עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. https://www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2019-new-video-shows-the-rise-and-fall-of-amd-intel-and-nvidia-graphics-cards מדהים שהייתה תקופה ש AMD שלטה בטבחה ללא עוררי (עד הגעת ה 660 ואז ה 8800, ומאז די נעלמה:

2. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by tomer4455,

היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני מעדיף לא להתעסק בלקנות כרטיסים מאנשים אחרים וזה אני מעדיף לפקנות כרטיס חדש דנדש מהחנות אומנם פשוט יותר אבל לפחות יהיה לי אחריות והכל התקציב שלי זה עד (!) ש"ח 500 הכרטיסים שמתאימים לי הם AGP4X בלבד.... ולכן אין לי יותר מידי ברירות אז אני מנסה להוציא את הטוב ביותר שאני יכול מהמצב הזה ולכן יש לי 2 כרטיסים ששמתי עליהם עין הייתי רוצה לדעת מה הם אתם חושבים יותר טוב או שאולי אתם מכירים כרטיס אחר שיותר טוב משני אלו הראשון : sapphire ATI ?X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E ?PCI Express x16 / AGP 4x,8x versions available מחיר : 490 והשני : ATI ?9600XT 256MB, TV, DVI model : ?RADEON 9600 XT ? AGP slot? :?8X/4X/2X מחיר: 460 בדקתי מחירים באתר של KSP אם אתם מכירים מקום אחר שבוא יש …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ran07,

כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט ‏TR2 Power W0070 430W ‏Thermaltake‎ אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by YAK-YAK,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה כרטיס יותר עדיף לי לקנות, אם יש לי ספק כוח של 750 וואט: בין שניהם, המחיר פחות חשוב. ישמש בעיקר למשחקים! מודה לכם מראש, 1- https://www.alon-computers.co.il/items/4013696-כרטיס-מסך-Gigabyte-GeForce-RTX-3060-Eagle-OC-12GB-GDDR6 2- כרטיס מסך ASUS DUAL RTX 3060 Ti V2 MINI 8GB GDDR6 (לא ניתן לצרף קישור - זה מ KSP)

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by baruch28,

איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by angelos21,

חבר'ה אני לא בטוח, אבל נראה לי שהמחיר של ה1900XT של SAPPHIRE ירד בכמה מאות באתר של נעה!!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 בהתחלה תכננתי לקנות את ה- 1800XT אבל אני רואה שההפרש הוא יחסית נמוך, על איזה כדאי ללכת???? האם ה1900 חזק בהרבה מה1800???? ???

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  9. באותו מחיר של הכרטיסים הנוכחיים. אז מי שעומד לקנות את הכרטיסים האלה, שיחפש אותם עם ליבות שמופיע האות A בדגם, או 410 במקום 400 בלבד.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היצרנית הטאיוואנית משיקה את האלטרנטיבה שלה ל-Razer Core בתג מחיר זול יותר, אך כזה שעדיין יבריח את רוב הרוכשים הפוטנציאליים לכתבה

12. Started by Sprewell,

יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, כרטיס מסך ATI 4570 אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, אבל היום אחרי שהדלקתי אותו פתאום כמה דקות אחרי שגלשתי המסך נכבה. לא נגעתי בהגדרות חשמל או משהו כזה, אבל כנראה שמשהו קרה לזה אחרת אין לי מה להגיד. דרך אגב, אם אני מוריד את המכסה ומוריד את המחשב למצב שינה ואז "מעיר" אז שוב יש לי מסך בסדר לכמה דקות ואז שוב הוא נכבה. את ההודעה הזאת אני כותב כשאני מאיר עם פנס על המסך ואני רואה פחות או יותר מה קורה, אבל מה הבעיה הזאת ואיך אני פותר אותה? *** עמעמתי עכשיו את הבהירות מסך מהכי גבוה לממש נמוך ועכשיו זה לא קורה... אבל אני לא יכול להמשיך לעבוד על המחשב עם בהירות כל כך נמוכה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by nokobik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dol222,

שלום אני קונה בזמן הקרוב מחשב ורציתי שתתנו לי דגם של כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים כבדים. שמעתי על הדגמים האלה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe הם טובים? שווים קניה? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. לאחר חיפוש מורחב ביותר (באתרי השוואות מחירים) לא מצאתי את החברה הזו, הבעיה: יש לי כרטיס שלה והוא עושה לי הרבה צרות והרבה רעש. אם מישהו שמע עליה ויכול לתת חבת דעת על החברה הזאת בבקשה. (גם אם חוות הדעת כוללת: חרא חברה, חברה סבירה וכו' התשובה תתקבלנה בברכה.) אם יש לה שם אחר, תגידו אותו כי אני לא מוצא אותה...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Ace-of-spade,

שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג עתידי של הכרטיס שלי, 980TI של ASUS. כשקיניתי אותו, היה לי מסך של 1080P, וכעת של 4K. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל שיוצא כותר כמו Fallout, או Elder Scrolls, אני חוזר לסורי :] וחייב לשחק על הגדרות מקסימליות. לא נראה לי משתלם לקנות ספנית דגל פעם נוספת, אז רציתי לבדוק כיוונים נוספים. תודה מראש.

17. Started by JBKG,

זהו. אחרי 3 וחצי שנים טובות, הכרטיס מתחיל להראות סימני זיקנה, הוא גוסס ומבקש רחמים. הנה התוצאה: ניסיון לשחק גיטר הירו 3, 800*600, הגראפיקה הכי נמוכה שאפשר וגם זה מקרטע ניקיתי קירור, שימנתי, שמתי משחה חדשה, אפילו בניתי קירור משלי (גוף קירור של פנטיום 4 ומאורר 80) וזה לא עזר . אבל! המחשב לא נתקע, והמשחקים פועלים אז למה שאני לא אשחק בו עד שהוא ישרף? יהי זכרו ברוך טוב צריך הצעות לכרטיס חדש לא יקר סביבות ה-400-500 שקל אני משער. לא מתכנן להריץ קרייסיס על מקסימום... תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by psybrain,

תגידו איך החברה הזאת בכרטיסי מסך ? INNO3D יש מבצע בנועה מחשבים לכרטיס הזה ב 2090 שקל !!! אני חושב שזה כדאי מה אתם אומרים ? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by On18,

שלום לכולם רציתי לשאול ולהתייעץ אני שוקל לקנות כרטיס מסך למחשב החדש בעזרת השם מה כדאי לקנות כרטיס מסך GTX680 או Vapor-X HD 7970 OC 6GB ? היה לי בעבר HD6970 2GB , לא שבעתי רצון מ AMD מצד ביצועים גבוהים , איכות ותמונה הרבה יותר איכותית במשחקי המחשב בעיות מנהל התקן וכו' , אשמח לשמוע תגובות עם סיבות בבקשה , והאם בכלל ATI טובה יותר או NVIDIA ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by premier,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה חנויות את השם של החברה הזאת . מה זאת החברה הזאת ? ולמה מחירי כ.המסך שלה נמוכים יותר ? ( הם מייצרים רדאונים).

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. הכרטיס ניראה ממש ארוך- http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/news/2003-05/fx5900-2b_.jpg&1=1 מעבר לתופסן הAGP יש לו עוד מלא+ מה זה התופסן השני??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Dutchy,

שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. כל הפסים שיש עליהם קו....... וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by taltola,

אני ככל הנראה אקבל בקרוב כרטיס r9 390x חדש, בלי אופציה לקנות/להחליף לכרטיס אחר. אשמח לשמוע קצת על הכרטיס למי שמכיר. יתרונות/חסרונות? איך הוא יחסית למה שיש היום בשוק? ועוד... תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Bug2000,

יש לי קונה לכרטיס מסך של ג'יפה 2 400 באותו מחיר אני יכול לקנות את ה רדאון 7000 כדאי לי ? כי אני מעוניין לכרטיס טיפה יותר טוב אשר ישרת אותי עוד כמה חודשים עד שאני קונה רדאון 9700

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים