עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shmuel,

הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by benor,

כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה MSI G4 Ti4200-TD ב 1100 ש"ח או שלא למה אני לא משחק כל כך הרבה ויותר חשובים לי הלימודים מהמחשב.... וגם אני לא כל כך בטוח שהוא יעבוד אם המפרט שלי!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מדבר על ה- NV30 שיצא כנראה באוגוסט. המטרה: להביא את השם הכי קליט, הכי מפוצץ והכי מוכר שאפשר!!! 8) כי GeForce5 זה כבר יותר מדי GeForce-ים. ;D

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shloosh,

יש לי מחשב: p3 800 mhz 256 sdrm וכרגע --- gforce 2mx אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2 כרטיסים וזיכרון אז מה עדיף לי::::???? g-force 4 mx 440 + זיכרון 256 sdrm??? או radeon 7500 64mb ddr + זיכרון 256 sdrm??? שניהם עולים בערך אותו מחיר אז מה כדאי לי יותר?????

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Jook,

נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. (AGP universal bus (for AGP 2X/4X systems ---- זה מה שרשום לגבי ה- radeon 8500 של חברת ATI זה אומר תוצרת שלה של הכרטיס, עכשיו באתר של החברה --- gigabyte רשום לגבי אותו כרטיס ואתו מודל (radeon 8500LE ) את הדברים הבאים::: AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems עכשיו אני מעדיף לקנות את של חברת gigabyte ורשום על הלוח אם שלי ככה: AGP slot (Ver.1.0 ,1x/2x model support מה זה אומר שאני יכול להתקין רק את הכרטיס של ATI או גם את של gigabyte תענו לי בבקשה כי זה מאוד חשוב לי,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אפשר להשאיר את המארז פתוח או משהו כזה? או לשים את הכרטיס בצורה כלשהי? אני מעוניין ב -radeon8500 LE 64mb של gigabyte!! ואני לא יודע אם הוא מתאים למארז שלי! אולי זה יגיד לכם משהו: יש לי p3 -800mhz 256sdrm ובאתר של ATI רשום שהכרטיס מתאים גם לפנטיום 2 אז אולי אם המארז של פנטיום 2 מתאים לזה אז גם המארז שלי מתאים?????? אני צודק?????? בבקשה תענו לי כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי!!!!!1

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Regev,

אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NF,

יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shloosh,

אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shloosh,

שווה לקנות? radeon 8500 LE 64mb DDR של ATI???? או gigabyte radeon8500 LE 64MB DDR ????? של gigabyte עולה ב200 שקל יותר וכרגע יש יל 950 שקל, אז שווה לקנות כבר עכשיו של ATI אפילו שהוא פחות טוב או אולי יותר טוב, לא יודע? או לחכות קצת יותר ולקנות של gigabyte אם הוא יותר טוב????????????? חשוב לי מאוד כי יש לי gforce 2 mx 32 mb ואני רוצה שהמשחקים יעבדו יותר מהר ויותר יפה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by chaboub,

היום כל כרטיסי המסך החדשים רשומים כתומכים בחיבור AGP X2/X4. אם אני משתמש בלוח אם ישן של חברת msi שבמיפרט הטכני שלו לא מצויין מספר לייד הAGP אלא מצויין רק AGP 66/133MHz 3.3v device support האם זה אומר שכרטיסי מסך חדשים לא יעבדו אצלי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by huber,

הגיע הכרטיס של MSI מדגם ג'יפורס 4 4200 לארץ במחיר של 1100 ש"ח. מה אתם אומרים? יש לנו מלך מחיר/ביצועים חדש?

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  22. חלק פהה רשמו שיש 4 סוגים של רדאון ובאתר של ATI רשום שיש רק 3?????? radeon 8500 128ddr radeon 8500 64 ddr ו- radeon 8500 LE 128ddr זה ייתכן?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני פונה אליכם בזעקה גדולה!!!!!! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כאן בנאדם נורמלי שיכול לתת חוות דעת מקצועית על 19" CRT?! לא משהו בסגנון... LG שולט, IIyama יביא לך בג'ננה... חוות דעת מקצועית אני מבקש, תודה, תבורכו.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Dj_Rabi,

התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים