עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronbzalen,

שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by BarM,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות כרטיס חדש או יש שנייה. מדובר על ה7850 2GB. האופציות הן: חדש(לפי הצהרת המוכר) ב850 שקל של ASUS עם אחריות בKSP. היה בשימוש 3 חודשים של גיגהבייט-לא יודע אם בא עם אחריות-ב800 שקל. חדש-בערך 1000 שקל של sapphire. תודה לעוזרים. נ.ב.-אם אני קונה כרטיס מסך יד שנייה אני עדיין אוכל לממש את האחריות?החנויות מבקשות ת.ז. או משהו?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by puvsc,

אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by saarxee,

GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? ​תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי חברים.. ניסיתם להתקין דרייבר וההתקנה נכשלה, התקנתם דרייבר ויש לכם בעיות תצוגה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך? אל דאגה חישבו חיובי.. לכל דבר כמעט יש פתרון, קצת סבלנות והכל יהיה בסדר. אז החלטתי להכין מדריך שיעזור לפחות מנוסים שביניכם, להסיר דרייבר לכרטיס המסך בצורה הכי יעילה שיש. המדריך מיועד לבעלי כרטיסים משני המחנות אך עם נטיה יותר למחנה האדומים(AMD) כיוון שאת הדרייברים שלהם קצת יותר קשה להסיר וגם מפני שהנני מחזיק בכרטיס AMD. בחרתי לעבוד עם כלי ההסרה driver fusion, כיוון שהוא נמצא הכי יעיל מבחינתי ומוצא גם דברים שכלים אחרים כגון driver sweeper לא מוצאים. # חשוב לציין שגם הגרסה החינמית תעשה את העבודה ואין צורך לרכוש את התוכנה המלאה. ניגש לעבודה ונוריד את כלי …

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שלום יש לי מחשבות לקנות מסך חדש LG 27EA83R רציתי לדעת איך יתמודד איתו הכרטיס שלי 760 בגרסת ה OC ? כמובן במשחקים איך הוא יתמודד ברזולוציה כזאת והאם השיפור באיכות ובגרפיקה של המשחק תשתפר משמעותית ממסך 24 ברזולוציית HD?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת לכמה זמן הוא ישרוד לי מבחינת הרצת משחקים על לפחות HIGH.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by gal651,

חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nec_000,

linus מנסה לשעשע אל הקהל Unboxing RX VEGA & THREADRIPPER + Mystery Holocube

13. אני מעוניין להשתדרג למסך 32'' QHD ולכן רוצה לקנות גם כרטיס גרפי שיכול לתמוך בצורה סבירה ברזולוציות האלו כולל כמובן ב FHD. ממה שהבנתי כרטיס המסך המתאים הוא GTX 1060. אני כבר די סגור על הכרטיס GTX1060 3G כולל מסך זול של AOC אבל בגלל שיש מבצעים באמזון של אותו כרטיס מסך שוקל להזדרז כבר היום עד מחר ב 10 בבוקר ולהזמין גם כרטיס מסך וגם מסך. המעבד הוא intel corei7 s1155 2600K 3.4GHZ לוח אם asrock z68 pro3 ספק antec PSU 600W חוץ מזה מה היחס בהשוואה בין GTX1060 לבין RX580 של AMD? http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-580-vs-GeForce-GTX-1060 השאלה האם כדאי לחכות עם כרטיסי המסך עוד חודש חודשיים כי אולי יהיו כרטיסים חדשים של AMD או…

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Cupid Me,

היי קניתי כרטיס GT 1030 עקב החלפת הטלוויזיה לאחת של 4K ובהמשך להמלצות שראיתי ברשת שהכרטיס הזה מסוגל להריץ וידאו ב-4K בלי בעיות אבל אצלי ההרצה של סרטים ב-4K לא חלקה לגמרי - אין תקיעות אבל התמונה לא זזה בטבעיות. יכול להיות שיש צורך בכרטיס חזק יותר?

15. Started by coch,

בוקר טוב כתבה מעניינת. המפתחת האגדית של Max Payne 1\2, Alan Wake והמשחק הבינוני אבל המדהים גרפית Quantum Break מדברת קצת בצירוף סרטון על הטכנולוגיה בגיימינג. מה שאפשר לקרוא זה שבפרקטיקה הפגיעה בביצועים במצב של שימוש חלקי* בטכנולוגיה הזו, יש פגיעה ב 1080P עם 2080Ti של עד פי 2 ! ! צניחת פריימים דו-מספרית לשימוש לא מלא של RT זה לא צחוק. 1440P כלומר יהיה לא שמיש בעליל בדור הזה, אם זה המצב. אני חושב שזה נראה מצוין ונקי מאוד ( גרפית.. ) אבל פי 2 ? על כרטיס שעולה היום 6000 ש-ק-ל ב FHD זה רחוק רחוק מלהיות מקובל מבחינת ביצועים. בבקשה - https://www.guru3d.com/news-story/remedy-shows-rtx-raytraing-performance-cost.h…

16. ב-AMD הצליחו ליצור דגמים מרשימים ומתקדמים בהחלט ביחס לכל הקודמים להם - ובו בעת גם מאכזבים לכתבה

17. Started by T-boon,

שלום, כידוע בליזרד שיחררה את warld of warcraft CLASSIC לפני כשבועיים. בבקשה המלצה לכרטיס שיענה על דרישות המשחק. (רק למשחק הזה, אינני משחק במשחקים אחרים בכלל) המפרט שלי מופיע בחתימה, תקציב כ 500 ש"ח יספיק? כרגע אני משחק עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד על הגדרות נמוכות במשחק, הייתי רוצה גבוהות. תודה רבה.

18. Started by nec_000,

זה מגיע חברים, בקצב מהיר - השקה בספטמבר הקרוב עוד 3 חודשים. ככל הידוע נכון לעת כתיבת שורות אלו, הודעה למשקיעים באמצעות מצגת תצא בשבוע הקרוב כאשר המידע שיש ברשותי (כרגע) מתוך המצגת הוא כדלקמן: מדובר בשבב כפול גודל מ- RDNA הראשון (מעל 500 מ"מ רבועים), קרי כפול מ- RX 5700xt - משהו שאינו מפתיע אותנו שכן כל ההדלפות מזה שנה דברו על זה. הדגם החדש RDNA2 למעשה היה אמור לצאת לשוק ברבעון ראשון 2020 אבל בשל משבר הקורונה נדחה לצערנו בכחצי שנה. שמו יקרה RX 6900 XT. יש בו 80 יחידות TMU וכ- 5120 ליבות. 14GB זכרון VRAM ברוחב פס 448bit המהווים 7 אשכולות בתדר עבודה של 18Mbit/sec . בבנצ'ים הוא מהיר בכ- 40% סדר גודל עקרוני מעל RTX2…

19. שלום לכולם, אני מתבלט בין שני הכרטיסים שניהם יד שניה עם שנתיים אחריות אני רוצה משהו שהוא יותר קריר ויותר אמין אשמח לדעת חוות דעת על שני הכרטיסים ומה הכי מומלץ מבינהם תודה

20. Started by valleyzz,

אהלן חברים, מחפש לשדרג את הכרטיס המסך שיש לי כרגע nvidia gigabyte gtx 760 winforce x3 לא שאני לא מרוצה ממנו באמת כרטיס ברמה שלא אכזב אותי אבל הגיע הזמן להשתדרג הכיוון שלי הוא לקנות Nvidia Gigabyte gtx970 g1 gaming או שתמליצו אתם. חשוב שיהיה שקט כמו ה 760 ( לא שומע אותו גם במאמץ ). וקירור כמובן לא צריך טוסטר. תקציב 1200 - 1500 ( גג) מוכן לנסוע עד אילת או להזמין מחו"ל אם צריך. או אולי לחכות כי תצא סדרה חדשה של כרטיסי מסך אני לא ממהר.

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. פורום מהונג קונג מספק לנו תמונה ראשונה לכרטיס המסך החדש הבא מבית NVIDIA, שעשוי להיות הופעת הבכורה לליבת ה-GP106 בזמן ש-AMD מתכוננת להשקת ליבות ה-Vega שינסו להתחרות עם NVIDIA בשוק הביצועים העליון של עולם העיבוד הגראפי, נראה שגם ב-NVIDIA מכינים תגובה נגדית בהקדם האפשרי עבור דגם ה-Radeon RX 480 המבטיח ועבור שוק הביניים באופן כללי – עם ה-GeForce GTX 1060, באופן טבעי, שנחשף כעת בתצלום ראשון ועשוי להפוך לרשמי כבר במהלך חודש יולי הקרוב. התמונה הראשונה, שהגיעה מפורום בהונג קונג שעונה לשם HKEPC Hardware, מציגה דגם שנראה דומה בהחלט לדגמי ה-Founder's Edition של ה-GTX 1080 וה-GTX 1070, אם כי חסר את החיפוי הפלסטיקי השקוף של מוצרים אלו. כיתוב GTX 1060 במיקום המיועד לא משאיר …

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. החלטתי לקנות כרטיס מסוג 1060 עם 6GB זיכרון ואני מחפש דיל טוב אשמח לכרטיס עם קירור טוב ועדיף שגם יהיה יחסית שקט אין מגבלת תקציב אבל כמובן שעדיף כמה שיותר זול תודה, המחשב שלי: CPU: Intel Ivy Bridge Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Motherboard: MSI Z77A-G43 GAMING Memory: 2* Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Case: Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W Screen: Dell Ultrasharp LED 23" U2312HM

23. Started by OMRi1712,

לדעתי כרטיס המסך שיש לי כבר לא מספיק כי המשחקים האחרונים שיוצאים די מקרטעים גם על ההגדרות הכי נמוכות.. אני משחק ב 1080p ומאפיה 3, טומב ריידר, קוואנטום ברייק רצים ממש לאט Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זה לוח האם שיש לי והמעבד הוא i5 2400 כרטיס המסך שיש לי כרגע הוא HD7970 אני סטודנט ככה שאני די קצר בכסף אז נגיד שעדיף להוציא פחות מאלפיה אבל אם יש משהו ב 1100 ~ שממש שווה את ההפרש הזה אז אפשר לגרד.. מה אומרים?

24. Started by aboren,

הילד שלי בן 13. גיימר צעיר רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. יש לו עכשיו R250 משחקים חדשים כבר לא עובדים אצלו. התקציב סביבות 900 ש"ח. האם יש כרטיס מסך שיוכל לתת מענה בסכום הזה? אשמח להמלצות? עכשיו לא בא לי להשקיע קרוב לאלף שח ולגלות שתוך שנה שנה וחצי הכרטיס כבר לא מספיק. אשמח להמלצות תודה אביב

25. היי חברים רציתי להתייעץ לגבי החוליה החלשה אצלי במחשב לדעתי הכרטיס מסך אני משחק במשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS רכשתי מסך תומך 144HZ והגדרתי על 144 Samsung C24FG70FQ מחובר באמצעות display port כרטיס מסך ATI 280X R7 דרייבר מעודכן מעבד I7 975X 1366 3.3GHZ 6GB זיכרון 1333 לוח אם UD3R גיגה בייט המשחק עובד על הגדרות ממש נמוכות ועדין FPS נע בסביבות 40 - 90 מקסימום מה הדרך למצוא מה הבעיה תודה איתי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.