עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by albert,

טוב, אולי אתם זוכרים שאמרתי שאני קונה ג'יפה 4 TI4200. אז ככה - בסוף אני לא קונה :-\. אבל בכל מקרה חבר שלי מביא לי כרטיס יותר טוב מהג'יפה 2 שיש לי עכשיו. אני לא חושב שמה שהוא מביא לי זה כל כך טוב אבל זה בסדר כי אני בסך הכל רוצה לשחק טוב בספלינטר 2 ועוד כמה. הכרטיס הוא - radeon 9000PROII של ג'יגבייט. אל תגידו לי - "חרא של כרטיס..." למה קנית..." (לא קניתי מביאים לי). טוב לשאלות: 1. לחבר שלי אין זמן להתקין לי אותו ואני חייב לעשות זאת ולא עשיתי את זה בחיים (לא לצחוק, פעם ראשונה ). אני רוצה שתסבירו לי דיי במפורש איך (אם אתם לא יכולים לא נורא אני יעשה את זה טלפונית עם חבר שלי). 2. קצת יותר חשובה - שמעתי שכרטיס רדיאון לא עובד כל כך טוב על מחשבים שהיה בהם לפני כן כרטיס ש…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by sergydaniel,

1. יש לי כרטיס מסך מסוג ATI RADEON כמה חודשים אחרי שהוא פעל במחשב המחשב הוריד עדכון אוטומטי והשם של הכרטיס השתנה מ: SAPPHIRE Radeon x1300 Series ל: SAPPHIRE Radeon X1550 Series, למה? האם זה אומר שהכרטיס פחות טוב או יותר טוב???וכשאני קונה משחקים איך אני אמור להתייחס לכרטיס מסך כx1150 או כx1300. 2.כשכתוב בדרישות חומרה למשחקים ATI redaon 8500 ומעלה,מה זה אומר x1300 נחשב יותר טוב או פחות טוב? איך אני אמור לדעת? תודה מראש על שתי השאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לילה טוב!!!

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ToY_SoldieR,

אני מדגייש שאני לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד אז ... מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1452&catcode=337 ובכלל מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין כרטיסי מסך PCI- EXPRESS???

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by qpalzm,

1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  8. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום.אני רוצה לקנות את הכרטיס Radeon X1900XT ( ) וראיתי ששתי יצרניות מיצרות אותו-GigaByte ו Sapphire.למה ההבדל במחיר הוא 600 שקל?זה לא אותו כרטיס?ואיזה חברה יותר טובה?אני שמעתי ששווה ללכת על Sapphire. שאלה שניה:מה ההבדל בין מסך דק LCD לבין מסך שטוח של CRT?ואיזה מהם מומלץ למשחקים?כמובן שהמחיר יהיה שווה את ההשקעה :. תודה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  10. שלום! יש לי שתי שאלות: 1) יש לי מחשב עם לוח אם משנת 2006 שנבנה במקור עבור PCI-X 1.0 (אין כרטיס מסך ONBOARD). לאחרונה הלך לי כרטיס המסך, ואני רוצה לקנות חדש. למישהו יש מושג האם ניתן לשים על לוח האם כרטיס מסך עם חיבור PCI-X 2.0, ללא עדכון של ה-BIOS. הדגם של לוח האם: GA-81945P-G של GIGABYTE. 2) לגבי כרטיס מסך שניתן לחבר אליו שני מסכים: כמה שאלות: א) האם זו תכונה שקיימת בכל כרטיס מסך מודרני? ב) הבנתי שהכרטיס הבא תומך בזה (ראיתי כאן בפורום): http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=315&psn&lid=1&leg=0 מה ב-SPECS בעצם מצביע על זה? העובדה שכתוב DUAL-LINK DVI? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by DoT12,

1. איך הכרטיס מסך Geforce 5500 FX -256 MB ? שווה? 2. אני מחפש מסך LCD בסביבות ה 1000-1300 שקל שהוא 17 אינץ' וזמן תגובה 16 MS ...מישהו מכיר משהו כזה? ואם יש..האם הוא בכלל שווה? דרך אגב לפורום הזה יש אחלה סמיילים

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by or,

איזו הוציאו לא מזמן 2 דגמים חדשים של מסכים, אחד 17 אינץ' עם זמן צגובה של 8 מילי שנייה. השני 19 אינץ' זמן תגובה 12 ניגודיות של 1:1000 בהירות של 250 שהוא זהה למסך אחר של החברה... זה נראה לכם הגיוני שהמסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/spec.asp זהה למסך הזה: http://www.eizo.com/products/lcd/l778/spec.asp (למעט הרמקולים...)

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  13. לפני שבועיים בערך חבר שלי קנה Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB ב-1,100 שקל באריזה היה כבל עם חיבור בננות לטלוויזיה למה הוא מיועד (לראות טלויזיה במחשב או ההפך ??) ובקשר ל-6800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&language=he&osCsid=6db2cd7ceef986e78a3bcc7793979238 יש הבדל רציני של ביצועים בין שתיי הכרטיסים ? כי חבר שלי מה זה מתבאס שהוא לא לקח ת-6800

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by orrm,

צפו לעדכונים בערך עוד שעה אם תוצאה את המערכת שלי אפשר לראות במפרט פרופיל

• 129 תגובות
    • 15.7k צפיות
  16. Started by maxth,

ברשותי המפרט הנל: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-ph67-ud3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - 8gb ddr3 ram הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- radeon hd 6950 כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- antec three hundred ספק- seasonic 600w active pfc 80 ברצוני לברר את שלושת הדברים הבאים לגבי r9 290 1) האם המעבד יגרום לצוואר בקבוק(intel core i5 2500 3.3 Ghz) ? 2) האם הספק(seasonic 600w active pfc 80) יחזיק אותו אם לא איזה ספק צריך? 3) האם ה r9 290 יכנס למארז (antec three hundred) ? ,תודה

• 90 תגובות
    • 10.4k צפיות
  17. Started by dor31,

האם הDIRECTX9 יעבוד עם הגי פורס או לא

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני מתכנן לקנות בימים הקרובים את ה-g1 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יצליח להכנס במארז. מידות המארז :http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 מידות הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp מידות הכרטיס הנוכחי(6870) : http://www.techpowerup.com/gpudb/256/radeon-hd-6870.html לפי ה-specs, נראה כאילו זה אמור להתאים, אבל אני לא בטוח. האם יש למישהו פה ניסיון עם הכרטיס והמארז הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shenig,

האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  20. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by shadi,

שלום, ברשותי לוח אם של EPOX דגם +8RDA תומך עד AGP X4 אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ATI 9600XT , ואשמח לקבל תגובות בקשר לתאימות שלו בעבודה על הלוח שיש לי. מה שבעיקר מעניין אותי זה האם ייתכנו בעיות לאור העובדה ש לוח ה EPOX שלי מבוסס על NFORCE2 שהוא צ'יפסט של NVIDIA המתחרה? אשמח אם התגובות יתייחסו להיבט הטכני ולא המחיר. הכרטיס נבחר בכוונה ומתוך ידיעה שזה נחשב כרטיס ממוצע (פלוס) יחסית היום. שאר פרטי המחשב: +AMD ATHLON XP 2400 EPOX 8RDA+ DUAL CHANNEL TWINMOS 2X256MB PC2700 מערכת הפעלה XP PRO עם SP1 דרייברים מעודכנים (כולל BIOS) עד היום המערכת הזאת עבדה ללא בעיות. כמו שהזכרתי בהתחלת ההודעה, הכי מעניין אותי זה האפשרות שרכיב של ATI לא יעבוד מול NVIDIA . מה דעתכם? תודה! - שאדי

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by guyel,

שלום אני עובד עם מחשב בן 4 שנים לערך, עם המפרט הבא : מעבד: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSE זכרון: שני סטיקים Elixir 2GB DDR3 1333Mhz + סטיק נוסף של 8GB ב1333Mhz שאינני זוכר את הדגם שלו כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 ספק+מארז : ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W מערכת הפעלה: windows 7 64bit [TABLE] [TR] [TD=align: right]לאחרונה התחילו בעיות עם הכרטיס מסך (אפרט למה הסקתי שהכרטיס מסך הוא הבעיה אם יהיה צורך) והחלטתי להחליף אותו. לאחר עיון קצר פה בפורומים ראיתי שהרבה ממליצים לקנות כרטיס מיד שנייה והחלטתי לקנות כרטיס sapphire R9 290 שהיה נראה לי כמו שדרוג רציני לעו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, מעוניין לרכוש מ-KSP אילת את הכרטיס הבא: EVGA GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 1) אני רוצה לדעת האם יש תאימות בין הכרטיס מסך לחומרה של המחשב שברשותי? מפרט מחשב: Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz לוח Gigabyte ga-h97-hd3 ספק כוח - Corsair RM650 Modular Gold 80 plus מערכת הפעלה ווינדוס 10 Pro F9C - BIOS(גרסאה) 2) בנוסף מעוניין בהמלצה על מסך 27 אינץ' מ-KSP שיתאים לכרטיס עד - אלף ש"ח. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור(גם לגיימינג בינוני אבל פחות רלוונטי לי). תודה רבה

24. שלום, רציתי לשאול לפני שאני קונה את כרטיס המסך הנ"ל אם יכולה להיות בעיית תאימות ללוח האם. באתר של ATI כתוב שלכרטיס יש יצאה מסוג: PCI Express 2.0 x 16 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4770/Pages/hd-4770.aspx בלוח האם שלי Gigabyte GA-945G-S3 :

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים... אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2. יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי? תודה.

• 11 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.