כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1000 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המליצו לי על הכרטיס הנ"ל בפורום מפרטים http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm וראיתי באתר גם את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~4260183360025~8~0.htm הכרטיס של גיינוורד מגיע במהירויות יותר גבוהות מהטווין טק. מה גם שכמה שלא חיפשתי לא מצאתי על הטוין טק אף ביקורת למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל. מה עדיף? אני מתכנן גם אוברקלוק אז מי לדעתכם יתן את מירב הביצועים? (ולא אני לא רוצה המלצות לATI וכו')
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?... עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה הדלקנו את המחשב (מפרט בצד) וכאשר אבא שלי נכנס ל CABAL ONLINE המחשב התפגר הפעלנו אותו מחדש ועוד ב POST התחילו מלא בעיות תצוגה, כשאר XP עלה הכל היה ניראה בסדר עד שפתחנו משחק של POPCAP ושוב המחשב התפגר. למחשב יש כרטיס מסך מובנה (GF6100), שינינו את ההגדרות בביוס והפעלו את המחשב עם המובנה ולא היה בעיות בכלל. לפי הבדיקה הזו 98% שאכן ה 8800GTS מת :'( רוצה לשמוע דעה נוספת, רעיונות לפני שאני יוצר קשר עם החנות, קניתי את הכרטיס מסך מראשון ואני גר בירושלים, לא כל כך קרוב וחבל לשלם עד משלוח לחנות ולגלות שהמוצר תקין. נ.ב. הכרטיס נקנה ביולי 2007 מ SKYPC, האחריות אמורה להיות עד 2010 אבל עברתי דירה ואני לא יודע איפה כל הדברים. ההוכחת קניה היחידה שיש לי היא המשתמש באתר …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיציג לי תמונה איכותי מה-יס\אנטנה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder הוא עולה 600 שקל נראה מאוד טוב יש למישהו הצעות למשהו אחר ? התקציב זה 600 שקל מקס
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המסך http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCDMonitor/Monitor_LCDMonitor_172T.htm של סמסונג מה אתם אומרים עליו? בעד\נגד\משהו
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שמובן כרגע, הכרטיס מגיע מקונפג לתדר עבודה רשמי של 1630mhz ולתדר זיכרון 945mhz DDR, בנפח כולל של 8GB ורוחב פס העומד על 484Gb/sec . הביצועים לפי מבחן בנץ בתחום הגיימינג הידוע בשמו 3DMark11 - מצביעים על סביבות 15% מהיר יותר מ- GTX1080, ו- 17% מתחת ל GTX1080Ti לעניין זה ראו צילום מסך מטה: GTX1080Ti מספק 38400 נק' Vega RX מספק 31800 נק' GTX1080 מספק 27600 נק' GTX1070 מספק 23600 נק' AMD RX Vega Leaked Benchmark Shows It Ahead Of GTX 1080 – Specs Confirmed, 1630MHz Clock Speed, 8GB HBM2 & 484GB/s Of Bandwidth http://wccftech.com/amd-rx-vega-benchmark-leaked-specs-confirmed-1630mhz-8gb-hbm2-484gbs-of-bandwi…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/ בקישור המצורף.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס לפני שנה (כבר לא באים לאזכרות שלו אני יודע...) ההתלבטות שלי היא בין שדרוג כרטיס המסך לבין "סחיטה" שלו באמצעות קירור HR03+ כסף זה לא ISSUE כרגע. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק ארצה לשדרג לוח M וספק ובטח עוד כחצי שנה בערך (הזמן שבו אשדרג את הלוח והספק) תצא סדרה חדשה או משהו או לפחות ירדו המחירים. אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה, נוספת, שלישית. מתלבט בין כמה כרטיסים, סביב אותם מחירים בערך. אני מעוניין רק ב ATI. מפרט המחשב יהיה : לוח אסוס P5B, מעבד 6300 אינטל, זיכרון 1 גיגה (אולי 2). המטרות : אינטרנט, עבודת גרפיקה ופוטו שופ, סרטים בחיבור HDMI לפלזמה, ועבודות שוטפות. לא משחק בכלל משחקים. (קנייה מלוגיק) ההתלבטות היא: Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card 679 שקל Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 512MB Retail Video Card 700 שקל Asus Radeon EAX1600PRO/TD Extreme PCI-e 512MB 647 שקל חשבתי על הכרטיס הראשון. אשמח לייעוד והכוונה. תודה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות ותמונה יפה (לא מקסימליות)?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2019-new-video-shows-the-rise-and-fall-of-amd-intel-and-nvidia-graphics-cards מדהים שהייתה תקופה ש AMD שלטה בטבחה ללא עוררי (עד הגעת ה 660 ואז ה 8800, ומאז די נעלמה:
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום.. טוב קודם מערכת: AMD3200+ 2.0GH לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF 1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 ) X800XL WD 120GB SATA HEC400 W טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק.. עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-