GTX970. 1) אני הבנתי שהוא לא צורך הרבה חשמל אך בכל זאת איך ניתן בוודאות לדעת שהמערכת שלי תחזיק אותו? 2) האם כרטיס מסך שמגיעה מראש עם תדר גבוה יותר מהקופסה דורש יותר הספק מכטיס רפרנס? 3ׂ) לפני התקנה של כרטיס חדש האם יש צורך במחיקה מוחלטת של הדרייבר הישן ואיך עושים זאת? יש תוכנה…

4. Started by mano4now,

הי, הכרטיס שלי GTX 580 עושה בעיות. כנראה הגיע הזמן להחליף אותו. יש לי מעבד i7 2600 16 ג'יגה זיכרון ספק זלמן 1000W איזה כרטיס מתאים כאן להחלפה בהנחה שהתקציב הוא : 1. 1000 ש"ח 2. 2000 ש"ח היום אני עם כרטיס חילופי gtx 550 TI שלא מספק למשחקים כמו assasin creed unity וזה מבאס. תודה מראש מנו

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. פשוט נזכרתי בזה בקטע רנדומלי ושמח שזה כבר מחר http://www.gamespot.com/articles/nvidia-teases-plans-to-redefine-the-future-of-gami/1100-6425245/ [h=1]Nvidia Teases Plans To "Redefine The Future Of Gaming"[/h][h=2]"Very special event" to be held March 3 in San Francisco as part of the 2015 Game Developers Conference.[/h]

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. לא כל החנויות מופיעות בזאפ, אני לא רוצה לפספס משהו. תודה!

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by gtx980sli,

שלום יש מתג BIOS ב R9 290 האם אני יכול להחליף מצב כאשר המחשב פועל?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by LazyBurger,

היי חברה, קניתי את המחשב שלי לפני בערך 6 שנים - יש לו Core 2 duo E6600 2.4ghz ו8800gts 640mb שכבר בקושי סוחב. אני רוצה לתת לו שדרוג חגיגי לכבוד fallout 4, עכשיו השאלה היא מה הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה שהמעבד יוכל לנצל אותו? אני חשבתי על הgtx960 - שגם צריכת ההספק שלו ממש נמוכה.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by igorek26,

שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 7670m ולאחרונה עידכנתי את הדרייבים אבל מה שקרה זה שברגע שעידכנתי, פתאום במנהל ההתקנים הדרייבר שונה ל radeon 7600 כאילו חזר אחורה והאפשרות של catalyst גם נעלמה פתאום. התקנתי גירסא 14.12 omega http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064 זה הקישור בכל אופן הכל התחרבש לי. תודה רבה לעונים.

10. מידע חדש מצביע על כך שהפער בין היצרנית הירוקה ל-AMD הוא גדול מאי פעם, ויצירתו של מונופול הלכה למעשה עשויה להתרחש בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-לדרוס-nvidia-שולטת-על-82-אחוזים-משוק-כר/

11. שלום לכולם. השאלה בכותרת. במחשב של הילד התקנתי כרטיס מסך GTX 1080 שהחליף כרטיס R9 290. האם המעבד יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך החדש? שאר המפרט: לוח אם של אסוס מבוסס צ'יפסט H87, עם 16 ג'יגהבייט זיכרון DDR3 1333, כונן קשיח ראשי - מכאני 1TB 7200 סלד וכמובן מעבד I5 4570. מה דעתכם?

12. היום באופן רשמי מסירה NVIDIA את מעטה הסודיות מעל לביצועי גרסת ה-Founders Edition של כרטיס המסך GeForce RTX 3080 שלה - הביצועים כאןלכתבה

13. בביקורת זאת נצלול אל תוך כרטיס המסך החזק ביותר לגיימינג - ה-GeForce RTX 3090 של NVIDIA בגרסה של אסוס. האם אלו הביצועים שכולם חיכו וקיוו להם? התשובות בפניםלכתבה

14. Started by shlosi,

הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

15. אהלן חברים וחג שמח !! חבר פורום וותיק מבקש את עזרתכם, עקב חלודה שהצטברה בתחום ... לאחרונה יש דיבורים על יציאתו של GTA החדש ... כמעריץ מושבע של הסדרה חלטתי להתכונן לעיניין, לכן בא השדרוג . המפרט (מפרט מחשב) כעקרון גמור רק חסר הכ.מסך . האפשרויות : GTX 680 GTX 660 SLI . Radeon 7950 איזו אופציה תספק לי משחק ללא פשרות ברזולוציה 1080p ? (אולי גם 3D אני לא יודע עדיין אם המשחק תומך) מבחינת מה שהבנתי ה SLI יהיה הכי מהיר (והכי יקר). ה HD7950 יהיה הכי זול ולהבנתי עם OC הוא מגיע לביצועים של 7970 שזה כבר מתקרב ל GTX680 וגם יש לו 3GB זיכרון שבמשחק כמו GTA זה דווקא חשוב . אז מה אתם ממליצים ?? אשמח לעזרה !!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום מישהו הציע לי כרטיס מסך כזה GEFORCE 560TI http://imageshack.us/photo/my-images/96/97635899.jpg/ שהשתמש בו כשבוע והוא טוען שהוא מרעשי לו מידי אז יש לי כמה שאלות 1)האם הוא באמת כרטיס מרעיש או שהוא כרטיס כרגיל?? 2)האם הכרטיס הזה זה כרטיס שיחזיק לטווח ארוך לגבי משחקים? 3)כמה שווה כזה כרטיס כיום? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gabi1234567,

אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by haim85,

מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום וברכה, אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי. מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. ציטוט מכאן: שדרוג לכרטיס חזק יותר שיוכל לעזור ל- Vegas בפעולת הדחיסה (בטכנולוגית OpenCL), לפי האתר שלהם: AMD/ATIRequires an OpenCL-enabled GPU and Catalyst driver 11.7 or later with a Radeon HD 57xx or higher GPU. If using a FirePro GPU, FirePro unified driver 8.85 or later is required. כך שאני צריך לפחות HD 57xx. די הלכתי לאיבוד ב- ZAP ובהשוות כרטיסים , לכן רציתי לשאול מהו הכרטיס המומלץ ביותר היום מבחינת עלות / תועלת שתומך ב- OpenCL? תודה רבה. מבחינת תקציב אני לא מוגבל, אבל מעדיף לחסוך כמה שיותר, מבחינתי לקחת את המינימום הנדרש ל- OpenCL של Vegas 12 כמו שכתוב באתר שלהם. אך אם אפשר באותו תקציב לקחת משהו חזק יותר, אני מעדיף. תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לשמור את הישן מכיוון שיש לו יציאת S-VIDEO. אם על לוח האם שלי יש מספיק סלוטים, האם אפשר להתקין את הכרטיס החדש ליד הישן ולהשתמש בו למשחקים, ולשמור את הישן רק כדי לחבר אותו לטלוויזיה? תודה! - - - נערך: - - - יש לי לוח אם P43Twins1600 ועליו עכשיו מותקן EVGA GEFORCE 9800 GTX PLUS

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by igori,

אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by CXC,

למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני מתחיל לבנות מפרט למחשב חדש. הייתי רוצה לחבר למחשב 3 מסכי DELL U2713H. איך אני יודע איזה כרטיס מסך מתאים לי? מה אני צריך לחפש בכרטיס המסך כדי שאוכל לחבר 3 מסכים כאלו [כנראה באמצעות DisplayPort] ולהשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם [1440*2560]? האם אני זקוק ל2 כרטיסי מסך? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.