כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...דוד שלי קנה מחשב חדש, נתנו לו כרטיס שהו x600pro td אני לא יודע בדיוק כמה עלה לו אבל חבל שהוא יאכל אותה כי אני חושב שהכרטיס הזה לא יותר טוב מה 9600xt הרגיל. עדיף להחליף ל 6600 רגיל? 6600GT? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
MSI N-Vidia GeForce GTX 1650 VENTUS XS X 4G OC 4K HDR DDR5 128bit PCIe מחפש כרטיס מסך שאפשר לחברו לטלוויזיה ושישמש לגיימינג ושיהיה זול
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי Sharp LC-20B4M ואני כרגע בשלבים של קניית מחשב חדש. אני מעוניין באפשרות לחבר אותו ל-LCD, ולראות את השימושים השונים במחשב - על ה-LCD. (רק במקרים מסויימים, עבודה שוטפת על מסך למחשב). החיבור היחיד שפנוי בשביל חיבור המחשב הוא קומפוננט (AV1 תפוס ל-PS2, וממיר דיגיטלי תופס את כניסות AV2). איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את המחשב ל-LCD? והאם אני צריך רכיב מסויים במחשב על הלוח אם / כרטיס מסך, על מנת שאוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש מדגם 2060S, איך אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן בצורה הטובה והנקייה ביותר? האם צריך להסיר את כל מה שקשור לnvidia בלוח בקרה? גם התקני שמע כמו בתמונה?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב במחירו נע בין 1500-2000 ש"ח, שיתמוך טוב בתוכנות כמו 3DMAX וכו', ושיאפשר עריכה טובה של סרטים עם מודלים תלת מימדיים ורינדור מודלים כאלה וכו'. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי משחקים כמו XFX 8600GTS 320MB XXX EDITION לבין כרטיסי עריכה מקצועיים כמו Leadtek Quadro FX 1500... מה עדיף לדעתכם? אשמח לתשובה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני צריך להבין מה יותר טוב http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html *במחשבים: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB AMD Mobility Radeon™ HD 6770M Switchable Graphics, With 1GB dedicated graphics memory אני חייב לדעת כי אני מקבל תשובות רשלניות הניידים לפי בדיקה שלי זה ההפך מהנאמר שם
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
האם כדי לחכות לכרטיסים האלה ולהשתמש בשאר הכסף לטובת רכיב אחר במערכת, משום שההבדלי ביצועים יהיו מינוריין או שההבדלים יהיו משמעותיים ובמקרה כזה אני רוצה לחסוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בסביבות ה-2 אלף.... ואני לא מבין בזה כלום!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא מסך טוב?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 2 followers
-
-
היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מחובר (כרטיס מסך GF 2) לטלויזיה בעבר הייתי רואה סרטים בסבבה הכל היה מצויין מאז שיצאו הדריברים החדשים גירסא 4X לפני כמה חודשים אני לא מצליח לראות סרטים על המסך של המחשב אני רואה את הסרט אבל בטלויזיה במקום לראות את הסרט אני רואה את הנגן עם מסך שחור למה זה ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה איך מי מו מה מתי וכל שאר הניואנסים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב ומסך חדש, הכרטיס מסך ( SAPPHIRE HD 6870 ) בעל חיבור HDMI וDVI, המסך החדש הוא של DELL 23inch בעל חיבור DVI בלבד, אני מעוניין לחבר אותו גם למסך הטלויזיה בעל חיבור HDMI, זה אפשרי לחבר את שני המסכים שכל אחד מהם בעל חיבור שונה בו זמנית לכרטיס מסך ולשלוט בחיבורים, אם כן איך עושים זאת ? לקנות כבל HDMI ואיך בדיוק לשלוט בחיבורים, כלומר מתי שארצה שמסך אחד יהיה מכובה והשני דלוק ולהפך על מנת לא לגרום לכרטיס מאמץ רב כל כך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואל אם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחס יצא לי להתעסק עם מחשב הנ"ל P4-2.4 GHZ לוח אם Asus P4P800 שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR 1 הארד דיסק של לא יודע כמה אחד פלופי 1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MB או ASUS FX 5700 וספק כח של FSP 300W המערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה? כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמה והבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל..... ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט..... ואז המחשב עבד איזה ת…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-