כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מסך MAG innovasion AX986 FS הורדתי והתקנתי את הדרייברים של המסך, ונדהמתי לגלות שהם תומכים ב 1280X1024 רק עד 75Hrz למרות שבאתר היצרן התצוגה המומלצת היא 1280X1024 85Hrz: http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=394π=1460 גם כשאני מתעלם מהדרייברים ומתעקש שהמסך יציג בתצוגה לא נתמכת ב ב 1280X1024 85Hrz המסך נכבה ונותן תקלה 90.9Hrz / 84.8Hrz frequency out of range try other resolution מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לסדר אותה? האם יכול להיות שמשהו מפריע למסך לנצל את עצמו לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, השאלה היא על איזה קצב רענון מומלץ להריץ אותו בסביבת חלונות ובמישחקים מבוססי source ברזולוציות הבאות: windows: על 768X1024 בלבד Source: על 1024X768 ולפעמים 800X600 כרגע קצב הרענון על 75HZ ואני רוצה להעלות אותו זה אני פשוט לא מוצא עליו ביקורות או תשובה ברורה פה בחיפוש... תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, מצד אחד הבנתי כי אין חשיבות לקצב ריענון במסכי LCD, מצב שני הוא קיים ומשתנה בין מסך למסך. מישהו יכול להרחיב בנושא? מדוע זה לא חשוב? ומה ההבדלים אם כך בין המסכים מבחינת קצב רענון?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 3 , דרייברים 23.11 , ווינדוס אקס פי וNVRefreshTool 1.0. כיוונתי שברזלוציה של 1024*768 קצב הרענון יהיה 100 ובווינדוס זה עובד טוב אבל שיחקתי במשחק שחבר שלי הביא לי (thief 1) ולמרות שהרזלוציה בהתחלה היתה על 480*640 קצב הרענון היה 75! וכמובן גם אחרי שהגדלתי את הרזולוציה שום דבר לא השתנה. למה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שיניתי את קצב הרענון ל 120 והמחשב נהיה מהר יותר, האם קצב של 120 זה טוב? ומה הכי כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע לחובבי תחום המחשוב, בתעשיה זו מדברים על חוק מור, האומר שמדי x זמן מתקיימת הכפלת הכח החישובי. בשעתו (שנות ה- 70) דובר בתעשיה כי הקצב הוא הכפלת יכולות מדי 18-24 חודשים, שזה מה שלקח לתעשיה פחות או יותר לעבור לליטוגרפיה הבאה בתור. קצב שנשמר כך משך כל שנות ה- 80, ה- 90, וחלק משנות ה- 2000. אך עם השנים ובמיוחד בעשור האחרון, יכולתה של התעשיה להמשיך ולהתקדם בקצב מהיר שכזה נשחקה, וכיום אנו רואים כי פרק הזמן הנחוץ למעבר לליטוגרפיה הבאה התארך לכדי 3 שנים סדר גודל גס. כאשר בהמשך הדרך אף מדברים על מתיחת היריעה לכדי 4 או 5 שנים, ולכן חוששים שהמשך ההתקדמות הולכת ונעשית קשה מאטרציה לאטרציה. בכל אופן אם נתבוננה על מה שהלך עד היום, בהתבוננו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיעוד מתוך מאגר גוף ה-EEC האירופאי חושף לנו שלל גרסאות נוספות של כרטיסי מסך ממשפחת ה-Radeon RX 5000 שכנראה יטפטפו אלינו בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 91 תגובות
- 14.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.beyond3d.com/#news17745 http://www.theinquirer.net/?article=19403
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מתנצל מראש על כל הקושיות, אני פשוט רוצה לעשות סוף סוף סדר ;D ;D ערכתי חיפושים בפורום, קיבלתי טריליון תוצאות, קראתי, התבלבלתי עוד יותר הצורך שלי התחיל בכך שאני רוצה להמיר קלטות ווידאו ישנות, ל DVD, והבנתי שלכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce FX 5500 אין VIVO (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה), לכן אני צריך לרכוש כרטיס אחר. כעת ההתלבטות היא בין כרטיס עריכת וידאו ייעודי, לבין כרטיס טלויזיה (ואז להנות גם מיתרונות הטלויזיה) 1. מכיוון שאני לא עורך מקצועי, אז למרות שהבנתי שלכרטיס הטלויזיה איכות דלה יותר של לכידת וידאו, זה מספיק לי, הבנתי נכון ? 2. אם אני מחבר את כרטיס הטלויזיה לממיר של YES, אני צריך כרטיס ללא טיונר, ואם אני לא מחבר - אני צריך טיונר => הבנתי נכון ? 3. האם כל…
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
דיווחים וחקירה מבוססת מראים שתוכנת השליטה של כרטיסי ה-Radeon עלולה להאיץ את מעבד ה-Ryzen באותה מערכת ללא הסכמתם של המשתמשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום חברה אני קונה לעצמי כרטיס מסך שאני רוצה שיריץ את כל ה"כבדים". קראתי את המדריך אבל נישארתי מבולבל- יש כמה כרטיסים בסידרה הזאת: 9600xt- מזה ה- XT הזה?? לא הצלחתי למצוא מידע מועיל על זה. 9600pro- פרו נישמע טוב אבל עד כמה יותר ואם שווה? 9600- בלי פירוט מיוחד... 9600se- הגירסה המוחלשת נכון? לא לקנות! יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לעשות סדר בבלגן הזה. אני נישארתי מבולבל... :s05: ואם יש לכם מחיר מומלץ אז רק יעזור. תודה מראש תום
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תגובות שונות חלקם אומרים ש ה-4870 יותר חזק מה- 280 ..וחלק אומרים הפוך.... ומה אם ה4870*2 ?? הוא בכלל מפלצת שאין לה מתחרים?? ואיך ה-4850 לאומת ה-260??? וה 9800GX2,9800GTX - קצת ישנים יותר אבל האם הם עדיין מהווים תחרות?? יש תוצאות אמינות המראות את הביצועים של אותם כרטיסים??
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-