עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gooz,

שלום קראתי בפורום פה על כמה מהחברות שעושות R9800pro ולפי מה שהבנתי MSI הם הכי מומלצים אבל מה עם החברה powercolor? איך הקירור שלהם ואיך ביצועי האובר קלוק והאם הם עושים בעיות? ועוד חברה שאני שוקל לקנות היא ספירה אטלנטיס קראתי עליה קצת פה בפורום אבל לא השגתי תשובה ברורה אם היא איכשהו משתווה לMSI. תודה רבה

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by alon83438,

אהלן! רציתי לשדרג קצת תמחשב, והכרטיס מסך שרציתי לקנות הוא רדיאון 9200 ויוו. נאמר לי שויוו זה כאילו וידיאו אין (כמו כרטיס טלויזיה) אבל הסתכלתי בתמונות על הכרטיס וראיתי רק יציאות סטנדרטיות (טי וי אאוט, יציאה למסך ודיויאיי) אז מה זה בעצם vivo?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by AtomiX,

אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Moo,

תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. כרטיס המסך החדש של AMD מביא איתו ביצועים מאוד מעניינים ואם מחיר טוב מספיק יקרה עבורו - יש כאן שינוי אפשרי של הסטטוס קוו. הכירו את Radeon RX 9070 XT 16GBלכתבה

7. Started by tomhalo,

הדרייבר היחיד שפועל לי טוב ה7600gs הוא הדרייבר שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך החלטתי להוריד דרייבר חדש אבל שום דרייבר חדש לא פועל טוב עם הכרטיס מסך שאני אומר לא פועל טוב אני מתכוון שסרטים רואים אותם ממש בהיר (להבדיל מהמסך עצמו) וגם אחרי שמסדרים את הבהירות הסרט לא פועל טוב ויש כמו משיכות כאלה על הסרט והוא לא פועל טוב.. שמעתי על עוד מישהו שזה קרה לו.. אבל מה הבעיה בדיוק ? ניסיתי את שלושת הדרייברים האחרונים ובכולם הייתה אותה בעיה. ועוד שאלה, קראתי קצת על פתיחת צינורות, זה אפשרי בכלל ב7600gs ? כדאי לי להתקין דרייברים של אומגה ? (הם מבוססים על דרייברים מ2005 לפי מה שראיתי..)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by marik,

שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !

10. לאור מתקפת הכרטיסים המגיעים עם קירור פאסיבי ישירות מהמפעל, חשבתי לשאול מה אתם חושבים על זה. האם זה גימיק? האם יש מקום לכרטיסים כאלו גם מחוץ למחשבי מדיה? ואם אפשר לעשות איתם בכלל OC לדעתכם? (האא כן, וקחו עוד קצת תמונות של הכרטיס החדש של GeCube) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by saarxee,

GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by moonbone,

אז מי שלא שמע לדטק יצאו עם סדרת כרטיסי ג'יפורס חדשה הכוללת גם TVIN בנוסף לקירור המעולה שלהם ואיכות התמונה.... מישהו יודע מתי יגיעו הכרטיסים האלה לארץ ובעך כמה יעלה GF4 WinFast ultra MY VIVO!! מי שלא הבין (4600)......

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. https://www.facebook.com/groups/HW.GIL/permalink/514134155605395/ אני חושב שהדיון הזה מראה הכל. לטענתו של טכנאי פלונטר, GTX 1070 JETSTREAM הוא כרטיס גרוע כיוון שהוא מכיל קירור "פלסטיק" ומאחר שמדובר בכרטיס מסך של היצרנית Palit, ואני מצטט: "אמרת PALIT אמרת גרוע". לא די בכך, הוא טוען ש-Galax ו-Gainward שתיהן שייכות ל-Palit, ועל כן אומר בעקיפין שגם הן גרועות. מה דעתכם על כך?

14. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את הכרטיס הזה ומסך 1600X900 אני מתכנן השבוע לקנות מסך חדש של FHD.. איך הכרטיס הזה מסתדר עם המשחקים החדשים ברזולוצייה שכזו? תהיה ירידה משמעותית בביצועים? הכרטיס הוא 1GB

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by רועי שלום,

ברצוני לדעת מה ההבדלים העיקריים בין שתי הסיומות האלה בכרטיסי מסך של NVIDIA (ג'י פורס). איזה ככלל מאפיין כרטיסים חלשים יותר? איזה מתאים יותר למשחקי מחשב? או שאולי שניהם מתאימים באותה המידה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by hck,

שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by djelectric,

שלום חברי הקהילה היקרים, NVIDIA השיקה כעת דמו חדש המדגים יכולות DX11 בשם A new Dawn, מדובר במעין רימייק של דמו שהוציאו בדור ה-DX9 הראשון פרטים כאן http://www.geforce.com/games-applications/pc-applications/a-new-dawn הודרה כאן http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/techdemos/ANewDawn.exe תרגישו חופשי לפרסם תוצאות

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by משה דנה,

היי יש לי כרגע מחשב עם מעבד Intel(R)_Core(TM)_i5-4670K_CPU_@_3.40GHz 16GB RAM DDR3 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 750 Ti. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לשדרג במפרט כזה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט. כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה דבר שני זה המרחקים כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ס יש לי Leadtek GTX 260 Extreme+ שאני מעוניין לשדרג כי יש לי בעיה לחבר אותו לטלוויזיה, לכרטיס יש שתי יציאות DVI וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה עם כבל DVI -> HDMI יש לי רעשים מוזרים. חשבתי לשדרג אותו לכרטיס עם יציאת HDMI ולהפטר מהבעיה הזו, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס יש היום שמתשווה או אולי אפילו קצת יותר חזק מהכרטיס שלי בטווח מחירים נורמלי? ראיתי שהכרטיס הזה עדיין נמכר במחיר של 1000 שקלים חדש מהקופסא אבל זה נראה לי קצת מוזר כי בכל זאת הוא בן שנתיים כבר. כמו כן יש אולי חנויות שעושות טרייד אין על כרטיסי מסך כאלה שאני אוכל לתת להם את ה-260 ולהוסיף איזה 200 שקלים על כרטיס חדש? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Nikiller,

היי! רכשתי את שני כרטיסי 9800GT 512M של פאליט. באתי הביתה שמתי אחד מהם,המחשב נדלק המאוורר של הכ.מ על 100% אבל שלא כמו כל הכרטיסים הנורמאליים מפסיק באיזור הPOSY אלא ממשיך עד שהוינדוס עולה.. אמרתי סבבה התקנתי את הדרייבר עשיתי ריסטרט הוא עדיין ב-100% אבל לא רק זה אלא כשהוא עולה אני לא יכול לשנות את הסל"ד שלו...אני עושה FIXED ומוריד למינימום והממזר הזה להפך מאיץ ל100%...לא רק זה השעונים שלו ירודים..במקום 900MHZ בזיכרון אני מקבל 500..חשבתי אולי הכרטיס דפוק ושמתי את השני במקומו..אותה תופעה..אם אני עושה OC ל900 או יותר הRIVA והNTUNE רושמים שהתקבל אבל בתוכניות ניטור אני מקבל 500!!! http://img263.imageshack.us/my.php?image=63413847na9.jpg WTF?? אני חושב שזה הלוח כי עכשיו יש לי לו…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים