כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי אותו מאייבורי, נ כנסתי לשחק במשחקים שלי הכל עובד חללללללק חלק חלק אבל שהפעלתי את COD MW3 הוא עבד חלק שיחקתי איזה 10 דק' הכל על הכי גבוה ואז פתאום המשחק קרס ונכנס אליו שוב וזה עבד ב20 FPS ! ואז יצאתי למסך הראשי עשיתי רענן וזה עבד רגיל מה זה זה עכשיו?? עכשיו הורדתי פאר קראי 3 וזה לא מפסיק לעשות לי את הבעיה הזו.. ניסיתי על הגדרות מדיום, אולטה זה עושה את זה בכל רזולוציה.. לא יודע מה לעשות.. המחשב שלי טוב והכרטיס מסך טוב אני פשוט משתגע סתם הוצאתי היום 700 שקל? הכרטיס חדש מהקופסא ! למה זה ככה? כל הדריברים מעודכנים!! :(
-
- 141 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, איזה כרטיס לקחת ? לפי מה שראיתי יש בטווח: gt610 2gb ram gt620 1gb ram gt630 1gb hd6570 hd6450 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
Gigabyte GTX560 GV-N560GOC-1GI נרכש ב 2012: אז יש עדיין אחריות של שנה וחצי בערך. כמה הוא שווה היום כי יד שניה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לרכוש את הכרטיס ב- 650 ש"ח: [h=1]GeForce GTX 295 Platinum Edition[/h] המפרט שלו הוא: [h=3]GPU Engine Specs[/h] CUDA Cores 480 Graphics Clock (MHz) 576MHz Processor Clock (MHz) 1242MHz Texture Fill Rate (billion/sec) 92.2 CUDA Cores Per GPU 240 [h=3]Memory Specs[/h] Memory Clock 999MHz Standard Memory Config 1792MB Memory Interface GDDR3 Memory Interface Width 896-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 223.8 Standard Memory Config Per GPU 896MB Memory Interface Width Per GPU 448-bit [h=3]Feature Support[/h] OpenGL 2.1 Supported Technologies SLI, CUDA, 3D Vision, PhysX SLI Options1 Quad [h=3]Display Support[/h] Multi Monitor Yes Maximum Digital Resolution…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לשדרוג כרטיס מסך לצורך גיימינג המצב כרגע הוא שמשחקים חדשים נתקעים, קופאים או מעיפים אותי לשולחן העבודה לסירוגין (כמובן שכל הדרייברים מעודכנים) תקציב: 1000 +- ש"ח המפרט כרגע: Intel® Core i5-2400 CPU 3.10GHz 4 GB RAM NVIDIA GeForce GT 440 1028MB Microsoft Windows 7 (6.1) Home Premium Edition 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) ספק: 500W אשמח להמלצות לכרטיס מסך או/ו שדרוג חומרה נוספת עפ"י הצורך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מערכת בת 6+- שנים שברצוני לשדרג לה את הכ.מסך ואשמח לעזרתכם. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). השימושים של המחשב זה בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה.. אבל כן יש רצון לפוטושופ (חובבני, תמונות ביתיות, לא דברים כבדים במיוחד) ובתקווה גם משחקים לא כבדים במיוחד (סימס 3 יעבוד במחשב הזה..? לפי גוגל נראה לי שכן..) עכשיו.. לפי גוגל הכ. מסך הוא Intel Graphics Media Accelerator 950. ויש בלוח אם כניסות של: 1 x PCI-E x16 @16 1 x PCI-E x1 2 x PCI 2.2 אין לי בעיה לקנות כ. מ…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן , יש לי כרטיס מסך hd5770 לא יודע מה קרה לו הוא פתאום לא עובד נידפק משהו . מבחינה חשמלית הוא עובד המאוורר עובד, אני לא יודע מה לעשות חבל לי עליו כרטיס חיה הבנתי שלא מתקנים כרטיס מסך זה נכון?? (רק מחליפים למי שיש אחריות)? יש לי בבית לוח אם חדש מהקופסא שלא נגעתי בו שזכיתי בו דרך האתר MSI big bang fuzion מותאם לאוברקלוקינג לוח רציני לגיימרים אני מוכן להביא אותו חינם למי שרוצה תמורת כרטיס מסך טוב יש הצעות בקשה איך אני יכול להתארגן על כרטיס מסך? בלי לקנות חדש
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כל אתר מספרים סיפור אחר האם משהו יודע כאן אם באוקטובר יהיה כרטיס מסך 20NM ? עדיף עם קישור מדוע חושב מה שחושב
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נמצא ברשותי המחשב הזה(בין כ 5 שנים וסה"כ עובד תקין): מארז ANTEC P182 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 8GB זיכרון 2 דיסקים אחד 256GBSSD ואחד 1TB 2.5 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V כרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך חדש שמתאים לדרישות הבאות: 1. פסיבי (ללא מאווררים). 2. תמיכה ב dx11 ובעל יכולות סבירות למשחקים חדשים. 3. סכום עד כ 700-800 ש"ח. בבקשה אשמח להמלצה מתאימה למפרט שברשותי. תודה רבה ושנה טובה
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו SKYRIM על הגדרות בינוניות, על מסך 22" עם רזולוציה 1680x1050. אין לכרטיס דרישות מיוחדות מעבר לכך. לגבי תקציב אני רוצה להשקיע משהו כמו 200-300 ש"ח בערך לא יותר, ואם אפשר לחסוך גם טוב. זה המחשב שהכרטיס יחובר אליו: CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Motherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 PSU: Crosair VX 550 Watt את מפרט המחשב המלא אפשר לראות בכרטיס שלי (להוציא את הכרטיס מסך שרשום שם ועבר למחשב אחר). חנויות מועדפות: TMS, RSM, KSP, IVORY. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת HTPC על בסיס המחשב הישן שלי, pci-e x16 2.0 e8400 והכרטיס מסך שיש לי מתחיל לזייף ולתת שגיאות ומה לא. (רדאון x1900). מחפש כרטיס שייתן לי מענה טוב לכל הצרכים של HTPC במחיר הכי זול שאפשר שיתאים כמובן למערכת הקיימת. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לבנות מפרט למחשב חדש. הייתי רוצה לחבר למחשב 3 מסכי DELL U2713H. איך אני יודע איזה כרטיס מסך מתאים לי? מה אני צריך לחפש בכרטיס המסך כדי שאוכל לחבר 3 מסכים כאלו [כנראה באמצעות DisplayPort] ולהשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם [1440*2560]? האם אני זקוק ל2 כרטיסי מסך? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11555 - Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 http://www.tms.co.il/product/12311 - Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail מה יותר עדיף? ועוד משהו את ה Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5 אני יכול להשיג ב Amazon בפחות כסף כולל משלוח מי Buy2usa שזה יוצא 1301
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש(כבן חודשיים) ויש לי בעיה שבזמן שאני משחק יש לי שתי שגיאות: פעם יש לי dsiplay driver stopped responding and recovered ופעם nvidia windows kernel mode driver stopped working יש לי windosw 7 64bit כרטיס מסך GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זיכרון: 8gb הדרייבר מעודכן לגירסה החדשה ביותר(הבעיה הייתה קיימת גם בגירסאות הישנות יותר). ניסיתי למחוק את הדרייברים עם driver sweeper, לא עזר הבעיה קיימת בזמן משחק בלבד. אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. עד היום היה לי 9800GTX והייתי מסתדר יופי עם הטמפ' ומשחק במהירויות המאורר של הכרטיס מסך. כאשר החלפתי לכרטיס אחר ATI 6870 אני לא מצליח לראות גם טמפ' וגם לא מצליח לשחק במהירויות דרך התוכנה RIVA TUNER אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כרגע לא לחוץ לי, ואפשרי מבחינתי לחכות לנובמבר כדי לקנות אותו. התקציב של המחשב יהיה באיזור ה5K. האם כדאי לחכות ל9XXX, או שהמחירים יהיו בשמיים בהשקה ועדיף ללכת על הנוכחיים של NVIDIA? אין לי נסיון עבר עם כרטיסים שרק יצאו ולכן איני יודע האם המחירים בתחילת המכירה הוגנים או לא הוגנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חדש 1. האם 770 יכול למתוח יותר HZ למסך ? האם זה אלמנט שקל להפעיל בכרטיס מסך ? ( לחיצת כפתור או צריך תוכנה מיוחדת ) 2. האם 48 ROP ויחידות עיבוד רבות ב-780 נותנים גם איכות תמונה חדה יותר ? נקייה יותר ? וכדומה ? 3. חוץ מיותר כוח עיבודמה מציע יותר 780 מול 770 ? חן חן למסבירים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי , התחיל לצלוע קצת בזמן האחרון כנראה התעייף עם השנים . התקציב 1500 פחות או יותר , עדיפות לRADEON המפרט שלי [h=1]Intel - E8500 Thermaltake - Big Typhoon Asus - P5Q-E Gigabyte ATI Radeon HD4870 OCZ - Reaper - 2048 X 2 Enermax MODU82 - 525W תודה. [/h]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-