עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sami soso,

אחרי הרבה זמן החלטתי שעכשיו באמת הגיע הזמן לקנות את המחשב החדש שלי. המחשב ישמש למישחקים בעיקר, המפרט דיי סגור ואח"כ אני אעלה אותו בפורום המתאים. כרגע חייב להחליט בין 2 כרטיסיי מסך ששמתי עליהם עין ולא ברור מה שווה יותר. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1264 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=945 סמי סמי על סמי: "אני סמי דפקתי הקופה" "לבד?" "לא, עם חבר שלי הרצל" ---מתחת לאף---

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by zag_zag,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים? (חוץ מהמחיר, כמובן)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-ms-576.htm זה הלינק שיש בו מידע... אבל אין שם גודל של המסך... חיפשתי בכל מיני אתרי מכירות, ובכל מיני מקומות שאמורים להיות שם מפרטים מי שיכול לעזור לי, יבורך תודה רבה, נדב

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. הדריברים האחרונים של nvidia 43.03 שוקלים 18 מגה ולמשל גרסה אחת לפני כן היתה 20 ומשהו מגה אז ההבדלים משמעותיים ? כאילו מה הם הורידו משהו למה זה פחות מגה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שהכפתור של "מאפיינים נוספים" לא לחיץ? האם יש דרך לגרום לו כן ליהיות לחיץ? הסתכלתי במדריך של הכרטיס מסך שלי, ובאחד מההסברים הם מבקשים להכנס לשם, אבל אני לא יכול אני סתם סקרן מה אפשר למצוא שם

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח והכרטיס היחיד במחיר הזה הוא ה9700 NON PRO רציתי לדעת אם אני אקנה אותו לכמה זמן הוא יספיק לי עד שיתחיל לקרטע

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  9. לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה. הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי. אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין. ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין. עריכה: הוספתי רשי…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by Notter,

ראיתי באתר של רידאון שעכשיו הם מתחילים למכור את הרדיאון הזה, למרות שאף פעם עוד לא שמעתי על כרטיס מסל עם 256mb, אבל מילא... בכל מקרה, כשאני ארצה לקנות מחשב חדש (וזה לא הולך להיות ממש בקרוב, כי אני עדיין משלם על המחשב הישן! וכבר עברה איזו שנה וחצי... והמחשב שלי עכשיו שאז היה מעולה, כבר לא כמו פעם :-[) אז כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה? או שיש לכרטיס הזה תגובה מצד הג'י פורס? אה, וכל זה כמובן בהנחה שעד שאני אקנה את המחשב המחיר של הרדיאון הזה ירד ללפחות 1500...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NIR-T,

היי, אז ככה, קיבלתי את המחשב שלי לפני שבוע בערך ורציתי להגיד שה LG F900P מסך מ-ד-ה-י-ם!!!! אין לו שום בעיה לעבוד על 100 הרץ.... הוא יכול גם על 120 אבל לא רצתי להיסחף...!!! אני עכשיו על 1280X1024@100HZ וזה מדהים!!! אבל אתם חושבים שהיה עדיף את הVIEWSONIC???

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by moshem,

שלום רכשתי לאחרונה שני כרטיסי 8500LE של חברת SAPHIRE, הכל בסדר איתם, חוץ מיציאת הטלוויזיה. התמונה בטלוויזיה מופיעה בסדר גמור אבל משום מה לא תופסת את כל שטח מסך הטלוויזיה בגובה (לרוחב זה בדיוק בסדר). שיחקתי עם כל הקונטרולים ומתחתי אותו ככל האפשר אבל הוא רק נמתח עד לגבול הקודם ולא יותר. בפועל יש לי פס שחור עבה בתחתית המסך ופס שחור דק יותר בחלק העליון של המסך, ממש מרגיז. חיברתי את שני הכרטיסים שני טלוויזיות שונות, לצורך זה השתמשתי בשני כבלי svideo to rca התופעה הייתה זהה. לאחרונה הבאתי מחבר מחשב נייד עם כרטיס 7500 , חיברתי אותו לטלוויזיה שלישית (וחדישה מאוד) באמצעות שתי האפשרוית svideo to composite svideo to svideo גם במחשב הנייד קיבלתי את אותה תופעה בדיוק. לכן אני מניח שזו …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by moshem,

ראיתי פה בפורום הרבה המלצות על כרטיסי 9200 (לא פרו) על פני ה 8500LE, האם לא נכונה העובדה שסדרת 9000 היא בעצם 8500 מסורס ? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. הייתי רוצה לקנות שבוע הבאה כרטיס מסך חדש יש לי שני אופציות וכולם מציאים לי לקנות את ה 9100 גם ה 9100 וה 9200 שניהם באותו מחיר ובעלי אותו כמות זכרון על הכרטיס, וגם DVI ה 9200 כולל גם AGP 8 וגם DIRECT X 9 אך מדוע הוא נופל מה9100, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום להשוואה מדוייקת? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by EvilForce,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  18. אומרים ש-NV חתמה על הסכמים עם EA Electronics, שאומר שמשחקי EA לא יפעלו טוב ע"י כרטיסי ATi... האם ההבדלים יהיו ממש גדולים?? לדוגמא: FIFA 2004 ירוץ יותר טוב על GF4 MX440 מאשר על Radeon 9500 Pro ?!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אוקי אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש כרטיס מסך ב-700 גג! השימושים שלו בעיקר משחקים! תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by hagai-,

רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by arik620,

שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה). 64MB DDR עם TV-OUT לסרטים... מישהו מכיר את החברות האלה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by TC,

אני בתור בנאדם שהתלבט איזה כרטיס לקנות בזמן האחרון . עם תקציב דיי גבוה . עשיתי המון מחקרים וקראתי ה-ר-ב-ה מאמרים. אני בא להגיד לכם שממש לא שווה לקנות את ה FX 5900 Ultra http://www.hardavenue.com/reviews/gffx5900U1.shtml לפי הסקירה הבאה , של הכרטיס הנ"ל נגד R9700Pro אני מדגיש R9700Pro הפרשי הבנצ'מרקים בחלק מהמקרים זעומים .. ! ויש אפילו בנצ'מרקים שה 9700P עובר אותו. וזה עוד קצת תחרות לא פיירית , כי יש אפילו את ה9800 כיום . שבאתר הזה יש גם השוואה בינו לFX 5900 U http://www.vr-zone.com/reviews/NVIDIA/FX5900U/ עכשיו השאלה שלי אליכם ... כדאי לבזבז 500 דולר , במקום 300 של R9700P או 400 של R9800P בשביל 2 פריימים ? לדעתי לא , תגובות יתקבלו בברכה בשמחה ואולי נחלק גם בורקסים :smo…

• 81 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים