עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by navk2,

ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by elrik,

למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )

6. איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by kawaii,

המלצות לדגמים

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. Started by Goliath,

מישהו יכול לתת קישור להורדת 3dmark03 ו01?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. Started by N N C,

אוקיי הסכום סה"כ אמור להיות כ-2000 שקל... אפשר לעלות באיזה 200 שקל אני מאמין... חשבתי ללכת בכיוון רדאון 9600XT ב-590 שקל ומסך LCD nu 8ms ב-1400 שקל... מה אתם אומרים ? יש המלצות ? משהו לשנות ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by nec_000,

עדיין בשיטות יצור מסורתיות של פעם לצד שיטות מודרניות:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

13. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by polaris_,

שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Started by pink_eye,

אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. Started by rtr,

http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה

19. שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by RoNeR,

יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by Avi Meler,

שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. יש לי שתי אפשרויות - 9600GT TWINTECH OC 700/1900 MHZ (במקום 600/1800) או PALIT 9600GSO 384 SONIC הראשון עולה 464, השני (ה 9600GT) עולה 550. האם זה שווה את התוספת? עד כמה ה 9600GT יותר טוב כדי להצדיק תוספת כסף? תחשבו גם על הטווח הארוך

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by eliranl,

מה זה openGL ומה ההבדל בין 1.5 ל2? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים