עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז עם Underclock (היו לי בעיות טמפרטורה בקרייסיס 2) של מ2000 ל1900 בMemory Clock ומ900 ל880 בCore Clock על מהירות מאוורר 100% הכרטיס על 54 צלזיוס, ובזמן שאני משחק קרייסיס 2 לדוגמא היא עולה ל90-97 בערך, בעיקר נעה בין 94-97. זה נורמאלי? מהי טמפרטורה נורמאלית? מהי טמפרטורה קיצונית מדי? איך אני יכול להנמיך אותה במידת הצורך? (הטמפרטורה בחדר 21 מעלות וניקיתי את המחשב אתמול)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by saarxee,

האם יתקיים צ.ב.? במשחקים כמו BLUR, COD, GTA וכו'... כרגע יש במחשב GT220, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך ב-450 שקלים או שעדיף לשמור את הכסף ולחסוך למחשב באיזור ה-1700 שיהיה עם מעבד וכרטיס HD7750? תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by gal651,

חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 1 או 2? 1: http://www.tms.co.il/product/12328 2: http://www.tms.co.il/product/12832

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Snake_Eater,

שלום, קניתי והתקנתי היום כרטיס מסך Geforce GTX 770. מאז שהתקנתי אותו, המחשב עושה לי ריסטרט כל רבע שעה בערך. הריסטרט מתרחש כשאני סתם גולש באינטרנט או לא עושה דבר, אז חום אינו הבעיה (גם בדקתי ב-Afterburner). לפי הדרישות שכתובות על האריזה, ספק הכוח שלי גם אמור להספיק - המינימום הנדרש הוא 600W התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס וגם זה לא עזר. להלן המפרט הנוכחי שלי: ספק כוח: Chieftec CFT-600-14C 600W כרטיס מסך: Geforce 770GTX 4GB GDDR5 לוח אם: Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון פנימי: G.Skill 4GB DDR3 1333 mhz (שני כרטיסים, סה"כ 8GB) מעבד: I5 2.8 GHZ ארבע ליבות

• 59 תגובות
    • 6k צפיות
  8. Started by spider272,

שלום לכולם.. קניתי ליפני שבועיים ת GTX 660 בהמלצת הפורום..אח כל פעם בהפעלת PhysX במשחקים..המשחק פשוט מקרטע שזה פשוט בלתי שחיק ובלתי אפשרי..גם ב MAFIA 2 שזה משחק יחסית ישן..למה הכרטיס לא יכול לתפקד עם ה PhysX?מה אפשר לעשות??ה PhysX עד כדי כך מעמיס?? או האם זה הגבלה של המעבד?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  9. בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by bafty,

אני שוקל להחליף כרטיס מסך מכיוון שעכשיו יוצאים מלא משחקים חדשים הכרטיס שלי הוא GTX 570 האם מומלץ לי להחליף אותו לGTX 760??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by liores121,

שלום וערב טוב. ברשותי המחשב הזה: intel core duo t5900 2.2ghz 4gb ram ati mobility hd 3400 series אני מעוניין בהחלפת כרטיס מסך כדי שמשחקים נורמלים (לא הכי מטורפים) יעבדו לי על המחשב. אין לי מה להשקיע ולקנות מחשב חדש... חבל לי על הכסף. זה רק כדאי למלא לי זמן פנוי פה ושם. האם ניתן להחליף? ומה הטווח מחירים ? תודה והמשך יום טוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shapiranir2,

משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by saarxee,

הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://hwzone.co.il/hardware/news/141770 קראתי כתבה באתרכם מצורף קישור זה חלום של חומרה עד כמה זה נכון ? הרי יצרן הציפים הצהיר שעד רבעון 2 ב- 2014 לא יהיה 20 NM

15. חברים יקרים קיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable אני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעים אשמח לעזרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by spider272,

האם הכרטיס GTX 660 GB OC יחזיק 3 מסכי 19 אינטש שכל אחד 1440X900 בגיימינג כבד?GTA IV..CRYSIS 3..FARCRY 3

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by spider272,

שלום לכול חברי הפורום אני פעם ראשונה מתנסה עם כרטיסי נוידיה..ואני לא חושב שהכרטיס שקניתי נותן תביצועים שהוא מסוגל.. אז לכל בעלי כרטיסי נוידייה רציתי לשאול אותכם האם יש דברים נוספים שלא באים עם התקנת הדרייברים שצריך להתקין? אלה הדרייברים שמותקנים האם זה מה שצריך? תודות לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ido-nava,

אהלן, הכרטיס מסך שלי די מת (G210) ואני מחפש כרטיס מסך חדש. השימושים הם: ניגון סרטים (FULLHD) ובנוסף אני רוצה שתהיה לו תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (TRUEHD,DTSHD). לא יהיה לו שימוש במשחקים כלל. המעבד שלי הוא די ישן (e7200), כך שאין לו ליבה גרפית מובנית והאפשרות היחידה היא להחליף כרטיס מסך. אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול.. 200-300 ש"ח יספיקו אני מאמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by DORAZABI,

קניתי מחשב עם הכרטיס GTX770 רציתי לדעת מה אני אמור לעשות כדי לגרום למשחק להיראות הכי טוב אבל גם הכי שחיק...אני לא מבין בפילטרים ובהגדרות תצוגה אז אם אפשר הסבר מעמיק אני אודה מאוד.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא הכי Cost-Effective, ז"א שיתן מקסימום ביצועים ביחס למחיר. התקציב מוגבל ל- 750 ש"ח ואני קונה אותו כחלק ממחשב חדש (רצוי ב- TMS). משחק לדוגמא שאני רוצה להריץ בהגדרות גבוהות: Civilization 5 אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TTL246,

יש לי לוח ישן של Asus (ישן) מדגם P5KPL-CM G31 ספק כוח של 450V מעבד קצת ישן: Q8200 2CORE QUAD היה לי כרטיס מסך GF8400GS 512MB PCIE שנשרף ועתה הגיע הזמן לשדרוג המחשב אמור להיות מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה "פיליפס" 46 אינץ' חדשה (הגיעה לפני שבועיים) PFL5007K המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר של הבית ולהראות סרטים\סדרות (בלי משחקים בכלל) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בהשקעה של עד 500 ₪ ? ניסיתי את Radeon 6670 אבל התוצאה לא השביעה את רצוני וגם הכרטיס התחמם מהר מאד ניסיתי את Nvidia 630GT, אבל הוא עשה לי בעיות בצפייה בטלוויזיה לאחר שבצפייה בקבצים מעל 1G לעיתים היו קפיצות בתמונה. יש למישהו עצה ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…

23. Started by adishtrt,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by DORAZABI,

קניתי כרטיס GTX770 ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את דיסק הדרייבר שהגיע איתו או שעדיף להתקין אחד עדכני יותר מהאתר של ?NVIDIA

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by FireFlash,

האם יש כבר כרטיס מסך שיודע לעבוד עם הרזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים