כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך + כרטיס לעריכת וידאו, לאחר עיון בהודעות והנעוצים השונים ראיתי שהכרטיס 7900GS עונה על הדרישות והתקציב שלי, שהוא בסביבות 1200 ש"ח. בנוסף לזאת אני רוצה לקנות גם כרטיס לעריכת וידאו מקצועי, האם יש כרטיס שמשלב בין 2 סוגי הכרטיסים והאם כרטיס כזה עדיף על 2 כרטיסים נפרדים, או שעדיף 2 כרטיסים נפרדים? ואם כדאי לקחת 2 כרטיסים נפרדים, האם הכרטיס מסך 7900GS עד תקציב 1200 ש"ח הוא הטוב ביותר?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. הרבה זמן לא הייתי פה ואני כבר לא מתמצא במה כדיי ומה לא קיצר אני שוקל להחליף ל7900GT השאלה אם זה הכרטיס שמומלץ לי נכון לעכשיו או שבכלל כדיי לי לחכות אם כל DX10 שעומד לצאת קיצר אין לי מושג התקציב שלי זה בערך 1700 שקל ראיתי ש 7900 GT נכנס לי אולי שווה משהו מבית ATI שאני קניתי את הXL הוא היה הכרטיס הכי מומלץ אחריו בא ה7800GT קיצר מה הכרטיס הכי משתלם היום
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
למי יש ביצועים יותר טובים? מי יותר קר\שקט ולמי יש את יכולת אוברקלוקינג יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות הראשונה איזה הבדל יש בין כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT לAsus GeForce 7600GT? והשניה מאיזה חברה עדיף לקנות כרטיס מסך ב900 שקל מ- NVIDIA או -RADEON? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמאפשר לצפות בטלויזיה בכלל וערוץ 2 בפרט דרך המחשב.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן, בחור חדש בשכונה בקרוב מאוד, אני אמור לקבל 8800gts אותו אסקור עם בנצ'ים ממשחקים רבים. בינתיים, קבלו משהו מדליק ביותר שנתקלתי בו ברשת - Name: Crysis G80 Presentation Date: 11 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 296mb Length: 5:50 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online] Crysis G80 Presentation.wmv *תעתיקו את כל שורת הלינק לדפדפן - זה נקטע כאן ------------------------------ ועוד פינוק DirectX10 Demo HD Date: 10 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 84.1mb Length: 1:24 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/vide…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני לא מאמין אני מנסה כל דבר ודבר קורא כל מדריך באינטרנט ופשוט לא מאמין שאלו התוצאות שלי! הם צריכים להיות הרבה יותר גבוהות! Main Test Results 3DMark Score 2829 3DMarks CPU Score 3100 CPUMarks Game Tests GT1 - Return To Proxycon 13.3 fps GT2 - Firefly Forest 7.9 fps GT3 - Canyon Flight 13.9 fps CPU Tests CPU Test 1 1.7 fps CPU Test 2 2.5 fps המפרט: פנטיום 4 2800 לוח אם - GA-8SIMLH (המחשב נקנה לפני 3-4 שנים) 1 ג'יגה זכרון inno3d 7600gs 256mb בלי אוברקלוק מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב??? Leadtek WinFast PX7300 GT 256MB ומה בערך מחירו?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
-
ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 450 שקל ל-AGP. שאלה נוספת: מה עדיף: ה-X1300 או ה-9600PRO. האם הם תומכים ב-DX9 (זה מאד חשוב). תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-