כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
הקישור לבעלי כרטיס מסך מבית ATI https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?
-
בנצ'מרקים ראשונים לG70 (הלא הוא הGeForce 7800) ולא רישמיים נחשפו בXtremeSystems.org, במהירויות סטוק של 430/1200 ביחד עם מעבד FX-57 בOC ל3GHZ הכרטיס השיג 7800 נקודות ב3D Mark 05, בSLI במהירויות סטוק ביחד עם אותו מעבד באותו OC הכרטיסים השיגו 13000 נקודות, בOC של 500/1300 הכרטיס השיג 9000 נקודות, יכול להיות שמהירויות אלו יהיו המהירויות של דגם הUltra. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=913352#
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 כדי להוריד והאם זה יגרום לשיפור כולשהו ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שיועיל לתת פה את המפרט של המחשב שלי קודם לוח asus p4p800 deluxe זכרונות 2X 256mb hunix 400mhz dual channel מעבד intel 3.0ghz כרטיס מסך giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit הארד דיסק maxtor sata 160gb 8mb buffer ממ כל השאר לא כל כך חשוב נראה לי רק שההרד דיסק מחולק ל 2 מחיצה אחת 30gb שזה כונן c ntfs והשניה 130 שזה כונן d ntfs (לא יודע אם זה נחוץ אבל בכל מקרה) עכשיו הבעיה שלי שאני משחק משחקים נגיד כמו אמריקן ארמי וה fps צונח לפעמים ואין לי מושג למה איך אני יכול לבדוק? (המחשב עבר פירמוט לפניי חודש בערך) תודה מראש לעוזרים.. אגב הכרטיס מסך עבר אוברקלוק עם התוכנה שלו שמגיעה עם הכרטיס הוא עובד כרגע..ככה..: core clock: 390 memory clock 700 גם המעבד עבר אוב…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף? ולמה? תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1938&scat=191&tcat=28
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האפשרות לבחור בין שני כרטיסים: האחד הוא רדאון 9550 חדש - 128 ביט 256 מגה זיכרון כנראה של ספייר או של פווור קולור והשני הוא של צ'יינטק - גיפורס FX 5600 VIVO . מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים, איכות תמונה ובאופן כללי? בברכה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פה יש קצת יותר מקום אז ככה רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ל- PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS כשאני אומר הבדל הכוונה בביצועים.. האם בכלל שווה לקנות את הPowerColor X800GTO , הוא יעלה את כל המשחקים הכבדים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15347 ^^^ נראה כמו מסך חלומות לכל גיימר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אנשים הינה פרוט המחשב שלי מעבד +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NS Pro NForce3 250 Chipset זיכרון שתי זיכרונות של Kingston KVR400X64C3A/512 מארז Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Aluminium Tower Case בכלליות עם הכרטיס החדש שתציאו לי פה אך המחשב? אני יודע שזה AGP אבל מה אני יעשה עכשיו מה אתם מציאים לקנות שיהיה הכי טוב והכי מנוצל למחשב שלי אני יגיד לכם את האמת רציתי לקנות X850XT אבל הבנתי שהוא לא יהיה מנוצל וזה לא יהיה שווה מה שאני מחפש זה כרטיס לטווח רחוק שאני לא יצטרך עוד שנה להחליף אותו
-
- 19 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחדש את הכרטיס מסך , אני תלתיסט, עיקר השימוש של הכרטיס יהיה בתוכנות תלת מימד(Maya,Max,Nuke,PS,AF..). כמה שאלות: 1: האם יש מתחרים טובים יותר לכרטיס שבחרתי במסגרת תקציב בסביבות ה1k? 2: האם מהירות גישה של 128bit מספיקה לעבודה? 3: האם הדרייברים תומכים בWin8? 4: בצורה כללית, מה עדיך, כרטיס יותר חלש עם יותר זכרון או כרטיס יותר חזק(יותר מתקדם?) עם פחות זכרון? 5: איך ירוצו משחקים על הכרטיס הזה? המפרט שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : Antec VP550 Strictly Power 45A תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-