כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש 27 אינץ' ועכשיו כשאני רואה HD הסרטים נראים לי קצת מרוחים. נראה לי שהבעיה בכרטיס המסך. אני לא משחק עם המחשב. המחשב שלי בן 6 המעבד INTEL CORE DUO 6750 2.66GHZ לוח האם GIGABYTE GA P35 DS3 זיכרון 4GB 4 דיסקים ספק CORSAIR 450W כרטיס המסך (שלא נחשב לחזק כבר כשקניתי את המחשב) RADEON HD2600XT 256MB הכרטיסים שנראו לי הם RADEON HD 6450 או GT210 השאלות: 1. האם החלפת כרטיס מסך אכן תעזור? 2. האם הכרטיסים שציינתי מתאימים ללוח האם? אם לא, האם קיימים כרטיסים שמתאימים? 3. האם הספק יחזיק מעמד עם הכרטיס החדש? המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המעבד שברשותי הוא I3 2100 וספק של SEASONIC S12 520W.. האם הוא יחזיק את הכרטיס כמו שצריך? ואם כבר שואלים, איך הוא יחזיק את R9 280X גם כן? למרות שהוא לא בתכנון... המעבד שלי יצור צוואר בקבוק עם 270X? אני פשוט די נמנע משדרוג מעבד כי זה די יקר עבורי.. איך השילוב יהיה? משחקים מודרניים בדרך כלל.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 700 ש"ח ואם אפשר לקבל המלצה לNVIDIA ומשהו שמקביל לו של AMD מדובר על שדרוג מחשב ישן לצורך משחקים חדשים בסגנון gta, cod וכו' זה המפרט הנוכחי: מעבד: core 2 quad q9400 לוח-אם:EP45-UD3L gigabyte זכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך נוכחי: 9600GT ספק: corsair 450W משהו נוסף, ראיתי שהכרטיסים החדשים מתאימים לpcie-3 ובלוח שלי יש pci-e2 איך זה אמור להשפיע עליי אם בכלל? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
[h=3]האם ה PHYSX שאם אני מבין נכון הוא מואץ חומרה רק ב NVIDIA (או אפילו רק נתמך ?) זה משהו ששווה בגללו לקנות כרטיס מסך מבית NVIDIA בגלל גיימינג ?[/h]
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן התחילו לי ריצודים מאד מוזרים על גבי המסך ... ניסיתי להתקין דריבר חדש ( בטא ) חזרתי לדריבר ישן ושום דבר לא עוזר וזה מחמיר מרגע לרגע ( אני מאד חושש שזה הספק ) הכרטיס הוא HD6870 עם הדריבר הכי חדש ( לא בטא ) ללא OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך שאר המפרט שלי נמצא כאן בצד ימין ליד השם שלי ... מה שכן ששמתי לב ברגע שאני מוחק את הדריבר או מריץ ב SAFE MODE הריצודים נפסקים לגמרי ! עשיתי אפילו כמה בדיקות מאמץ גם למעבד וגם לכרטיס ולא קיבלתי לא שגיאה ולא שום דבר חשוד ... אני אובד עצות זה ממש מחמיר מרגע לרגע ... אני יעלה סירטון של הבעיה אם תרצו ... מקווה לפתור את זה מהר ! תודה לעוזרים גיא - - - תגובה אוחדה: - - - תיקון ... כנראה הבעיה תוקנה ... כנראה הייתה התנגשות ב MSI AFTERBURNER …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
G-Sync מצורף קישור לערכה שצריכה להתחבר למסך האם זה ערכה שיכולה להתחבר לכל מסך ? ואיך בדיוק מחברים דבר כזה ? הרי מכרטיס מסך יוצא כבל http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-G-Sync-Death-Refresh-Rate/Potential-Benefits-New-Interface
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שפתחו על זה דיונים כאן, אבל לא ראיתי תשובה מוחלטת.. . אני עומד לקנות מ KSP באילת את הכרטיס, ויש שם כמה דגמים: 1. 2 הדגמים של ספייר - ה dual וה vapor ממה שאני מבין הדגמים האלה הם ממש רועשים, וראיתי כמה מקומות כאן שאנשים אמרו שהבנייה שלהם היא חרא. (מישהו קרא לזה כאן vapor איכס) http://ksp.co.il/?uin=20613 2. הכרטיס של MSI - במחיר של 1300 שקל. http://ksp.co.il/?uin=20668 3. הכרטיס של GB - גם במחיר כמעט זהה. http://ksp.co.il/?uin=20671 4. הכרטיס של אסוס, מגיע עם המותג של republic of gamers ונמכר ב1600 שקל. אני מאוד נוטה לכיוון ה3 הראשונים בגלל המחיר שלהם, אבל איזה מהם עדיף?
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, הנה מפרט המחשב שלי: מעבד : Intel Core i5 2500 3.3GHZ 6MB L3 Cache s1155 לוח אם : UD3H-B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI,DP זיכרון פנימי : 8 GB DDR3 שני הארד דיסקים : Samsung Spinpoint F3 1TB 7200RPM 32 MB Sata II כונן רגיל כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 DX44 2XDVI HDMI DP PCI-E ספק כוח : SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז : CoolerMaster CM690 II (Advanced) Black ATX case מאוורר : Scythe Katana 3 CPU Cooler אני מעוניין ברטיס מסך חזק שיתאים למפרט שלי,שיהיה שקט ואם אפשר מחנות KSP עד 1500 שקל. ומתוך התעניינות האם כרטיס המסך שלי עדיין מתאים למשחקים החדשים שיצאו?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הפרדוקס הזה מפריע לי רק כי יש לי 7970 ואני מחפש לחבר לו עוד אחד. מה שהיה צריך לקרות זה שהמחיר של ה 7970 ירד לסביבות האלף שקל לאחר יציאת הגרסאות המשופרות ואז שמח וטוב לב הייתי קונה אחד נוסף. אבל המצב המגוחך זה שה 7970 עדיין עולה כמעט אלפיים שקל (ואני כמו הרבה אחרים קנינו אות ב1700 לפני כשנה, בקניה הקבוצתית) והדור החדש עולה כ1500. מי בדיוק יקנה 7970 במחירים האלה? זה בניגוד לכל הגיוון, ולמה החנויות לא מנסות להפטר מעודפי סחורה במחירים אטרקטיביים.
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לגבי איזה משהו קטן עם יש לי PCI EXPRESS 2 ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך הכרטיסים החדשים יתאימו לי למשל אחד כמו R9 280X שהם כבר ???? PCI EXPRESS 3 המערכת שלי: לוח אם P55-US3L מעבד I7 870 ספק כוח ENERMAX 850 זיכרון 8 GB
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2013/10/18/nvidia-gtx-780-ti/ http://www.guru3d.com/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-4 שנים רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 4890. ביומיים האחרונים עושה רושם שסופו קרב היות והמאוורר שלו לא מפסיק להרעיש ולחרחר - גם אחרי ניקיון יסודי מאבק. אם נותנים לו להמשיך לעבוד גם כשהוא מרעיש - בסופו של דבר המאוורר שלו מפסיק לעבוד. כמו שתיארתי זאת בכותרת, אני רוצה להחליף אותו באחד חדש, אבל לא בהכרח להשתדרג יותר מדי (עניין תקציבי). חשוב לי לי שהביצועים לא ישתנו כמובן ואני חייב שיהיו לו שתי יציאות DVI (אני עובד קבוע עם שני מסכים). למישהו יש המלצות? אילו כרטיסי מסך חדשים נמצאים באותה הרמה של הכרטיס הזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי, יש מעבדים חדשים של אינטל שיש להם מאיץ גרפי מובנה. בהתקנת כרטיס מסך - הוא עובד ביחד עם המאיץ הגרפי של המעבד להשגת תוצאה מהירה יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז אני די סגור על הכרטיס אבל לצערי עדיין לא על המותג, פתחתי כבר דיון שבו התלבטתי בין הGB ל ספיר אבל בסוף החלטתי לחכות קצת ולראות איזה עוד דגמים יצוצו, עכשיו יצא לי לראות את הדגם הבא של אסוס שעולה 1895 ש''ח (יקר) בKSP http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=20674 וגם יש עכשיו MSI ב 300 שקל פחות אז השאלה אם בשביל כרטיס שקט יותר שווה להוסיף לאסוס כי אם כן אני יכול להרשות... http://ksp.co.il/?store=holon&uin=20668# אחד הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה שקט וכמובן ביצועים שלא יבואו על חשבון השקט הזה לכן כרגע אסוס נראה כמי שעונה לדרישה הזאת לא? ה TOXIC של ספיר לא מעניין כי שמעתי שהוא רועש כמו טרקטור במאמץ וזה לא מתאים לי לא משנה כמה חזק...ויתר הדגמים של ספיר עדיין גם אופציה אני…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא מובן לי... כשאני מריץ FureMark על הגדרות STOCK אני מקבל תוצאה זהה לתוצאה של @1100 איך זה יכול להיות...? 7950 תוצאה של סטוק..@860 SCORE:2388 points (39 FPS, 60000 ms) תוצאה של@1100 SCORE:2390 points (39 FPS, 60000 ms) לא נראה לי הגיוני יכול להיות שפספסתי משהוא? ההגדרות שלי 1100@ על 1.15V המפרט שלי בצד..
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אני ראיתי בפורום שמדברים הרבה על הכרטיסים האלה, אני לקראת קנייה של הכרטיס וחשוב לי לדעת לגבי 2 דגמים ספציפיים. אז ככה, בksp יש את הכרטיס: Gigabyte Radeon R9 280X OC וברשת מצאתי את הגרסה: Radeon R9 280X TOXIC לפי מה שראיתי טוענים כי גרסת הtoxic היא יותר טובה. השאיפה שלי היא לעשות oc לכרטיס, כרגע לא מצאתי בksp את הכרטיס הנ"ל ולכן אני שוקל אם שווה לחכות ולראות אם יגיע או שעדיף לקנות את זה של ג'יגה בייט או אחד הכרטיסים הקיימים כרגע? תודה.
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-