עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shoshan01,

המטרה: משחקים. המסך: 24" 1920*1080 המפרט: בצד ימין <---- עדיפות לחנויות KSP ואייבורי תודה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Shoshan01,

נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by avrahams1,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם. כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון? במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)? תודה, אבי.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by David Ell,

שלום אני די סגור על כרטיס שאני רוצה (GTX 760 MSI) אני קונה מ-KSP ב-1490 ש"ח ורוצה בעתיד לעשות SLI, משהו כמו שנה מאוחר יותר. רציתי לדעת אם אני עושה SLI הזיכרון מוכפל, זאת אומרת בכרטיס אחד יש 2GB אז במערך יהיו לי 4GB? כי אני מאמין שבעתיד המשחקים ידרשו יותר זיכרון ואני לא רוצה לשדרג לפחות עד הצבא (שנתיים וחצי בערך). וכן אני ברזולוציה של 1920X1080 ולא מתכוון להיות מעבר לזה.

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by yaron.c,

כל הפורומים רועשים וגועשים ופה שקט ? http://videocardz.com/45753/amd-radeon-r9-290x-slightly-faster-gtx-titan

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by -=Snoop=-,

אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by X-nOize,

שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכם, קניתי לפני חצי שנה את הכרטיס המסך של אסוס GTX660 מהדגם הפשוט יותר לא TI וללא OC ואני לא מרוצה ממנו כל כך, אני מקבל בבדיקות (על ההגדרות הכי גבוהות יש לציין) 20FPS מסך יחיד מה יותר עדיף וכדאי לעשות: לקנות 770 יחיד או לקנות עוד 660 ולעשות SLI? באיזה מערך אני אקבל ביצועים יותר טובים ב CUDA? חשוב לציין שלוח האם שלי הוא בעל סלוט אחד של PCIE 3 X16 והסלוט השני הוא PCIE 3 X8 שזה מוריד טיפה ספק כוח של קורוסייר GS 800W מצרף תמונות מסך:

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX

14. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל, אין לי ממש מושג לאן השירשור הזה שייך אבל ראיתי פה מישהו שביקש המלצה דומה אז פתחתי פה, אם זה לא קשור לפה אבקש להעביר את זה למקום המתאים. לנושא: אני מתכנן לחבר ממיר HOT Magic HD למסך מחשב Dell u2312hm, כרטיס מסך GTX760 והרמקולים הם Solo6c. עד כאן הנתונים הטכניים עכשיו איך יתבצע החיבור, התייעצתי בפורום תמיכה טכנית על מהלך החיבור: המסך יתחבר למחשב בעזרת כבל DP. הממיר יתחבר למסך עם כבל HDMI-->DVI-D. ולבסוף הרמקולים יחוברו עם כבל 2RCA-AUX. ומהרמקולים לממיר עם כבל 2RCA-2RCA. אשמח לקבל המלצות לכבלים הנ"ל (חוץ מהשלישי), שיהיו איכותיים כי סך הכל זה ישמש בתור מחשב גיימינג וגם בתור "טלויזיה" אז אני לא רוצה שיהיו לי בעיות צפייה/חוסר סיפוק באיכות בגלל כבל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spider272,

האם הספק enermax naxn 550w thomhwk/יחזיק מערך של 2 כרטיסי GTX 660 OC GB על מערכת מבוססת I5 3570K עם אוברקלוק למעבד?

• 45 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. Started by chakalaka25,

אהלן אני מחפש לקנות כרטיס מסך בשביל גיימינג בסביבות ה1100 שקל מפרט נוכחי: מעבד:CPU Type QuadCore Intel Core i5-3570, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: 3D Accelerator ATI Radeon HD 5770 (Juniper) מארז: כתוב לי בקבלה: מארז כולל ספק ca-326 500w x2usb ספק כוח: seasonic 620w bronze series active pfc 12cm fan psu s12II-620 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?

18. Started by Alonzzzz,

אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…

19. הכרטיסים הם: Gigabyte Geforce GTX560 1GB Gigabyte Geforce GTX650 OC 1GB Sapphire Radeon HD7770 1GB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by guylederer0,

אהלן חבר שלי קנה מערכת חדשה והוא נתקל בקשיים להריץ משחקים המשחקים שהוא ישחק יהיו בעיקר משחקי ספורט כמו FIFA מורטל קומבט ושאר הזאנר על רזולוציה 1900X1080 42 אינץ המערכת שלו היא: i5 4670k GA-Z87M-HD3 DDR3 4GB Seasonic 520w s12ii SilverStone Lascala LC13 ATX HTPC הוא מוכן להשקיע 550 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח לפי מה שראיתי האפשרות הכי טובה היא AMD 7770 או GTX 650TI מה מבינהם יתן את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עוד משהו קטנטן ... ממה שידוע לי יש לו כרטיס מסך מובנה בלוח אמ השאלה שלי האם צריך להגדיר בביוס ולבטל את הכרטיס המובנה בלוח כדי שהמערכת תרוץ על המאיץ הגרפי שבמעבד ... האם זה יפתור לו כמה מבעיות ויהיה אפשר ל"התחמק" מקניית כרטיס חדש ? תודה לעוזרים ושיהיה חג שמח

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  23. שלום לכולם, לקראת BF4 אני עושה שדרוג קומבינה לעגלה הישנה שלי. אני מעוניין להריץ את משחקי Frostbite2 שהם BF4 ו C&C על מקסימום FPS, פחות חשוב לי ההגדרות. הספק הוא TT ToughPower 600W בן כחמש שנים+ מעבד יהיה 4770K. שימו לב שהדגש הוא BF4 עם שרת 64 שחקנים. הסינגלפלייר לא רלוונטי. כמו כן אני מעוניין לדעת מה האפקט של הזכרון של הכרטיס על הביצועים ? DICE אמרו שדרוש 3GB בכ"מ ב BF4... איך הגיעו לרמות הזויות כאלו ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by alex542,

היי, יש לאחותי הקטנה מחשב עם לוח אם GA-EP43-DS3L. לפי הבנתי הלוח תומך ב PCI-Express 2.0 לכן שהחיבור של כרטיס מסך היה גם כזה. היא לא תשחק במשחקי הדור כמובן לכן גם התקציב נמוך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר זה?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים