כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מסך "17 - בעלות של כ- 1500 ש"ח . המסך שלי הוא של אימאה - והוא עושה המון בעיות ומחר הוא כנראה יוחלף - אין לי בעיה להוסיף גם יותר כסף העיקר שיהיה אמין וטוב - ועם שירות תיקונים בארץ אמין . תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יותר מישתלם לי באותו סכום הכסף? : http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_800&products_id=4080 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=5382 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_94&products_id=5335 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4970 תעזרו בקשה ... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו סכומי כסף ומאתר פנדה אז תכתבו בקשה תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש: p-3 933mhz 128+256 sdram g-force 2 mx 400 אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות ) איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לינק להזמנה מוקדמת של הריידון דחוף!!!! בתודה. ;D
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ולפעמים גם להתעוות זה משגע אותי קניתי מסך לפני חודשיים וכל כמה זמן הקצוות מתעוותות בדקו את המסך והם טוענים שהכל תקין מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל עושה רעש של שואב אבק במאמץ, ככה זה אמור להיות? ואם אפשר לסדר את זה? (זה מחשב חדש) קניתי את הכרטיס מפה http://www.tms.co.il/product/11419 הכרטיס מסך שהורכב לי לא דומה למה שתמונה ^ אין את המכסה האדום שחור הזה, רק מאורר כזה ורשום עליו MSI ככה זה אמור להיות?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה קצת לא מובנת כלומר בגלל ש- CPU 3930 לא תומך באופן מלא ב- PCI-E 3 לא הוכל לקבל 8GT/s ?עם כרטיס 7950 האם זה נכון ? http://www.hardocp.com/image.html?image=MTMzMjYzMjE0MWFLdzBEQjg4T2FfMV8yNF9sLmpwZw== רשום באתר עד 5GT http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-%2812M-Cache-up-to-3_80-GHz%29
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום .. יש לי כרגע את ה 6950 שפתוח ל 6970 עם OC ל 910@1325 והוא עובד מצויין .. אבל הוא מתחיל להראות את הגיל שלו ( כבר לא מריץ על ULTRA את כול המשחקים כמו פעם) הסתכלתי על לוחות היד שניה באתר וראיתי שהם נמכרים היום באזור ה 300 שח .. המחשב שלי טוב מספיק בשביל לאכלס 2 כאלה הספק כוח בעל הספק של 750W של קרוסיר) והלוח אם תומך CF (16X 4X( משתלם לי לקנות כרטיס נוסף יד שניה ולהרוויח תוספת ביצועים ? עד כמה הביצועים השתפרו ? 170% ? 180% ? (כש 100% זה המצב שנוכחי) או שעדיף לחכות עוד קצת ? כי כמו שאני רואה כרגע .. מחירי הכרטיסי מסך בעלי ביצועים זהים לכרטיס שלי גבוהים משמעותית מהמחיר של הכרטיס שלי ( 750 שקל עבור ה 7850) וכול הכרטיסים החזקים ממנו יקרים עוד יותר (R9 290של AMD יושב על…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הוא 128 מגה כמובן . שמעתי הרבה דברים לא טובים על fx אבל ב380 כרטיס שעושה 256 ביט? זה נראה לי לא רע בכלל. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה? דרך אגב 380 שקל זה המחיר החדש, לא משומש
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-