כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יהיה לי DirectX 11 אני יוכל לשחק במשחקים שדורשים רק DX9 או רק DX10 ? ועד שאלה יש לי XP ובתוכנה EVEREST שאני לוחץ על COMPUTER ואחרי זה SUMMARY ואני רואה את זה: DirectX - 4.10.0.18000 (DirectX 10) זה אומר שיש לי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מזה - Double Buffer ו - Triple Buffering אפשר הסבר? תודה אנשים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד לקנות 5750 ATI מסיבה של תמיכה בריבוי מסכים לאחר בירורים רבים התברר לי שאת המסך שלישי אני צריך לחבר דרך הDP ושאין אפשרות מבחינת חומרה לתמוך ביותר משני מסכים ללא DP מישהו יכול להסביר לי למה זה? ממה שאני יודע DP זהה לHDMI רק לא צריך לשלם על הפטנט והשאלה החשובה יותר איפה ניתן להשיג כבל או מתאם מ DP ל DVI חיפשתי בבאג ואופיס דיפו אין להם
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את הדרייברים שלי.. מה אני בוחר מהרשימה.? יש לי 4850 יש שם כל מיני אפשרויות ati, aticcc, ati wonder
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה אלו. יש לי את הכרטיס הזה(SAPPHIR) על ה HTPC שלי והוא משמש בעיקר לצפייה בתוכן HD ומשחקים. ברשותכם שתי שאלות: 1.למה אני רואה שכולם מדברים על DRIVER של CATALYST עבור כרטיסי מסך של ATI? האם הוא עדיף על הדרייבר הרשמי שמגיע מ SAPPHIRE? 2.יש לי אפשרות להחליף את הכרטיס לכרטיס חזק יותר,אך הלוח שלי הוא MICRO ATX של ASUS P5KVM יחד עם מעבד Q6600 ו 4 GB זכרון של GSKILL. -האם כדאי להחליף לכרטיס אחר ,המחשב הוא HTPC שרוב ייעודו הוא סרטי HD ומשחקים בערך 20%- המחשב מחובר ל LCD בקביעות. השאלה אם כרטיס חזק יותר בכלל נכנס בלוח כזה באורך?האם יש כאלה חזקים שהם קטנים יותר ולא גוזלים שני סלוטים? אודה להמלצות. אודה לתשובתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני רוכש מסך עם חיבור dvi אני חייב להחליף גם כרטיס מסך עם חיבור כזה במקרה שאין לי כרטיס עם dvi . או שיש במסך גם אופציה לחיבור רגיל. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
באיזה דגם יש בעיות גיאומטריות? אני יודע שב-B יש, אבל יש גם ב-P? אני רוצה להזמין היום ואני מתלבט בין השניים...
-
- 15 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: E6400 כרטיס מסך: GeForce 8800 GTS 320Mb זיכרון: 1 GB DDR2 667Mhz CL4 לוח אם: ASUS P5B-V G965 דיסק קשיח: 250GB 16MB ספק כוח: 420W האם עושה צוואר בקבוק? האם 50-70 FPS במשחק RAINBOW SIX VEGAS על גרפיקה הכי גבוהה האם זה סביר שיהיה FPS כזה, חבר שלי טוען שזה נמוך למפרט המחשב.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
עשיתי בנצמרק עם HD5770 720P ויצא 1623 נקודות ו 27 FPS עם מעבד I3 7100 ועשיתי אותה בדיקה עם GT 640 720P ויצא 997 נקודות ו 17 FPS עם מעבד I3 530 השאלה אם למעבד יש גם תרומה לניקוד ? או שהתוכנה היא נטו על ה GPU ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם כרטיס זה מספיק טוב לשימושי OFFICE,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים? (רזולוציה של המסך 1280X1024)
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, האם GTX 260 גירסת ה216 CORES יסחוב טוב משחקים מודרניים ועתידיים על מסך 22 TN ברזולוציה של 1680 על 1050? בבקשה להתייחס לשאלה בלי לומר לי שבקרוב מאוד יוצאים כרטיסי הDX11, זה ידוע לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אממ אז לבסוף החלפתי לספק חדש ENERMAX LIBERTY 400W והכל עובד בסדר - השאלה שלי בתוכנה COOLBITS זה מראה במהירות שעון זיכרון 660 זה לא אמור להיות על 1000 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם 6600 GT... על האריזה כתובים כל מיני דברים נחמדים 12 פייפליין(נראה לי..) וכל מיני דברים.. מה שעניין אותי-כתוב שם HDTV....... אני יודע מה זה אבל מה העניין עם הכרטיס?מה הקשר בין שניהם? איתן
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה :ס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5428 הקירור שלו נראה מאסיבי ביותר, נראה לי די טוב :\ למישהו יש אותו? או אולי ביקורת עליו?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
השאלה היא, האם תיהיה אפשרות לשחק משחקים כבדים כמו: Crysis על ביצועים גבןהים ביותר עם מסך 22. וגם רציתי לדעת, לאיזה כרטיס אפשר להשוואת אותו. (יש לי מחשב עם כרטיס 9600gt שמריץ משחקים על ביצועים גבוהים, כמו Bad Company 2 וכו') תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-