עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. מכל המשחקים והבדיקות שערכתי אצלי בין המאיצים השונים של נוידיאה ו- AMD בימים האחרונים (שאת מרביתם ראיתם כאן בפורום בשרשור על הפרופורציות), לא יכולתי שלא לשים לב להבדלים בתמונה שמייצר כל אחד מהכרטיסים, שבהתחלה הייתי בטוח כי אני מדמיינם. כפדנט בענייני תוצר גראפי (יותר מדי שעות צפייה בתמונות CGI שהצטברו בעשרות השנים כנראה) הנושא הציק לי, אז נגשתי לבדיקת שני מחשבים זה לצד זה כשבכל אחד מהם כרטיס ממותג אחר, ו- Vuala: אינני מדמיין וההבדלים באמת קיימים. בהשוואה back to back הם קפצו לעין בצורה קונטרסטית. מכאן התחלתי קצת להתעניין יותר לעומק, שכן לא זכור לי כדבר הזה בכל שנות עבודתי על מאיצים שונים אצלנו. כן היו הבדלים במהלך ההסטוריה (לעית…

3. Started by ward,

שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג עד 160 דולר יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) יש לי AGP כפול8 ואין לי PCI X איזה כרטיס מומלץ (גם לאוברקלוק עדיף בלי מאווררים ואני יוסיף דלטא) יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) האם הוא מספיק?? אם לא איזה ספק יספיק? והאם האק 300W יספיק

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by chubakon,

שלום קניתי כרטיס X1900GT של shpphire וראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI, לצערי כרגע אני עדיין עם מסך CRT 17 . האם אני צריך לרכוש מתאם DVI TO VGA או שזה בא בערכה של הכרטיס? אם כן מה העלות?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by romankats,

שם הדבר הנמכר:ZOTAC GTX260 מחיר:1200 ש"ח מכירות פרטיות אסורות בפורום HWZONE, פנה למקומות הנכונים

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך המסכים האלו, ומי היבואן שלהם בארץ ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by כריש 3,

נכון?

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by gilad267,

בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tfo,

Gigabyte Radeon X700PRO GV-RX70P128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card - 669 או Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Retail Video Card - 689.00

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by Cosmic_Brain,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by The-Magician,

יש לי בעיה עם העידכון שהורדתי מהאתר של AMD כשאני נכנס לפיפא לדוגמא אז הגרפיקה לא מסתדרת לי טוב לא רואים טוב את החולצות של השחקנים לפעמים יש מצבים פעם ב-כמה זמן שזה מראה כאילו המסך שבור **מדובר פה על כרטיס במחשב נייד** מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sn@sh,

בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by adirnasri,

הראשון זה GT 7600 DDR2 256MB השני זה GS 7600 DDR2 256 MB והשלישי זה ATI Radeon X800 GTO DDR2 256MB אני צריך לדעת עזרה דחוף ותודה מראש אדיר .....

• 16 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by Access Denied,

רציתי לדעת אם למשהו פה יש מושג לגבי המסך החדש שנכנס ל-KSP ה-IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat.. כי לא מצאתי עליו שום פרטים בכלל... ועוד משהו, איזה מסך הכי מומלץ (CRT "17) לקנייה ב-KSP מהמסכים שיש שם??? (לא מחנות אחרת בבקשה) זה יהיה שדרוג לחבילה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by sagioto,

היי, מישהו יודע אם יש כ. מסך שתומכים בחיבור displayport, ואם כן, איזה? חוץ מזה האם החיבור הזה יותר איכותי מ-dvi\hdmi?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by alon_s,

בס"ד שלום לכולם! רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ מתוך אלא: (למערכת חזקה) ‏HD 4890 1GB sapphire sapphire ‏HD 4870 512MB ‏HD 4870 Vapor-X 1gb sapphire ‏GTX 260 Synergy 896MB zotac ‏HD 4870 DK אל תתיחסו לכסף! תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך של voodoo 3 3000 ויש בו יציאת טלויזיה ולא ידעתי על קיומה ובחיים לא השתמשתי בה! ועכשיו אני רוצה להפעיל אותה והיא לא פועלת.. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  24. בס"ד 1. שני 5870 2. 5970 בודד 3. שני 5850 4. 5870/5850 בודד מומהר המחשב כולל מעבד Q8300 עם 4G זיכרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חלש: p-3 933mhz 128+256 sdram g-force 2 mx 400 אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות ) איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.