עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הומלץ לי על המפרט הבא בפורום ייעוץ לפני רכישת מחשב, ואמרו לי לשאול לגבי רמת השקט של הכרטיס מסך. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1744 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i30 CO כמות: 1 - מחיר: ₪179 לוח אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪566 מארז: Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪264 ספק כוח: Antec 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 AegisGaming 1.35V CL16 G.Skill כמות: 1 - מחיר: ₪770 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אוקקי הבעיה שלי היא כזאת יש לי כרטיס מסך 4850hd ומסך 22 אינץ' של סמסונג וכאשר אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות המשחקים נופלים לי לדוגמא brothers in arms . יש סיבה לכך שזה קורה? אני משתמש בקטליסט האחרון 8.10 .. צריך אולי לחכות לגרסא יותר טובה של דרייבר? שאלה שלא קשורה היא מזה AA שאני רואה שלפעמים מדברים עליו?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Jook,

השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. לא ידעתי איפה לפתוח למה אנשים מתלהבים מקונסולות אם הם מריצים משחק על 30 פריים ? זה בלתי נסבל ואיך הקונסולות מתמודדות עם משחקים למרות שהחומרה שלהם ממש גרועה? זה באמת מעניין אותי אז אל תנצלו את הבימה למלחמת fan boys

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://game24.nvidia.com/event מעניין ;]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. הכרטיס החזק ביותר של NVIDIA ה-GeForce GTX TITAN ירד, ועכשיו הגיע המחליף שלו ה-GeForce GTX TITAN Black. אני פשוט יאפשר לנתונים לדבר בעד עצמם: :GTX TITAN BLACK GPU ENGINE SPECS CUDA Cores 2880 Base Clock (MHz) 889 Boost Clock (MHz) 980 Texture Fill Rate (billion/sec) 199.1 :GTX TITAN BLACK MEMORY SPECS Memory Speed 7.0 Gbps Standard Memory Config 6144 MB Memory Interface GDDR5 Memory Interface Width 384-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 336 http://www.nvidia.com/gtx-700-graphics-cards?m=gtx-titan-black

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !

12. Started by בטיטi,

אם טעיתי בפורום, נא להעביר לפורום הרלוונטי, תודה. יציאת ה SVIDEO בלפטופ הינה עם 7 פינים יש לי מתאם שבצד אחד הוא מתאים ל SVIDEO של המחשב (7 פינים), ומצד שני אפשר לחבר אליו SVIDEO רגיל (4 פינים) (ובנוסף אפשר לחבר אליו גם בננות - אדום, שחור וצהוב...) חיברתי את המתאם למחשב, ואז חיברתי כבל -SVIDEO מהטלויזיה למתאם שבמחשב. 1. כיוונתי את הטלויזיה ל SOURCE של SVIDEO, אבל לא רואים את WINDOWS בטלויזיה... (שיחקתי גם עם הגדרות התצוגה ב WINDOWS, שיציג את 2 המסכים...), מה פיספסתי ? 2. איך אני אמור להעביר את הסאונד לרסיבר, דרך אותה יציאה במחשב, שאני מחבר אותו לרמקולים השולחניים ? 3. איך זה שבמתאם שמצאתי, יש גם כניסת SVIDEO וגם אדום-לבן-צהוב, הרי ה SVIDEO יכול להעביר רק תמונה, אז מ…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by orig123,

היי, חושב לחזור לשחק קצת, בעיקר כרגע CSGO שאני בהחלט יכול לשחק גם בלי כרטיס מסך, אבל חושב לשחק גם Warzone, Rocketleague אבל כמובן שבקניה רוצה כמה שיותר תאימות קדימה למשחקים חדשים. המפרט שיש לי כרגע: ספק: Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 מעבד: Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop Processor זכרונות: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) SSD: SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb חשבתי לקנות כרטיס מסך בתקציב של כ-1000 שקל, פלוס מינוס. לא חייב להוציא הכל אבל אפשר גם לחרוג קצת. הכרטיס שחשבתי עליו בנתיים הוא EVGA Ge…

14. Started by username80,

שלום, יש לי כ.מסך Gigabyte 9600 GT. שאני משחק ב- call of duty 4 המחשב מתחיל לצפצף. נראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך עובר את ה- 70 מעלות. האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם יש משהו בהגדרות של הכ.מסך שאני צריך לשנות? תודה נ.ב זה מחשב חדש שקניתי אותו השבוע

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dadzik,

ה980ti לא בתקציב שלי ולא מעניין אותי. אני עדיין בטוח שהתמונה הזו רלוונטית עכשיו יותר מתמיד:http://wccftech.com/wp-content/uploads/2014/12/Nvidia-Geforce-GTX-960-GTX-960-Ti-GTX-960-Ti-Ultra.jpg כי הכל נראה הגיוני, למרות שלא הגיוני לי לראות שני כרטיסים בין ה960 ל970. בכל מקרה.. אני מחכה לו בקוצר רוח, ואני כבר מיואש לכרטיס חדש. השאלה היא מתי AMD יוציאו את הכרטיסים שלהם כבר..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. העשור החדש שכבר התחיל יכיל שיפורים רבים בגרפיקה ממוחשבת ומשחקים - כאשר בין השיפורים הבולטים נמצא Ray Tracing אותו מובילה NVIDIA. לקחנו לסיבוב Aorus RTX 2060 Super של Gigabyte על מנת לדגום ולטעום מעט מהעתיד שבפתח לכתבה

18. Started by sroolik,

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)

19. Started by lipa,

נחמד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Razor,

יש לי כרטיס מסך geforce 2 64 mx..... ופשוט הוא מציג חצי מהיכולות שלו... תחשבו - גם כרטיס חרא וגם חצי מיכולותיו... עכשיו קיבלתי ציון ב 3dmark 1374 שאני אמור לקבל בסביבות ה 2800 ... מה אני עושה???? משחקים עובדים חרא הכל לא עובד טוב - מבחינת מה שקשור לכרטיס מסך... מפרט מחשב עם זה עוזר: p4 1700 asusboard p4-TE 256 RDRAM gerforce 2 64 mg 400mx עכשיו אל תגידו לי הכרטיס לא מספיק חזק כי אחי משתמש באותו כרטיס ועובד לו הכל מעולה.....

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Pantelemon,

אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by bad-sector,

אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לפני כחצי שעה הדלקנו את המחשב (מפרט בצד) וכאשר אבא שלי נכנס ל CABAL ONLINE המחשב התפגר הפעלנו אותו מחדש ועוד ב POST התחילו מלא בעיות תצוגה, כשאר XP עלה הכל היה ניראה בסדר עד שפתחנו משחק של POPCAP ושוב המחשב התפגר. למחשב יש כרטיס מסך מובנה (GF6100), שינינו את ההגדרות בביוס והפעלו את המחשב עם המובנה ולא היה בעיות בכלל. לפי הבדיקה הזו 98% שאכן ה 8800GTS מת :'( רוצה לשמוע דעה נוספת, רעיונות לפני שאני יוצר קשר עם החנות, קניתי את הכרטיס מסך מראשון ואני גר בירושלים, לא כל כך קרוב וחבל לשלם עד משלוח לחנות ולגלות שהמוצר תקין. נ.ב. הכרטיס נקנה ביולי 2007 מ SKYPC, האחריות אמורה להיות עד 2010 אבל עברתי דירה ואני לא יודע איפה כל הדברים. ההוכחת קניה היחידה שיש לי היא המשתמש באתר …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by angelos21,

חבר'ה אני לא בטוח, אבל נראה לי שהמחיר של ה1900XT של SAPPHIRE ירד בכמה מאות באתר של נעה!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 בהתחלה תכננתי לקנות את ה- 1800XT אבל אני רואה שההפרש הוא יחסית נמוך, על איזה כדאי ללכת???? האם ה1900 חזק בהרבה מה1800???? ???

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.