עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Goliath,

מישהו יכול לתת קישור להורדת 3dmark03 ו01?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  2. Started by N N C,

אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by nec_000,

עדיין בשיטות יצור מסורתיות של פעם לצד שיטות מודרניות:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

5. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by polaris_,

שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by pink_eye,

אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. Started by rtr,

http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה

11. שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by RoNeR,

יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by Avi Meler,

שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. יש לי שתי אפשרויות - 9600GT TWINTECH OC 700/1900 MHZ (במקום 600/1800) או PALIT 9600GSO 384 SONIC הראשון עולה 464, השני (ה 9600GT) עולה 550. האם זה שווה את התוספת? עד כמה ה 9600GT יותר טוב כדי להצדיק תוספת כסף? תחשבו גם על הטווח הארוך

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by eliranl,

מה זה openGL ומה ההבדל בין 1.5 ל2? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: לוח msi combo 915p

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. לעריכת וידאו, אפקטים ותלת מימד. ורנדור בrealtime. מה כדאי? המחיר שלהם שווה פחות או יותר.

21. מה קורה אנשים? אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב COMPOSITE מסוג AGP כבר כמה וכמה פוסטים פתחתי על זה עכשיו זה האחרון זהוא אגב איך אני יודע אם הלוח אם שלי תומך AGP8 או שזה AGP4? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.

23. Started by neshro,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא: Intel I3 2120 Gigabyte GA-H61M-S2-B3. ספק כוח SeaSonic 500W : SS-500ET 4 גיגה זכרון פנימי חשבתי על Sapphire HD 6850, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. שלום וחג שמח, אחרי 4 \ 5 שנים ולא מעט רגעי הנאה במשחקים על ההגדרות הכי טובות, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Wolfdale 45nm Technology - CPU 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18) - RAM enermax modu 82+ (525W) -power supply ASUS. P5Q PRO TURBO (LGA 775) - Motherboard ATI Radeon HD 4870 X2 (ATI) - Graphics Hard Drives - 125GB Samsung SSD 840 PRO Series ATA Device (IDE) 977GB Seagate ST31000528AS 488GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 תקציב…

25. Started by kilom,

כיצד אפשר לזהות את כרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.