עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dimanit,

רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by alex28,

תקציב:700 חריגה מקסימלית:700 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג: משחקים חדשים אם בחרת בעריכה :AUTOCAD האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? לא רוצה OC חנות: איפנ הכי שווה לקנות? המפרט של משחב שלי הוא: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W ומסך בגודל של 23 ה'נץ 1920X1080 שהכרטיס מסך יהיה שקט וטוב

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

הזמנתי מחשב ובו כרטיס מסך 6800GT של ג'יגהבייט. והיום אמרו לי שהמאווררים שלהם כושלים מהר ואי אפשר לסמוך עליהם. רציתי לדעת אם לשנות את ההזמנה כל עוד אפשר. - תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shlomibandit,

מה הייתם קונים? 2070 סופר ב500 דולר מאמזון , או 5700 xt ב409 דולר אמזון ? גירסת oc בשני המקרים שלושה מאווררים גיגבייט. מסך 29 אולטרה וויד 2560x1080 רזולוציה, ריענון 75 הרץ. מעבד 3700X 32gb ram rm850x corsair שווה אולי לבדוק 1080ti יד שניה? (מאמין 1500 שח ככה)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dudubitn,

שלום הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל. לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית) הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור. כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W). מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?

6. Started by David_Beckham,

??? או שהוא צריך יותר ???

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כל הפסים שיש עליהם קו....... וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

למרות כל סיפורי האימה ששמעתי ממכם, הייתי אתמול בחנות, ושיחקתי מדל אוף הונור על המסך, וזה נראה בסדר גמור. הוא עולה 2700 ש"ח. עדיין לא שווה לקנות? ויש לו גם רמקלוים בצד. זה דחוף, אבא שלי מצא את "ה"עיסקה-24 תשלומים בלי ריבית ועוד ב600 ש"ח פחות מהאייזו

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by bad-sector,

אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by gta_man,

שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הי בעבר הינו משתמשים בתוכנה בשם fraps הבעיה שתמיד זה היה מוריד מהביצועים! הבנתי שבכרטיסים האחרונים קיים ציפ שמסדר את העניין בלי לפגוע כלל! אך לא מצאתי שם מידע או תוכנה שאפשר לעשות זאות! אשמח לקבל הסבר בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by danielimbar,

בניתי מחשב חדש וקניתי בשבילו את ה730GT עכשיו אני קצת מתחרט שקניתי בזול כי היה עדיף להשקיע על כרטיס מסך כסף בגלל שאני משחק במשחקים במחשב ופוחד שהוא יריץ לי אותם על איכות יחסית נמוכה המחשב עוד לא מוכן לגמרי אבל רציתי לדעת איך ה730GT הוא טוב ושווה את המחיר שלו?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by lior47,

צהריים טובים! רציתי לדעת מה הייתם ממליצים מבין 2 הכרטיסים האלו כאשר ה- vapor עולה בערך 200 ש"ח פחות מאשר ה- R9 290. בנוסף, באתר של sapphire ממליצים לכרטיסים האלו ספק של 750W.. זה באמת נחוץ?? לא מספיק FSP RA-550 ? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. https://www.techpowerup.com/236838/on-the-story-of-amds-ryzen-threadripper-product-development AMD עשו עבודה ככ יפה עם ZAN, תכננו מחדש לגמרי והביאו מוצר מנצח אחרי שנים רבות של כלום בתחום ה-CPU. הוא בעל יכולת SCALE מרשימה שברוב המוחץ של היישומים עושה עבודה מעולה. לקחו יחידה קטנה ושכפלו אותה ע"פ הביצועים הרצויים וחתכו במחיר לעומת אינטל בצורה דרסטית (בתחום הגבוהה). הם מראים ככ יפה במצגת, אין שווה להשקיע בשבב קטן שהוא בעל אחוזי תנובה (YIELD) גבוהים ולכן זול מאוד לייצור. כל זה מעולה נפלא וקסום. עד שמסתכלים מה הם עושים עם ה- GPU שלהם. זה עולם הפוך לגמרי. עכשיו, ברור לי שאי אפשר לצרף ליבות GPU אחת לשנייה כמו שעושים עם מעבדים (אם כי זו בהחלט צריך להיות השלב הבא,…

16. Started by artyom,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1833&products_id=11345 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11552 ותגידו, מה עדיף מהגיפורס? את ה256 או ה128... לדעתי 128, כי הזכרון יותר מהיר... אבל אני לא ממש מבין אז תעזרו לי לבחור... תודה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לאור מתקפת הכרטיסים המגיעים עם קירור פאסיבי ישירות מהמפעל, חשבתי לשאול מה אתם חושבים על זה. האם זה גימיק? האם יש מקום לכרטיסים כאלו גם מחוץ למחשבי מדיה? ואם אפשר לעשות איתם בכלל OC לדעתכם? (האא כן, וקחו עוד קצת תמונות של הכרטיס החדש של GeCube) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

איזה כרטיס של רדאון יותר טוב מג'יפורס 3 אבל במחיר שלו או יותר זול ממנו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by SoapSeller,

אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Froze,

אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Goat17,

יש לי הזדמנות להחליף את ה8800GTS 640 המתיישן שלי באחד משני הכרטיסים הבאים: 8800GTS 512 של XFX יד שניה או 9600GT 512 של EVGA חדש שניהם בפחות או יותר אותו המחיר בTOMS HW לא הצלחתי למצוא השוואה של שני הכרטיסים ככה שאם מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות פה אני אודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by LRa,

יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים