כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתבסס על המפרט הנוכחי שלי, אני רוצה לדעת אם החלפת כרטיס המסך שלי ב7800GS ישפר את הביצועים שלי בצורה משמעותית?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מסך CRT בזמן הקרוב, יש לי שאלה, קיימים מסכי CRT שמאפשרים רזולוציה 1280*1024 עם 85Hz ? אני לא מסוגל יותר להסתכל על המסך שלי בגלל קצב הרענון הנמוך.. מחירים הייתי מעדיף בסביבות ה700 שקל..
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מטרה: משחקים חשוב לציין שיש לי מסך 17'' 1280X1024 רזולוציה מקסימלית. אני מצליח להריץ את רוב המשחקים היום עם המערכת שלי אבל על הגדרות די בינוניות ברזולוציה זו, שלא לדבר על AA ועל AF גבוהים. ואני עומד על FPS גבוליים למשחק 20-30. השאלה אם אני אקנה כרטיס מסך כמו 4770 יתן לי איזה שיפור, או שהמערכת שלי כה ישנה שהיא תגביל כבר כל כרטיס חדש שאקנה. חשוב לציין שאין לי כסף כרגע להחליף את כל המערכת. רק תיקון קטן למחשב שלי יש ספק Chieftech 550W ולא ספק ג'נרי כמו שרשמתי, כך שאין לי בעיה לקנות כרטיס שדורש הרבה עוצמה. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אבל יש לי שתי שאלות: 1) המעבד שלי E8400 יהווה צוואר בקבוק(הוא על OC ל3.7)? 2) הספק שלי מתאים(ZALMAN 460W)? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי לי Sapphire Radeon 5850 Xtreme, אני מאוד מרוצה ממנו, כרטיס שנותן תמורה נהדרת לכסף, מצליח להריץ את Metro 2033 על High ב-1920x1080 על DX11 עם Tessellation מופעל ו-Vsync ואני מקבל בערך 50-60 FPS. ב Very High הוא קצת מתקשה, בכל זאת כרטיס מיד ריינג'... (עבור ה-GTX460 שמשתווה לו NVIDIA ממליצים גם לשחק על HIGH ברזולוציה הזו) אני משחק על טלוויזית לד 42" וחשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס אחד שייתן לי פי 2 ביצועים, במחיר שלו כרגע (700 שח) זו פשוט מציאה. הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P ספק: Enermax Modu82+ 525W זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 עכשיו, על הקופסא של הספק שלי כתוב שהוא Crossfire Certified, והלוח שלי גם תומך CFX (אבל הסלוט PCI-E השני שלי הוא X8 ולא X16, …
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 5600XT וזה הורס לי את כל מחשב החלומות שבניתי.... יש לי אותו חצי שנה ואני שוקל לשדרג את כרטיס מסך ועלה לי רעיון לקנות את 6800.... מצאתי את המחשב במספר חנויות והמחיר הממוצע הוא 2500 שח... האם לדעתכם קניית הכרטיס מצדיקה את ההשקעה?? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לדעת חד משמעית אם יש טעם להשקיע עוד 600 שקל (עכשיו שה- 4850 ירד אל מתחת ל- 900 שקל) בשביל הגרסה המשופרת... לא קריטי פילטרים ודברים כאלה, רק חשוב שבשנה פלוס הקרובות משחקים ירוצו חלק. אם ה- 600 שקל פלוס מינוס האלה עושים הבדל רק ב- AA ורזולוציות מטורפות או משהו אז מבחינתי זה באמת מיותר. מה לקנות? עריכה: אופס שכחתי גודל מסך: 22".
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מסך מומלץ של VIEWSONIC דגם VP930B. מסך מאד יקר. בתחילה בדקתי את כל הפרמטרים הידועים כמו זמני תגובה פיקסלים מתים וכו' אבל בהמשך הבדיקות שמתי לב לתופעה שלדעתי לא מסוקרת כלל בכל הסקירות שאפשר למצוא באתרים שונים: שמתי לב שכאשר המחשב עובר לשמירת מסך ורובו אמור להיות שחור, השחור אינו שחור. אור הרקע של המסך מסתנן החוצה ככל שמביטים יותר מהצד. כשעובדים בלילה ומכבים את האור המסך במצב שחור מקרין אור כמו פנס. רק כאשר מביטים ישירות למסך מקבלים קצת שחור עם פינות מוארות. ההבדל בין רמת השחור של צג ה CRT שלי לזה של ה LCD היא דרמטית לטובת ה CRT. אני מניח שטכנולוגיית ה LCD עם כל הההתקדמות נמצאת עדיין בחיתוליה, אחרת אין לי הסבר לתופעה. למותר לציין שכבר פניתי לסוכן וביקשתי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, הורדתי והתקנתי את התוכנה ATI TRAY TOOL. כבר כמה חודשים שאני מנסה לחבר את המחשב לTV, וסוף סוף בעזרת התוכנה הזו החיים ניהיו יותר קלים! אך שוב, יש לי בעייה קטנה והיא מסך TV שמראה שחור לבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הTV (NTFS/PAL) וכו'...אך ללא הועיל. ניסיתי גם דרך התוכנה להעביר שיטות שידור, PAL B/G/H וכו' וכו', וגם זה לא עזר, האם ישנו פיתרון? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Imagination Technologies, הבעלים ומחזקי הקניין של המותג PowerVR, מכריזים כי כעת בכוונתם להכנס אל עולם מחשבי ה-x86 שכולל מחשבים שולחניים, תחנות עבודה ושרתים עם מוצרי עיבוד גראפי מודרניים משוכלליםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-