עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by udicol,

מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by ראובן,

אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by The Ball,

אני לא הבנתי כל כך מה קורה אם את מסמן את האפשרות הזאת במשחקים =\ חלק אומרים שזה משפר את ה- FPS וחלק אומרים שלא, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הדבר הזה עושה? (רק כאלה שמביני בבקשה) תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by avipenina,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב.שניהם בתקציב שלי ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או ASUS HD 4870 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE תודה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Fenomeno,

לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by superginiman,

LG FLATRON F900 P הוא כלי! קיבלתי אותו לא מזמן והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן סוגר 1600*1200 על 85 HZ כמו שצריך והצבעים מצוינים אני אשים תמונות עוד מעט WOOT!!!!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317014

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות ותמונה יפה (לא מקסימליות)?

13. Started by --Shadow--,

נשמע פחות או יותר הגיוני לפי הלוחות זמנים שלהם מדור לדור https://www.techspot.com/news/70584-nvidia-volta-gaming-gpus-not-foreseeable-future.html http://www.pcgamer.com/nvidias-next-gen-volta-gaming-gpus-arent-arriving-anytime-soon/ זאת אומרת זמינות רק לאחר כמה חודשים - קיץ 2018. וגם בהתבסס על ההסטוריה של ההכרזות: 780TI שהשתחרר בנובמבר 2013 980TI השתחרר ביוני 2015 1080TI השתחרר במרץ 2017

14. Started by Motix,

שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. # שלום , ברצוני לשדרג את המחשב שלי בצורה היעילה ביותר בהתאם לתקציב כמובן. רכשתי את המחשב לפני כ -4 שנים. הציעו לי לרכוש את HD7950 המשומש מפלונטר, ורציתי לקבל חוות דעת נוספות. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 500 מפרט המחשב: ספק : מארז: Cooler Master Elite 335U מסך Dell U2312HM DVI 1920 x 1080

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. כנראה אלו יהיו הרכיבים שאצטרך להתאים אותו אליהם, מעבד Intel Quad Core i5-2300 Turbo boost2.0 2.8GHz 6MB 1333MHz LGA1155 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 DDR3 Intel H67 Core זיכרון 4GB DDR3 1333MHz kingston מארז מחשב AeroCool Syclone Black 550Watt אני מתכוון להריץ עליו gw2 וbf3, כרגע אין לי מסך HD אך קיים סיכוי שאקנה. אם דרוש עוד מידע, רק תבקשו, כמובן המלצות יתקבלו בברכה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.

18. Started by pooowa,

קראתי פה מאמר על הFX5200, שאומר שאם רוצים ביצועים מקסימליים אז צריך להפעיל AA ו- Anistropic Filtering. עכשיו, אני בתור בעלים של הכרטיס (FX5200 TD של אסוס) הייתי רוצה לדעת איך מפעילים אותם? ???

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by YAK-YAK,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה כרטיס יותר עדיף לי לקנות, אם יש לי ספק כוח של 750 וואט: בין שניהם, המחיר פחות חשוב. ישמש בעיקר למשחקים! מודה לכם מראש, 1- https://www.alon-computers.co.il/items/4013696-כרטיס-מסך-Gigabyte-GeForce-RTX-3060-Eagle-OC-12GB-GDDR6 2- כרטיס מסך ASUS DUAL RTX 3060 Ti V2 MINI 8GB GDDR6 (לא ניתן לצרף קישור - זה מ KSP)

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by t-mac1,

שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...). עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש? תודה...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by The-Who,

שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Spacecowboy,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ORrrr,

טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים