כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מה הקאץ' פה ??? הליבה היא אותה ליבה ... זכרונות ??? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm למה המחיר כל כך נמוך ??? חוץ מזה שהחברה לא מוכרת כל כך ... מה ההבדל בינו לבין 7800GT של ASUS LEADTEK MSI ???
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
האם נכון להגיד ש: ATI RADEON 9600PRO ו ATI RADEON X600PRO זה כרטיס זהה, רק אחד AGP והשני PCIE או דוגמה דומה בניידים של GIGABYTE . יש להם ניידים עם כרטיס ATI 9700 ויש ניידים עם X700 - זה אותו הדבר או לא ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שמעתי המלצה על הדריוורים האלה וריציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם\מכיר אותם או התנסה איתם ? האם הם באמת טובים יותר ? או לפחות שווים ניסיון ? http://www.driverheavendownloads.net/zeropoint.htm
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי fx5600 של msi (הוא מגיע עם שלט) הכרטיס ברשותי כבר המון זמן ולא מצאתי עד עכשיו סיבה מספיק מוצדקת להשתמש בשלט שלו. קניתי לא מזמן דיוידי למחשב וכעט מצאתי לנכון לעשות שימוש בשלט. ולבעיות...: הצלחתי רק פעם אחת לעשות "שימוש" בשלט והוא עבד אבל מאז הוא לא. התוכנה של msi לשלט היא madia center deluxe2 והיא מלאה בבאגים ושואבת את כל הזיכרון, בקיצור על הפנים, אבל כנראה שאין דרך אחרת להשתמש בשלט שלהם. חיפשתי עידכונים לתוכנה ומהרגע שהתקנתי את אותו עידכון יחיד היא לא עובדת יותר, התקנתי אותה מחדש וכיום היא "עובדת" (מלאה בבאגים וקורסת) אבל השלט לא עובד יותר. בקיצור אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה\ מה יכול לפתור אותה\ למה העידכון מהאתר של msi גורם לה לקרוס במקום לפתור…
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שאלה קצת דבילית, אבל אני רק רוצה להיות בטוח במאה אחוזים. בלוח האם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II, האם התאימות היא לכרטיס מסך (במקרה הנ"ל X800GTO)ו עם כניסת PCI-E? אני מניח שהשאלה תענה במהרה וניתן בהחלט לנעול לאחר מכן. :-) תודה!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי בכמה חנויות מחשבים כרטיסי מסך geforce 6500 במחירים אטרקטיביים. אולם, לא מצאתי ביקורות על מוצרים אלו. אם למישהו יש מושג מה האיכות של כרטיסי מסך אלו, במיוחד ביחס לכרטיסי geforce 6600 LE אשמח לקצת מידע בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
עד עכשיו יצאו שתי גרסאות אחת עם CCC , ועוד אחת עם CONTROL CENTER רגיל. אני תמיד התקנתי את הגרסה הקלה יותר של הדרייברים, אבל שהתקנתי את הדרייברים האחרונים לא היה בהם ה CONTROL CENTER . גרסה 5.13 היא רק עם CCC או בלי שום CONTROL CENTER? מאיפה אני מוריד בנפרד את ה CONTROL CENTER הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש מאיץ גרפי שיחליף את ה ati 8500 שלי אבל לא רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי (כדי לעבור ל-pcie). מה צריך ? 1. AGP 2. VIVO 3. עד 1000 שקל עם מתיחה של עד 1200 שקל (לא יותר) 4. כמובן שיוכל להחזיק משחקים מודרנים על 1024x768 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
6300 ב 3DMARK03 עם 6600 גיגה בייט זה טוב ?! 256 מגה ראמ כי ראיתי כאן תוצאות רק של 05
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום . קניתי את הכרטיס הנ"ל והוא מגיע עם מתאם לספק של 6 פינים קטן מצד אחד שמתחבר ישירות לכרטיס ומצד שני ישנם שתי יציאות של חיבור לספק כח . השאלה שלי היא האם אני אמור לחבר את שניהם או רק אחד מהם ? ( ואם כן אז איזה ? ) לפי מה שהבנתי זה כמו ה6800 gt או ultra . אז מי שיודע בבקשה עזרה ... מדובר בכרטיס leadtek winfast Px6800gs fci-x תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש תוצאות של הביצועים של הכרטיס ?Radeon X1600 PRO 512MB או הגירסא של ה-256mb מול כרטיסים שונים(6800,6600,X800GTO) אם אפשר תוצאות של ה-agp אבל גם אפשר pci-e והאם יש הבדל משמעותי בין ה-512mb ל-256mb לעתיד הרחוק? ובכלל הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-