עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eglon1,

זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SharKiMaN,

רכשתי את הכרטיס לפני שנה (כבר לא באים לאזכרות שלו אני יודע...) ההתלבטות שלי היא בין שדרוג כרטיס המסך לבין "סחיטה" שלו באמצעות קירור HR03+ כסף זה לא ISSUE כרגע. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק ארצה לשדרג לוח M וספק ובטח עוד כחצי שנה בערך (הזמן שבו אשדרג את הלוח והספק) תצא סדרה חדשה או משהו או לפחות ירדו המחירים. אז מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה. שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות...... החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס . המארז סופר מאוו…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by etbk,

שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Or ei,

אני מחפש כרטיס שיציג לי תמונה איכותי מה-יס\אנטנה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder הוא עולה 600 שקל נראה מאוד טוב יש למישהו הצעות למשהו אחר ? התקציב זה 600 שקל מקס

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by On18,

שלום לכולם רציתי לשאול ולהתייעץ אני שוקל לקנות כרטיס מסך למחשב החדש בעזרת השם מה כדאי לקנות כרטיס מסך GTX680 או Vapor-X HD 7970 OC 6GB ? היה לי בעבר HD6970 2GB , לא שבעתי רצון מ AMD מצד ביצועים גבוהים , איכות ותמונה הרבה יותר איכותית במשחקי המחשב בעיות מנהל התקן וכו' , אשמח לשמוע תגובות עם סיבות בבקשה , והאם בכלל ATI טובה יותר או NVIDIA ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ran07,

כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט ‏TR2 Power W0070 430W ‏Thermaltake‎ אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by the_big,

כיום יש לי 6800 שאני לא מרוצה ממנו בכלל (למרות שבגלל המלצות כאן קניתי) אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה800 ש"ח האם צפיוה ירידת מחירים בקרוב ששוה לחכות ?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ראובן,

אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Shilo Avital,

הכרטיס הקודם gtx 560 התקלקל ואני רוצה כרטיס שיריץ על 1080p באיכות גבוהה משחקים כמו tomb raider. ספק 600 וואט מעבד i5-3450@3.1GHz 2x4 GB RAM תקציב 800-1000 מתכוון לקנות מamazon. יש המלצות? יש כרטיס שיהיה במבצע של black friday?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ואני תוהה מה עדיף (הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר...) יש AMD ATHLON 2.5@2200 עם 512 זכרון של A-DATA. הכרטיס מסך הוא של SAPPHIRE 9600XT במשחקים כמו UT2004 ודומיו, ניתן לראות קירטועים מסויימים מידי פעם , זמני טעינה לא הכי קצרים וכו'. התעסקתי כבר עם זכרון וירטואלי , סגירת יישומים ועוד כל מיני עדכוני כרטיס מסך למיניהם והגעתי למסקנה שכדאי לשדרג משהו לקראת הקיץ הנחמד שבדרך (battlefield 2, san andreas ו-empire at war) - עבדתי לא פשוט בזמנו על מנת להריץ את DOOM3 בצורה משביעת רצון. השאלה היא מה כדאי? האם עוד 512 זכרון או שדרוג של כרטיס מסך, נניח ל-6600GT (אני חוזר, אין לי כוונה להוציא 2500 ש"ח כרגע על כרטיס מסך [לצערי]) הצעות וטיפים יתקבלו ב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by taltola,

אני ככל הנראה אקבל בקרוב כרטיס r9 390x חדש, בלי אופציה לקנות/להחליף לכרטיס אחר. אשמח לשמוע קצת על הכרטיס למי שמכיר. יתרונות/חסרונות? איך הוא יחסית למה שיש היום בשוק? ועוד... תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by flesh2,

אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by aldema,

תסתכלו ותגידו אם שווה לקנות.. http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by JBKG,

זהו. אחרי 3 וחצי שנים טובות, הכרטיס מתחיל להראות סימני זיקנה, הוא גוסס ומבקש רחמים. הנה התוצאה: ניסיון לשחק גיטר הירו 3, 800*600, הגראפיקה הכי נמוכה שאפשר וגם זה מקרטע ניקיתי קירור, שימנתי, שמתי משחה חדשה, אפילו בניתי קירור משלי (גוף קירור של פנטיום 4 ומאורר 80) וזה לא עזר . אבל! המחשב לא נתקע, והמשחקים פועלים אז למה שאני לא אשחק בו עד שהוא ישרף? יהי זכרו ברוך טוב צריך הצעות לכרטיס חדש לא יקר סביבות ה-400-500 שקל אני משער. לא מתכנן להריץ קרייסיס על מקסימום... תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  23. באותו מחיר של הכרטיסים הנוכחיים. אז מי שעומד לקנות את הכרטיסים האלה, שיחפש אותם עם ליבות שמופיע האות A בדגם, או 410 במקום 400 בלבד.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004. כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2 לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע.. מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  25. עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות ותמונה יפה (לא מקסימליות)?

דיונים חדשים בפורומים