עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את הכרטיס מה אתם אומרים מה עדיף 1950 GT יש הרבה בעיות ככה שמעתי וגם אני מתלבט לגבי palit 8600 gt ן WinFast PX8600 GT TDH Extreme

3. http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=474 יש שם כרטיס ATI X800XT , אבל אין מחיר ... מישהו יכול לפתור את התעלומה ? תודה

4. היי יש ברשותי כרטיס של חברת LEATEK 7600GT , הקירור שלו לא פעל(מאוורים) הוצאתי את הקירור והרכבתי על הליבה קירור של זלמן איכותי , האם אני חייב גם לקרר את הזיכרונות? כי הקירור המקורי היה פלטה ארוכה שהיה גם מעל הזכרונות , אבל לא במגע ממש.

5. Started by MORIDIN,

זיכרון ה-SDRAM שלו מוריד מהביצועים בהרבה? איזה כרטיס טוב ניתן לקנות ברמת המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם,,, יש לי כרטיס מסך geforce 6200 TC . לכרטיס זה (pci-e) שלוש יציאות. analog,digital,svideo . כאשר אני מחבר את המסך שלי ליציאת ה analog הכל בסדר. כאשר אני מחבר אותו ל digital (יש לי plug in ) מתאים אני לא רואה כלום. איך אפשר להפעיל אותה??? המטרה שלי היא: יש לי שני מסכים. אחד רגיל והשני samsung lcd 37 " (בעצם טליויזיה). אני רוצה לחבר את שניהם (כל מסך בחדר שונה. כבר העברתי את הקבל מהסלון לחדר המחשב). אני רוצה ששניהם יציגו אותו דבר (clone) . איך אפשר לעשות את זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. שלום לכולם. היום קניתי את הכרטיס Palit GF220 1G D2 GeForce GT220 וחשוב לי לדעת - אני יותר רוצה אותו לראות סרטים מאשר משחקים, האם הוא תומך גם בצפיית סרטים בפורמט 1080p? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by soldier,

יש סיכוי שThermaltake 700W Litepower ספק יסחוב את GTX 580 SLI ?? http://www.getprice.com.au/Thermaltake-700w-Litepower-PSU-Gpnc_451--53715659.htm

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל, אך מאחר שהיבואן מביא לי אותו ביבוא אישי, אני לא יכול לבדוק אותו. האם אתם מכירים מישהו שיש לו את המסך הנ"ל, שיסכים להראות לי אותו ו/או לתת לי חבת דעת אישית עליו, לפני שאני קונה. או איזה מקום מיוחד שאני יכול לראות אותו בבקשה זה דחוף אם אתם מכירים מישהו כזה, בבקשה תגיבו פה בפורום. תודה מראש לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by L1ron,

לפני כמה זמן שמעתי שיש את הטכנולוגיה בכרטיס מסך של הצפייה עם משקפי תלת מימד וכזכור לי ראיתי סרטון עם מישהו שרואה דרך זה.. ואחי לא מאמין לי שיש את זה אפשר סרטון שיראה את זה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. PNY Verto 6800 GS AGP DDR3 256MB תודה...למה אני שואל אותכם? כי אני ממש מזמין אותו כרגע אני מחכה לתגובה מהירה בבקשה!!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. אני צריך טבלאות השוואה בין Radeon HD3850 V.S 8800GT... של FPS... תודה מראש. אם אפשר גם בידע כללי מה עדיף [כולל מחיר, ביצועים עם OC, טמפ' וכדו'].

15. Started by matanya,

לצורך שימוש רגיל בוויסטה בריבוי חלונות (לא משחקים), יש חשיבות לכרטיס בעל 500 מגה זיכרון? או אפשר להסתפק בכרטיס פשוט יותר?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. יש לי: core 2 duo e4300 asrock dual seires starex ddr 2 667 1gb עכשיו אני משחק בעקרון על 1024x768 אולי גם ישים איזה AA קטן...לא משהו קריטי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ COD4 וAssassins Cried ב500~ שקל...יש מצב? תודה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by mattan3000,

תראו, תיהיה לי המערכת Q9300\E8400\Q6700 [ מה עדיף? לעוד 4 שנים לפחות..? ] ואני לא יודע איזה כרטיס מסך להביא איתו. זה או שאני מביא 88GTS + 4G RAM או שאני מביא 98GTX ו2G RAM מה עדיף? אני שמחק על רזולוציה של 1280*1024 ובקרוב אני אשחק על 1600*1200 [ כרגע יש לי 17, אני מנסה להביא 22 ] אבל בלי קשר ל22\19 [ אולי אני אביא 19 .. ] מה הכי עדיף? וכן, יש בעיה של תקציב, המשחב שני מביא אותו אני אחרוג רק ב100 ש"ח בשני המקרים[ אלא עם ה88GTS אני אביא רק 2G RAM ]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. -ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. רציתי לדעת אם יש איזו השוואה גדולה כמו שיש בtom's hardware על מעבדים? http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש !אי לי בכלל תקציב גדול ! חשבתי לי לקנות 9600 בלי ה פרו אבל חבריי אמרו לי שלא כדאי ושאני ילך רק על הפרו... אבל אין לי תקציב.. יש לי איזה 800 שקל גג לכרטיס מסך ... מה אתם הייתם עושים במצבי ? איזה כרטיס מסך הייתם קונים ??

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by manga,

הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by SmurFin,

אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. קודם כל, האם ספק של 500W של סיסוניק יספיק? כרגע הוא מפעיל מחשב עם i5-3570k, שלושה דיסקים קשיחים ושני SSD, ושני מאווררים שקטים. דבר שני, בכרטיס יש שתי כניסות לחשמל, אחת של 6 פין ואחת של 8 פין. יש לי בספק יציאת 6 פין. האם מספיק? אם צריך גם 8 פין, ראיתי שיש מתאים שמתחברים לשני מולקס ונותנים לי 8 פין. האם יש בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי GTX 460 עם 2000 MEMORY CLOCK ו800 CORE CLOCK ובmsi afterburner עשיתי 2 פרופילים, פרופיל אחד רגיל ופרופיל שני עם core clock של 700 וmemory clock של 1700, עכשיו לדעתי בתיאוריה אם אני מפעיל את הפרופיל הרגיל רק כשאני משחק, וכשאני בשימוש רגיל להפעיל את האנדרקלוק לדעתי זה יכול מאוד להקטין בבלאי, פחות טמפרטורות, פחות מאוורר, פחות צריכה. האמנם? או שיש סיבה כלשהי שלשמה זה לא יעבוד?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.