כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס חדש, ובצד האחורי שלו יש מן פד אדום כזה שמודבק על איזה חלק, מה זה הדבר הזה? זה יוצא בקלות השאלה אם להשאיר או להסיר.. למה זה נועד? הנה התמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
רציתי לקבל תשובות על השאלות הבאות לגבי ה-FLYVIDEO 3000 מתוצרת LIFEVIEW: 1. האם התמונה שיוצאת נקייה מרעשים וקפיצות (כמובן אם אין כאלה במקור...)? 2. האם מהירות ההקלטה היא מעל 24 FPS (יעני שהקובץ ירוץ חלק לגמרי)? 3. האם התוכנה ידידותית לשימוש? אם יש לכם הערות לגבי האיכות ונוחות השימוש אשמח לדעת! אם יש לכם הצעות לשיפור עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש דרך טובה לחבר את ה PS2 שלי למחשב בהתחלה חיברתי אותו דרך הכרטיס טלויזיה שלי עם כבל רגיל שמקבלים עם ה PS2 ומשום מה הכל עבד לאט רואים ממש הילוך איטי ניסיתי בעוד מחשב עם אותו כרטיס טלויזיה וזה עבד לאט גם... מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי למצוא את עצמי פה ולא ממש הבנתי... לאחר חיבור ה 4870 והורדת 10.12 המסך קופא מדי פעם למספר שניות. כותב שהדרייבר הפסיק לפעול ועולה שוב. המחשב חדש לגמרי ועבד מספר ימים עם הכרטיס המובנה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-2060-launching-at-349-us-on-15th-january-gaming-performance-numbers-leaked-will-deliver-60-fps-with-rtx-dlss-enabled-on-1080p/ בהחלט מעניין.... תקציר מנהלים: מחיר משוער 350$ - כלומר מחליף במחיר את gtx1070 הנוכחי ביצועים באזור חיוג gtx1070Ti התחלת מכירה ב- 15.1.2019
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, לאחר הסרת כל הדרייברים הקודמים דרך nvidia uninstaller, ודרייבר סוויפר. התקנתי לראשונה את הCCC מכאן: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx לאחר ההתקנה, לא השתנה כלום, הרזולוציה המקסימלית נמוכה (1440 1050). הCCC לא נפתח ולא מופיע בTASK TRAY, אבל פעיל במנהל המשימות, ובמנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה כtandard vga graphic adapter בקיצור הדרייבר לא מותקן. בנוסף לזה, בעיה נוספת, מאותו רגע שחברתי את הכרטיס מסך יש מסגרת שחורה סביב התצוגה מהרגע שמדליקים את המחשב, בביוס, בBOOT, ובמע"ה. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מעבד 2.4 גיגה זכרון וכרטיס מסך R 9600 XT ישן... (AGP) כמובן. (המחשב משמש למשחקים ישנים יחסית, שעכשיו פועלים בצורה סבירה מבחינתי. לא קרייסיס, ודברים כאלה) מהו הכרטיס הכי ממומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי Evga 7800GTX KO שמגיע עם אוברקלוק מהחברה ואני רוצה לקנות XFX 7800GTX זה אפשרי לעשות ביניהם SLI??? כי סך הכל זה אותה הליבה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אם כן, אני מאד זקוק לטובה: תתקין את תוכנת המידע על המחשב EVEREST(לשעבר AIDA32) ותגיד לי אם מהירויות השעון של הכרטיס נכונות והגיוניות. אצלי זה מראה 5(!!!) MHZ מהירות ליבה ולגבי הזכרונות זה לא מראה כלום חוץ מהנתון הלא נכון של DDR3....זה הרי DDR רגיל. מוזר ביותר...... בכל אופן יש כאן למישהו מושג מה זה יכול להיות? מותקנים אצלי דרייברים אחרונים מהאתר של נבידיה. http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe לינק להורדת התוכנה עוד שאלה: האם זה נורמלי שבזמן אתחול המחשב המאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום(רועש כמו מאוורר למעבד שלTT) וברגע שווינדוס עולה זה יורד למהירות נורמלית?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין הגרסה הראשונה של rtx 3080 לבין הגרסה עם ה lhr לגיימינג כבד תודה מראש שואל על evga ftw3
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב בשביל חישובי פיזיקה ? ואם יש לי HD5870 ואני רוצה לקנות בנוסף לו כרטיס של Nvidia לחישובי הפיזיקה אז זה כדאי ? כי שמעתי שיש דרייברים פרוצים שמאפשרים את זה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
נחתה עלינו תחנת עבודה ניידת מתקדמת של HP מדגם ZBook 16 בעלת מעבד Core i9 המהיר ביותר וכרטיס מסך NVIDIA RTX 4000 עדכני - אז יצאנו לגלות מה מפלצת שכזאת מסוגלת לעשות במציאותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי. נשרף לי כרטיס מסך בפעם השניה (מאותו סוג) ואני הולך להחזיר אותו לחנות. בינתיים, אני רוצה למצוא כרטיס מסך חלופי. השאלה שלי, האם כרטיס מסך Radeon 9800 SE יתאים? אם לא, איזה כרטיס מסך הכי זול שיש אפשר למצוא בחנויות? כי עד שיחליפו לי, וזה קורה כבר בפעם השניה ובטח יקח עוד שבועים, אני רוצה לקנות כרטיס הכי חלש שאפשר רק כדי שיריץ לי חלונות ושאפשר יהיה לגלוש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך PowerColor hd6870, כשאני משחק בSkyrim אני על הגדרות ultra בלי פילטרים ורזולוציה 1440*900, אבל במהלך המשחק יש רעש של מאמץ מהמאוורר של הכרטיס מסך, ובבדיקה בתוכנה GPU-Z זה מה שיוצא (מצורפת תמונה), שמתי שיראו את הערכים המקסימליים כדי שתראו לאיזה חום הוא מגיע, כמו כן מישהו יכול להסביר לי למה מופיעים שם כמה GPU's? ולמה לא רואים את הסל"ד של המאוורר? למרות שזה לא הכי חשוב בעולם.. תודה לעוזרים, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-