עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by andrei21,

1. כמה RAM מומלץ ?כאשר עובדים ברזולוציה 2560X1440 אני חושב 3\4 בהתחשבות למשחקי העתיד 2. איזה ספק מומלץ ? אני חושב על SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET OEM עולה 370 שח ב KSP בכללי אני חושב לקנות Gigabyte GTX 770 GDDR5-4GB 2xDVI/HDMI/DP OC WINDFORCE 3X יביאו לי מארה"ב , מחירו 450 דולר יש לי נסיון חיובי רב עם GIGABYTE אשמח להמלצות וחיזוקים

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by adi518,

עדכון ענק! יצא ממש לפני זמן קצר דרייבר 331.65. הדרייברים האלה מביאים איתם עדכון ל Geforce Experience לגרסה 1.7 שמפעיל את ה SHADOW PLAY החדש !!! זה מיועד לבעלי כרטיסים סדרה 600 ומעלה. מדובר פה בעצם בתחליף משמעותי ביותר ללכידת גיימפליי.. למעשה אין צורך יותר ב FRAPS שמעמיסה על המחשב יתר על המידה. כל הפרטים כאן: http://www.geforce.com/whats-new/art...ble-october-28 ההורדה של הדרייברים החדשים עדיין לא מופיעה באתר של נבידיה, אבל פורסם קישור בתגובות: http://us.download.nvidia.com/Window...glish-whql.exe עריכה: הרגע ניסיתי את זה... פשוט מדהים! בכלל לא מרגישים ירידה ביצועים.. כאילו כלום!

• 90 תגובות
    • 22.6k צפיות
  4. Started by amirw6,

רציתי לדעת מה הנתונים השונים בין השתיים אני מתכוון להזמין בקרוב( מי יותר שקט, בעל ביצועים יותר גבוהים וכ'ו) תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. תודה מראש=) - - - תגובה אוחדה: - - - רק אוסיף ואומר שחשוב לי השקט=)

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by debils,

אני רואה דיווחים סותרים בין הרעש שאמור להיות ל GB לשזה שה VAPOR-X יותר רועש ממנו.... אם אפשר דירוג רעש של הדגמים השונים שנמכרים בארץ, בכל יהיה מעולה. וגם כן, שהנחה שיש מארז רציני כמו R4, עד כמה הרעש הזה יהיה נשמע כמטר מהמחשב ?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by tendo,

שלום לכולם. בעקבות יציאת BF4 הקרבה ובאה החלטתי לשדרג כרטיס מסך אך עלו בי כמה דילמות. ראיתי את המפרטים של כל כרטיס, מבחינת תדר והכל ואני לא מבין משו אחד הנתנונים הם של ה R9 280X 6000/1000 ואילו של ה GTX760 4GB הם 6008/1085. נטו מבחינת נתונים ה 760 אמור לעקוף את ה280X, ואם נוסיף לכך את נושא הדרייבירים על אחת כמה וכמה, אך איך קרה הדבר ונוצר מצב הפוך? ת ודה מראש לתורמי המידע, אני פשוט מת להזמין כבר את הכרטיס ואני על סף תהיות אחרונות.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC). יש לי מערכת קצת ישנה אבל עובדת בסדר ומחוברת לטלוויזיה ישנה עם S-VIDEO. אני רוצה לשדרג את הכרטיס בלי הרבה בלגנים ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך PCI-E עם יציאת S-VIDEO. בנוסף, אם כל מה שזמין יקר מידי עם שיפור לא משמעותי בביצועים - אשמח לשמוע דעתכם. תודה

9. Started by cha_had,

בוקר טוב, אני מתכנן לקנות לאחיין שלי את הכרטיס הנ"ל אולם דבר אחד מרתיע אותי- הספק 750W שהוא דורש. זה לא נראה לכם קצת מוגזם להפעלה בסיסית?! תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eliav cohen,

אני לפעמים רואה את זה בסקירות של כרטיסים ואני לא כ"כ מבין מה זה. כמו כאן- http://www.techspot.com/review/644-nvidia-geforce-titan/page4.html

11. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי טלוויזיה 42" שמשמשת כמסך המחשב שלי. רציתי לדעת אם יש אפשרות להציג את המחשב רק נגיד על 70% מהמסך? ניסיתי לחפש בדרייבר של הכרטיס מסך (GTX 560 TI) אבל לא מצאתי. תודה רבה. - - - תגובה אוחדה: - - - בטעות פתחתי את הנושא פה ולא בתמיכה טכנית, יש אפשרות להעביר?

12. היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Avihay155,

שלום... רציתי לשאול אם הספק 650w של FSP Raider יספיק לכרטיס? תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by denis,

AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by oshikv,

שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.

16. Started by Xanthias,

שלום רב, ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בשביל להשתמש לעריכה ולמשחקים כבדים עם רמת גרפיקה גבוהה מאוד. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני יכול להתגמש קצת כלפי מעלה). המפרט שלי כולל: מעבד: Intel® CoreTM i7-4770 3.4GHz Haswell לוח אם: Z87M-G43 Haswell 1150 MSI זכרון: Kingston 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHz ספק: Corsair 550W VS550 מסך Full HD תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by pellop12,

כי אין אותו ב-TMS, הצעתי להם לייבא והם אמרו שאין ממש טעם כי ההבדל בביצועים קטן וכל זה..

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by saharbz,

שלום, ברשותי מחשב הכולל : מעבד I5-3470 3.2 לוח intel DH67CL זכרון 8gb 1333mhz DDR3 ספק SilverStone 500W st50f-230 כרגע אני עובד עם GT8800 512MB שהגיע הזמן להחליפו במשהו חדש. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (סטייה קלה למעלה לא תהרוג). המשחק הכי כבד שאני משחק זה Call Of Duty, ואם אני רוצה את GHOST החדש אני צריך גם כרטיס חדש. כמובן שהייתי רוצה לשחק ברמה הגרפית הכי גבוהה שאוכל בתקציב האמור, מה אתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 780290,

מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום

21. Started by itaylevi,

כשאני מנסה להכנס לאתר ולהכניס קוד, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהם מעדכנים את המשחקים. http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx מחיפוש בגוגל לא מצאתי שום מידע על העדכון או ממתי הוא קיים, מה קורה עם זה? תודה.

22. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by _Amaterasu_,

שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?

24. Started by Shoshan01,

http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?

25. Started by haKo$,

שלום לכולם, כוונתי לשדרג את המחשב עם כרטיס מסך חדש לכבוד המשחק BF4, ורציתי בבקשה אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיריץ את המשחק בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות..שמתי עין על ה270x, מחיר סביר וביצועים לפי בדיקות הן די טובות, שאלתי היא האם יש צורך ללכת על ה280x או ה760gtx ולהוסיף כ500 שקלים או שה270x יספק את הסחורה, יש לציין שאני משחק בfull hd, מסך 40 אינץ, ומתכוון לשחק על ultra או מינומום very high...תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים