כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך אבל אני לא יודע עוד במה לבחור. מצד אחד ה- LCD יקרים מאוד (1500+ מינימום) ואילו ה- CRT יותר זולים בכמעט חצי מהסכום. אז השאלה שלי היא: מה ההבדלים בין 2 המסכים? האם קיימים מסכי CRT שטוחים? המסך שיש לי עכשיו דווקא די סבבה, אף פעם לא בדקתי מה הוא אבל הוא מסך "שמן" ולא דק של החברה MAG 17 ות'אמת לא מפריע לי אם המסך דק או עבה כי גם ככה יש לי מספיק מקום בשבילו אבל כמובן שכבר עדיף דק אם אני קונה כבר אחד חדש. אז מה אתם אומרים? מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב? ולהסביר לי מה ההבדלים בינו לבין ה- LCD? שמעתי איפשהו שה- CRT הורס את העיניים, זה נכון? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי. האם המאווררים (דואל) לא צריכים לפעול עד שהכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה מסויימת ואז הם פועלים?. כך המצב כיום עם הכרטיסי מסך הללו? אין לי יכולת לבדוק כרגע אם יפעלו במשחק. אבל שמדליק את המחשב הם פועלים ולאחר זמן מאוד קצר מפסיקים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה יש לי אחיין קטן שרוצה לקנות מחשב... והוא כמובן רוצה את זה למשחקים וכל הפרצדורה... אבל הוא מתעקש על LCD לא יודע , הוא קטן בן 13 והוא מתלהב מהסכים האלו אפילו מהדגמים הכי דפוקים שיש...והסברתי לו איזה 200 פעם שמסכי LCD הם חרא למשחקים, וגם אמרתי לו שבמקום לקנות מסך LCD יקר אפשר עם הכסף לקנות כרטיס מסך איכותי , הוא לא מבין שעם הוא לוקח מסך התקציב של המחשב יותר וחלקים יהיו יותר חלשים (התקציב שלו זה בערך 6000-5800 שקל) וראיתי בכמה מקומות שהמליצו על המסך הזה גם למשחקיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=6728 ורציתי לדעת מה אתם אומרים? שווה בכלל קנות מסך כזה? או מסך LCD למשחקים? (אני ישלח לו את ה תראד הזה שיקרה קצת )
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא לא גבוהה במיוחד אני לא מתכוון להשקיע במחירים המטורפים של ה3060-3070 שעולים כרגע 3000 ש"ח אם לא יותר. אני רוצה ללכת לכיוון של הrtx20 או 16, וכאן ההתלבטות. אז חשבתי או ללכת על הGTX 1660 SUPER, או אחת מהrtx הזולים שהם טובים יותר אבל יקרים יותר, 2060/2070. מה לדעתכם עדיף? שוב אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. השימושים הם נכון לכרגע גיימינג לא הכי כבד, forza horizon 4, fifa 21, fm 21, BFV וכאלה, כי אני יודע שזה מה שהכרטיסים האלה מסוגלים. עם זאת אני גם חושב על העתיד ורוצה לקחת כרטיס שיחזיק כמה שנים טובות, כך שאני גם רוצה כרטיס שיחזיק בעתיד משחקים חדשים שיצאו. אשמח לעזרה ממכם. ההתלבטות הכי גדולה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד פרק בסדרת what it feels like... משעשע ועוקצני כתמיד:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - 3500₪ מחפש לקנות rtx 3080 / 3080 TI. מטרה - גיימינג, אין צורך ב OC. יכול לרכוש את הכרטיס הבא ב3500₪: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti GV-N308TAORUSX WB-12GD ניסיתי לחפש על הדגם הזה ולא מצאתי מספיק מידע.. אשמח לדעת האם הדגם הזה טוב ביחס ל EVGA / ASUS שידועים עם טמפ׳ יחסית נמוכה, ביצועים טובים ושקטים.
-
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קונה לכרטיס מסך של ג'יפה 2 400 באותו מחיר אני יכול לקנות את ה רדאון 7000 כדאי לי ? כי אני מעוניין לכרטיס טיפה יותר טוב אשר ישרת אותי עוד כמה חודשים עד שאני קונה רדאון 9700
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי להפעיל את האופציה ובאמת לבדוק את החוויה: ברשותי 2 כרטיסים GTX 460 ב SLI (מפרט מלא בחתימה) הפעלתי את האופציה בדרייבר והחלטתי לשחק במשחק תומך והוא:BFB2 הצטיידתי במשקפי תלת מימד פשוטים (מקרטון) והתחלתי לשחק... החוויה פשוט מדהימה... התלת מימד עובד בצורה מדהימה...אין ספק שזה משדרג את חווית המשחק מאוד... העניין הוא כזה: לפני הפעלת האופציה ה FPS שקבלתי בממוצע הוא 55-60(בהגדרות הכי גבוהות ופילטרים-מקסימום) אחרי הפעלת האופצייה ( 15%stereoscopic 3d )-ישנה ירידה ב FPS כמעט בחצי ואפילו מטה(20-30 FPS) למרות שאני מוריד פילטרים ומשאיר על הגדרו בינוניות. אז נכון להיום אני באמת רוצה להבין... מי קהל היעד של אותה טכנולוגייה...? יש לי מערכת די חזקה שמותאמת למשחקים ועומסים,ועד…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
LG FLATRON F900 P הוא כלי! קיבלתי אותו לא מזמן והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן סוגר 1600*1200 על 85 HZ כמו שצריך והצבעים מצוינים אני אשים תמונות עוד מעט WOOT!!!!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב , אז אחרי שלושה וחצי חודשים בלי כרטיס מסך למשחקים סוף סוף קיבלתי מחו"ל את הספייר עם הקירור השחור , הכרטיס בעל עיצוב יפה ועם קירור עצבני ששומר אותו על טמ'פ נמוכה (אני מפרסם פה תמונה של לפני ואחרי משחק של כארבעים דקות ב Crysis Warhead) , כולל תמונות של הכרטיס עצמו. הכרטיס די ארוך (כפי שניתן לראות ב CM690) ובעל מאוורר 92 ששומר עליו קר. רעש - הכרטיס חרישי לחלוטין , הפעם היחידה שאני שומע אותו היא כאשר אני מדליק את המחשב , הוא מעלה RPM ואז חוזר למצב השקט שלו. הנה מס' תמונות (לא מבין למה ב CCC הוא לא מראה לי ACTIVITY בכלל - על 0 אחוז). תוצאת 3DMARK 14580 זהו בעיקרון [br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 16:44:16 הכרטיס במאמץ ...[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק: Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE וזה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח איפה אני יכול …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15: מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ? אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-