כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
האם יש הבדל בביצועים ,האם יש הבדל באיכות התמונה? בקיצור מה ההבדלים אם יש? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אני צריך דגמים של מסכים בגודל של 17 אינטש שהעומק שלהם כמה שיותר קטן. הכוונה שלי שהמסך יהיה על שולחן וה"חלק האחורי" שמאחורי המסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
האם לכרטיס הזה יש Flash Bios? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד ניסיתי באתר של Inno3D אבל לא מצאתי שום עדכונים של Flash Bios אלא רק עדכונים של Driver.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואין לו יציאת TV OUT, בחוברת של הכרטיס ראיתי שיש כבל מיוחד שאפשר לחבר אותו לטלוויזה. האם אתם יודעים איזה כבל זה ומאיפה אפשר להשיג אותו? במידה ואין אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך חדש הכי זול עם יציאה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
אני הזמנתי את הכרטיס הזה(radeon 9500 pro של ati), אז עד שהוא יגיע אליי אני רוצה לטפל בכל הבעיות.. אתם אמורים לדעת איזה דרייברים הכי מוצלחים... בכל מקרה, תמליצו לי על דרייברים ואם אפשר תנו לי לינק... תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
ראיתי את הדרייבר הזה ברשימת ההורדות של האתר. מישהו יכול להסביר לי למה הדרייבר הזה משמש ובמה הוא שונה מהדרייבר הרגיל בגירסה הזאת? ועוד משהו, האם הוא נחוץ בכלל ואם כן, איך בדיוק מתקינים אותו. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי שאלה כששאולים אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הם מתכוונים מהו כרטיס התלת מימד האם הוא מובנה בכרטיס גרפי של המחשב האם הוא יחידה נפרדת והאם הוא נמצא בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 אנא עיזרו לי אני מבולבל
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-