כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב התפרצות מחלת השדרגת אני מתכנן להחליף את ה- HD6850 המזדקן שלי, שעמד בגבורה וסיפק אותי למשך שלוש השנים האחרונות. ראשית לפני כל, אני צריך להבין לאיזה רמה של כרטיסי מסך אני צריך לכוון בשביל שלא אצטרך להחליף גם את הספק כוח שברשותי. מדובר בסיסוניק SS500ET בן כ-3.5 שנים. האם הוא יחזיק כרטיס כמו R9 280X? או שאני חולם ואצטרך להחליף גם אותו? מבחינת הדרישות - אני לא משחק הרבה אבל אני כן מנסה לא לפספס את הכותרים הגדולים והחדשים שיוצאים מדי פעם, ולאחרונה שדרגתי מסך ל-FHD ככה ש6850 כבר ממש מגביל. מה גם שיש עכשיו גם את ה- GTA5 על הכוונת... מזל שעם ה-BF3 שחילקו בחינם לאחרונה הוא מסתדר מעולה, אז אני מבסוט בינתיים למרות שגם המעבד מועמד לשידרוג (2120 i3) אני צריך …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיפורס4? 5? 6? יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Enter Here בעקבות השחרור של DirectX 9 הסופי, ATI שיחררו את הCATALYST האחרונים וגם דמואים מיוחדים לשימוש עם ה RADEON9700/9500 האתר דיי עמוס עכשיו , אז .... Try Later
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ELSE Radeon9800SE עם אפיק זיכרון של 256 ביט. התקנתי את הדרייברי אומגה על מנת לפתוח את ארבעת צינורות העיבוד הנוספים, אך אני נתקל בבעיה מוזר. בתוכנה Riva Tuner הכרטיס נפתח, אך בווינדוס אני מקבל טקסטורות שבורות, לא בכל מקום כמו שתראו בתמונות - אבל הן קיימות. אני חושב של-9800SE יש 2 מצבים, נפתח או לא נפתח, עדיין לא שמעתי על כרטיס שנפתח ונתן טקסטורות שבורות - מישהו שמע? למישהו יש פיתרון אולי? תודה. תמונה מה-Riva Tuner: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Leadtek Winfast 7950 GX2 512MBX2 נכנס לפנדה כרגע במחיר דיי הזוי של 4464 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050 לא ראיתי אותו עדיין באתר של לידטק, מצחיק ;D עריכה: חיפשתי סקירות בגוגל ללא הצלחה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את ATI Radeon HD4850. כרגע אני שוקל איזה גירסה לקנות, כשהמטרה הכללית היא: בלי OC בכלל, ושקט מאוד! בלי להתעסק עם עוצמת המאוורר, כלומר שיתאים את עצמו לבד כשCrysis רץ וכשהמחשב במנוחה. אז מה עדיף? SAPPHIRE, PALIT, GIGABYTE?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 למי שרוצה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nv30.com/comparisons.html טבלה שמראה את הביצועים של כל כרטיס ומשווה, כולל ATI 9700, NV30, TI4600 NV30 OMEN - יעלה 500$, ייצא בספטמבר, יותר טוב מה9700. ATi Radeom9700 - יעלה 500$, ייצא באוגוסט, פחות טוב מהNV30
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך (במיוחד עכשיו שיצאו כל העניינים לאחרונה) הדרישה היא פשוטה: אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיריץ טוב וחלק World of Warcraft (כולל Burning Crusade למרות שאני לא בטוח שזה בכלל משנה משהו) ב 1280x1024 עם כל הפילטרים וכל ה Settings על High. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי חוזר מקנדה בקרוב והמכירים שם פשוט מדהימים, הוא יביא לי זיכרונות למחשב וכרטיס מסך שאני יגיד לו. תביאו לי פה שמות של כרטיסי מסך הכי מובילים היום.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AGPx4 אבל הבנתי שגם כפול 8 יעבוד עכשיו יש לי פנטיום 4 1.7 אם אתם יכולים לתת המלצה לכרטיס מסך שיהיה מתאים לנתונים ושיפעיל לי גם משחקים בנתונים גבוהים אם יש תודה
-
- 19 תגובות
- 950 צפיות
-