עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT. הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח. בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון. האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  3. היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by urilotan,

למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by alexrta,

שלום לכולם. לאחרונה גיליתי לצערי שהכרטיס מסך שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB, אינו תומך ב-DXVA (האצת חומרה בניגון סרטים). עכשיו רציתי לדעת העם לכרטיס שלי יש תמיכה מלאה ב-CUDA כך שאני יוכל להישתמש בו דרך COREAVC COEC. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום רב האם הכרטיסים הבאים: RADEON 9600 XT GEFORCE FX 5700 ULTRA תומכים בטכנולוגית T&L? תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by IG,

שלום. ברצוני לדעת אם יש צפי לכרטיסים של אנוידיה שתומכים בצורה מלאה בדרקס 10 ו\או 11 בזמן הקרוב, לשוק הביניים (טווח מחירים של 800 ש"ח...) ועד כמה כרטיסים של ATI שתומכים בדרקס 10.1, בטווח מחירים של 600~800 ש"ח מסוגלים להריץ משחקים שתומכים בדרקס 10.1? הם באמת מנצלים את כל האופציות בFPS סביר או שהם מקרטעים? תודה

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by NiMo1771,

יכול להיות שמשחק מסויים יתמוך בSLI אבל לא בCF ולהפך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האם אפשר לחבר מסך רחב חיצוני ברזולוציה 1050x1680 ללאפטופ עם כרטיס מסך אינטל 82852/82855 ? אם כן, איך??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by MINIME,

איפה הכי זול לקנות RADEON 8500LE 128 MB DDR שיהיה פחות מ 1000 תודה מראש. MINIME

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  12. תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by HitmanX,

מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה

14. שמעתי שרדאון יותר טובים, אבל אני לא בטוח. אני חושב שהכי כדאי לי לקנות את R9500 PRO, אבל אני לא בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. תודה

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  16. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  17. עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה

18. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

תמליצו לי על החברה הטובה ביותר לדעתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. * שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה ממכם לכרטיס מסך אחר שיכול להתחרות עם X1950 XT 512 GDDR3 בסכום עד 1300 שקל. אני דיי סגור על הכרטיס אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. האם הכרטיס הזה יפעיל לי את המשחק חלק על 100FPS http://zap.co.il/model.asp?model_id=379182 ???

23. Started by ndv,

אני צריך כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה במחשב (זה תומך בכבלים- HOT , נכון?) שיהיה טוב וזול, אני לא מתכוון להקליט הרבה (פעם ב...) אז אני לא צריך משהו יקר, יש משהו שעונה על הדרישות שלי? ועוד שאלה, איזה חיבור יש לכרטיס USB או PCI? (עדיפות לPCI) ד"א תקציב בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים. מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl מישהו ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by MTA,

איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב ולא ממש יקר? ואם אפשר תביאו לי מפרט שלו לא רק שם. משו בין 800-900 ש''ח. ואם אין משו טוב במחיר הזה אז תגידו לי משו טוב והכי זול שתמצאו בבקשה מצטער אם לא שמתי את זה במקום הנכון, פשוט לא ממש ידעתי איפה לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  25. תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.