עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Access Denied,

אני צריך המלצה למסך lcd 15" זול מאוד (עד 1700 שח) ברמה בינונית פלוס עד טובה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB

3. Started by LinKinG,

המסך שאני רוצה עם חיבור DVI גודל 17" מחיר בסביבות ה2500-2600 ככה ושיהיה או של LG MAG SAMSUNG BENQ זה מה שהחברה שאני קונה עובדת איתם הכי טוב שאפשר במחיר הזה וזמן תגובה הכי טוה שיהיה 16MS אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. Started by Psyco_Dad,

היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by dorish,

אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…

6. יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  7. Started by Tomerm,

לאחר קריאה ומס' שאלות בפורום בנושא לקנית כרטיס מסך חדש, בשעה טובה מוצלחת (ובמסגרת התקציב הנכון) קניתי R9600 pro ulta שעובד יופי. אז תודה רבה על התמיכה והתשובות המקצועיות. תומר

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1459 האם הוא שווה משהו למרות מחירו המשעשע? מה מטרות הכרטיס? משחקים\עריכה גראפית? תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by itzikd,

ברשותי כרטיס מסך כנ"ל המורכב בלוח אם תוצרת MSI ומעבד פנטיום 4 , המסך שלי הוא סמסונג 753 הבעייה היא במערכת הפעלה WINDOWS XP אין תמיכה בתלת מימד ו OPEN GL , בהפעלת DIRECT X מופיע כאילו האופציה במצב DISABLED באפור , לא ניתן לשנות ל ENABLE !! , ניסיתי להחליף DRIVER - ים , לא עזר ! אגב תחת מערכת הפעלה חלונות 98 , תכונות אלא עובדות ללא בעייה !! לעזרתכם אודה ! איציק

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. Started by someone,

הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. Started by black T.I,

אני רוצה מעבד חחלומי ואני רוצה שתרכיבו לי אותו

14. Started by SubX,

הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  15. Started by Component,

הוא הוצע לי במחיר של 1400 שקל. אני יודע שרובכם תגידו מייד: פרוויו?!? איכס!!. אבל בכל זאת, תנסו לתת דעה אובייקטיבית על המסך. המסך יחליף DJ707AV בן שלוש וחצי שנים, לא שטוח, והוא ישמש את אמא שלי (הגרפיקאית). היא דיי מרוצה מהמסך הנוכחי, אבל כנראה אין לה (וגם לי) מספיק ניסיון עם מסכים אחרים. איך איכות התמונה שלו (בייחס למחיר, שנמוך ממחיר של 17" נורמלי)? איך השירות שלו בארץ, ואיך האמינות שלו? רוב הסיכויים שאני לא נוכל לרכוש מסך 19" איכותי ממש (CTX PR960F לדוגמא), אז השיקול הוא המסך הזה או 17" של CTX או LG. בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מה עדיף, proview DX-997N, CTX PL9, או CTX EX950F (תוך כדי התחשבות במחיר)? ד"א, קצב ריענון של 85 הרץ ב- 1280 על 1024 יספיק בהחלט.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. Started by BONO,

איך המסך הזה שווה משהו ? 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub הוא נמצא בפי סי הרדוויר

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. הכרטיס הוא MSI gf4 ti 4400 והתוכנה שבאה איתו לא מאפשרת הקלטה בפורמט divx ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה או דרך שבה אני אוכל להקליט מהטליווזיה בפורמט divx , או שהדבר תלוי בחומרה וזה בלתי אפשרי ? תודה מראש

20. Started by heilper,

הכרטיס 3DBLASTER של קריאטייב עם 32 מ"ב DDR ן 4 צינורות עיבוד כיאה ל GF2 GTS עולה בפלונטר 327 ש"ח מה דעתכם? שווה עוגיה?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. בבקשההההההה :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. Started by yot,

my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by asili,

לי יש ביוס 7.008 אשמח לדעת מה יש לכם וכמה קיבלתם ב3DMARK2001SE

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  24. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

25. Started by ravid,

צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.