עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בונה כרגע מפרט מחשב בפורום "מפרטי מחשב" ,המליצו לי על CF 6870 ונדלקתי על הרעיון . ולאחר בדיקות והשוואות נדלקתי עוד יותר על הרעיון של CF 6950 שנותן ביצועים אדירים(לפחות על הנייר) 3 שאלות: 1.האם להיום לאחר שהוציאו דרייברים חדשים ב ATI אין שום בעיות משמעותיות ב CF כמו שתוארו בעבר לפני כחצי שנה עם ה micro stuttering ? 2. כהשקעה לתווך ארוך(4 שנים וכו) זה נכון לחרוג בתקציב של כ 1000ש"ח ולקחת CF של 6950 במקום CF של 6870 ,או שזה מיותר? זה פער הביצועים בינהם: http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=301 או http://www.anandtech.com/bench/GPU11/238 3. יש לי מגבלת מקום בגובה לכן אני לא אוכל לקחת מארז FULL TOWER אלה מקסימום 44ס"מ -והמליצו לי על מארז SilverStone Precision B…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by theguy,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value מארז ללא ספק HEC 6C60 ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. כידוע לא ניתן לחבר יותר משני 3870X2 במקביל. לפי ההגיון שלי מיותר לרכוש לוח עם ציפסט 790FX בידיעה ששני חריצי ההרחבה הנוספים לא ימומשו... האם לוח בעל ציפסט 790X יתמוך שני 3870X2? או שמה אין מנוס מלרכוש את 790FX ? כמו כן נתקלתי בעבר ברשת בהשוואה בין 3870X2 לשני HD3870 ואני לא מצליח למצוא אותה, אשמח לקבל לינק ממי שזוכר היכן ההשוואה הזו נמצאת gov

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by lmlm,

הדריבר ForceWare 158 החדש של אנוידיה מציג תמיכה ב8800GS. אין כלום על 8800GS, לכן כדאי לחכות שיתפרסמו דברים מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5219

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Nirer,

אני מחפש כרטיס מסך או SLI או CROSSFIRE שמשוגל להריץ CRYSIS על HIGH על 60FPS ומעלה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by AtomiX,

אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ablabl,

האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by nuctornal wisdom,

ה8800 GTX שלי עושה בעיות וכניראה עומד לסיים את תפקידו (בעיקר בגלל הארטיפקים שיש כבר בביוס), ואני בהתלבטות מה לעשות אני לא כ"כ מעודכן מה כדאי בכרטיסי מסך, התקציב הוא סביבות ה1.5K כשמטרה היא לא לבזבז את הכול, שמתי עין על 470 GTX הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 ויש שתי בעיות, כמה צוואר בקבוק המעבד יהיה? (מפרט בצד) נגיד ולא כזה משמעותי, הספק יכול להחזיק כרטיס חדש ביחד עם המערכת הנוחכית? או שאולי עדיף בכלל לקנות מחשב חדש? עריכה: הרזלוציה היא 1200*1600

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by House M.D.,

החלטתי לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני, כי הוא סתם היה במחסן בלי שימוש-וחבל. כדי לשים את סמן העכבר במסך השני אני פשוט צריך להזיז אותו מעבר לשוליים של המסך הראשון והוא עובר לשני. כך גם עם גרירת תוכנות וכו'. הבעיה היא שאם משחק על מסך מלא מופעל במסך הראשי, ואני רוצה לעבור עם העכבר למסך השני, הוא לא עובר. אפילו אם אני עושה pause וכאשר מוצג התפריט מנסה להעביר את הסמן למסך השני, הוא לא עובר. אני חייב למזער את המשחק. יש משחקים שאם ממזערים אותם ואז חוזרים אליהם הם פשוט נתקעים לי אז זה לא פיתרון טוב. כרטיס מסך : HD4770. Windows 7

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני טס עוד מעט להונקנוג ואני מתכן לקנות שם כרטיס מסך חדש אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי בצד יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי להביא את ה-980ti? (אני מאלה שתמיד חייבים להיות להם את הכרטיס הכי חדש וטוב) האם כדאי לי לעשות sli במקום לקנות 980? (אם צריך אשדרג לוח אם) האם אני יוכל לעשות sli עם המעבד שיש לי? (מבחינת מסילות pci-e) האם הספק שלי מאפשר עבודה עם עוד 980?

15. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי כרטיס מסך GTX 780 של GIGABYTE אני חושב האם לעשות SLI עם כרטיס חלש יותר( GTX780 מטורף! אך לפעמים אני משחק ואני משחק עם 3 מסכים 1 DVI 1 DISPLAY PORT 1440P 1 HDMI ולפעמים זה קצת מעמיס על הכרטיס ואני רוצה לחלק את העומס) השאלה שלי האם אפשר לסמוך על EBAY בקניית גשר SLI האם יש גשר ספציפי שאני צריך לקנות והאם אני יכול לעשות SLI רק עם GTX780? תודה לעוזרים חג עצמאות שמח :

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by must_fake,

כל הזמן אני שוע שאומרים AA,AF ברוב אני שומע את זה במחשקים מה זה בכלל אשמח לתגובות מכל אשר מי שמבין תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כמו שניתן לראות בתמונה OCZ מודיע כי הוא הולכת להיכנס לשוק יצרניות כרטיסי המסך. מישהו רוצה OCZ 8800GTX ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by artyom,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1833&products_id=11345 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11552 ותגידו, מה עדיף מהגיפורס? את ה256 או ה128... לדעתי 128, כי הזכרון יותר מהיר... אבל אני לא ממש מבין אז תעזרו לי לבחור... תודה

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. גירסה אחת ישנה שבה הזכרונות מחולקים שניים למעלה ושניים בצד (ימין) והחיבור לספק כח בפינה למעלה הגירסה החדשה כל הזכרונות נמצעים למעלה (גם סוג הזכרונות הוחלף) והחיבור לספק כח באמצע הכרטיס למעלה לינק על הגירסה הישנה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1735 לינק על הגירסה החדשה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1756 אני הזמנתי את הכרטיס ATI 9500 PRO ואני אקבל אותו השבוע , אם אני יקבל את הגירסה הישנה מה אני צריך לעשות? (אם בכלל)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אז ככה יש לי אחיין קטן שרוצה לקנות מחשב... והוא כמובן רוצה את זה למשחקים וכל הפרצדורה... אבל הוא מתעקש על LCD לא יודע , הוא קטן בן 13 והוא מתלהב מהסכים האלו אפילו מהדגמים הכי דפוקים שיש...והסברתי לו איזה 200 פעם שמסכי LCD הם חרא למשחקים, וגם אמרתי לו שבמקום לקנות מסך LCD יקר אפשר עם הכסף לקנות כרטיס מסך איכותי , הוא לא מבין שעם הוא לוקח מסך התקציב של המחשב יותר וחלקים יהיו יותר חלשים (התקציב שלו זה בערך 6000-5800 שקל) וראיתי בכמה מקומות שהמליצו על המסך הזה גם למשחקיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=6728 ורציתי לדעת מה אתם אומרים? שווה בכלל קנות מסך כזה? או מסך LCD למשחקים? (אני ישלח לו את ה תראד הזה שיקרה קצת )

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by udicol,

מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Salwaby,

אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by juyt76,

האם זה אמיתי ? http://www.guru3d.com/news/microsoft-to-announce-dx11-within-two-weeks/

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.